Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2009 20:04 - Правителството ще инвестира шест милиона месечно в търсенето на съкровището на сомалийските пирати
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2186 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.07.2009 21:08


imageCомалийските пирати са изключително популярни - почти колкото Бойко Борисов или кризата, така че естествено бате Серго е решил, че е крайно време да  вземе строги мерки срещу тях. И никой съд не може да му попречи.

За  шест дена е изготвена експертиза  за възможностите  на страната ни да води борба с пиратството в Индийския океан, според която след като министрите си намалиха заплатите
сума от порядъка на 6 милиона лева  месечно са напълно по джоба ни.

Каперския кораб, който ще пратим срещу бедните, гладни и обезверени сомалийци пиратите е фрегатата „Дръзки”. От изискванията за капитан на фрегатата-смел, енергичен, любител на екзотични места, цапнат в устата, страшен на вид и всяващ ужас във враговете си можем да си направим логическия извод че най-подходящ за поста е Татяна Дончева.

Странното е, че в условията на задълбочаваща се криза България  продължава да излива пари в пустините на Афганистан. И откриваме нови начини да пръскаме пари-сега ще наторяваме морето с левчета. Аз 100% подкрепям планът за лов на пирати и ако зависеше от мен щях да го включа в  програмата на БСП  защото  преследването на пирати и съкровищата им е перспективен бизнес. С тази икономическа мярка Елизабет Първа и Френсиз Дрейк спечелиха всички избори. 


Тагове:   Сомалия,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9821462
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094