Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777463 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Ноември, 2013 г.
Категория:президентски ПР в стил късен комсомол (ПР  е съкращение от порнография, нали? Помните ли Бойковата, сутрин обед и вечер по телевизиите?)

 Най-после пърформанс, в който журналистите са главен участник,  а не гледат тъжно отстрани, като десетината омърлушени протестъри, подлъгали се, че днес ще  има голяааам протест.  Добре дошли на един тъжен и напълно безмислен пърформанс, където една шушумига се опита да блесне.  Днес журналистите се събраха около любимият им президент Мистър Бийн да го уважат, както мирканцитеслед два дена ще наобиколят и отдадат почит на мириканския символ - печената пуйка.

  Докато последните 4 години българските медии затъваха все по-дълбоко в класациите Плевнелиев се възползва от политката на "пипни ми мускула, и тук, и тук". Ще станем свидетели как президента, вече в своя Морален период, ритуално приема писма от загрижени граждани и творчески съюзи, на вайкания, и ужасна досада (а също и един върколак). Плюс потресващо разкритие* в края.

 14.03-О, президентът чете от листчета, щото да го цитираме "не е политик" и не може да назубри една реч. Или няма аутокю, като Нобама. Ама пуста финансова стабилност.
 14.05-Иво Инджев е тук и гледа лошо, сякаш с мъка сдържа в себе си нещо взривоопасно, да се надяваме, че е информация за апартаменти, не стомашни проблеми. Найо Тицин си води бележки за Четвърта власт 2. 
 14.10-Държавата трябвало да помогне на медиите. Но трябвало да има саморегулация. Ама и регулация на държавата. Хем са го писали и не са го видели, че звучи противоречиво. Поне комсомлско старание показва.
  14.14-Водещата обяснява правилата: 2 минути за въпрос. 
 14.14-И първа е г-жа Винаги Съм Първа Беновска.  Симбиозата между пари, власт и олигархия е страшна. Медиите са машини (Радио К2 е изключение, обърна се тя към някой отзад) за обслужване. Хахаха, Беновска пита: но каква е целта на седянката? 
14.17-Беновска моли за 1 минута. -Няма-Чунким можеш взе думата на Беновска.
 14.18-Някакъв чичка взе думата, и заговори за "престъпния комунистически режим". И за Черния списък, и той бил в него. Всички медии били в комунистически ръце и рода на Плевнелиев бил такъв. Неговото време изтече, разбира се.
  14.20-Дадоха думата на младия Иво Инджев ака Божков ака "Paranormal activity на площад Народно събрание". Човека има и хронометър, но по му трябва уред с размерите на Големия адронен колайдер за да си напише ясно въпросите.
 14.23-Беловлас мъж започна да говори срещу словоблудството, но мисълта му се отплесна по Ватикана, митрополити и протест.
  14.26-Цв. Вълков ака Върколака от  "Paranormal activity from площад Народно събрание&Орлов мост" бил политолог. Може би е вярно, но по начина по който жадно е сграбчил микрофона, като печен свински бут, готов всеки момент да захапе, по-вероятно е и да е и Върколак. А и как само вие.

image

 14.29-Друг младеж предлага държавата да си гледа работата и да се наблегне на саморегулацията в журналистиката. 
14.30-Знаете ли, че имало списание "Мобилно и умно образование" (ако не бъркам) . Ъхъ, а главния му редактор е на около 120 години. И на него му взеха думата.
 14.33-Пичът с белия каскет от Господари на ефира пита не е ли опасна за националната сигурност "една медийна империя". Всеизвестно е кой стои зад нея, но очевидно държавта е безсилна. Тоя какъв е: комунист или фашист? Или обикновен скункс?
 14.34-Експерт от фондация "Конрад Аденауер" ни чете конско. Същата фондация, натресла ни Боко Мегавелики. Благодарим ти Конраде, за четирите години безпрецедентен медиен упадък, благодарение на който ГЕРБ се задържа на власт  с лъжи и манипулации.
 14.36-За професор Нели Огнянова има проблеми, например с прозрачността на финансирането на медиите с пари от ЕС.
  14.40-Журналист от телевизия Алфа взе думата и пита защо им отне на другите медии две години да покажат имението в Гърция на президента олигарх? Водещата му се скара, че онова за 1000 лева за бежанец е "спекулативно". Уоу, уоу, уоу, помня как медиите се тръшкаха за хилядата лева, но после не помня да са го опровергавали. 
 14.44-Ранобуден студент чете декларация и очкавайте всеки момент нов заклеймяващ Черен списък.
 14.46-Ралица Ковачева, беснодесен журналист и соросоид в от един от "институтите": защо партия да може да си има телевизия? Щот" Берлускони и да оставим пазара да решава, особено соросоидите "независими икономисти", а всъщност идеологически защитници на олигархията да шестват по всички телевизии.
 14.49-Ганчо Попов, издател на списания, иска да го чуете колко милярда не сме усвоили, и никой не иска да го чуе нито да търси отговорност на виновните. 
14.50-УРААА! НАЙ-ПОСЛЕ ВОДЕЩАТА СЕ ПРЕСТРАШИ ДА ПРЕКЪСНЕ НЯКОЙ И ДА ГО ПОПИТА КАКЪВ Е ТОЧНО ВЪПРОСА.
 14.51-Младеж от безпартиен.ком размахва снмка как Боко дърпа ушите на президента. В залата започнаха да вият от болка, че някой питат президента за офшорките.  Най-после и водещата фитка се сети да каже, че като не си спазваш двете минути време за въпрос показва лоши обноски.
14.53-Найо Тицин си рекламира сериала. Той е разтревожен от език на омразата. А когато соросоидите крещяха "червени боклуци" мълча, а?  Е, да, щото снимаше, та  слюнки му течаха.
 14.55-Очилатко от гражданско сдружение:Гражданите са Четвъртата власт, заради ФБ. 
 15.00- БОЖЕ МОЙ, албиносът от Опус Дей!!! Той бил от протестиращиТЕ. И засякъл тайна среща на ГЕРБ и БСП, но медиите не го отразили. Водещата не му вярва, но той има снимки, и много умно ги е качил в интернет, а даже и знае номера на колата. 
15.02-Иван Такев от СБЖ обяснява, че не е имало тайна среща, щото той лично я е водил.
 15.04-Най-после и Сашо Диков: вие, господин президент, берете плодовете на вашата наивна представа за медиите, живота и всичко останало. Всеки говори за всичко, но не и по темата. Затова си кажете всичко, и за офшорките, и за всичко. Ако не инициирате конкретни стъпки нищо няма да се промени, а искаме всичко да се промени. Ми той е протестър бе Сашо.
 15.07-Следващ въпрос: А  защо не допуснахте журналисти на срещата си с турския външен министър в Пловдив?
 15.08-Николай Антов от НБУ и Ранобудните студенти. Сериозно?! И защо няма окупация в НБУ? Момчето успя да изрецетира "диктаторски режим". Браво! Стипендията от Сорос е сигурна.
 15.11-Етичния кодекс на журналята не работи.Естествено, нали ББ беше Заслужил журналист  2009-2013.
15.13-Рени Стоянова от Клуб на християнксия журналист призовава за духовно просвещение. Времето и изтече ли? Да, ама 4 човека и преотстъпвали времето си. 
 15.16-Друг Ранобуден студент фъфли срещу омразата и неофашизма. После ще отиде да вика "червени боклуци" и "мразим ви безплатно", защото имаме свобода на словото и демокрация. Но първо връчи декларация на президента, че и гопотупапо рамото,майкоууу!
15.17-Водещата е загрижена, че не чува гласовете на журналситите. Е, а кой дава  думата на Ранобудните да подменят дебата?
 15.22-Иво Инджев: говорим за журналистика, а журналистите ги няма. Ми то вали сняг и сичкото Ранобудно се скрило на топло. А Беновска туити (вероятно), или пише във ФБ.
 15.29-Иван Бедров е загрижен, че медиите са превърнати в бухалки. И най-големия проблем бил търпимостта към определени сайтове и телевизии.И призова да не ги четем и гледаме, а политиците да не ходят там за интервюта. УРА, ДА ЖИВЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!  Аз изпълнявам съвета му, заеб*л съм дневник.бг
15.30-Една госпожа смята, че Бареков ще бъде смачкан отИво Божков, щото сме интелигентни зрители.
 15.37-Председателя на СЕМ Папийонко Перуков се чудил дали да вземе думата, но чуйте премъдрите му слова: Медиите са загубили  рефлекса  си да критикуват властта. 
 15.42-Г-жа Бончева (К2?): Стигнахме дъното, щото не знаем кои са добрите и кои лошите. WTF?! 
15.43-Иво Инджев не само се изпънал, но и  се прозява.
 15.47-Поет, емигрирал в Германия е шокиран, казвам ви шокиран, от положението в България. 
15.48-На Адрияна Михайлова от вестник Банкер и е тъжно. На всички им е ясно каква е ситуацията, защо направихте това събиране, освен да говорим познати неща? ОХ, КЛЕТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!
  15.54-Заключителни думи от Плевнелиев. Той е тук, няма страшно, тук е за да ви държи ръчичката, докато му плачете на рамото. Радвам се, че говорим за олигарси, за монополи. И най-после рехави ръкопляскания по случай охулването на Тодор Живков:той беше един лъжец, 45 години заблуждваше българския народ. И едно уточнение: така не искал да разделя народа. 

*После започна да се оправдава, че на ония снимки от пресконференцията след изборите Бойко Борисов не му е дърпал ушите (или бил чембери), а се е опитал да му   бръкнe в окото, сочейки на Дянков къде да седне. Къде бяхте, че не питахте толкова години, гневи се президента? А ТИ СЛИВИ ЛИИМАШЕ ФОСТАТА  досега? О, било експеримент. Експеримент е да премълчаваш истината?! О, вярно, Плевнелиев още не е прочел "Как да бъдем президент на бананова република". А после картинката стана още по-жалка, като подхвана къщите си... На втората година да се сети да обясни снимките си, какъв албански реотан само!
 
16.06-Наистина беше крайно разочароващо и безмислено изпълнение, но такива са ни медиите. Край.

Категория: Новини
Прочетен: 5996 Коментари: 2 Гласове: 11
Последна промяна: 27.11.2013 23:05
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777463
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094