Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2007 14:13 - Напразните усилия на министъра на вътрешните работи и други предизборни слухове
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 921 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 23.10.2007 23:43


-Министърът на вътрешните работи Румен Петков обикалял страната и на събирания казвал,че  за местните избори всички социалисти трябва да гласуват под строй.Това не се харесвало на   потенциалните избиратели на БСП,а и винаги има терсене хора които само гледат да правят напук. След две седмици  доста  хора ако не идат за гъби,май ще гласуват за някой друг,а не за кмет от БСП.

-Членовете на избирателните комисии купували като луди нови дрехи за изборите ми каза един дето отиваше да се издокара като на сгоден циганин брат му. Другия месец инфлацията пак може да ни изненада.

-Нa някои ляво настроени софиянци им се върти такъв депресиращ въпрос в главите Какво е направил Бриго за София,че да гласувам за него,ти знаеш ли? На дясно  настроените софиянци не им хрумват подобни работи,те знаят,че светлото бъдеще с Мартин като кмет им е в кърпа вързано.



Гласувай:
0



1. viovioi - Ей и парички раздават...
16.10.2007 15:40
Едни момчета с коли обикалят циганските квартали и организират комплота. За гласуване под строй - да разбира се, придружено със снимки в тъмните стаички. Защо не забранят да се снима с телефони в т.н.тъмни стаички? И още заплашват хората, е това е вече гадно!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9815088
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094