Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 6546777 Постинги: 1472 Коментари: 5887
Постинги в блога от Юни, 2009 г.
2 3 4 5  >  >>


Кой не знае Мат Дръдж, кой не е чувал за него и сайтът му drudgereport.com, разкрил аферата Моника Люински?! Всъщност в България има админи на новинарски сайтове, които не са, а и в днес.бг май също, но както и да е.

Последната сензационна новина от drudgereport е, че Барак Обама вече не е милият и усмихнат президент, а когато се среща с чужди лидери се  превръща в един зъл, сатанински президент, който може да ги урочаса и да ги осъди на ужасни мъки. A
за да не бъде демаскиран като африкански вещер вместо черна котка си има черно португалско водно куче. Много умно господин Слуга на Сатаната.
Категория: Политика
Прочетен: 39767 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 01.07.2009 23:03
 


В Димитровград ако завъртиш умрял плъх на канап непременно ще удариш хора на име Димитър или Димитрова, затова града е наречен така. Но по-важно-от Димитровград и най-голямата фирма в общината-Неохим на Христо Ковачки му е дошла идеята за т.н. контролиран корпоративен вот. А Ковачки притежава ТЕЦ, долепен до Неохим-знам не защото съм от Димитровград, а защото го видях в Google Earth.

До 2007 година кмет на Димитровград е Димитър Хаджииванов-бивш шеф на Неохим. В последния ден преди да излезе в отпуска за изборите той подписва договор за изграждане на сметище с  Еко-Нео Груп . Тогава шеф на  Еко-Нео Груп  е Стефан Димитров, той управлява и  Нео-Титан, фирмата чистеща града. След изборите Стефан Димитров става кмет.

Стефан Димитров пък е син на шефа на Неохим Димитър Димитров, който има дял в Евро ферт, която притежава дял в Неохим и Нео-Титан, а Нео-Титан в Еко-Нео Груп. Преди местните избори на ромите от Нео-Титан им било напомняно кой е правилният кандидат.

От друга страна кметът Стефан Димитров е син и на собственичката на най-голямата местна одиторска фирма Маргарет Одит. (А доброто счетоводството е синоним на източване на ДДС, но законно, и други безценни тайни пазени във и заради черни джипове.)

Не е като политолозите в София да не знаят това, всъщност  несигурно изглеждащата информация е от тях.

Няма да е чудно ако един ден Стефан Димитров стане депута
т
. Предшественикът му Хаджииванов е номер едно в листата на ... Лидер. Братя Галеви ряпа да ядат.

(Нещо интересно за четиво в ДАНС-през 2008 година в блокова сделка на борсата са прехвърлени 680 000  акции (
25,62% от капитала ) на Неохим АД от Евро Ферт  на  Еко Тех ООД на цена 1 лев на акция, като в същия ден пазарните  цени са между 74 и 77 лева.)
Категория: Политика
Прочетен: 310041 Коментари: 250 Гласове: 0
Последна промяна: 30.06.2009 21:06


Предизборният бус на Весела Лечева обикалящ из Перник e напълно в тон с обичаите на престъпната столица на България. В търсене на одобрението на перничани щабът на Лечева уверено нарушава българските закони, напълно закривайки регистрационни табели отпред и отзад с лепенки на които пише “Аз съм приятел”. Перничани, гласувайте за Лечева, тя е престъпник като вас, но стреля по-точно.
Категория: Политика
Прочетен: 1518 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 30.06.2009 23:49Този 18 метров модел на  робота Gundam наскоро е кацнал в Токио по случай 30 годишнината от истинския шедьовър на съвременната японска култура  - анимационната серия със същото име и за да подкрепи кандидатурата на Токио за Олимпийските игри през 2016. Роботът герой може да  опази Токио от мразещи спорта и гигантски роботи-убийци страховити същества като Годзила и Фънки.
Категория: Новини
Прочетен: 5544 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 01.07.2009 19:14
Ето го малкия комунист Бари Обама, вярващ че ДЪРЖАВАТА е всичко.
А ето го пораснал, тормозещ миналата седмица домочадието си в деня на доброволния труд.

 

Финансовият му министър Тимъти Гайтнър също беше експедиран на ленински съботник.А ето го бат' Серго, който миналата седмица се появи сред хората, така както подобава на сериозен премиер и наистина десен политик-с празни ръце.Всъщност Обама и жена му Мишел ако се появят на снимки винаги държат нещо в ръце-хамбургери за служителите, търнокопи или мухи. А българските политици обикновено държат ножици  за да откриват обекти и в краен случай лопати, с които загробват дръвчета, щото са много кекави и физическата работа не е за тях, те са родени само да мислят и да управляват, и гласуват с чужди карти, край.   
 
Категория: Политика
Прочетен: 1370 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 30.06.2009 23:52
Без съмнение няма по-егоцентрично нещо от това да качваш на блога си интервюта със самия теб, както обикновено правят политиците. А Николай Бареков е постъпил така преди три дни  за да покаже на политиците, че е като тях и те да не се плашат от него. Водещият пред вестник Класа:

-Упрекваха те, че си неформален говорител на ГЕРБ…
-Това са стари обвинения...

(всъщност в интернет не могат да се намерят повече от двайсетина такива обвинения)
-Бойко Борисов ли е за теб политикът Бог?
-Не, той е абсолютно нормален политик, много харизматичен и човек, който се учи от грешките си.

( политик, който се учи от грешките си може да се опише по два начина -като "бог" или "напуснал партията си")
-BTV стартира инициатива, в която лицата на медията ще отговарят на въпроси онлайн. Един от тях е следният – просто харесвате ГЕРБ или сте фен на Бойко Борисов?
-Много подкрепях Бойко Борисов, докато беше 4 г. в МВР. Той беше първият, който разчепка корупционните схеми и организираната престъпност, показа, че в МВР може да се работи ефективно. Ако той е имал симпатията ми по някое време, то е точно заради това, което направи в МВР. Въпреки всичко Борисов беше първото позитивно явление във вътрешното ведомство от много време насам. Продължавам да го твърдя.

Така че няма никакво основание да се пише, че Бареков е фен на бат' Бойко-ето той отрича. Остава признанието от преди три месеца на журналистът с най-много зрители от сутрешните блокове, че е "обикновен симпатизант на ГЕРБ". Личи си когато нарича ББ Генерале. Доган би го нарекъл "моят медиен инструмент".
 


Категория: Политика
Прочетен: 1628 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 03.07.2009 07:12


След като в нечий мозък се родила  идеята  рано сутрин в някой град да нареди един до друг политически опоненти зад преносими масички, да им сложи по един микрофон и да им даде време да агитират от телевизора, двете национални телевизии- БНТ и бТВ възприеха въпросното телевизионно ноухау. И  всяка сутрин ни досаждат с махленски караници, а кандидатдепутатите обикновено изглеждат леко мръднали. 

Но днес
отегчените зрители се смаяха, когато от Бургас Николай Бареков им предложи интересно допълнение-замерване на политици с яйца. По едно време някой  се доближи изотзад до депутата от ДПС Йордан Цонев и го нацели с яйце. После той и Мирослав Севлиевски  изпаднаха в истерия, а Бареков щастлив като котка намерила купичката с млякото каза: "Моля ви се не прекратявайте дебата. Защото току-що хвърлиха яйца срещу нас". Какво повече може да иска човек за да бъде предаването му номер едно, освен в него на живо да се хвърлят яйца по политици?!

Миналия ден маймуна препикала президента на Замбия Рупия Банда, докато той разговарял под едно дърво  с репортери. Замбийския президент обаче не започнал да се тръшка, а се измъкнал от положението като проявил чувство за хумор "Сигурно е за късмет".

Преди няколко месеца/години пенсионерка замери Бойко Борисов с яйце и той също изпадна в истерия и се развика "Ще ви скъсам комунистите".

Как може българските политици да са толкова изостанали и да са не само на последно място в ЕС, а зад Замбия по самоконтрол и PRкомпетентност?

Накрая водещия, жаден за още шоу, предложи на Цонев да мине през агитката на “Атака”, но тя като опълченците на Шипка не го пусна  да премине през тях, депутатът получи и удар, паднаха очилата му, и той напусна мястото на предаването от друго място.

Как ли щеше да реагира Бареков ако бяха ударили Бойко Борисов?
Категория: Политика
Прочетен: 1972 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 29.06.2009 09:58


Кейти Пери е пуснала в twitter тази ненормална снимка с текста "I have no self control". Някои хора биха искали да имат рентгеново зрение на супергерои, което вижда през всичко. Дали някоя бгзвезда е чувала за twitter? Златка сигурно за twatt.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2595 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 29.06.2009 14:51
Ако имам свободно време (пред компютъра) предпочитам да го губя из американските сайтове/блогове, които следят под лупа и осмиват всяка неуместна дума на политиците си, понеже така работи електронната демокрация- блогърите се опитват да предпазват избирателите .

Ето го
Красимир Велчев - бивш механик на витлови съветски машини в БГА "Балкан", никога не виждал самолет "Ербъс" на живо, организационен секретар и човек номер три по важност в ГЕРБ, и мажоритарен кандидат в 25 избирателен район на София в понеделник по Новатв, опитващ се обясни с най-нелепи доводи, че поведението на протестиращите гербери в Банкя е в рамките на нормалното, докато БСП "грозно и целенасочeно" ги снимали.

Милен Цветков и Лора Крумова гледаха и не вярваха на ушите си как герберите бяха сравнявани с талибани, а накрая водещия  нахока висшия гербер, както никой друг журналист не би си позволил.

Категория: Политика
Прочетен: 2281 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 30.06.2009 09:23


Коментарите във vsekiden.com биха накарали всеки форум на  Ку-Кукс-Клан да изглежда благоразумен и толерантен. От новината за
Доган- финансовия магьосник, която събуди интернет троловете:

Българин - ТУРЦИТЕ НА САПУН!

ВИКТОР-Гласуването за БСП и ДПС е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

? - Брикета” Обама за африканец ли се има или за американец?
Нашите рязани за Българи ли се имат или за турци?

СЮЛЕЙМАН БЕЗУМНИ - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГЯУРСКИ ПАРТИЙКИ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ТУРСКАТА

ники - засреляйте този опасен гад доган за да я има българия .гласувайте 100% защото мусюлмани и цигани гласуват така и са мнозинство в парламента.

Червена бабичка-мазохистка - СерГЕЙ-чо, баба. Виж докъде я докара с твоите “наклонности”.Сега тоя манаф се гаври с цял един народ.

Категория: Политика
Прочетен: 5420 Коментари: 20 Гласове: 0
Последна промяна: 26.06.2009 08:57
Въпреки че новото шоу, което вървеше по Нова от 9,25 "Да разлаем кучетата" е 1:1 The Daily Show, то не ли яко, а? Шоуто обаче не е спряно, а просто договорът е бил за 13 издания  и ако преговорите завършат блогополучно  ще продължи в новия телевизионен сезон, когато бат' Бойко ще назначи Бюреков за свой министър на пропагандата, и  всички ще си правят майтапи с тези двама клоуни. Благодаря за ценната информация на Р.Ефтимова от сайта на новатв.бг, чийто дизайн първо бил предложен на днес.бг, но днешковците предпочели червеното, защото компанията им е собственост на Карл Маркс.
Категория: Политика
Прочетен: 1086 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 25.06.2009 20:26
"Години наред медиите внушават деструктивност на държавата, отрицание на парламента... Виж, към парламента българинът смята, че му е разрешено да дойде да разруши онова, което би трябвало да бъде спасението му. ГЕРБ не оказва съпротива на ДПС. Хайде на бас, че ако трябва да се прегърнат ГЕРБ и ДПС, ще се прегърнат, та чак и ще се целунат”. Тази жена е заплаха за политическата и медиината класа, тя е мръсна като истинския живот и затова трябва да излезе от политиката. И тя ще излезе, но пък други противни хора ще останат.
Категория: Политика
Прочетен: 1905 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 25.06.2009 21:13
Еволюцията направи от маймуната човек, но сякаш  в ГЕРБ смятат, че Еволюцията е част от тройната коалиция и сериозно са се заели да и се противопоставят и обърнат хода и.

В понеделник
мажоритарният кандидат на ГЕРБ в 25 избирателен район на София и заместник-председател на партията Красимир Велчев по Новатв защити герберите протестирали в Банкя със съвсем разумните думи:

Аз мисля, че тези хора там са много по-интелигентни от цялото обкръжение на Станишев.

В търсене на тези гербери, по-интелигентни от цялото обкръжение на Станишев, разгледах
снимките и клиповете от събитието, "грозно и целенасочено снимани" от БСП , и ето ги:
 
Направо са родени за министри на културата.
Категория: Политика
Прочетен: 1950 Коментари: 3 Гласове: -1
Последна промяна: 25.06.2009 21:14
Павел Начев (tirith.blog.bg) след като прочел в сайта, наречен интернет мнението на бате Бойко за Банкя написал:

И аз пак се замислям. Да не би съвсем случайна БСП нарочно да си е открило предизборната кампания, с докарани с автобуси хора, на място където нямат никакво влияние и всеки знае, че почти всички гласуват за ГЕРБ. И да не би тази провокация да е направена парочно и точно с цел да си направят безплатно някакво патетично клипче - черен ПР за вандалите от ГЕРБ?

Господин Начев трябва да се засрами защото е интелектуален пират и  си приписва чужди мисли - на бате Бойко. Невъзможно е обикновен човек да стигне до такива гениални изводи, на каквито са способни само супергероите от киното и бате Бойко. Той  първи се замисли, анализира ситуацията, и откри мотивите движили престъпниците, които поставят табела с името си на местопрестъплението. Както е по филмите.

Все пак господин Начев може би е невинен, ако бате Бойко има едни от онези машини за дистанционен мозъчен контрол, което ще обясни как в различни мозъци се раждат едни и същи гениални идеи.

Но ако на Павел Начев наистина му е хрумнала идеята, че БСП са търсили провокация  в Банкя, това наистина е  много добра новина за блог.бг-показва, че един блогър може да стане лидер на ГЕРБ.

Фактът, че в Банкя са били гербери от младежката организация на Триадица е прекалено неудобен затова ще го премълчим за да не преобърне добре изпипаната обвинителна теория.

А иначе да сме наясно:Банкя си е на Бойко, Дупница на Галеви, Дръндар на Доган, Ню Йорк на Годзила, Иран на Ах-минет-джат и интернет на троловете. Нали, господин Начев и Борисов? О и Иво Инджев смята така, сигурно защото  Джеймс Бонд му е разкрил истината в имейл.
 
Категория: Политика
Прочетен: 1593 Коментари: 2 Гласове: -1
Последна промяна: 25.06.2009 14:44
Нещо гнило може да се случи в Хасковско на тези избори.  

Ситуацията в 29 избирателен район Хасковска област досега
 
На парламентарните избори през 2005 ДПС вкарва двама депутати с 21000 гласа.
На местните избори през 2007 година ДПС има около 18 000 гласа в общините на Хасковска област като в три-Димитровград, Тополовград и Симеоновград няма кандидати за кметове и общински съветници. Ако знаят точния брой на евентуалните си избиратели са разбрали, че шансовете им са нищожни. 
На евроизборите през 2007 в Хасковско ДПС има 18267 гласа.
А тази година 16025. 

Лесно може да се предвиди, че на 5 юли листата на ДПС в Хасковско  ще събере около 18-20 хиляди гласа. 

Но това се отнася само за общите листи. В Хасковско ДПС няма мажоритарен кандидат.

Възниква въпросът:Как ще постъпи ДПС? Дали ще препоръча някой мажоритарен кандидат на послушните си избиратели?

В тазгодишните избори в Хасковска област за ГЕРБ  са гласували 23 хиляди човека, за  БСП 17 хиляди, за Лидер6600 и за НДСВ 6000. С очакваното увеличение на избирателната активност  ГЕРБ може да събере около 30 хиляди, а  БСП 22, без гласоподавателите на ДПС, а за мажоритарните не е сигурно и толкова защото са непознати лица. Но пък мажоритарните кандидат на НДСВ и Лидер са световно известни-Соломон Паси и Юлияна Дончева.

В светлината на обвиненията за преливане на гласове, каквито имаше за евроизборите въпросът може и да звучи така: дали ще продаде ДПС  Хасковска област ?

От една страна избирателите на ДПС почти сигурно няма да гласуват за ГЕРБ. От друга и БСП и НДСВ са коалиционни партньори на ДПС. От трета-през 2005 година като депутат на ДПС от Хасковско влезе емблематичният Христо Бисеров, предишен "сив кардинал" на СДС, който сега е кандидат за депутат в Шумен.

Има един лош сценарий който може да се случи:мажоритарните кандидати  на БСП и ГЕРБ да вземат под 20 хиляди гласа, a мажоритарният кандидат на царската партия Соломон Паси или на партията на Ковачки Юлияна Дончева отива първи с над 20 хиляди гласа. Тогава ще е сигурно, че ДПС се е договорило с НДСВ или Лидер. ОК, ДПС може да се договори и с БСП.

Категория: Политика
Прочетен: 1561 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 25.06.2009 09:14
2 3 4 5  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 6546777
Постинги: 1472
Коментари: 5887
Гласове: 6720