Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9814581 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Август, 2009 г.
2 3  >  >>
Блог.бг, който се утвърди като сборище на откъснати от реалността типове, първите които ще започнат да ронят сълзи за някой злодей, стига да е имал блог, събира сили за защита на още един колега.

Станалият известен наскоро извратеняк и религиозен маниак от САЩ Филип Гаридо, който преди 18 години отвлича 11-годишно момиче и я държи в сексробство, и може да сложи в джоба си Йозеф Фритцел, се оказа, че имал блог -"Voices Revealed". Така той се  превърна в най-новият герой на блогърите в блог.бг, според чийто морален императив всеки с блог е добър човек.

Затова след като миналата седмица блогърите от блог.бг  масово се надигнаха в защита на починалия Александър Божков, в най-скоро време, след като се възстановят от пролетите сълзи и сополи, се очаква да започнат да набират подписи от целия свят в защита на техния популярен колега Филип Гаридо. 

 Според блогърите Александър Божков ще се превърне във високоуважаван Бог на корупцията, нещо напълно възможно като се има предвид, че японците си имат бог на повръщането, посочва  админа на блог.бг Гео.

 Някои наивни блогъри, които не живеят само виртуално в земята на вечната любов блог.бг и чийто въпрос към тълпата оплакваща Александър Божков "Готови ли сте да леете сълзи за всеки злодей, само защото е имал блог?" сега се оказва, че трябва да замълчат засрамено.

 (тази история е пародия, не знам колко точно процента; тя е продължение постинга на desperadomikaela за Александър Божков
; Филип Гаридо наистина има блог)
Категория: Забавление
Прочетен: 2904 Коментари: 5 Гласове: 2
Последна промяна: 31.08.2009 18:16
Засраменият министър на отбраната,  чийто престиж беше уронен заради две розови БМВ-та, което навежда всички на мисълта, че ръководи банда гейове с калашници, които пък го смятат също за гей, вчера призна пред БНР, че е  ходил на концерта на Мадона.

Заради задължението на медиите за 100-те дни комфорт на новата власт посещението му е в почти пълно медийно затънение. Иначе трябваше да 
се сравнява пристрастието на министъра към Мадона с розовите БМВ-та, около които се вихри медийна истерия, започната от самият Младенов.

Според предварителна информация на
в. Дневник Николай Младенов е предвидил да заведе три приятелки. Така че повече никакви майтапи за сексуалната му ориентация. Той е просто мъж, който харесва Мадона, също като Майкъл Джексън.  

 От друга страна- дръж се Берлускони, в България също си имаме политик сексманиак


Категория: Политика
Прочетен: 2545 Коментари: 2 Гласове: 1
Последна промяна: 02.09.2009 16:41
                image

 
Първо американското правителство спаси с 85 милиарда долара фалиралата  компания AIG, най-голямата в САЩ за животозастраховане, и стана собственик на 80% от нея. След това висшия мениджмънт си раздaде открадна 165 милиона долара бонуси. И ако някой още не e убеден, че САЩ вървят по пътя на социализма -сега  новият шеф на компанията прекарва по-голяма част от първия си месец на поста си изтегнат във  вилата си дворец на адриатическото крайбрежие на Хърватия. 

Робърт Бенмоше стана главен изпълнителен директор на AIG на 10 август, но отиде на почивка само няколко дни по-късно за да наглежда лозята си до Дубровник.

По джапанки и къси панталони в PR акция той дава интервю на
Ройтерс, в което  защитава отпуската си запланувана до 8 септември: Всъщност започнах работа една седмица преди да ме назначат. Всеки ден провеждам конферентни разговори, пращат ми информация, мога да работя тук, както в офиса в Ню Йорк.

Разбира се в САЩ някои хора може учудено да повдигнат вежди от методите на управление в AIG, други да са готови да изскочат на улицата с вили да  линчуват Робърт Бенмоше, но трбява да свикват-AIG е държавна фирма.

/guardian.co.uk&
daylife.com/
Категория: Новини
Прочетен: 1967 Коментари: 1 Гласове: 1
Последна промяна: 31.08.2009 11:10
Хубава новина за депресираните българи:Майката Природа ви е дарила с еволюционно оръжие за оцеляване-аналитичен стил на мислене.

 Лоша новина за вечно ухилените и щастливите,  не познаващи депресия : понеже сте забравили да анализирате проблеми вие ще се превърнете пак в маймуни.

 /ScientificAmerican.com/
Категория: Технологии
Прочетен: 2657 Коментари: 3 Гласове: 1
Последна промяна: 30.08.2009 17:22
                  

Загрижени, че телевизиите могат да ни предадат накратко само най-значимите обществени прояви с участието на достойния ни Премиер
високоувжавнаия  "24 часа" призовава  камерите на БНТ да се курдисват всяка сряда в Министерския съвет и заседанията му  да станат  публични: 

Борисов има сценично поведение и освен премиер ще стане и водещ на свое шоу


И вместо
 славна  хроника на управлението от преките предавания ще разберем, че държавното кормило е в лапите на луд социопат, който мечтае  ГЕРБ да бъде още 30 години на власт, но не може да обясни защо. От друга страна преките предавания ще поставят ново начало в развлекателния бизнес. Такъв какъвто имат във Венецуела. От вчерашното предаването Челюсти/Клещи/Вилици по Нова телевизия може да се добие представа какво ще е шоуто.

Премиера демонстрира талант да си служи
 само с едносрични думи: щом ще ги ис-кам ги, ще ви питам къ-де са ви (колите на Ицо Шпека и Кольо Тарабата). Освен това  поиска ГЕРБ да управлява още 30 години, сметна че е 10 по-лесно да си премиер ако имаш телефон с копчета, че в София е по-хубаво защото има теменужки, цветя, метачки...      

Интервюто на флегматичната Диана Найденова с Бойко Борисов  беше абсолютен хит, вероятно защото тя се държа като вскяка друга журналистическа пача: "Аз се извинявам на публиката, че може да изглеждам и малко по-мила в това интервю" . От друга страна Бате Бойко и на табуретка да даде интервю то ще бъде забавно.
Категория: Политика
Прочетен: 2641 Коментари: 2 Гласове: 1
Последна промяна: 30.08.2009 08:49
                image

Министъра на отбраната Николай Младенов: 
Неизвестно защо две БМВ-та, едното от които за Военна полиция, били пребоядисани от черен в розов цвят.

 Министър-председателят, който замества Слави Трифонов и "Господари на ефира" докато са в отпуска и затова няма да бъде гонен от Комисията за защита от дискриминация:
Пребоядисването да не е с цел показване на сексуална ориентация. Военните са били превърнати в палячовци на няколко министри.

Всъщност
служителите от Министерството на отбраната са знаели, че следващият им министър ще бъде гей и са му подготвили автопарка.

/фото: Дарик/
Категория: Политика
Прочетен: 4241 Коментари: 6 Гласове: 1
Последна промяна: 01.09.2009 09:45
              image                                   

Част от  оръжейния арсенал на  губернаторът на Калифорния Арнолд Шварценегер е и страховития меч на Конан Варварина. Арни го държи близо до себе си- в офиса си.
Категория: Политика
Прочетен: 1743 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.08.2009 15:50
imageВ безпрецедентна по мащаби и неадекватност  акция, за да докажат отново,  че напълно заслужават определението "ония лудите от интернет" блогърите от блог.бг се обединиха и отдадоха почит на Мистър Десет Процента  състезавайки се по леене на сълзи. По този начин блогърите  наистина показаха, че живеят в паралелен на реалния свят, един по-добър свят, в който хората могат да са мили към всекиго и да похвалят дори и най-големия злодей, и  утвърдиха блог.бг като водещо свърталище на откачалки. 

Вземайки пример от  вманиачените фенове на Майкъл Джексън   всички блогъри цяла седмица не спират да леят сълзи и горко оплакват най-известната киберличност на България, и така  постепенно  в блогърския фолклор той придобива  ореол на светец. В реалния свят той беше много по-различен - беше Александър Божков, лицето на разбойническата приватизация и беше уважаван заради невероятния си професионализъм да се изплъзва на правосъдието по всички обвинения, но най-вече заради сделката за която всеки си е мечтал -продажбата на Кремиковци за 1 долар. 

За зла ирония Мистър Десет Процента не дочака да се навършват точно десет години от продажбата на Кремиковци, което е
точно днес. По случай юбилея блогърите ще се състезават кой първи ще пресметне по колко точно цента  от този един долар са се паднали на всеки българин за всяка една от десетте години.

С акцията си по надплакване блогърите поставиха и ясна разграничителна линия между "добър" и "лош" човек-  "добрите" хора  имат блог, а след като умрат отиват в рая, където цяла вечност  блогват и хор от ангели от Гугъладсенс  им пеят и свирят на златни арфи. За неблогърите тази линия е линията на глупостта, отвъд която винаги  е гарантирана  неадекватната реакция по всяка тема. 

 Обвития  в тайнственост Азер Меликов е посъветвал Сергей Станишев, Р. Овч., Ахмед Доган и други бивши членове на предишното правителство да се регистрират в земята на вечната любов блог.бг и редовно да поливат своята нива. Блогърите очакват с нетърпение следващите известни личности и са сигурни, че когато r0vch.blog.bg почине, който е най-вероятния следващ клиент на Смърт, блогърите  ще забравят, че в действителност е бил една по-върлинеста версия на Мистър Десет Процента и ще напишат само хубави думи за него.

 Според една малка отцепническа група блогъри, вярващи, че блоговете са дело на Сатаната, Мистър Десет Процента е бил наказан от Бог не само защото е бил блогър, а и защото е бил скучен блогър.

(тази история е пародия; снимката е на
dnevnik.bg)
Категория: Политика
Прочетен: 12742 Коментари: 30 Гласове: 7
Последна промяна: 29.08.2009 08:28

image

Жители на град Бобов дол са ядосани от пренебрежителното отношение на трима депутати от ГЕРБ - Валентин Микев, Кирил Калфин и Емил Гущеров( на снимката), които официално поканили гражданите на Бобов дол на среща в понеделник. И естествено пред  общината  се извила опашка от избиратели, включително и общински съветници, чакащи със светнали очи, да се срещнат с браточките на ББ. 

Но след едночасова среща с кметицата Грети Алексова   депутатите в един глас се обърнали към чакащите с думите: "Много бързаме, тежка ни е програмата, нямаме време"  и зарязали горките бобовдолски наивници. 

Да сме наясно обаче, в постъпката на гербаджийте няма нищо осъдително, те само следват примера на Нашия Любим Лидер ББ, който каза за Станишев:
много е малък, за да иска дебат с мен.
 
/
Стоичко Стоянов, общинар от Атака през в. Струма/

Категория: Политика
Прочетен: 3442 Коментари: 5 Гласове: 1
Последна промяна: 27.08.2009 12:53
imageВидният борец срещу контрабандните криви краставици и забележителен финансов магьосник, който намали дефицита в бюджета за две седмици с 1 милиард лева Симеон Дянков е прилежен ученик на батко си Бойко и си е научил урока по популизъм. Днес той ни качи на шейната с хвалба на която би  завидял и Тодор Живков: 

50% от предизборната програма на ГЕРБ е изпълнена 

Други 25% от програмата на ГЕРБ се падат на
актуализация на бюджета (кой ли го помни вече), но е излишна бюрократична, направо невъзможна работа, която е по силите само на армия от вещици.  

С това силно политическо изказване финансовия министър заема   първо място в класацията за следващ Златен Скункс, след този връчен на  Левски, и ако го вземе ще може да се похвали с още 25% изпълнение на програмата.

Категория: Политика
Прочетен: 8594 Коментари: 21 Гласове: 5
Последна промяна: 27.08.2009 12:42
Епохално откритие направил острието на македонския патриотизъм вестник Шпиш разглейждайки скучната Уикипедия. И бил ужасен:

Македонски преродбеници и просветители од 19 век се претставени како бугарски дејци, во англиската верзија на најпосетуваната интернет-енциклопедија Википедија. Најпознатите автори и собирачи на македонското народно творештво, браќата Константин и Димитар Миладинови, се прикажани како бугарски литературни дејци и како автори на  „Бугарски народни песни“ и себеси се идентификувале како Бугари.


  Колко предателско от страна на Миладинови да не знаят, че в началото на 19 век са се родили   наследници на Титова югославска провинция и да напишат "Български народни песни".
Категория: Политика
Прочетен: 2550 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 26.08.2009 07:59
 Георги Коритаров: Дотам ли докарахме свободата на словото в България, че Канал 3 и вестник „Дума” да обмислят възможността за обща рубрика?
 Сашо Диков (по собствените му думи "смахнатия директор на Канал 3"): Бла-бла-бла-да, защото основната функция на журналистиката е да бъде опозиция на всяка власт.

Сашо Диков много точно си е поставил диагноза, защото смята, че в някои ситуации Бойко Борисов няма право да пренебрегва  или да забравя факта, че е министър-председател (той още гледа детски анимационни филми със смърфове, Сашо) и е наше право да знаем дали и колко пъти е спал с Валентин Златев, Иво Прокопиев, Азер Меликов и кучето си. А кой нормален човек  ще се интересува  къде и с кой е спал Бойко Борисов! Вярно miralyub се интересуваше, но тя е блогър, а блогърите са "
ония лудите от интернет".
Категория: Политика
Прочетен: 1555 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 02.09.2009 17:38
image

В началото на месеца Бойко Борисов с тoлкова безцеремонен тон, че с него може накара и стадо диви слонове да заиграе хоро, нареди  на  заместник-министъра на културата Тодор Чобанов да огледа резервата Яйлата: “Какъв археолог си, като не знаеш Яйлата". И вчера Чобанов (бастуна в средата с голата глава) отиде да инспектира  укрепен ли е тавана на скалната църква "Св. Св. Константин и Елена", и той беше, и никой не беше обявен за вещица и уволнен, УРА!  
Категория: Политика
Прочетен: 2145 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 25.08.2009 22:11
След като новата водеща на сутрешния блок на Нова телевизия Диана Найденова направи на пух и прах в спор въртоглавия лидер на Атака някои видяха в нея изключителен талант да бъде водеща и способност да засенчи Лора Крумова и Милен Цветков. За да стане ясно в какво се крие  нейната популярност е необходимо да се направи изследване на природата на нейния талант и   причините за популярността и. (Тази задача е отредена на "Господари на ефира", но понеже са в отпуска, се падна на анонимен блогър) 

Разбира се, Волен Сидеров може да бъде победен в спор и от табуретка, но се надявам Диана Найденова да може да победи табуретката.

Изследване: в
това издание на Челюсти веднага се набива на очи, че Диана Найденова предпочита да започва  всяко изречение с частицата АМА, синоним на НО. За около 50 минути тя го е направила  27 пъти, най-вече за да спори с бесепара в студиото за политиката на предишното правителство. Изглежда е забравила, че темата на предаването е била "Успешна ли е икономическата програма на ГЕРБ?"  

Извод: талантът на акулата Диана Найденава се крие в  нечовешката и способност да повтаря  по цял час АМА срещу някого, и напомняйки на зрителите какви глупости ръси,  да го унижи публично, за кеф на аудиторията. Същото, което направиха Милен Цветков и Лора Крумова с гьенгста депутата Тошко Йосифов, но без дразнещо да кудкудякат.

Друг извод: най-дразнещото у Диана Найденова е че не умее да произвежда новини. 
Категория: Новини
Прочетен: 2885 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 25.08.2009 21:06
Колко оргазъма получихте докато гледахте пресконференцията на българския министър-председател, когато тероризирайки българския език изобрети думата вещички ? Два? Или три, колкото репортерките присъствали на събитието? (на мен пък ми е смешно как се казва премиерът ни:) 

   Но това е нищо в сравнение с 1500-те на   експертa по папийонките и медиите, и предишен смъртен враг на грубия език на политиците Георги Лозанов. За  всеки  той е написал в "24 часа" по една дума във възхвала на най-качествения продукт  в областта на публичните комуникаци - Бойко Борисов :
Никога не замеряй Борисов с клишета и приказни герои

 В статията няма и следа от упрек за  крилатата фраза срещу Костов - за Гаргамел и смърфовете, нито за вещиците, но пращи от оптимизъм, че  ни очакват още през  следващите 4 години, защото премиерът се чувства като на маса  с компания, която включва цялата нация. И на която премиерът е душата и пуска майтапите.  

Бате Бойко е добър в публичните комуникации не  защото   го е учил Георги Лозанов, а защото  разчита  за вдъхновение на спомените си от детските анимационни филми. Поне може да сме сигурни, че премиера ни не страда от деменция като по-предишния С2.
 
Категория: Политика
Прочетен: 3345 Коментари: 2 Гласове: 1
Последна промяна: 25.08.2009 20:38
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9814581
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094