Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9813559 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Юни, 2013 г.
2  >  >>
Първи смъртен грях- горделивост: Шест неща мрази Господ, даже седем са мерзост за душата Му:1)надменни очи.
Най-големият ни недостатък е това, че бяхме горделиви. Много от министрите ми бяха- разкайващият се Бойко Борисов на 05 май 2013.
Narcissistic Personality Disorder (мегаломания)

Мантрата "млади и интелигетни (и красиви, и качествени)" на вечно плямпащите глави, интернет планктона и лигави журналистки анорексички понесе втори удар след "Бунтът на ситите" на Велисалва Дърева. Този път разкостването дойде от психиатъра  Николай Михайлов, бил някога в СДС:
 
Протестиращите не трябва да бъдат на площада с труимфалистичното настроение на хора, които са нравствено безупречни на всички етапи на прехода, а като едни хора, които зреят през собствените си грешки, осъзнават ги , осмислят ги и имат характерното смирение и норма на присъствие, а не тази специфична яростна непогрешимост.  

Сините са квазирелигиозна общост, синьото е  вероизповедание. Дясното има престиж, то е като емблема на праведност, съобщава разум, морален статус, престиж на добродетел, гражданска красота. Тази характеристика, която иронично направи  Дърева на красивите, младите и интелигентните е самочувствие на почти всички от тези хора. 

Феновете на десницата от центъра на София имат една характерна надменност. Тази самоуверена и хедонистична гражданска инициатива, инициатива на удоволствието, и доброто прекарване вечер. Те са там там защото е малко или повече шик, защото стана градска мода. Те не проявяват същинската драма на българския народ:бедност, преход. Започвам да мисля, че протестиращите през февруари бяха повече граждани, защото не се разхождаха така фриволно. Те нямат драмата да оцелееш, драмата на самозапалилите се
.   
Всъщ
Така нещата заприличват на контрапротест, без капка емпатия, 
за кеф, и срещу бедния и грозен народ. Протест на хора, на чийто морален компас пише "money" и "да го духат бедните", не виждащи нищо нередно да гледат останалите отвиско, от жълтите павета. "Ох протест, ох кеф" пеят медиите, само сменили доскорочшния си обект на обожание Бойко с протестиращите.

Може би ако медиите изтрезнеят ще се събудят със завряно отзад обществено мнение срещу тях и "младите и красивите", и безчувствените към най-бедната в ЕС нация, и  тогава като текнат едни катарзиси "може би се унесохме"...Тогава медиите ще се окажат виновни
на "интелигентните", че са ги преекспонирали, но като ги коткаха, мъркаха. Така беше и с предишния "цвят на нацията" Бойко Борисов, с лошия му материал.

Някои от "интелигентните" не схващат отрицателния смисъл в
"триумфалистично, с яростна непогрешимост, хедонистична инициатива на шикозното прекарване и фриволно разхождане." Не схващат, че по същия начин Бойко Борисов обикаляше страната, пъчеше се и разпореждаше археолозите да изкарат калориферите. 

Горделивите млади сити, нехаещи за цената на тока, за хората които не могат да си гопозволят и значението на "арогантност", хал хабер си какво е допустимо, когато влезеш в светлината на прожекторите. Тогава снобарството, че си се откъснал от народа 
 става опасно. Който не вярва да пита британския финансов министър Джордж Озбърн. Тази седмица беше разпнат той си купил гурме хамбургер от $10, но това, че е млад, красив и интелигентен не го спаси от обществения гняв.

Нищо чудно след като Гордън Геко, загрижен за липсата на сигурност на едрата собственост, написа Харта2013 да напише и девиз за революцията "красота, неравенство, софиянство". 
Защото младите и интелигентните имат самочувствие на Господари на Вселената,(учтив вариант на "самовлюбени алчни задници от Уол Стрийт) и се държат като Каньие Уест на 2009 MTV VMA.  Е, може би не точно девиз на революцията, звучи комунистически, и ако го възприемат "интелигентните" ще трябва да скандират ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ СМЕ.

Уточнение-съжалявам ако съм подвел някого, заглавието "нахални задници" е мое, не е цитат от интервюто на доктор Михайлов, той не го е казвал. Но е същността, с две улични думи.
Категория: Политика
Прочетен: 6352 Коментари: 2 Гласове: 17
Последна промяна: 02.07.2013 21:55
Златките* атакуват

Представям ви
Унищожителката на всички пенсионери в мъглявината "Старчески дом" и лорд на ситите Мария Стоянова от СЕМ, в днешното "Лице в лице"  по перпетум мобилето за турски сериали БТВ (поздравления за последния хит  "Великата Юнска Революция"):
 
Да се говори за
за гладните и босите е толкова остаряло, толкова соц
.

Затова спрете да цапате блестящият фасон на #ДАНСwitme с мръсните си емпатични приказки за гладните и босите. Какви сме ние,  най-бедна в ЕС Българийо, че да говорим за бедните? Исус Христос ли сме, че да сме загрижени за повече от половината ни сънародници живеещи под прага на беднсотта според ЕС? Не, разбира се, ний сме от
Футурама, 3000-та година

Между другото, ако Исус се телепортита на Орлов мост ще бъде усмъртен от бранд мениджърите на протеста, заради неспазване на корпоративната дисциплина относно: облеклото, цвета на кожата, че не се гнуси от бедните и заради оня соц номер с двете риби.
Тука има фейс контрол все пак. Окей, забравете последното за рибите, но се обадете на Монсанто.

Циничните думи на безчувствената Мария Стоянова изобщо не вкамениха гостите и водещите на "Лице в лице", че те да не обелят нито дума в защита на гладните и босите. Не, тези безчувствени  примадони в парфюмирания палат на БТВ са си такива- твърде заети да се вглеждат в младежките си и 
интелигентни пъпове, че да се загрижат за народа на най-бедната страна в ЕС-техния собствен народ. Между другото на пъповете им пише "гражданското общество не се занимава с проблемите на бедните".
                                         
imageНикакви community organizers с протрити обувки в милата ми родина. Не, благодаря Обама. Искам като българския клонинг на Сара Пейлин- надменната Цецка Ризова да повтарям "млади и интелигентни" и да ми плащат за това. Даже и по лев за всяко  "млади" и "интелигентни", мизантропката Ризова сигурно вече е станала милионер.  


А помните ли как на Димитър Цонев му крещяха в слушалката:Митко, ти луд ли си да питаш това? Е, сега на водещите вече няма нужда да им се обяснява кое е правилно да се говори, те засвидетелстват почитта си към задкулисието доброволно.

 *Златките изказват искрена благодарности на БТВ. Заради БТВ да си млад и красив вече не е престъпление, а Златка вече не е мръсна дума.
Категория: Политика
Прочетен: 4516 Коментари: 3 Гласове: 12
Последна промяна: 29.06.2013 22:57
Категория: Браян Адамс- #ДАНСwithme, #FUCKwithme, #alittlebrainforme, да, за много хора ще бъде чест да бъдат там долу, Everything I Do I Do It for You.

image

И победителките в надпреварата за Мис Протестираща Пача/Дансwithmy vagina... безспорно сa тези двете. Както възторжено би изврещял сутрешния истерикобот Виктор Цолова "колко са ми интелигентни и млади". Да, наистина изглеждат като скулптура на интелигентния протест, изскочила от болното въображение на спиртосания гении Вежди Рашидов.

Двечките изглеждат и (запушете си носа  интернет интелигенти) като от тазгодишната реколта  чалга битюрентки, на които Лизбет Саландер им е изписала мръсотии на тумбаците. Но няма страшно, всичко е куул, те са  наша гордост, щом фешъна им е протестен, това значи, че са от "младите и интелигентните, дето могат да работят с принтер". И няма нужда интернет интелигенцията, изпаднала в умопомрачение да пищи: обречени сме, тия кучки са от наште. От ФБ на Ivo.
Категория: Политика
Прочетен: 5508 Коментари: 5 Гласове: 13
Последна промяна: 22.06.2013 12:41
Ето един забавен тест, деца, нали сте млади и интелигентни:изберете подходящата табела за празното място в долната снимка, станала култова за протестите

image

Отговор 1:

image

Отговор 2:
image 

Отговор 3:
Кошче за боклук, което ще изглежда, да цитирам гербаджиите, като Делян Пеевски шеф на ДАНС, но избран с правилната демократична процедура.
Категория: Забавление
Прочетен: 6524 Коментари: 9 Гласове: 14
Последна промяна: 18.06.2013 10:13
Category: The walk of fame

image

Най-голямата амеба на света май си мисли, че тука има магистрала с лентичка за прерязване. Мога да я разбера, тя де що види да се вее бяло-зелено-червено по навик е свикнала моментално да се спуска върху него като обезумяло пищяща валкирия и да го кълца на малки парченца. Къде е ножицата и ли? Чакайте, сега ще я измъкне като фокусник от носа си. А защо е там, нали имаше забрана на Баце гербаджиите да ходят на протести? (
pik)
Категория: Политика
Прочетен: 4502 Коментари: 4 Гласове: 9
Последна промяна: 17.06.2013 18:30
image

И вие ли през уикенда сте айляк като депутат гербаджия на работа?  Е, сега ще ви съсипем почивката с малко политика.

Не заслужават ли нашите герои от ГЕРБ 
 малко почивка, след като направиха България велика, финансово стабилна и богата? Дори и Бон Джоуви призна, че сме по-добре от Испания, нали? 

Е, да ама изглежда, че сбирщина келеши (нямам предвид парламентарната група на Атака, въпреки, че по брой са приблизително еднакви) май се опитават съсипят хубавата ваканция на герберастите в близките до парламента заведения и пак да ги пратят в Диарбекир, и затова днес излезнали да протестират срещу кабинета Орешарски.

Въпреки че във Фейсбук над 2000 обещали да излезнат, на протеста се явили толкова малко, че спокойно  биха могли да издигнат траспарант " намалете депутатите толкова, колкото сме".

 Касиране на изборите?! Стига де, не осъзнават ли протестиращите, че така само обиждат ГЕРБ? Че ГЕРБ за 4 години не постигат ли това, за което на другите им трябват 24?! 

Е, ако не друго, п
оне днес на жълтите павета някои си изкараха честно надницата.


Категория: Политика
Прочетен: 3485 Коментари: 2 Гласове: 9
Последна промяна: 09.06.2013 22:33
Here Comes Honey Boo Boo (гъци-гъци): 

image

Около  патологичният лъжец Бойко Борисов винаги е било напрегнато и горещо. И тази седмица в кулоарите на парламента дъртата клюкарка всеки ден дрънкаше за какви нови митични далавери бил чул (а щом той е чул, сигурно е вярно). За него няма парламентарна трибунка (КРИЗА Е), а Бай Ганьо се просълзява от умиление. И нищо чудно, че напоследък ББ се освини, нали се храни с внимание. Но ГЕРБ имат въпрос към медиите: защо не коленичите пред БАТМАН?
Категория: Политика
Прочетен: 2129 Коментари: 1 Гласове: 6
Последна промяна: 09.06.2013 12:11
History channel (по канала и в историята)

 image

image

 image 

Не, депутатите гербаджии днес не избягаха от парламента да ходят на кафе с Искра и Цецка, по примера на Бийтълсите те заснеха фотосесия за очкавания с трепет скоро да излезе техен албум с най-големите им хитове. След това посетиха заведение, което в тяхна чест се преименува на "Калинките", защото и като управляващи сега в опозиция ГЕРБ буквално хич ги няма. А Цецо не участва, щото замина за увеселителния парк, посветен на  "Семейство Симпсън", да играе корумпирания шериф на Спрингфийлд.
Категория: Забавление
Прочетен: 2430 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 09.06.2013 12:12
Е, ГЕРБ, лайното май здраво удари вентилатора, а? 

Оръженосецът Цветанов  сигурно знае, че едно от задълженията на вторият в партията е да жертва задника си и да поема ударите, дори и с него, за да запаси скъпият ни лидер. Сигурно затова си е сложил отзад надпис "ритни ма". Но на горкият Цецо вече и Началника му входира един отзад, като див опозиционер, крещящ  "ще се извиниш ли". Оня ден в интервю за сайта
фактор.бг и Бойко Борисов се съгласи с цялата бивша опозиция:

И той обвиняваше преди да има присъди. Но си мисля, че в това отношение сегашната ситуация му е добър урок.

Изглежда нормално, днес ББ като обяви, че ще даде Сидеров под съд за клевета, заради твърденията на атакиста за изнасяни милиарди с Авиоотряд 28. Обаче хлъзгавия Рапон изобщо не е толкова принципен. Е, принципен е ако се касае за него, защото вчера той излезе със
същия плитък номерна Сидеров:Не пожелахте да вкарате сделка за над 280 млн. лв. Чувам, че комисионната ви е 10 млн. лв. И това не е всичко, днес словесната му диария продължи с: Това, което разбрах, е, че преди да си тръгнат (през 2009), са унищожили документите. Най-големия експерт излезе в опозиция и изведнъж всички далавери му станаха ясни. Сега, щото докато бил на власт, чакай да сложи плочата "некомпетентния строител": строих България, правех магистрали, правех мостове.
Категория: Политика
Прочетен: 2433 Коментари: 2 Гласове: 6
Последна промяна: 09.06.2013 12:12
Из "На кафе с ГЕРБ",с водеща леля ви Цецка, отнсоно Prison Break (изходиране от парламента):


image

Сутринта депутатите от партийна групировка ГЕРБ
се регистрираха в парламента, но напуснаха пленарното заседание, където само грубо нарушават изборните им права на победители, червения ботуш на Мая Манолова ги гнети,
унижава и изобщо им налагат пълна диктатура. Спасявайки се от парламентарния концлагер под предводителството на бившите министри Томислав Дончев, Ивайло Московски, Тотю Младенов и Вежди Рашидов под строй гербаджиите хукнаха към свободата и демокрацията, които осигуряват заведенията в близост до Народното събрание. Е, вярно, че им се наложи да вървят, вместо да позлват Кугърите. Но все пак, какъв пореден триумфален демократичен спринт, драги избиратели, помните ли вчерашния на Баце?! А докато са на кафе бегълците ще получат заплати, от нашите пари, защото преди това са се регистрирали. Такъв е закона, който те 4 години не промениха. 
Категория: Политика
Прочетен: 2713 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 07.06.2013 21:34
Агнешко, еп.2/Cougar town 

image

Ах, колко беше сладко да си прецедател на Народното събрание, кеф ти млад секси фризьор, кеф ти да го назначиш като парламентарен коафьор и данъкоплатците да му плащат да обслужва само теб.
Но няма да има повече пипни ме тук и тук, и тук, още малко щип щиби-ди-дип.  Колко ли е завиждал само Яне Янев? Името на младежа, цицал държавни пари, с помощта на леля ви Тетка било подходящо за фризьор-Атанас Рошлев:) И що за нахалство Цецка Цачева да трябва да се лиши от безплатните секси услугите на младежа? Така започва всяка диктатура!  

Категория: Политика
Прочетен: 4586 Коментари: 2 Гласове: 6
Последна промяна: 07.06.2013 21:10


Труден е животът в България, нали? Добре поне, че не сте на мястото на вкиснатия лузър и кръшкач Бойко Борисов, на когото са му отнели 
властта, ведно с магистралките и мостовете, а това е несправедливо. Защото в библията на демокрацията "Винету" пише, че след като са те свалили с протести трябва да управляваш пак. Как комунистите да не ти докарат  нервна криза, как да не се поболееш, особено пък и ако очакваш да те вкарат в затвора, как да не се разревеш като бебе в кресчендо? Но надеждата не е изчезнала, защото има  пророчство, че ГЕРБ ще се върне на власт ако гербаджииката и бивш здравен министър Десислава Атанасова излекува Волен Сидеров и лидерът на ГЕРБ, който днес пак опрвда прякора си Булката Беглец (ББ), напускайки пленарна зала.
 

Категория: Политика
Прочетен: 2604 Коментари: 0 Гласове: 12
Последна промяна: 07.06.2013 09:34
imageBREAKING NEWS: Орешарски беше поздравен от Адолф Меркел със ЗИГ ХАЙЛ. Това потресе всички истински демократи  и те разбраха, че имаме ислямонацистка диктатура. 

Още по-BREAKING NEWS: Онзи лишен от власт  галфон ББ отново е дълбоко обиден на целия свят, че ГЕРБ победиха на изборите, а са в девета глуха.Затова 
комплексираният и разочарован в очакванита си егоманиак Борисов, след като сутринта се нарева под душа като доктор Тобайъс Фюнке, заповяда на безличната герберастката ектоплазма да се изсули  от пленарната зала.

И обяви истерично, че "конструктивната" опозиция ГЕРБ няма да влиза повече в пленарна зала, щото им се  "налагало диктатура". Но чакай, 2.5 милиона избиратели, негласували за ГЕРБ,  всъщност не гласуваха ли да излезнат от парламента и да влезнат в затвора? Не, всъщност 1 милион избиратели гласуваха 97 безделници да кършкат от работа, да взимат заплати без да влизат в зала, срещу което в предишния парламент Борисов беше много против.
Категория: Политика
Прочетен: 3477 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 07.06.2013 11:14
Изоставената от Принц Банкянски принцеса Цветелина е тъжна. Олигархката тъжи, че заедно с  интернет интелигенцията свали ГЕРБ, но сега накъдето погледът ти се обърне среща само постапокалитични пейзажи от скръб, боклук и гняв на праведните блогъри. Разруха, пълна разруха навсякъде!

image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2761 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 06.06.2013 19:18
image


Първите плъхове май започнаха да се спасяват от кораба на ГЕРБ Варна. Прессекретарят на варненската структура на мутренската партия Милена Кръстева е зарязала ГЕРБ само месец преди изборите за кмет. Междувременно във Варна имаше някакъв рехав протест, отразен само в туитър@varnasumer и във Фокус (там пише, че е срещу шистовия газ, което би обяснило плакатите . Протестът обаче беше толкова малък, че изобщо не може да се окачестви като истински протест, а по-скоро като възстановка на зимните митинги за забавление на туристие. Загрижени гербаджиите побързали "да доверят" на агенция Блиц каква всъщност е работат: прессекретарката Кръстева била помолена да напусне, щото Портних разбрал, че е къртица косвено на БСП. Как разбрал ли? Милиционера Портних и поставял капани за да тества лоялността и. 
Категория: Политика
Прочетен: 2393 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 06.06.2013 09:05
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9813559
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094