Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777599 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Ноември, 2008 г.
22.11.2008 12:22 - предпоследно

блог.бг, лог.бг. .. 

а това е едно клипче, по което нацията изпадна във възторг, пародия на рекламата с трамвая, с много силно анти-плоскоданъчно и анти-станишевско послание. даже онези кресльовци от клуба за плоски данъци биха били шокирани ако знаеха кой е бил срещу плоския данък. 

Категория: Политика
Прочетен: 2457 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 25.05.2009 20:47
image

Президентът Първанов е в Аржентина, и също като в САЩ държавният глава е от подтиснатите класи. Но на САЩ ще им трябват само още 8 години да ги настигнат и по-глупавата и от Буш Сара Пейлин, подкрепена от ултра десните националисти-войнолюбци от PNAC, ще стане президент. В луксозена обстановка в двореца Каза Росада Георги Първанов обясни на аржентинския президент Кристина Фернандез, че ако е свикнала да се глези в такъв разкош по-добре да не му идва на гости. Жените много разбират от фотосесии, Ъ-ХЪЪ !
Категория: Политика
Прочетен: 2773 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 12.11.2008 20:23
image

Много просто, защото от утре Иво Инджев, Георги Коритаров, Дарик радио и прочие ястреби на американизъма и демократизъма, вискохуманен идеал разпрострянван чрез войни, сваляне на правителства и медийна пропаганда, (по дарик винаги така казват- изъма, изъма) ще ни проглушат ушите за Барак Обама, и при своите анализи ще изпозват като доказателство неговите постъпки. А Барак Обама е прочел всяка книга за Хари Потър. Така, че новото послание от Големия Брат е: спрете да четете долнокачествената фантастика на вестници Шоу, Уикенд пълните с абсолютни измислици, а и днес.бг, вземете да прочетете няколко тухли с качествено фентъзи. Обичайте Барак, обичайте Хари Потър! И нищо чудно Хари да стане номер едно в Голямото четене, което ще бъде изкарано поредния американо-масонски заговор.
Категория: Политика
Прочетен: 2819 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 12.11.2008 20:09
Цитати от списание Идеалист:

"""Списание „Идеалист”/idealist.bg/ не е:

- идеално

- безгрешно ( Ъ, речниковия запас наистина е богат)

- най-доброто списание в света

Седмично – излиза всяка събота от 17 януари 2009 г."""

Очевидно главеният редактор се казва Терминатор, а списанието е попаднало в България благодарение на една от многото дупки във времето, наречани блогове.
Категория: Новини
Прочетен: 2347 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 11.11.2008 16:09
Българската история си има баща - Професор Божидар Димитров, който е много мразен в Македония защото смята, че македонците са негови незаконни деца. Професор Димитров е богоравен не само заради заслугите му към историята, а и защото е роден преди около две хиляди години от морската пяна като Венера. Току що той каза по радиото "моя роден град Аполония". Ясно е, че той предпочита да помни Созопол от времето на своето детство, блестящ от мрамор и бронзови статуи на императори, а не днешният пропаднал град миришещ на готвена риба и бедни чужди туристи.
Категория: Политика
Прочетен: 3313 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 11.11.2008 16:15
След като някой услужлив вътрешен и добре информиран източник подхвърли на медиите сочната като пържола новина, че Симеон се е предлагал на Командира за коалиция, журналята и се нахвърлиха също като хлебарки защото те мразят и драгалевския циганин и Негово Сатанинско Величество и имаха възможност да ги опишат като най-неморалните същества. Но историята се оказа поредният медиен балон и сега българските медии ще трябва да доказват дали са повърхностни, гонещи скандалите, забъркващи копи-пейст инсинуации без да имат достойнството да признават грешките си. Защото днес Симеон Сакс-Кобург-Гота-и-Тромпета каза, че НДСВ в момента не обмисля предизборна или следизборна коалиция с никого и че жълтите ще се явят сами на следващите парламентарни избори. Причината е, че Иван Костов, а и всички други българи не са успели да си сменят чипа с такъв от ново поколение, какъвто има Ники Василев, и затова просто не могат да вникнат в политиката на НДСВ и колко гениална е тя. Ако някй желае да се ъпгрейдне може да стане член на НДСВ и после ще разбира всичко което говори С2.
Категория: Политика
Прочетен: 2110 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 10.11.2008 17:22
image Освен че е черен новият президент иска да вдигне данъците на богатите, тоест той е социалист, приятел е с терористи, против е войната в Ирак, иска да води преговори с Иран, Сирия и Русия, вероятно няма да позволи ПРО в Полша и България, а ще се бори да има мир на земята и благоволение между хората. За това ли ги ручахме жабетата през 1989, да дойде некакъв интелектуалец, не доктора по история Станишев, и да не позволи НАТО да започне война с Русия, че да си отмъстим за 45 години комунистическо робство.
Категория: Политика
Прочетен: 2308 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 10.11.2008 14:36
Бате ни Бойко ще излезе на лов за онези грамадни, мръсни, ръмжащи чудовища-снегорините най-рано след десет дена защото тогава можело да завали сняг. Миналата година великият среднощен ловец показа, че е готов да стане в 2 през нощта и до сутринта да обикаля като гламав преспите само и само за да бъде в центъра на медииното внимание. Предупреждение за Николай Бареков-миналата година изтърва, но тази не бива да пропуска и трябва да бъде готов всеки момент да се включи на живо от мястото на новината, и да следва по петите Бойко Борисов за да няма после недоразумения в броя на снегорините, както стана миналата година. Кмето може да се обади на Сара Пейлин за помощ, тя обича да ловува в снега, хем хокейната мама ще натрупа малко опит във външната политика за президентските избори през 2012. image
image
Категория: Политика
Прочетен: 3103 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 07.11.2008 17:45
Според най-четения таблоид от висшистите ( според проучване на "маркет линкс" висшистите преобладавали сред читателите , така пише таблоида, въпреки, че според графиката са 25%, а тези със средно  63% )бакшишите, Бойко Борисов и Кеворк Кеворкян "Уикенд" Ники Кънчев се е продал на БСП. Бившият водещ на Биг Брадър, който понеже беше твърде интелектуален беше заместен с Милен Цветков, отчитайки нарасналата роля на СОЦИАЛИЗЪМА в световен мащаб с избора на Барак Обама за президент на САЩ, бил сключил сделка с партията на Станишев и срещу 150 000 лева щял да води 40 предизборни концерта. Така че вече може да наричаме Ники Кънчев Червената брада.

Другата яка история в тазседмичния супертаблоид е за българския духовен брат на американския гений на айкидото Стивън Сегал-Пламен Юруков, който в интервю разказва как вместо да остане цял живот в Япония долетял от там за да спаси страната ни от социализъма и бойковизъма. Лидера на СДС след 1989-а година бил живял шест месеца в японски манастир и изучавал бойните изкуства на оцеляване от медийни атаки, контрабандиране на кафе, купуване на цели партии и даването на интервюта на жълти парцали. Всеки седесар трябва да си купи Уикенд и да прочете интервюто с Пламен Юруков 500 пъти. До полунощ, иначе Юруков започва да рита задници по списък.
Категория: Политика
Прочетен: 5216 Коментари: 6 Гласове: 1
Последна промяна: 07.11.2008 18:07
image
Категория: Политика
Прочетен: 2278 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 07.11.2008 16:36
Да живее другарят Обама, Барак Хюсеин Обама. Той е комунист, също като всички в блог.бг пишещи без пари и даващи възможност на всеки да чете без пари. Комунизъм, истински комунизъм. Как не ги е срам така да подкопават световната икономика с подобни безумия блогърите, прикрити комунисти такива?! Но най-много са виновни от екипа на блог.бг, там са най-големите комунисти, тия са дето притискат световния капитализъм до стената. Но ще изгрее демократичната зора и всички комунисти от блог.бг начело с админа и модераторите тъпкано ще си го получат.
Категория: Политика
Прочетен: 3383 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 07.11.2008 11:07
преди една седмица бойко борисов каза:трябваше много последователно, както в сащ , първото име на новородените да бъде българско, дава се един списък, както е там, фамилиите съответно да са на бащите и дедите. шибаните български медии просто ретранслираха думите на този тутманик в опит да ни убедят, как всеки един обикновен българин, завършил университета "чух го кат сръбвахме ракийка и замезвахме с ряпа", може да стане кмет на софия, а защо не и император на българия. изглежда както журналята смятат, че пишат за идиоти, пък били те и возещи се в черни джипове. никоя уважаваща себе си медия не опроверга поредните безумни думи. а това можеше да стане много лесно. например първото име на бебето на гуен стефани и гавин росдейл е ЗУМА. очевидно бебето е кръстено така защото е приличало на жаба. тук трябваяше да има снимка на жабока от играта зума. детето на том круз пък се казва сури, което звучи като име на женската на тибетски як. а един друк актьор-джейсън лий е кръстил сина си pilot inspektor. ако в америка даваха един списък с американски имена, за да могат открай време там да бъдат включени имена като моше, масоните-евреи трябва доста милиарди да са платили. защото те винаги така правят масоните, плащат и си купуват всичко, направо като българските мутри. защо никой от тези отвратителни български медии не написа един ред с доказателства опровергаващи бат бойко (с изключение на в. сега, който е с тираж и се посещава колкото са жителите на голямо село и пусна опровержение на посолството на сащ в 3 през нощта) е отвъд границата на здравия разум и не смятам да отивам там в търсене на обяснение. може би те са като сегашният админ на блог.бг, предишният гео беше най-лошият админ на света, но този е просто ненормален.
Категория: Политика
Прочетен: 3524 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 07.11.2008 10:58
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777599
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094