Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9814417 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Юли, 2008 г.
Днес едновременно с обявяването на точната дата на внасянето поредния  вот на недоверие - 24 юли-след консултации опозицията също и понижи  нивото на опасност за България до обичайното ниво-код жълто. Нивото за опасност беше повишено автоматично след взривовете в Челопечене до код червено.

Категория: Политика
Прочетен: 3193 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 02.08.2008 22:43
Добър ден, Генерале, добър ден, Кмете, така се обръща най-рейтинговият  водещ към най-рейтинговия политик.

 Винаги когато Бойко Борисов дава интервю по Битиви, той си паркира задника в стола в който при други интервюта седи водещия Николай Бареков
, стола вдясно на екрана. Само на генерала се позволява да сяда където пожелае и на никой друг. И така е от две години. Всички журналисти все още забележително се правят на ударени и мълчат. Което означава огромен провал на медиите да разкрият как Бойко буквално ги яха.
 
В клипчето се получи така, че Соломон Паси, Георги Първанов и Атанас Атанасoв се възмущават от Иван Костов, чe е станал по-голям социалист от БСП :)

Категория: Политика
Прочетен: 5577 Коментари: 10 Гласове: 0
Последна промяна: 17.07.2008 11:02
image

Сметната палата обяви Неджми Али от ДПС за олимпийски  шампион по спестяване  на командировъчни от Европарламента с близо 100 000 лева, които е успял да отмъкне съвсем законно през 2007 година от всички европейски граждани.

Сигурен съм, че това не е морално и понеже не знам колко е законно наколадих Неджми Али на Отдел "Кореспонденция с граждани" на Европейския парламент.
Категория: Политика
Прочетен: 5835 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 13.07.2008 19:27
Реших да се допитам до новини.дир.бг, където са почти всички новинарски сайтове, по каква точно причина идва утре  Конди в България и ще  подписва ли някакви договори. В първите 25 резултата от търсенето на Райс сайтовете са единодушни по отношение на целта на визитата на американския държавен секретар и заглавията им обясняват, че Конди идва за да съсипе утрешния ден на софиянци като затвори улици,обърка движението и предизвика задръствания:

Кондолиза Райс обърква движението -dnes.dir.bg
Визитата на Кондолиза затваря центъра на София-vsekiden.com
София под блокада заради Кондолиза Райс - DARIK News
Центърът на София затворен в сряда заради визитата на Кондолиза Райс-mediapool.bg
София под блокада заради Кондолиза Райс-novini.dir.bg
София вече е организирана за посещението на Кондолиза Райс - Actualno.com
Движението в центъра на столицата е ограничено заради посещението на Кондолиза Райс - Dnevnik.bg
София вече е организирана за посещението на Кондолиза Райс-news.club.bg
Утре - по-добре без коли в София-News.bg
Кондолиза иде, затварят София-dnes.bg
Центърът ще бъде затворен утре заради Кондолиза Райс-zaGrada.bg
София под блокада-novini.dir.bg
Създадена е организация за обезпечаване на сигурността и обществения ред за посещението Кондолиза Райс-novini.dir.bg

С две думи-след взривовете и тази седмица няма да ви се размине, така че пригответе се за поредното бедствие. Не съм съвсем сигурен, че са взети всички мерките за опазването на Конди  защото когато Буш идваше в София забраняваха по балконите да се веят изпрани гащи иззад които могат да се скрият снайперисти. Сега никой не споменава за гащи.

Категория: Политика
Прочетен: 10320 Коментари: 20 Гласове: 0
Последна промяна: 09.07.2008 19:15
Снимката е от събота. Тогава и писах на Флорина да ги питам такава ли им е идеята за европейски напитки, но отговор няма.

image

Някой знае ли на кого точно трябва да се оплача за да хвърлят всички от Флорина в затвора за хиялда години?
Категория: Бизнес
Прочетен: 4622 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 13.07.2008 19:29

Преди 20 години злият гений Осама Бен Ладен се оплакал, че Америка е откраднала 36 трилиона долара от мюсюлманите защото купувала петрола на много ниски цени. Интересно, но тогава Осама казал и, че един барел петрол трябвало да струва 144 долара, точно каквато беше цената му в петък.

Преди десет години,през 1998-а цената на петрола е била между 9 и 15 долара и чудно какво ли е направил Осама за да се вдигне цената повече от десет пъти?! След атаките от 11-и септември, 2001година, Ню Йорк Таймс пише за апокалептичен сценарий и споменава за 144-е долара на Осама и, че това може и да стане ако САЩ нападнат, не е за вярване, Ирак. Което и стана, но с фалшиви аргументи.

Също и ако долара падне повлиян от икономическата политика на Джордж Буш.

Преди месец в американския Конгрес Ан Корин от Института за анализ на глобалната сигурност казала, че цената от 144 долара за барел петрол ще бъде възприета като победа на радикалния ислям.

В края на краищата Осама отново доказа своята гениалност и може да пусне клип само с две думи "Мисията изпълнена"


Категория: Политика
Прочетен: 1706 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 13.07.2008 21:55

Проблемът пред журналистите когато трябва да отразяват поредния конфликт на Бойко, с надеждата да увеличат неговото величие, с някой политик да речем Хикс, който го е накарал публично да се пеняви е, че трябва да дадат думата и на засегнатата страна за да проличи колко е тъп Хикс защото не само не може да даде смислено обяснение за проблемите които създава, но и не може да отвърне на обидата. Понякога обаче Хикс изпозлва тактиката на Бойко и вместо да отговори на журналистическия въпрос как и защо и да се разкае започва да говори така, че компютрите и телевизорите блокират от срам.

Така стана днес- сутринта Бойко на живо от Канал1 призоваваше вътрешния министър "да не разсъждава" а така също да бъде издирен защото е идиотски престъпник спиращ автобусите, ако е вярно, което изобщо няма значение за медиите, защото важното за тях е да разпространяват омраза от медииния континуум в реалния ни свят.



После когато репортерите зърнаха вътрешния министър и заформиха около него редовното меле а.к.а. пресконференция те си глътнаха езиците защото Михаил Миков описа любимият им кмет като пор събиращ около дупката си миризливи отпадъци. 

Продължението ще е зрелищно и ще сбъдне мечтите ми-след толкова медиини престрелки най-накрая Бойко Борисов ще се срещне на живо с опонента си-Михаил Миков на живо-тази вечер по Панорама- и няма съмнение, че ще има бой до кръв и някой ще пострада.


Категория: Политика
Прочетен: 3044 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 05.07.2008 07:17
Ексклузивно колкото порното на Галя Литова и защо македонците не щат да са българи!!!

Ето още един пример колко шибана и некомпетентна е журналистиката в България, която се състои само от провинциални вещици и селяни замъкнали кльощавите си задници в София за да не умрат от глад, както разкри кмета на столицата, и където последната работа която са си намерили е журналист.

Докато българските журналя  ближат снимката на Бойко Борисов на мониторите си и копипействат по сайтовете  класацията за най-щастлива страна те допринесоха за повишаване на нивото на нещастност у българите необявявайки къде се намира България в класацията и лъжейки за броя на проучваните страни. Нищо чудно, че македонците не щат вече да са българи.

Въпреки че България не е окупирана от стотици хиляди чужди войници, няма Ал-Кайда и всекидневни терористични взривове, не страда от липса на безнин, електричество и вода, няма и побъркани свещеници с армия побеснели от глад въоръжени последователи, страната ни няма опасност да се разпадне на две-три части и не е повечето пустиня, нашата държава  е рамо до рамо с Ирак защото С2, СС, ББ и НС са напълно достатъчни.  

http://www.ns.umich.edu/htdocs/releases/story.php?id=6629
http://umich.edu/news/happy_08/HappyChart.jpg

image 
И така, тази информация ви направи по-информирани, но вероятно и по-нещастни!

 
Категория: Политика
Прочетен: 2416 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 05.07.2008 14:31
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9814417
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094