Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777589 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Май, 2008 г.
2  >  >>

24-ти май= Пържоли и Преслава

 Димитровград не би могъл да съществува без химическия завод Неохим защото дава прехрана на половината димитровградчани, а другата половина работят за чалга империята на гербера Митко Пайнера. Всъщност  се оказва, че Неохим е собственост на косматото плашило Гринч старадащо от болестта "Открадни-празниче". 

Затова тазгодишният 24-ти май в Димитровград не е бил отбелязан както  подобава на деня на българската писменост и култура-с адски  скучни паради които дълги години наред ще стряскат съня на участвалите в тях, първолаци  рецитиращи стихотворения и политици с високопарни речи. Вместо това 24-ти май се е превърнал в истински празник на всенародното веселие-с пържоли, c най-популярната музика и танци от сърце, или както им викат гюбеци. 

image

haskovo.info:След няколкогодишно прекъсване честванията на  професионалния празник на работещите в химическата индустрия бяха възстановени през 2006-та.Парк "Вапцаров" в града на младостта събира бивши и сегашни работници в Неохим. Някои идват, за да се отпуснат, други, за да си спомнят как е било едно време. 

Както се вижда от плаката Гринч след като не успя да открадне Коледата е успял да затрие 24-ти май като ден българската писменост и култура в Димитровград, а Таня Боева и Преслава  му помогнали като накарали димитровградчани да фърлят гюбеци и да забравят за Кирил и Методий. 

Къде спят загубените политици и позволяват на 24-ти май да се празнува още нещо освен българската писменост и култура? 

В САЩ първи май не е ден на труда, там американското правителство за да се бори срещу социалистическия празник  се е опитало да го замени с друг, и залагайки, на както смятало вродения висок морал у американеца първи май бил обявен за ден на законността. Какви тъпаци,  в Америка никой не обръща внимание на този празник на закона.

Категория: Новини
Прочетен: 2896 Коментари: 3 Гласове: 1
Последна промяна: 29.05.2008 10:38

 Никой от Ню Йорк Таймс не се появи тази година на ежегодната среща на политици, журналисти и блогъри във Вашингтон на 26-и април. В Таймс се чувстваха използвани и измамени.

След като съди Пентагона две години за достъп до осем хиляди страници документи, имейли и записани чат разговори Ню Йорк Таймс накрая ги получава. На 20-април вестника пуска статия от която става ясно, че според разкритите документи от 2002-а година Пентагонът  е провеждал кампания срещу американския народ.

От тогава пенсионирани военни с високи чинове в качеството си на платени "военни анализатори" на американски радиа и телевизии хиляди пъти са обяснявали в ток-шоута и новинарски емисии сложността на военното дело на неуките и наивни зрители. Tези хора станали познати лица, заради чиято дълга служба в армията те имат знанията и уменията да дават авторитетно и обективно мнение. Под маската на обективността им обаче се е криела програма за пропаганда на американското военно министверство, която е използвала "анализаторите" като троянски коне.

Тези "експерти" предстайки "личното си професионално мнение" за войната в Ирак , Афганистан, борбата с тероризма и други заплетени военни въпроси са работили за да представят гледната точка на администрацията на Джордж У. Буш и да осигурят   благоприятнно отразяване в медииното пространство на намеренията и действията на държавата. Пропагандната програма е била разработена от тогавашнaта говорителка на Пентагона Виктория Кларк.

Повечето "анализатори" са имали явен конфликт на интереси който е останал скрит за зрителите- те били обързани с фирми доставчици на Пентагона като служители, инвеститори или лобисти за такива фирми. Никой не си е направил труда да ги попита "Да не би да имате някаква връзка с производителите на бронижилетки, оръжия, строителни фирми и фирми за охрана печелещи луди пари от окупирането на Ирак".

На "анализаторите" е бил осигуряван достъп до секретна информация, летели са до Ирак и затвора Гуантанамо на държавни разноски и преди да се появят по телевизията понякога са получавали инструкции от високопоставени държавни служители включително вицепрезидентът Дик Чейни.

Статията на Ню Йорк Таймс  не получила широк отглас в американските мейнстрийм медии-нямало гигански заглавия по първите страници на вестниците, нямало разтягане на лукуми в ток-шоута и порой от въпроси към военния министър Робърт Гейтс. Скандала бил отразен само от обществената телевизия PBS.

Проучване на организацията Media Matters for America за споменатите в статията на Ню Йорк Таймс двайсет анализатори сочи, че от първи януари 2001 година те са се появявали общо  повече от 4500 пъти по големите американски телевизии и радиа ABC, ABC News Now, CBS, CBS Radio Network, NBC, CNN, CNN Headline News, Fox News, MSNBC, CNBC и NPR.

Самият Ню Йoрк Таймс също се оказва замесен в манипулирането на общественото мнение чрез журналистите си Майкъл Гордън и Джудит Милър. В статия от 8-и септември, 2002, те пишат, че за Ирак е от първостепенно значение да се сдобие с ядрено оръжие, а така също и позовавайки се на високопставни източници за задържани алуминиеви тръби които щели да се използват за добив на уран. Фалшивата нформация за алуминиевите тръби е била подхвърлена от бившия съветник на вицепрезидента Дик Чейни - Люис "Скутър" Либи. Тази статия, всяла страх по целия свят, вероятно е допрнесла най-много от всички журналистически материали за осъществяването на плановете на Буш да нападне Ирак.

 Говорителката на Белия дом Дана Перино защити програмата и намери за напълно уместна щом осигурява информация за хората които се интересуват.

Преди месец, на 28 април, една седмица след статията на Ню Йорк Таймс Пентагона обявява, че прекратява програмата .

Кандидатите за президент от Демократическатъа партия Хилъри Клинтън и Барак Обама осъдиха пропагандната програма на Пентагона, а кандидатът на Републиканската партия Джон Маккейн  мълчи. Сегашният президент също е от републиканец . 

В английската Уикипедия вече има страница за програмата на Пентагона.От българските медии само вестник Сега, с тираж от около 
10 000, броя пусна 5-10 реда. А някои хора смятат, че българското общество е най-зомбираното.

Миналия ден nytimes.com писа, че по аферата започват две разследвания-на Главния инспектор на Пентагона и ам.Сметна палата.

Категория: Политика
Прочетен: 1595 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.05.2008 23:47
Тази сутрин политикът с най-висок рейтинг в България Бойко Борисов даде много ненормално* интервю на Николай Бареков с главна тема ДПС. И сякаш никой не е чул или прочел какво е казал столичния кмет за Догановата партия:


Водещ: Момент само, да кажа какво искам да изразя като теза, вие ще имате възможност да отговорите. Каза го г-н Вигенин на среща със заместник-посланици на ЕС. Те са го питали може ли да има коалиция БСП – ГЕРБ. Според вестник „Земя”, даже ЕС е натискал за такава коалиция. От друга страна обаче ДПС, и тук с участието на БСП, имаше активно подозрение, че ГЕРБ участва в мероприятие, в заговори срещу България заедно с „Атака” и с ДСБ в Брюксел...
Бойко Борисов: Те още взривяват линии и влакове (...) конспиратори...
(Бойко намеква за атентата на 9 март 1985 г. когато   терористи взривяват вагон за майки с деца на гара Буново и 7 души загиват.)
image
Столичният кмет от дълго време се радва на голяма подкрепа в медиите и лесно му се разминава. Все още никой не е изкопчил от него кой е контрабандиста на кафе който си е купил партия. Никой не смее да го попита как така само той смее да си паркира задника в стола на водещия Николай Бареков по Битиви за да изглежда десен и на телевизора. Днешната му изцепка отново се промъкна мазно и заобиколи новинарските сайтове.

      
 
* Тазсутрешното интервю на Бареков би трябвало да бъде включено като отрицателен пример в следващото издание на Как да водим разговор без значение с кого, кога и къде на Лари Кинг защото интервюиращия и интервюирания говореха сякаш само от време на време чуваха какво говори другия: 
Водещ: Бихте ли имали нещо против...
Бойко Борисов: Момент.
Водещ: ...ако има генерал турчин в България?
Бойко Борисов: Ние имаме толкова качествени хора от този етнос, че...
Водещ: Или полковник?
Бойко Борисов: ...със сигурност ще стане.
Водещ: Затваряме скобата.
Категория: Политика
Прочетен: 2941 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 23.05.2008 23:11

Когато в едно интервю  преди около месец  попитаха Веселин Методиев от ДСБ кой кандидат-президент на Америка си е харесал-Обама, Клинтън или Маккейн, отговорът беше: кандидатът на републиканската партия Джон Маккейн. Това изглежда е било ясен сигнал за разумните десномислещите блогъри в България-щом някой от Костовата партия смята Маккейн за подходящ за президент, това автоматично означава, че е неправилният избор. Въпреки че Методиев обясни избора си с антипатията си към всичко ляво. Българските блогъри са недоволни и че Маккейн е толкова  възрастен   сякаш е изпълзял заедно с първите риби на сушата. Но не са сaмо те-американските също.

Дори самият Маккейн през 2000-та година  се е шегувал, че през 2008-а ще бъде твърде стар за да се кандидатира за президент.

Джон Маккейн в момента е сенатор, и както и Арнолд Шварценегер не би могъл да каже, че има роден щат. Но за разлика от Арни  не е роден в чужбина, а във военна база през 1936-а в Панамския канал който тогава се е числил към територията на САЩ. А ако не си роден в САЩ не можеш да станеш   американски президент.

Съпругата на кандидатът за президент се казва  Синди и е супербогата-наследила  е от баща Хенсли- фирма за дистрибуция на бира. Фирменият самолет на Хенсли се е ползвал  за кандидатпрезидентската кампания като за седем месеца август-февруари са платени едномесечният или двумесечният еквивалент за чартърни полети. А миналата година Джон Маккейн е подкрепил закон според който кандидатите за президент  трябва да си плащат реалните цени когато ползват фирмени самолети. Всъщност не е ясно какви точно доходи има госпожа Маккейн защото отказва да разкрие данъчната си декларация. Дори и ако стане първа дама. От сключването на брака им съпрузите Маккейн   винаги са представяли отделни данъчни декларации и сега Синди отказва да публикува своята с мотива "В интерес на запазването на частния живот на децата". Хилъри и Бил Клинтън, и Барак и Мишел Обама   вече обявиха доходите си за миналата година в интерес на откритото управление и честност към избирателите.  

Една от дъщерите на Маккейн - Мегън е блогърка. Но никой в България не е  и чувал за блога и mccainblogette.com.

Джон Маккейн и жена му отричат да са си признавали, че  не са гласували за сегашния президент Джордж Буш през 2000-а. Въпреки че има трима свидетели

В youtube Барак Обама си има една суперфенка-Obamagirl, а  Джон Маккейн си има  три  mccaingirls и напълно в негов стил са на средна възраст около 50 години. По-лошото е че са адски скучни.

Може би възрастта на Маккейн -72 години- е причина за редица обърквания, а не липсата на опит във външната политика за какъвто претендира. Преди месец в Йордания Маккейн спомена, че Ал-Кайда била подкрепяна от Иран. Пътуващият с него сенатор Либерман му подшушна, че Иран подкрепя шиитските терористи в Ирак, а не сунитите от Ал-Кайда. Такива са и данните на американското разузнаване. Напоследък отношенията между групировката на Осама, където има главно сунити и Иран, където официалната религия е шиитската версия на исляма  се обтегнаха защото Иран обвиниха Израел за 11-и септември. Ал-Кайда пуснаха опровержение. Това не единственият гаф на Маккейн когато обърква сунити, шиити и Ал-Кайда.  

Може би Джон Маккейн беше забравил как преди две години смяташе за неизбежни преговорите с палестинските терористи от Хамас, а сега  обвини своя съперник от  Барак Обама че  е готов да води преговори с тях. Може би защото ХАМАС се явиха на избори в Палестина и ги спечелиха.  

Невероятно, но факт-Маккейн е по-стар от плутония, Макдоналдс, Индонезия, Пакистан, НАТО, цветната телевизия, компютъра т.н. и от това може да излезе  яко парче.

Като всички култови личности и кандидатите за президент са заобиколени с побъркани свещеници. Барак Обама си имаше проблеми с бившия си пастор Джеръмая Райт, който опетни образа му със стар запис на  проповедта си "Бог да прокълне Америка". От друга страна Маккейн продължава да го гони тъмното миналото на пастор Джон Х. който публично обявил, че подкрепя Маккейн. Според пастора  Бог   наказал Ню Орлеанс с урагана Катрина заради обидно високата степен на греховност на града, а именно предстоящ гей парад. Днес стана ясно, че пастора смята Хитлер за изпратен от Бог да прибере евреите от Европа в Обетованата земя.

Преди няколко дни американски графолози анзлизирали кандидатите за президент на САЩ. За  Джон Маккейн те стигнали до следните изводи:Нервният подпис на Джон Маккейн издава горда личност, идеалист, но импулсивен. Според графолога с 30-годишен опит Роджър Рубин, републиканският кандидат е способен на "внезапни действия в неочаквани посоки". "Това отразява импулсивния му и нетърпелив характер", добавя той. Колегите му откриват същите поведенчески черти в агресивно завъртяна запетайка. Елегантната, но диспропорционална буква "J" в презимето Джон (John) сочи силно его.

Избухливият характер на Маккейн е добре документиран- той обижда колеги и опоненти. В книгата си "Истинският Маккейн" Клиф Шектър   описва как през 92-а година Джон Маккейн в изблик на гняв е нарекъл жена си п****. Естествено кандидатът за президент отрича последното, противното би било самоубийство. И ако някой попита Маккейн дали е вярно тайните служби  го подлагат на разпит.

Вravenewfilms са събрали примери за да покажат какъв е истинският Джон Маккейн. Първият е как кандидатът за президент обяснява, че когато е бил в Ирак всичко е било спокойно и са се разхождали по улиците без  бронижилетки. Следва част от репортаж и се вижда, че Маккейн е бил с предпазна жилетка, а говорителят съобщава за охрана от повече от 100 американски войници и пет хеликоптера. 

Категория: Политика
Прочетен: 6596 Коментари: 14 Гласове: 0
Последна промяна: 26.05.2008 08:18
Докато медиите си организират оргии по морето и в Мадрид, има някои неща за които те не биха искали говори, защото кой критикар  би искал да бъде критикуван.
Това е сравнение 1:1 между размера на  шрифтовете на три български новинарски сайта- focus-news, dnes.dir.bg и standartnews, нямаше смисъл да слагам и dnes.bg, същата стока са и те, и три американски- yahoo!news, thenewyorktimes и washingtonpost. Може би американските новинарски сайтове се ръководят от идиоти, че да хабят излишно място с по-едрия си шрифт. 

image

image
Категория: Новини
Прочетен: 1352 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 21.05.2008 01:02
Тази седмица  министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов беше зает както никога досега-той  обикаляше  медиите от сутрин до вечер за да обяснява каквъв късмет имаме, че португалските инвеститори не са успели в уговорения срок да осигурят пари за завършването на автомагистрала Тракия и затова кражбата на века се е провалила. 

Днес обаче   Българското национално радио беше любезно да позволи на  принцът на популизма Бойко Борисов да се нахвърли върху провала на концесията за магистрала Тракия като врабче на червейче и да примъкне заслугата за провала към себе си:
  Да, ето аз казвам- наложи се да пиша жалба в Брюксел, за да спра крадливата магистрала „Тракия” и затова беше прекратена концесията.

И ако наесен все още има хора  съмняващи се, че крадливата концесия за магистрала Тракия не е била спряна от Бойко Борисов  ГЕРБ ще прати жалба до Брюксел и Европейския съюз ще ги осъди  да поддържат канавките на магистралата до края на живота си.   

 Жалбата на  Бойко Борисов доведе само до препоръка на Брюксел в  договора да се включи анекс за по-добра защита на интересите на българската държава. 

Kонцесията още не е прекратена, но щом Бойко така казва Асен Гагаузов обеща другата седмица правителсвото да подпише куп безполезни документи за да бъде всичко официално, а не неформално.
Категория: Политика
Прочетен: 3417 Коментари: 7 Гласове: 0
Последна промяна: 18.05.2008 22:07

Никой не става жертва на покварата изведнъж-започва се с чатене чат-пат, после клипчета, слушане на безплатна чалга в mp3.bg, търсене  на последните новини около Бойко Борисов, задължителното изказване на гледната точка в блога, онлайн игри,  порнография, кибер секс и  и докато се усетиш вече си се побъркал по интернет.   

Според  анкета в която са участвали 64 126 човека  се оказва, че пушачитe-маниаци са по-малко oт болните от тази модерна болест- пристрастяването към интернет. На въпрос "Какво правите първо, когато се събудите?" 8% са отговорили влизам в интернет и 5% паля цигара. Разбира се всяка мания убива душата, но според вестник Капитал поне от пристрастените към интернет има някаква полза, всъщност те били стълбът който крепи мрежата.  

image

Категория: Технологии
Прочетен: 1790 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 15.05.2008 22:33

Шефовете на ЦСКА и Левски -Александър Томов и Тодор Батков обявиха, че ще организират бой със седалки и бутилки вода в края и началото на всеки футболeн сезон, а така също и преди всяко дерби между оборите им.

Сашо Томов обясни : "Това не е наша идея, поръчката дойде от Българския футболен съюз и е част от таен екшън-план за съживяване на футбола. Българските футболни фенове са прочути със своята лудост, пиянство и разсипия, и в БФС просто искали да задоволят тези им извратени потребности. ЦСКА и Левски имат хиляди счупени седалки и с удоволствие ще ги дадем на верните си фенове. Сигурно от БФС се надяват всички диваци да се контузят и да не стъпят на стадиона, така че телевизионните камери да не показват батални сцени по време на мачовете. "

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов защити идеята :"Обществената среда е напълно подходяща за подобни събития. Особено преди дербитата между Левски и ЦСКА когато медиите нажежават обстановката с заглавия като "МАЧ НА ЖИВОТ И СМЪРТ". Надявам боят със седалки да стане традиция и да съперничи на надбягването с бикове в Памплона. Боят тябва да е стане задължителен"

Министърът на вътрешните работи Михаил Миков бил възхитен от идеята: "Превъзходно, гениално, идеално. Ще подпиша разрешението с две ръце. Надявам се рицарят на честната игра Даниел Боримиров да участва, сигурен съм, че червените фенове изгарят от нетърпение да се срещнат с него на една ръка разстояние.Ако Томислав Русев от Дарик радио участва във въргала може и аз да се пусна."

Психологът Ангел Грънчаров коментира в своя канал в youtube: "Простащината във футбола най-накрая ще се институализира. Но това ще има благоприятен резултат защото нищо не сплотява футболното обществото както един добър кютек. Планът от гледна точка на анализа, и спортен и икономически, и психологически е просто гениалeн, изглежда сякаш бащата на българския футбол Иван Славков го е измислил. Предполагам, че новият треньор на Левски с присъщите му маймунджулъци ще открие официално боят разбивайки десетина седалки с главата си"."

 

Категория: Забавление
Прочетен: 1231 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 14.05.2008 22:05

image

Не всички капитали, вложени в черноморските ни курорти, имат ясен произход. Основен проблем в България е, че мръсни пари се изнасят в чужбина през банки, а след това се връщат в страната като свежи инвестиции.-
шефът на НСлС Бойко Найденов.

Категория: Политика
Прочетен: 1317 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 13.05.2008 21:57
imageПадението на един интелктуалец

Видният интернет-интелектуалец Ангел Грънчаров освен блог си има вече и собствен телевизионен канал в youtube
Внимание, каналът е само за интелигентна публика !!! В него А.Г. ще прави милиони  анализи и коментари по въпроси които го правят нещастен, и ще  раздразни още повече хора.
 
Наскоро Ангел Грънчаров решил да спечели купища пари като напише книга за простаци, -"Политилогия за простаци". Мисля, че простак е  е интелектуален синоним за средния българин, пристрастен към четене вестници. Но се оказало, че простаците предпочитат интересното писане, а това не било по силите на Ангел и като не можал да напише първата "статия", качил клип със самоанализ на провала си

Клетият Ангел, толкова време се занимава с Бойко Борисов и да си мисли, че една капчица популизъм не е прихванал. Малко цитата от клипа: "Май се налага да напиша "Политология за простаци", от оная серия, дето е нали знаете, за компютри има такива книжки за простаци, пък се оказало, че имало и за други неща. В Америка ги пишели тия неща за да  ... И се оказва че са много търсени, примерно тия дето се знаят, че са простаци и си купуват книга компютърна за простаци. Това говори добре за тях, че са наивници, че са некомпетентни, че не разбират и прочие. А у нас пък всички си мислят... че са компетентни в областта на политиката и казват безпардонни твърди мнения което не е нормално....Голяма част от хората да се замислят -абе аз простак ли съм,компетентен ли съм в областта на тия въпроси  гражданско общество, нация, политика, международни отношения, кога да съм ги учил, дали съм компетентен. Дали не съм простак, дали не  трябва да мълча и евентуално да си купя по-нататък една такава книга?... Значи трябва да се напише една "Политология за простаци" и трябва да се напише по един доста просташки начин за да има тази адекватност. Аз приех това изискване обаче като се замислих, оказа се, че е доста трудно. Трудно е защото на пръв поглед да се вживееш в позiцията или съзнанието на един простак като че ли не е трудно, но се оказва, че е много трудно. Ето аз се запитах сега да напиша първата статия, да звучи така съблазнително за ухото на простака, да бъде с неговата терминология, с   по-просташки думи които той използва, както пишат вестниците. Голяма част от вестниците у нас са на това ниво, те пишат за простаци и тяхната цел изглежда е да формират колкото се може повече простаци "

Муахахаха, Ангел Грънчаров трябва да прочете "Серия  за простаци: Как да пишем интересно", върви с безплатен синонимен речник, който всъщност е  куп стари вестници.
 
Категория: Новини
Прочетен: 4741 Коментари: 6 Гласове: 0
Последна промяна: 14.05.2008 16:29
Категория: Музика
Прочетен: 1359 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 10.05.2008 12:52
Ако в Битиви и Нова телевизия спазват високите американски стандарти из коридорите им би трябвало да  вият сирени  и да свети онази червена светлина която винаги предвещава, че  ще се появи чудовище и ще изпапа някой. Защото тази седмица на медиийния пазар и на особено привлекателния пазар за незаконно разпространение на секретна информация се появи нова телевизия-RE:TV. 

На датата в която  бостанджиите изваждат доматите от фиданите и ги засаждат  в лехите - седми май - каолиновият олигарх Иво Прокопиев пусна своя канал. Седми май по една случайност е и ден на радиото и телевизията, но никой не му придава значение освен провинциални лузъри замъкнали  кльщавите си задници в София защото не могат да намерят работа в родния си град (така каза  столичния кмет, вероятно мислейки си за Николай Бареков), но ударили джакпота в радиото или телевизията. Или в някой новинарски сайт.

Трите кита на които се крепят високите рейтинги  на Бойко Борисов и президента -bTV, Нова и Канал1-  има защо да се притесняват защото според изпълнителният директор на телевизията Асен Григоров  екипът му вярва, че в България има  група хора скат да бъдат информирани, без да бъдат подвеждани или манипулирани. Ще видим когато в re:tv вземат интервю от Бойко Борисов дали ще му разрешат да седне където пожелае, както в Битиви Бареков винаги му отстъпва стола си, онзи в дясно на екрана.

Проблемът на ритивиту са некои негови лица. Например хобитът Иван Бедров очевидно страда от страх от телевизиoнни камери и в Битиви показваше как в Холивуд трябва да играят кършенето на ръце. Може би и затова беше смъртноскучен, и през неделните утрини  не можа да измести от сърцата ни чаровният стипендиант на Държавна сигурност кореспондиращ си с Джеймс Бонд- Иво Инджев. Асен Григоров  също не е за пред хората защото изглежда като зомби с големите сенки под очите.

Retv си има сайт, но той е пълна скръб, последната новина несвързана с телевизията е от 24-и април.

Собственика на retv иво Прокопиев преди  като отмъкна на работещите в  Колин собствеността им върху фирмата, но напълно законно, по брилянтната схема измислена от злия икономически гении на България Александър Божков. Сега Прокопиев поема по пътя на Берлускони от тъмно минало към светло бъдеще огряно от   демокрация и журналисти с вроден инстинкт към демокрацията. Mоже да се питат морална ли е била РМД приватизацията или може да се опитат да убият съвестта си с "винаги има несправедливост при първоначалното натрупване на капитала, добре, че знам на коя да застана за да не съм осъден цял живот да чукам камъни в кариерата."
Категория: Новини
Прочетен: 1880 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 10.05.2008 13:39

imageПробвах да прослушам месечната класация  за най-слушаните безплатни песни на mp3.bg, но се отказах сигурно защото съм много разглезен и както по всякакъв начин се стремя да отбягвам държавната и общинската бюрокрация, теглих една и на бeгeемптриплеяните. Тази шайка безмозъчни типове от mp3.bg ако не искат да губят клиенти и да привлчат нови трябва да направят малко подобрение в сайта си и да пуснат нещо което да улесни посетителите-плеър като на hypem.com/popular за да не е необходимо  непрекъснато да се щрака по песните и после в новите подпрозорци, и после да се пуска, и некви реклами да карат очите ми да се въртят като на котка ...АААРГХ, а просто да вървят една след друга. Kонкурентите на mp3.bg от m.dir.bg са също толкова зле с иновациите.Чудя се дали бгемпетриплеяните ще си седнат на задниците и ще пуснат удобен плеър или чак когато някой друг в България го направи ще се сетят?!

Категория: Музика
Прочетен: 2935 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 10.05.2008 21:42
Категория: Политика
Прочетен: 2331 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 09.05.2008 09:51
image

1280 x 960 от Fozzimir
Шейновец, Мезек, язовир Ивайловград,
Категория: Регионални
Прочетен: 2208 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 05.05.2008 20:34
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777589
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094