Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2011 19:05 - Изнервеният Шушо пак се издъни на пресконференция с караници и бълнуване за конспирации
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2259 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 17.03.2011 15:30


Прекрасният ни министър-председател не може  и една пресконференция  да проведе за да се похвали  като хората, без да бъде атакуван с омаскаряващи поръчкови въпроси от медиината мафия. 

 Вчера Илиана Беновска от Радио К2 опъна нервите на Бойко Борисов, който
като малко дете бил много послушен. Той ни порасна ангeлчe и половина, но журналистите му съсипват психиката  настоявайки да отговаря на всеки техен отровен въпрос.

   Така всяка брилянтно замислена  пресконференция, описваща невероятния напредък на ГЕРБ, неизменно се проваля от змиите, подло пропълзяли на нея. Вчера това стана пред оцъкления поглед на американския посланик Уорлик, заради което премиера се загърчи в агония от срам. А и всеки истински българин.

Илиана Беновска от Радио К2 поискала да знае:
1.Господин Борисов демократ ли е или диктатор?
  На което господин Борисов изобщо не отговори. Но нали миналия ден обяви настоящото управление
за най-демократичното досега?

2.Дали чуждестранния инвеститор „Лев инс"
е викан по негово разпореждане в ДАНС, за да му бъде съобщено, че трябва да не общуват опозиционни политици и медии, които критикуват управлението, за да просперира бизнеса му?
На което господин Борисов  отговори :Не.
 А също:Не съм длъжен на всеки, който от вас му хрумне, че тряба в дадения ден да ме засрещне някъде и да получи отговор за нещо, което чул от някъде и аз съм длъжен да го направя. 

 Какво изключително прозрение! И Обама не отговаря на всички въпроси на журналята. Защото го прави говорителят на Белия дом. Време е Евгений Дайнов  от неофициален говорител на правителството да стане официален.

Накрая на Шушо пак му се привидяха  шантави заговори и така все повече заприличва на Волен Сидеров, на когото те са запазена марка: 
Повече по тея теми , да са предварително пуснати разговори, да измествате темите, защото някой ви е казал няма да позволя.



Гласувай:
3



1. zaw12929 - Може да се ограничи достъпа на жу...
06.03.2011 19:10
Може да се ограничи достъпа на журналисти, които застрашават националната сигурност, злепоставят управлението с неудобни въпроси...
СЕЩАМ СЕ И ЗА ОЩЕ СЪОБРАЖЕНИЯ:
някой ще поиска министър-председателя да не пуши в Министерския съвет и да се явява на работа само официално облечен и да не дава интервюта на жълти вестници.
А това е още по-малоумна идея. Ето снимка на премира по дънки и маратонки на босо в кабинета, даващ интервю на вестник "Шоу" з
цитирай
2. ssstto - Сещам се за тази снимка
06.03.2011 19:43
Другото решение е ОСТАВКА.
цитирай
3. анонимен - Да бе, да !
07.03.2011 11:23
Явно е, че единственото спасение за България в момента е" Диктатура /демократична/ на пролетариата" начело с възраждащата се от блатото на корупцията Българска /анти/социалистическа партия.
цитирай
4. анонимен - Брато
07.03.2011 13:53
ти да не си комунист ? Или анархосоциалист !
Я отпусни малко ........... знаеш кое и почни да пишеш вече за Серго и Гоцето. Зарежи ГЕРБ че само ти късат нервите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9814237
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094