Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9813022 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Януари, 2010 г.
Акo Батман в другия си живот беше диджей, а не богат безделник, щеше да прави   музика като шведа Mille & и англичанина Fear of tigers и вместо да взривява улиците с Джокера щеше да подпалва краката на хората. Обуйте си цвичките и внимавайте ритъма да не ви отвее. Всъщност си вземете и резервен чифт. Ако се чудите откъде да си намерите цвички, Геша беше снимал хасковски магазин, където ги продаваха, но не е публикувал снимката във фейсбук страницата си от страх, че ще се компрометира и никога няма да го направят професор.




image


Download  Mille - Crysteena _Fear of Tigers Remix_.mp3




Категория: Музика
Прочетен: 1439 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 27.01.2010 18:34
На живо през europarl.europa.eu/wps-europarl-internet/faces/live/live-video.jsp?language=bg

  с превод на български. Следва продължение на всеки 10-20 минути.

6:14- Някакъв плешив чичко пита дали Румяна Желева е забравила да декларира нещо.
6:15-Желева отказва да отговаря на злобни слухове, въпреки че нямала какво да крие. И е декларирала всичко, а слуховете за нейния съпруг са мръсни лъжи, ама ха.
 6:16-Още един пооплешивяващ чичко, този път на име Гьоренц, пита ще има ли достатъчен  капацитет    службата за  реагиране на кризи.
6:17-Отговорът гласи:Ще помолим страните да бла бла бла. Бате Бойко не ти ли каза къде да си сложиш думичката ЩЕ?
  6:20-Една руса кака на име Сергентини пита  защо Румяна Желева не е декларирала онова което в същото време е присъствало в Търговския регистър.
 6:21-Нямам какво да крия, благодаря за въпроса, онази фирма Глобал Консулт за която става дума не е функционирала.
6.23-Ох, Божке, толкова се притеснявам, че ще мина на български. Роден език омаен сладък гали моите уши като влажен език на небесен ангел. Това са необосновани обвинения инспирирани от Антония Първанова беше твърдия отговор. Заповядайте  да се убедите, че финансовото ми досие в България е чисто и нито срещу мен нито срещу моя съпруг има някакви производства.
6:27-Мистер Зарадрил се интересува от проблема с изхранването. 
6:29- Предложиха на Антония Първанова да вземе думата. 
6:30-Първанова зашлеви кандидатката ни за висш пост "Това което каза Румяна Желева не е вярно". В този момент Румяна е скръстила ръце за молитва и сигурно си мисли "Боже Борисов порази я с мълния, обещавам да спазвам закона занапред повече отколкото досега."
 6:34-Герберката, която е в бледожълт костюм и ми се струва, че придоби отенъци на червено, отново мина на български и ни увери, че няма нищо нередно и предложи да раздаде документи доказващи го.
 6:38-Понеже документите се оказаха само на български и немски език, се намери един недоволен евродепутат, които да предложи това унижение за великата английска нация да бъде спряно веднага. И така стана.Първата криза с която Румяна Желева не можа да се справи.
6:45-Как ще се справите с мултинационалните и трансграничните катастрофални  бедствия като пожарите в Южна Европа, госпожо Желева?
6:46-Съжалявам госпожо Желева прекъсна я председателката на шоуто, времето ви свърши. Кога българските политици ще се отучат да разтягат лукуми?!
6:47-Как виждате ЕС в хуманитарната криза в Аденския залива, принцесо Герберова?
  6:50-С работа на терена, амчи как. Предполагам, че има предвид морето. И ще се помоли на властите да и разрешат да се намеси. Кои власти официалната, дето никой не я бръсне за нищо, и освен това има още две непризнати почти независими Сомалии със свои "правителства", или неофициалната-пиратската?
  6:55- Сергентини се е разгорещила, отново взе думата   и поиска да знае как така кандидатът за комисар  е дошъл неподготвен да отговаря за кризата в Сомалия.
7:07-Напоследък най-интересното е прическата на Румяна Желева. Всички европейки от утре да са блондинки. 
7:09-Като се има предвид обърканото международно право, как ще направите така, че ЕС да не бъде нищо друго освен слуга на ООН?
7:11-Евродепутатката Левин иска да знае как ще се справи Румянчето с климатичните проблеми на най-бедните страни, като изсичането на горите. Предполагам с модно ревю на Виктория Сикритс за дъраварите.
7:14-Левин е разбрала мръсната тайна на България-нашата страна не предоставя хуманитарни помощи. 
7:16-Уточнение-тази срамна практика е била прекратена след като  Румяна Желева  е станала министър.
7:25-Десет минути киви тайм.
8:17-Връзката беше толкова лоша, че половината думи бяха изядени от интернет демоните, които в момента свалят филми. Край на заседанието.
Категория: Политика
Прочетен: 1498 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 13.01.2010 18:17
image
image

Белият дом се колебае за датата на първото обръщение на Барак Обама пред Конгреса и всички телевизии -за 26-и януари или 2-и февруари. При първия вариант би пострадал American idol . При вторият "Изгубени", чийто първи епизод от последния сезон вероятно ще бъде отложен с една седмица. Какъв подъл комунист е  Обама.

Естествено феновете на "Изгубени" в Америка са бесни като бели ме
чки на които са им отмъкнали скумрията за десерт и са започнали да планират протести, в сравнение с които скорошните протести в Иран ще изглежда като разходка в парка. Долу мрасния комунизам.

 slLOST,   thewrap 
Категория: Политика
Прочетен: 2334 Коментари: 0 Гласове: -1
Последна промяна: 08.01.2010 14:31
В  интервю  за БТВ Главният пожарникар на републиката  сподели един типичен за него  мачовски сън как света може да стане по-добро място (очевидно с твърда ръка, някой да не си е помислил, че с повече любов):

Искам само да кажа, че за предишни отвлечени (българи) съм се разплатил аз и това правителство. И в момента това, че мълчим, не значи, че не действаме активно с партньорските служби. Въпросът е да не се получава в бъдеще. Това може да бъде решено само, ако се намеси световната общност и то с военна сила.

 Да оставим настрана спасението на българите от ББ, не мога да си представя,
че някой, особено журналист, ще вземе да се съмнява, че не са били спасени от него.

 Но нашият премиер е прозрял, че операция Аталанта на НАТО за  ескорт на корабите в Аденския залив е за дивите пирати като надбягване между вол и заек. Само с бърза масирана военна операция на световната общност на сушата и проточваща се безкрайно във времето  и изискваща хиляди човешки жертви и милиарди долари може да се реши проблема със сомалийските пирати. Както се реши проблема със Саддам Хюсеин в Ирак и АлКайда в Афганистан. Какви велики победи пожъна световната общност там. 
Категория: Политика
Прочетен: 1615 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 07.01.2010 18:36
 image

Понеже вече си имаме нова царска партия начело с модерния десен цар Бойко и псевдолявата  БСП начело с фалшивия социалист Сергей Станишев, за да се уравновеси политическата ни система, червения хобит  Татяна Дончева е измътила коварен план да разцепи БСП  и да създаде своя лява партия. Ураа! Сигурно много хора изгарят от желание да са нейни роби.


/ТД: Новият ляв проект ще стартира през тази година/

 
 
Категория: Политика
Прочетен: 1404 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 05.01.2010 18:21


 
Представете си, че сте на почивка със семейството си в отдалечен край, като да речем Ивайловградския, за да разгледате мраморната вила Армира или да се наслаждавате на невероятно разнообразния свят на местните влечуги. Представете си, че малкото ви дете изведнъж вдигне 40 градуса температура и започне да повръща. В такъв случай вероятно ще ви хрумне или да се обадите на бърза помощ в общинския център Ивайловград или бихте отпрашили натам по безбройните родопски завои. 

Е, спрете да си представяте и забравете за вила Армира. Защото този месец
държавата ще  удари брадвата на болницата в Ивайловград, както и на десетки други малки здравни заведения. За да не затвори Ивайловградската болница са нужни 25 000 лева месечно, които не са по силите на малката ( по население и приходи, но не и по територия) община. Най-близките областни болници - в Кърджали и Хасково, са отдалечени на 120 километра баири, които се изминават по-бързо с магаре и дори с камила, отколкото с автомобил.

Ако все пак мозъкът ви не е ударил спирачката, представете си, че в този момент
държавата търси 2-3 милиона лева за да изпрати ръждясалото корито "Дръзки"  да се бори със сомалийските пирати в Аденския залив. След като цялата модерна военна машина на НАТО, която може да прочете от космоса номера на обувките ви, не можа да се справи с морските разбойници, използващи най-примитивни методи, изглежда единствената възможност е да се започне война  с пиратите също с примитивни методи.

 25 000 лева на месец за една болница! На някои Батковци, посинели от тревоги за нехайно инвестираните си трилиони, само зимните гуми на паркетните им джипове струват толкова. Благодарим ви батковци, че помагат България да се превърне в
либертариански рай номер две в света, след Сомалия.

Категория: Политика
Прочетен: 2067 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 05.01.2010 15:37
image


Политиците, за които избирателите имат сериозни съмнения, че след като са станали  управляващи, вече принадлежат към човешката раса, се тревожат " каква ще бъде    новата година, ще има ли гювеч, ще остана ли политик?" и се допитват до всякакви шарлатани-нумеролози, врачки, журналисти, политилози.

Не е трудно да се  прогнозира политическата 2010-та година, 
разгадавайки значението на числото 2010.  Политиката е важна не само защото определя   дали в джобите ни ще има пари или мишки, а защото е основно забавление за избирателите. В тези кризисни времена просто нямаме пари за цирк или театър и добре че са политиците.

  Както се вижда от изображението, което на някои хора с мръсно подсъзнание може да се стори нецензурно, през 2010-та доминираща ще бъде единицата. Зад единицата разбира се  крие Той дето не плюска кюфтаци, Единствения чаровен принц, Спасителят от окрадения бостан, Бате Бойко. И през 2010 той ще мачка всичко по пътя си, включително и българския език. За утешение на Елизабет Втора-няма да и се наложи да слуша как родният и език бива изтезаван от  Бате Бойко, но ако кралицата следи футбола в Южна Африка алабастровите и ушенца ще пострадат от дивите лингвистични  атаки на Бате Ицо.

 Ще продължи негативната тенденция в икономиката, но няма да умрем от глад и пак ще си  ядем пицата. Но, както каза един от стоте най-велики живи икономисти света (по неговата скромна преценка, а според мен той е новият Адам Смит) в своята заявка за нобелова награда за икономика, пицата ни ще бъде по-малка и постна.  

Най-важните политици след ББ ще бъдат Йорданка Фъндъкова и Малката Пица (Симеон Дянков). Те двамата без Бате им Бойко са кръгли нули, а и без тях Единицата (ББ) е нищо. Всъщност да
наричам Фандъкова и Дянков  кръгли нули е оскърбително, по-скоро те са кръгли постни пици. Поставени от двете страни на Единицата (ББ) те не са просто пици, или нещо друго както някои хора с мръсно подсъзнание може да им се стори, а опори на политическата ни система. Те крепят  рейтинга на партия ГЕРБ, който без тях  просто  ще клюмне.    

 Двойката в числото 2010 означава, че през тази година у нас ще се появи и утвърди най-устойчивата политическа система - двупартийната. В
България тя ще изглежда така- Бойко Борисов и всички останали. 
Категория: Политика
Прочетен: 1720 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 02.01.2010 12:08
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9813022
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094