Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2012 20:51 - Браво, г-жа Плевнелиева започнала работа при Делян Пеевски вместо в президентството! Кой не мечтае за това?!
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2891 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 25.01.2012 10:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Най-сетне един модерно мислещ човек в България  безапелационно показа характер как да отхвърлим обществените норми и да поставим на първо място личния успех на и по-специално този на олигархаДелян Пеевски/Иво Прокопиев/ТИМ. Духът на Айн Ранд търсещ някой безкрайно обсебен от  идеята за "рационалния" егоизъм най-накрая се е вселил в Юлияна Плевнелиева.

Ако в неделя празното пространство около Росен Плевнелиев ви се е струвало леко размазано, като във филма Хищникът, не се плашете, това е била неуловимата мистериозна Първа Дама скрита в невидимо наметало. Тя не желае да бъде преследвана. Освен в туитър/twitter на
@yumito.  

"
България днес" пише, че преди седмица госпожа  Съвременната-Бунтарка-Посветена-На-Кариерата-Си  е напуснала  верикуулдтимаджийската Икономедия и преминала в лагера на човешкия дирижабъл Делян Пеевски за да отговаря  чрез своя фирма за медиийните му сайтове (те имат грозен дизайн от 90-те години). 

Ако това е вярно е време за преосмисляне на позицията спрямо Делян Пеевски. "Ако" защото България днес пише, че Делян Пеевски е погълнал и investor.bg, което би означавало, че е нашият истински блогосподар. Последно добавено на 25.01 като потвърждение от друга медия: "Сега" пише за Плевнелиева като за "бившата шефка на ИТ-отдела на "Икономедия".

Независимо дали Юлияна Плевнелиева е напуснала или не бяснодясната олигархична Икономедия, поне едно нещо е сигурно - че работата там може наистина да те побърка, докато си затънал в дивотии колко 
бил справедлив плоския данък .




Гласувай:
4



1. gocho52 - Тъкачница "Надежда"...
23.01.2012 21:28
Тъче медийна прежда.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9820805
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094