Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2009 21:47 - Маниака утре трябва да се закълне като депутат
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2186 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 14.07.2009 07:05


imageНе плачете журналисти, господин Бум-Мада-Фака-Маниака на когото не можахте да се наситите последната седмица, утре ще трябва да се закълне като депутат. Разбираемо е защо Бате Бойко си удря главата в стената-не  защото не може да запомни имената на депутатите си, a защото се чуди как да спре  глутницата журналисти да се нахвърлят върху  Тодор Йосифов при поредната му поява и как ГЕРБ да не бъде отнесен  от пороя на безхаберието, което ще проличи утре.

Както сигурно всички знаят депутатите ГЕРБ днес се събраха за първи път в хотел Sky Way днес в Симеоново за да се учат да рапират. O
т срещата излезе новината, че бившият рапър от Бургас с прозвището Тодор Йосифов-Маниака е поискал да бъде отзован от листата за народни представители. Желанието на Тошко е в следствие на изричното настояване на лидера на ГЕРБ и бъдещ премиер Бойко Борисов. Медиите съобщават, че "отзоваването" е станало с писмо на Тошко Йосифов до членовете на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. 

Проблемът, който не забелязват стенографите на Бойко Борисов от медиите е, че
Изпълнителната комисия на ГЕРБ  НЕ Е Централната Избирателна Комисия, която журналистите смята за едно гнусно сборище на маниаци на тема спазване на законите. Но България все още не е ГЕРБерска република, в която депутатското място да е концерт по желание.  Ако се следват законовите процедури би следвало  Маниака Йосифов да подаде молба до ЦИК. Но до 16,30 днес това не е било направено. Ако това не е станало до края на работния ден на ЦИК ( 19,00?) би трябвало Тодор Йосифов да се появи  утре в Народното събрание, да се закълне и след като бъде назначен на друг пост  или си подаде оставката да бъде заместен от някой друг.


Тагове:   Бургас,   медии,   маниака,


Гласувай:
1



1. zaw12929 - Днес доброволно се е отказал от ...
13.07.2009 21:53
Днес той доброволно се е отказал от депутатството, на събранието на депутатите от ГЕРБ
Съобщиха по медиите Но законово не е такава процедурата. Както и Вие го написахте.
А защо се стигна до там, да се подвеждат хората с такива кандидати. Ако и министрите куцат? Имат 4 години да се научат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9813966
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094