Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2011 10:18 - Дянков:Дядо Коледа ни дължи трилиони, вече няма да раздава подаръци
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 1274 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 27.12.2011 10:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Дядо Коледа безспорно е комунист, защото това правят комунистите, само раздават" обяви на пресконференция в навечерието на Рождество Христово българския финансов министър.

"Ние от ГЕРБ" 
каза Симеон Дянков  "като първото истинско дясно правителство в историята на България ще реформираме  феодалния старец за да му балансираме бюджета."

Яростно размахвайки лист със сметки
министърът обвини Дядо Коледа, че е натрупал дълг от седем трилиона лева към българската държава, раздавайки неразумно подаръци и без да мисли, че парите ще трябва да се връщат. Затова бил издал  указ с който задължавал всички, не  само дечицата, да му правят подаръци, за да си върне дълга.

Белобрадият старец отдавна е трябвало да обяви фалит, но е шмекерувал и се е криел като грък и комунист в гората, и цялото положение било възмутително, каквото в Америка никога не биха търпели.

Финансовият министър обясни, че е най-добре българите  да дават пари на Дядо Коледа, а не подаръци, и че парите им ще отидат във фискалния резерв. 

"Като си съберем дълга от седем трилиона лева от Дядо Коледа, с такъв фискален резерв изобщо няма да има нужда да се оттеглям от финансовото министерство" каза Дянков щастливо ухилен и добави "Ще бъда финансов министър поне още сто години".




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9813399
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094