Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2007 00:00 - Може гигантската амеба да е виновна
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1444 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 11.04.2007 11:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Бандата   смърфове  днес съвсем откачиха,или поне така  ги описва Новинар след като Столичният общински съвет (СОС) освободи  от пост сегашния изпълнителен директор на "Топлофикация" АД Наско Михов.
Първо-ССД искат да си играят на зомбиране като пробват да съживят  мумията на "морално мъртвата"   Топлофикация.
Второ-това трябвало да стане по още по-изчанчен начин чрез приватизация като всеки абонат стане и съсобственик.Ако това не е нова версия на работническо-мениджърската преебатизация  значи си е чист комунизъм,но може би това е нормално след анархо-комунистическият десен завой на СДС.Но може за всички щури идеи в СДС и ССД  да е виновна гигантската амеба*.


*В президентството и други държавни и общински сгради живее  гигантска амеба която изсмуква мозъци.Тя определено не подмина  Петър Стоянов и сега май е докопала и Георги Първанов,защото има  слухове,че и  Първанов щял да си прави партия.

Проблемът с Топлофикация изобщо не е в СОС,а в енергийният министър.Докато този министър,това правителство и това Народно Събрание не си отидат Топлофикация няма да се оправи,това всички разумни хора отдавна са го разбрали,само социалистите не.

Хората които имат малко мозък да си спомнят какво е обещал бате Бойко    преди 20 дни още чакат  " да научат в близките дни"  какви  машинациите са били  намислили общинарите от БСП .Лошото е,че някои хора вземат лош пример от софийският кмет,като например прокурор Иван Тороманов обещал на 1-ви април:
 В близките дни ще бъде повдигнато обвинение за аферите в Топлофикация София на лице "по вертикала".


Тагове:   може,   амеба,


Гласувай:
0



1. viovioi - ако нещо излезе от това дето казват ще е добре
11.04.2007 18:09
а някой сеща ли се за жената на онзи депутат, дето продавала анаболи даже и на отборои като......,неее
разследване на нова тв м януари, нищо мълчание, за нас презрените само ни хвърлят нещо дразнещо по новините за мърсотийките дето са ги свършили.Говеда!Не искам да чувам нищо и да чета нищо повече.Имат моето презрение.Това е моята присъда.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9818363
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094