Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2014 10:30 - 9 септември - най-черния ден в историята на българския фашизъм
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2828 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 14.11.2014 18:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Уважами дами и господа псевдократи, да забравим поне за ден за Сирия, Либия, Ирак и как помогнахме за смяната на режимите там. Да ги забравим поне за ден за да можем с чисто сърце да се отдадем на масови оплаквания за отбелязано на най-голямата трагедия в историята на България - падането на монархическия режим през 44-а.

Тогава беше сложен край на Златния век на България, отиде най-справедливия режим (но кой ли не е справедлив, всеки стига да не е комунистически), режим който  подкрепяше хитлеристкия. А и защо не, самият той дойде на власт с терор, сваляйки демократично избраната власт и още преди Хитлер въведе някои от неговите идеи, а и идеи на комунизъма, за забрана на партиите. 

 Днес леейки кофи крокодилски сълзи ще напомним, че на 9 септември е дошла власт изпратила хиляди хора в комунистическите лагери. Което е лошо, но не толкова колкото изпращането на хиляди евреи във фашистките лагери. А върха на всичко беше, че монархията беше свалена с  референдум. Който за да бъде легален трбяваше в него не биваше да гласуват: евреите, циганите, жените, бедните, и хората без благороден произход. 

О, ако само не бяхме свалили монархо-фашизъма, сега щяхме да сме цъфнали и вързали, нямаше да имаме бежанци от Африка и Близкия Изток, щото щяхме да ги изпращаме в концлагери, заедно със Соломон Паси, нали? Ако не бяхме свалили монархията,  за раждането на принц Хасан Китин Муньос нямаше да бъде съобщено чак в новините, а моментално щяха да прекъснат любимия ви сериал за благата вест. Което само щеше да ви достави повече удоволствие ако любимият ви сериал е турския  "Великоплепния век".


Тагове:   9септември,


Гласувай:
7



1. ok3223 - Паситата, паситата от тях
09.09.2014 11:17
си патимо ... Они думат, загробили и Украйна. Сите от преврато главни и платили масрафо били евреи.
И у нос пасито Соломон матило блатото народно.
Така било, защото навремето сме ги овардили биле.
От благодарности ...
цитирай
2. анонимен - Поздрави и за заглавието и за иро...
09.09.2014 11:57
Поздрави и за заглавието и за иронията! Страшен си!
цитирай
3. 1997 - Гадно
09.09.2014 14:24
ако още беше Хилядолетния райх.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9814180
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094