Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777457 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Октомври, 2009 г.

 
image


Категория: Политика
Прочетен: 2605 Коментари: 1 Гласове: 4
Последна промяна: 29.11.2009 10:51
Когато стане дума за абсурдни и брутални управленски изказвания, на които може да завиди и  простетник вогон Джелтц, винаги може да се разчита на   нашият  премиер. Освен това като се има предвид масивния им външен вид нищо чудно двамата да имат далечен общ прароднина. В неделя на пресконференция Бате Бойко изтърсил поредния си бисер:

От тези, които ме критикуват искам само едно - да не говорят и да не ме дразнят. Ще изведа държавата от кризата!

Taкa че талибани такива, спрете да  критикувате Бате Бойко и той ще спаси България.

Асен Генов в блога си сравнявайки
 Бойко Борисов с цар Путин спекулира, че е видял първият признак на диктатура у нас. Да се надяваме  Асен Генов да не е прав и просто мозъка на ББ да е дал накъсо, както се случва с всеки нормален човек от време на време бидейки под голямо напрежение, както например когато му се тели кравата. А държавната крава се отели, но правителството с потрес разбра, че вместо теле се сдоби с малка Чупакабра. Moже Главния Пожарникар подобно на Джордж У. Буш да страда от дислексия или просто в детството му да не е бил обичан достатъчно.

Медиите са е в криза и затова този бойковизъм мина през ушите на журналята без да остави следа в мозъка им, край.
Категория: Политика
Прочетен: 2450 Коментари: 1 Гласове: 5
Последна промяна: 17.10.2009 13:59
            


 Обърнете внимание на стоящия вляво на Румяна Желева министър на регионалното развитие Росен Плевнелиев и как едва се държа се на краката си. На какво ли се смее? Може би на  Силвио Берлускони, много доволен да види, че един от българските министри е жена и неговото редовно "я ела пиленце при Papi/тати". 

  Жалко е, че качеството на клипа е толкова лошо. И че няма снимки на Берлускони с министър Желева, но междудържавните отношения искат жертви. Сигурно снимките щяха да са като от срещата на развратния италиански премиер със семейство Обама миналия месец:

image
Категория: Политика
Прочетен: 5565 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 16.10.2009 15:17


Гледайки тези нервни избухвания на българския министър-председател всеки нормален психиатър веднага ще чуе хлопаща дъска, ще хукне да пише рецепта и да дава интервюта колко е нормален всъщност Бате Бойко, но просто напрежението му идва в повечко. Проблемът е, че в България няма нормални психиатри. Нито граждани, които да си  задават въпроса щом ББ се държи толкова неуравновесено, дали може  да му се има доверие, че да му се разреши да управлява и тротинетка, камо ли пък държава.

 Ако някой си мисли, че е нормално един висш политик да се държа по подобен начин нека се запита  колко други политици от чужбина е видял да се държат така искрено гневно като бог на бурите от опера? Да ви помогна с отговора- Хитлер, Кадафи, Фидел Кастро.

Ако някой си мисли, че е нормално да се ядосва по 4 пъти на ден е достоен за британско гражданство-толкова им е средната доза гняв. На датчаните е веднъж на десет дни.
Категория: Политика
Прочетен: 3728 Коментари: 5 Гласове: 2
Последна промяна: 17.10.2009 17:19
Гугъладсенс не само, че дават малко пари, но и тази услуга може да прекара блогърите  за плащанията им при безработица. Така се случило с безработната Керин  от Ню Йорк, на която бюрократите и обяснили, че рекламата в блога и е самонаемане и затова ще има да го духа за помощи. Дохода от блога na Kерин е около долар на ден. Fuck you, google.

/ forbes.com
Категория: Технологии
Прочетен: 1875 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 15.10.2009 22:11
В класацията за "Най-добър град за 2009"  незнайно как се е появила информация за фиксирани цени на таксиметровите услуги в социалистическия рай Димитровград:

Повечето от шофьорите обаче возят на твърда тарифа - от краен квартал до центъра например цената е 2 лева

Като се има предвид, че рядко и половината от написаното от журналята е истина, следва, че не повечето от таксиджиите в Димитровград возят на 2 лева, а всички. Просто журналята не искат да привличат вниманието на полицията, прокуратурата, данъчните, комисията за защита на потребителите, НАТО, ЮНЕСКО, НАСА и прочие вредни структури към полезното капиталистическо-социалиситическо изобретение- билетче за такси.  

Но Институтът за пазарна икономика лично ми отрeче съществуването на фиксирани таксиметрови цени. Изглежда журналистите от Димитровград са имали халюцинации от чистия напоследък заради кризата въздух.
Категория: Новини
Прочетен: 2755 Коментари: 3 Гласове: 2
Последна промяна: 15.10.2009 19:42
imageВ обществото от прехвалени и постоянно витаещи в пространството експерти, стоящи в сянка зад всяка власт и винаги готови да дават съвети на нея и на обществото влиза и либертарианския  квазимодо Георги Ганев-паркирал задника си на поста програмен директор на Центъра за либерални стратегии. Центърът е една от онези крайнодесни  организации, изповядващи безкрайна  омраза  към държавата и проповядващи идеологията си с толкова редовни участия в медиите, колкото и чалгарките на конкурсите за най-голяма диня. 

 Във вторник в предаването "Вярно с оригинала" по ТВ7 Георги Ганев отрече миналата година  да е давал съвети на предишното правителство. Така той отрече да има вина за икономическия апокалипсис в който се намираме.

Но ако не е давал съвети чудно какво е правил Георги Ганев
на 17 октомври 2008-а при предишния премиер Сергей Станишев заедно с други  водещи български експерти. Може би е танцувал магически танц срещу кризата с червените прашки на Азер Меликов. Или може би Георги Ганев  е обяснявал колко умно са постъпили Станишев и Орешарски, че не са последвали даваните през лятото съвети от експертите от неолибералния обръч рекордния бюджетен излишък да бъде върнат веднага на хората.

Доста изнервен Георги Ганев изрази сериозни съмнения, че Барак Обама е спасил американската икономика с трилионен дефицит.

 Тези икономисти, към които спада и Георги Ганев все още продължават да говорят и чудно, че все още се намират хора да ги слушат. Чудно е защото не само не можаха да прогнозират задаващата се криза. А и както пише нобеловия лауреат за 2008 Пол Кругман тяхната икономическа  рецепта на която пише "алчността е най-голямата ценност" е виновна за кризата.
Категория: Политика
Прочетен: 2485 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 15.10.2009 19:59
Пародии на хитовите сапунки "Перла" и "1001 нощ" ще тръгнат по БТВ. В същото време "Господари на ефира" се местят от БТВ в БТВКомеди, понеже в БТВ вече имало много успешна пародия на новините и на сериозните политически предавания- "Тази сутрин" с водещ фалшивия журналист Николай Бареков.
Категория: Новини
Прочетен: 3471 Коментари: 5 Гласове: 7
Последна промяна: 03.10.2009 17:54
                           image      

Във вторник  в 16:00 на стадиона нашичкия освинил се премиер изпълняваше задълженията си в благотворителен мач. Изглежда целта на Бойко Борисов е да привлече вниманието на богатите арабски шейхове и те вместо да си харчат парите за футбол в Англия  да купят премиерския ни отбор за един трилион долара. 

За да спаси  имиджа на страната Дянков трябва веднага да увеличи данъците на бирата, захарта, солта, кафето, вилиците и лъжиците. 

/Снимка-tundzha.info
Категория: Политика
Прочетен: 3724 Коментари: 6 Гласове: 3
Последна промяна: 02.10.2009 19:42
 

Нашият гениален финансов император Симеон Дянков ни донесе страхотни идеи за управление от Америка-увеличение на акциза на цигарите до над средното ниво в ЕС за да не пушат десетгодишните деца и за да се напълни хазната според антикризисния план на ГЕРБ "Юруш на малините", пресконференция по телефона от Швеция  и забрана "пресконференцията" да се снима (все пак, беше разрешено запис на звук). Но нахалните и назадничави журналисти, пристрастени към никотиновия наркотик, смятат тези идеи не за необмислени и некомпетентни, а направо за малоумни. Колко отвратително, защо не почакат да минат девет месеца, както им препоръча Бареков, преди  да атакуват правителството!
Категория: Политика
Прочетен: 1950 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 03.10.2009 13:25
Важно съобщение за разтревожените, че закъсняват за днешното заседание депутати: не бързайте. Откак ГЕРБ има почти пълно мнозинство в парламента производителността на депутатите се  повиши  с 40 000% и така народните избраници приключиха  работа   25 минути след началото на днешното заседание поради изчерпване на дневния си ред

Това се казва
 Народното събрание да заработи на пълни обороти, както със задоволство отбеляза председателят на Народното събрание Цецка Цачева. Освен това кратките моменти на бясно гласуване е полезно да се редуват с дълга и заслужена почивка, иначе може да си навехнат краката, както премиерът, който в работно време се контузи.

   До 11.00 часа, за когато  е предвиден парламентарен контрол  депутатите  ще са в почивка и ще се отдадат на любимите си занимания-кафе, вестници, висене по ъглите и диванчетата, клюкарстване за снощните риалитита за електората и тазсутрешните за политици, и даване на интервюта колко е мързелив българина. И за това ще им платим.
Категория: Политика
Прочетен: 5823 Коментари: 13 Гласове: 2
Последна промяна: 02.10.2009 16:19
imageНовите управляващи за кратко време ни дадоха  дълъг списък с чудесни обещания, но не само остава незабелязано когато някое от тях се сблъска като  жаба с тежките колела на реалността, но и властта успява да натрупа дивиденти понеже се забравя какво е обещавала. Като случая с двата Еърбъса.

В началото на август медиите гръмнаха как новото разумно правителство
e решило да върне двата “Еърбъс А319“ втора ръка  взети на  лизинг.

Оказа се, че това е било поредната PR кампания. Вчера новото и още по-разумно от августувското
правителство  реши да върне само единия Еърбъс, защото  разбра, че политиците по света нарочно си купуват самолети за да шашкат електората и другите политици. 

Така отпадна и прехвалената идея  на премиера властта да лети  с чартърни полети за по-евтино, щото някъде другъде било така. След   пътуването на  кабинета  до Брюксел само   Леля Цецка от парламента забеляза, че още първия опит фантазията на премиера да се осъществи  се оказа унизителен провал, понеже политиците "тръгват, смущават полети, търсят билети, прикачват се, няма възможност за обратно".

Категория: Политика
Прочетен: 1642 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 01.10.2009 20:40


Искрено желая да помогна на Божидар Димитров в написването на съвременната история  на България и как беше тероризиран българския език от политиците. Затова продължавам да слагам тагове "бойковизми" за колекцията ми с безценни фрази на Нашия Любим Диктатор Бойко Борисов.  
Категория: Политика
Прочетен: 2088 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 01.10.2009 14:13
image


Не, семейство Обама изобщо не е в зоната  на здрача в плен на вещици. Просто Барак и Мишел Обама са се снимали
миналата седмица  в Ню Йорк за това прекрасно семейно фото с  испанския премиер Хосе Луис Родригес Сапатеро и жена му оперната примадона Сонсолес Еспиноза, и двете им дъщери Лаура на 16 години и Алба на 13. 

Досега премиерското потомство е било държано в тайна от медиите (това намирисва на цензура). След снимането в Ню Йорк испанците са забравили, че американските политици са вманиачени по flickr, където снимката е била качена, в ъкаунта на Държавния департамент. По настояване на испанската страна това фото е било изтрито, но междувременно испанските вестници си запазили копие, което да изплющят на първа страница за да се насладят испанците на черните боти на премиерските щерки.


Aко щракнете върху снимката, ще я видите в пълен размер.


 / nypost.com /
Категория: Политика
Прочетен: 2925 Коментари: 3 Гласове: 2
Последна промяна: 01.10.2009 09:34
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777457
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094