Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777568 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Февруари, 2013 г.
2 3  >  >>

 
 От ФБ на Асен Миланов. Чудно, че дори и при Слави, никой не посмя да имитира как нашият Мусолини когато се разгневи прилича на побесняла горила, на която са и отмъкнали банана.
Категория: Политика
Прочетен: 3009 Коментари: 1 Гласове: 8
Последна промяна: 04.03.2013 16:56
През последните четири години мотото на БТВ, а и на БНТ, ТВ7 и Нова беше: всички гледни точки...ама на Бойко Борисов и на ГЕРБ.

Пипалата на медийно-властовия октопод здраво е стегнал обективността и я дърпа надолу-надолу, и така стигнахме 87-о място по свобода на медиите.

И всеки, който се опита да постави под съмнение обективността на медиите получава в най-добрия случай отговор "правим каквото можем". Правите, ама сте на 87-о място. А понякога Ани Цолова му се нахвърля със змийска злоба. Ако така се отнасяше и към политиците, щяхме да и вярваме, и нямаше да е на 87-о място.  

Как националните ни телевизии ще са обективни, а трима министри ще дават интервюта едновременно по три телевизии? И това не се е случвало само веднъж. 

 Как БТВ ще са обективни, като миналия ден Бойко се оплака, че някои журналисти са го изоставили, а преди се е радвал на "бруталната им медиина подкрепа"? И сега всички ни лук яли, ни лук мирасали.  Националните телевизии брутално подкрепяха диктатора и единствения за когото имаше последици беше Люба Кулезич.

Ами Бареков, дето се хилеше като пача на Бойко Борисов и се държеше не като журналист, а като влюбена ученичка? Той сега е пръв борец за журналистическа етика. 

Как БТВ ще е обективна, като Бойко Борисов се обажда в ефир за да се накара едно хубаво на недоволните от него?   Кой може да прекъсне интервю срещу него, за да дръпне една гневна тирада?

Как така, когато Гриша Ганчев обяснява, че "върти едни кухи обеми" водещите мълчат? Защо мълчат и когато шефът на НСБОП си противоречи, хем обяснявайки, че Бойко не е бил агент, хем винаги им е помагал? 

 Как БТВ ще са обективни и представят всички гледни точки, като въртят все едни крайнодесни "независими икономисти" с неясни академични звания, чиито възгледи нобеловия лаурет Пол Кругман нарича не наука, а идеология?  

Как така проспаха протестите, а после протестиращите не знаели какво искат? 

А извинение от народа, че е прост не искат ли? 

Ако БТВ и другите национални телевизии искат да спазват журналистическата етика и да станат малко по-обективни могат да си назначат ОМБУДСМАН.

Някои могат да ревнат:национализация! Национализация таратанци. Защото Ню Йорк Таймс си има омбудсман, а не е държавен вестник. Всъщност официалния пост там не е омбудсман, а "Public editor". 

Освен това БТВ получава от държавата европейски пари за напълно безмислена реклама на цифровизация и европейски програми. 

Сигурно затова единствените критици на властта останаха изтормозените сценаристи от Шоуто на Слави.

А и с омбудсман на журналистите дали може да им порасне  съвест?

 Но надали олигархията ще си назначи омбудсман. Е, може би ако Бойко загуби изборите и се озове в опозиция, и медийния октопод още си го обичка, тогава може да се направи на обективен.  
Категория: Новини
Прочетен: 3600 Коментари: 3 Гласове: 6
Последна промяна: 28.02.2013 21:40
Появили се на телевизионните екрани патологичния нарцисист Бойко никога не е пропускал да изговори страшни глупости,както стана днес, когато истерично се изцепи  в парламента, че имало сигнал от чужди служби, от преди четири години, че Ахмед Доган го е поръчал.

По повод на поредната логорея на Баце бившия   директор на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров обясни по Дарик радио :

Да имало един такъв сигнал. Но разузнаването доказало, че е фалшив. И това е класифициарана информация. И Бойко Борисов няма право да я знае

 БТВ изобщо не се усъмниха във съобщеното от Бате си Бойко и го нарекоха "бомба". Оказа се, че е гръмнала бомба, ама щото балона се пукна. 

По-късно пред Фокус Баце обяснил, че е разбрал за атентата от шефа на разузнаването преди 15 дни. После обаче тоя шеф отрекъл - нито е казвал такова нещо на Бойко, нито, че знае за такъв сигнал. 

Друг син генерал - Атанас Атанасов мисли, че сценката  на Бойко Борисов е била с цел да отклони вниманието от проваленото си управление и нерешените проблеми на хората. Той не изключва самия Борисов да е поръчал този сигнал, защото е бил в тези среди. Къде беше Бойко толкова време, къде се кри, а :)

Според бившият началник на НРС генерал Киров категорично не може да се говори за атентат от Доган. Той съобщава, че след като е получил тази информация въобще не е говорил с Доган, защото е преценил, че това е несериозно. Генерал Киров смята, че Борисов си е изпуснал нервите или иска да удари ДПС и да втвърди електората си.

Шефа на е-вестник пита: защо когато Биволъ пусна папките Буда и те се оказаха истински много хора ревнаха:КОМПРОМАТ, а сега, когато няма нито един документ изнесен да се види повечето хора мислят, че поръчката за убийството на Бойко е истинска? 

Президентът Георги Първанов (2002-2012) заяви, че ”няма документ, в който да се визира български политик, поръчал друг български политик, по мое време”.
Категория: Политика
Прочетен: 2716 Коментари: 0 Гласове: 8
Последна промяна: 23.02.2013 13:13
image

Ако не сте чели прогнозата за времето тя беше: Днес ще бъде хубав ден да се срамувате, че сте българин защото от идиокрацията ще минем към свинекрация. 

И се сбъдна защото напълно провалилият се ГЕРБ, довел хората дотам, че да се самозапалват, докара "митингуващи" хора, прасета и трактори пред парламента да подкрепят диктатора Бойко Борисов, с развяти знаменца на партията. А гербаджиите докараха щастливите прасета, щото хората, доволни от ГЕРБ свършиха. 

 А онзи срам за човешкия вид Цолова и Николаев от бТВ се чудят дали е спонатанно организиран протеста. Със знаменца. И лъскави транспаранти. Когато хората десет дена протестираха БТВ се ослушваха, а партийните митинг на ГЕРБ ги предваха още преди да са започнали. Направо си участваха в организрането им.   

Освен това, се направиха на слепи, когато журналистката на терен им интервюираше "слуаен подкрепящ", и добре че Иван Гарелов им подсказа, че това е олигарха на боклука и собственик на ЦСКА и Титан  Димитър Борисов. 

Миналия ден Баце не можа да отиде при Левски, а днес при свинете можа, а?! 

Браво, Бойко, успя да превърнеш България в Свинария не само на Блаканите, а на целя свят. 

 Хубавото е, че пародията с телевизионния герой, с пъченето и фалшивата народната любов достигне своя зенит, избухвайки като супернова. Оттук нататък, естествения път е надолу. Освен ако бТВ продължи да е будалиста телевизия.

Снимката със свиневоза е на  @AVelichkov 
Категория: Политика
Прочетен: 5488 Коментари: 6 Гласове: 12
Последна промяна: 22.02.2013 11:06
image

 Както казват в туитър: продължават снимките на сериала "Къде е Бойко. Защото примадоната Бойко Борисов, който го нямаше миналия ден на паментика на Левски, го няма и днес на гласуването на оставката му. Вече близо два часа от началото на заседанието демонстрира пълно неуважение към парламента.

Може би защото е поел държавата на ръчно управление от Банкя. С Wii. Или с iPad.

Когато Курумбашев прикани леля Цецка да повика отсъстващите от залата Бойко и Дянков (него също го няма). На гербаджиите им излезе пяна на устата.  

A може би в момента Баце гони Дянков, за да го закара в парламента?

Или може би Бойко Борисов го няма в парламента, защото пише речта на Роската Плевнелиев, насрочена за в 12 часа. 

Или както по време на протестите в неделя пак рита топка. 

Или довършва магистрала Тракия и до обяд ще я открие.бил в

Или кактовика Мишо Шамара: бил в Министерския съвет да вършел оперативна работа-изнасял чувалите с документите.

И после да не хули Ахмед Доган, че 20 години е отсъствал редовно от парламента. Днес Бойко Борисов поведе на Доган само за един ден.  Бойко Борисов наистина е уникатен. 

 Междувременно Цветан Цветанов дръпна едночасова хейтърска тирада, докарвайки до оргазъм гербаджиите депутати, докато цялата опозиция си  мислe[ee едно и също:Цецо щe подобри рекорда на Чавес от 17 часа реч. 

След това Лютви Местан отговори накратко: Стига логорея! Ако дръпнете още две такива речи няма да има нужда да правим кампания. И го прикани и да доведе и Симеон Дянков да говори. Която идея Цецо сериозно обмисля:

image
Категория: Политика
Прочетен: 2258 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 21.02.2013 20:42
Изборите още не са започнали и калинките на ГЕРБ атакуваха с цялото си безочие . 

Около двеста души се събраха пред парламента, скандирайки "Искаме Бойко!" съобщават Труп и 24часа

След като вчера обаче стана ясно как пиарите на ГЕРБ командорят депутатите по имейла какво да говорят, дали сега някой ще повярва, че митинга в подкрепа на Бойко е спонтанен? Някой освен медийните курви на диктатора Буда?

Юри Ангелов от агенция ПИА съобщава в туитър, че обявените за "протестиращи" в подкрепа на Борисов са докарвани с автобуси на градския транспорт и под охрана. Имало и телефон за връзка. Фактор също публикува снимка:
image

Безсрамието на ГЕРБ обаче просто не знае граници. Защото се оказва, че при "протестиращите" е пристигнал биячът на диктатора Буда Цветан Цветанов за да се снима с тях. 

Просто всичко е било организирана от пиар щаба на ГЕРБ фотосесия за новините довечера. Да се види, че не сме сами. Че яхнахме протестите. Че нашите протестиращи са по-добри от вашите. 

  ДА, АМА ДРЪЖКИ. На лъжци и терористи не вярваме.

И това не е всичко. Чиновниците получавали СМС-и да подкрепят Бащицата. ГЕРБ може да отрекат, както сутринта шефа на СДВР каза:"ние нямаме на щат снайперисти". Ама имаше снимки със снайперисти във Сега. 

От администрацията на Народното събрание пък съобщили пред   БГНЕС, че "ръководството тотално се е скрило и не иска да общува с никой". "Те са като попарени, никой нищо не говори", казаха още от там и добавиха с ирония: сигурно не са получили "тезиси за говорене по темата" от пресцентъра на ГЕРБ. 

 Пред парламента Цецо крещеше на гербаджиите "12 000 са подкрепили Бойко Борисов във Фейсбук". Ама пред парламента "спонтанно" се появиха 200. Щото Фейсбук ботовете днес се увеличиха с 11 800. 

На следващия ден21.02-На фона на наглостта на гербаджиите, бТВ продължава дасе държи като медиина курва на Бойко. Сутринта бТВ се включиха на живоза да покажат "протеста" в подкрепа на Бойко Борисов. Имаше трима човека, ТРИ-МА.
Категория: Политика
Прочетен: 3656 Коментари: 3 Гласове: 12
Последна промяна: 21.02.2013 09:23
image

Трябваше да го очакваме, нали? Нали вчера Бойко каза, че няма да подава оставка, а той не може да издържи повече от 24 часа с едно мнение. 

Днес мутренско-милиционерският режим на Бойко Борисов си отиде, пометен от народното недоволство. България най-после се събуди, провидяха тирана, стотици хиляди заляха улиците и диктатора падна.

Край на едно тотално провалено управление, край. Оттук нататък имасамо един път пред ГЕРБ-към затвора.
Категория: Политика
Прочетен: 3127 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 20.02.2013 15:11
Мръсните номерца на Пуйо и компания нямат край дори и когато са опрели гръб в стената. Някои хора  може да са останали изненадани, когато са видели на пресконференцията на диктатора, Диана Канева от Сандански, опитана да бъде изкарана  лидер напротестиращите, съгласил се с водената от ГЕРБ политика. По-късно обаче стана ясно, че тя е била вкарана в капана на гербаджииската пропаганда, за да бъде троянския им кон:

Пред "Сега" Канева обясни, че не е знаела, че отива на брифинг с медиите. Тя била поканена от икономическия министър Делян Добрев да дойде в Министерския съвет, но без обяснения за какво. "Слизахме по стълбите и ме водеха, не знаех, че отиваме на пресконференция. Не сме съгласни с мнението на Пеловска. Не може един човек да говори от името на милиони.

Канева от Сандански може да бъде обвинявана само, че е забравила:
С ТЕРОРИСТИ НЕ ПРЕГОВАРЯМЕ. 

И Честита българска пролет!
Категория: Политика
Прочетен: 2840 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 21.02.2013 12:22
Медииниите лакеи на дикатора Буда ТВ7 и Труд вече се нахвърлиха върху онзи ху# спескан Симеон Дянков, не чене си го заслужава:

"Симеон е издънка на комунизма, отроче на седмичната ясла", каза родният баща на Симеон Дянков- Денчо Дянков за ТВ7. Според него синът му е трябвало да бъде изгонен. Денчо сподели, че докато синът му е бил финансов министър, той не го е търсил. "Майка му е комунист още от първи курс в университета и е член на партията. Вторият му баща е преподавател по КПСС. Симеон Дянков е отроче на седмичната ясла. Майка му не го кърмеше, за да не си развали бюста".
Категория: Политика
Прочетен: 2213 Коментари: 0 Гласове: 2
Диктаторът Буда за последно се вясна на телевизионния екран в събота и от неделя всички се питат: "Абе, къде е Бойко?" Ето къде може би е  и какво може би прави:

 1. В Македония, да търси политическо убежище. 

 2. Яхна метеорита и отлетя в една друга галактика.

3. Търти да бяга при братя Галеви.

4. Управлява едновременно бТВ, БНТ, Нова и ТВ7 да не би да вземат да пуснат на живо протестите. 

 5. В Банкя, звъни от телефона си с много копчета на ЕГН-то на Меркел за съвет. 

6. Из службите, провежда операция "Seek and destroy" - унищожава си досиетата за престъпленията, СРС-тата със записани разговори, кашончетата със секретни документи. И така вече два дена, щото много се е натрупало. 
 
7. Взема уроци как да бъде опозиция.  

8. В кабинета си, иска да си напише оставката, ама с тая ножица е забравил как се държи химикал, а той бавно си спомня. 

 9.  Търси милиардите от валутния резерв на Дянков. И така вече два дена. 

 10. В църквата, благодари на Бога, че Варна не е столица. 

11. Шият му затворническа униформа, та му вземат мерките. 

12. Свил се е под бюрото си и тресейки се от страх цунка Джиджи за късмет.

 13.  Така добре се е скрил, че и той не знае къде е.  

14.  Мина в нелегалност, дегизирал се е или като овчар и пасе овцете, или сади лук, или продава дюнери.  

15. Помните ли как Трактора се майтапеше, че с Бойко ще са в една килия? Баце си я обзавежда.

16.   В някой бункер. 
Категория: Политика
Прочетен: 4643 Коментари: 3 Гласове: 7
Последна промяна: 19.02.2013 12:17
image

Честита ГЕРБерова пролет.

Протестиращите срещу високите сметки за ток и най-лъжливото управление от 23 години с викове "Оставка", "Мафия" и "Боклуци" блокираха Орлов мост в София. Снимката е от  pianews.  Във Варна протестират 10 000-20 000.  

 Но няма как да знаете това ако не гледате Канал 3, защото БТВ, БНТ, Нова, ТВ7 мълчат и излъчват Будоудобни предавания.  И после нямало медиен комфорт на ГЕРБ. Няма, има информационно затъмнение, вижда се и от Брюксел.

Междувременно диктаторът мутра заседава с кабинета си в Македония, или поне такава е последната информация за местонахождението му до този момент. Дори и в 13.30 - Македония. Е, бугари, задръжте си го.  Браво на Сашо Диков, ако Буда падне само К3 ще може дасе похвали, че е предавал пряко.

Към 13.30 под звуците на песента "Клетва" на Щурците, която винаги вещае краяна купона, Орлов мост беше освободен и протестиращите тръгнаха към сградата на ЧЕЗ. 

 БНТ направи включване от половин минута колкото дакажат, че на Орлов мост всичко е спокойно. 

 13.45- Последното известно местоположение на Буда беше в Македония и мен ме занимава въпросът: КОЙ В МОМЕНТА УПРАВЛЯВА СТРАНАТА И КЪДЕ СА ДЯНКОВ И ВСИЧКИ ПИЧОВЕ ОТ ВЛАСТТА, щото положението стана революционно? 

 13.47-Според афера.бг във Варна, дето ще си остане село, скандират "Будаа не сме будали".

 13.50-По министерството на икономиката и енергетиката са хвърляли яйца и домати. Това ще ни бъде новата валута, ако зависеше от Дянков.

  13.55-По пътя напротеста сеотварят прозорци и младежи размахват насърчително юмруци от прозорците, дори извадиха и вувузел. 

14.00- Канал 3 на живо http://kanal3.bg/?cat=15

  14.02 - Плътнастена от тежковъоръжена жандармерия е преградила пътя на протестиращите към централата на ЧЕЗ.

 14.10-Жандармерия с палки и щитове не помръдва, протестиращите крещят "Бойко Борисов педера*.

14.14 Иво Божков предава на живо през ustream.

 image

14.22-Протестиращите се изтеглят назад и тръгват към президентството. Една жена рзказа как от жандармерията са стреляли с газов пистолет.

 14.27-В туитърняма никой, може би защото всички са на протеста.

  14.30-Сашо Диков разкава как му се е обадил един  тв водещ (ворятно Кеворкян) и му е казал "Как само ти предаваш, в каква държава живеем?"

14.33-Полицията вдига легналипротестиращи, ноне ги арестува, а иняма защо, те не буйстват.

14.41-Протестиращитестигнаха президентството.

 14.45-Хвърчаха павета.

image
 
14.14-Протестът във Варна беше най-многоброен:

image 
  Във Варна полицаите свалиха щитовете в знак на съпричастност към протестиращите и вместо както беше по план да им попречат им позволиха да блокират Аспаруховия мост. Кмета на Варна съобщи, че общината подкрепя "справедливите искания" на варненци. Има и видео най-отдолу.

15.12-Пред президнетството протестиращите опряха в полицаите и викат "Оставка". 

 15.17-Буда бил поискал оставката на чистак новата шефка на ДКЕВР, онази сцигарите. Ама Буда се е объркал, протестиращите не искат нейната оставка, а неговата. Стига с това замазване на очите.

15.25- Днес беше краят на ГЕРБ, да запомним 17 февруари, каза Евгении Дайнов.

15.30 Сайтът Livenews също предава на живо, но пуделите на властта БНТ, БТВ, ТВ7 и Нова - не. Сашо Диков ги отвя.

15.34-Обсадата на президентството продължава.via Irena Andreeva: Бойко избяга и се скри като мишка. Избяга като мишка от любимото си рязане на лентички, избяга в най-критичния за държавата момент от 1997 година насам.

 15.39-Тълпата е намаляла. Протестиращи са блокирали главен път Е-79 при Дупница.

15.42-Един от неформалните организаторите: Политиците викат"държавата не е добър стопанин", ами естествено, че не е, като ни управляват некадърници.

15.46-Протестиращите се изтеглят към сградата на ДКЕВР. Сашо Диков се опитва да се свърже с мутрата Бойко Борисов.

 15.50-Сашо Диков обяви края на протеста(малко преждевременно). 

 16.10 - Според бТВ имало 2000 протестиращи пред президентството. Лошо им се пише на бТВ. 

16.20 - Според Никола Попов Буда не бил в Македония, той ритал топка в Дианабад. Което обяснява мълчанието му днес и същевременно прави положението по-лошо.

 16.24 - Протестите продължават пред Народното събрание в камерен състав. Утре пак в 11.

 16.27 - Запалиха американското знаме. Журналята клечат наоколо да снимат, сякаш българите са талибани. Странно, според американския Върховен съд американците имали право да си горят знамето, щото това влизало в правото им на свободно изразяване. 

  18.00 - Голяма излагация по Нова - "Всяка неделя" пускат  на интервю на Кеворкян с Цветан Цветанов, но на запис, от обяд. Цецо щял да ходи на рожден ден. Но севидя как хвали шефката на ДКЕВР, която между записа и пускането на интервюто бешеуволнена.

 А  Дарик са сложили в сайта си тази снимка :

 image
Категория: Новини
Прочетен: 3560 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 17.02.2013 22:48
Съботния ден на най-рейтинговият български телевизионен водещ Бойко Борисов започна по обичайния божествен начин - комфортно с хитово интервю по Нова при @kossyo. Там с врясъци и крясъци Баце показа, че освен премиер може да работи и на Женския пазар. 

След злополучното интервю, както стана и преди две седмици пиарите на правителството си заблъскаха главите в стената, отчаяно търсейки подходящ начин да замажат издънката. Тогава пратиха премиера на фотосесия в Сопот да прегръща Даниела с пръстените. 

 Вчера обаче решиха, че този номер няма да мине, защото за събота и неделя имаше запланувани протести срещу ЕРП-тата и високите сметки за ток, от които на човек му иде да се самоубие. Пиарите скоростно отмениха посещението на Бойко във Велико Търново и Горна Оряховица в събота, и Хасково и Ямбол в неделя, и удобно го пратиха в Македония да търси политическо убежище от народния гняв.

Съобщението за изненадващата му неофициална чуждестранна визита учуди медиите, проправителствената агенция Стандарт дори не можеше да повярва на ушите си, а Бате Бойко съвсем невинно обясни, че нямало нищо тайно във визитата му в Македония. 

Никаква изненада не беше обаче, че никоя медия не видя връзка между протестите и македонската визита. Междувременно за да не останат по-назад Цветан Цветанов и Делян Добрев са на границата.

А вижте  само колко хора излезнаха да протестират  там. При посещението на на двамата министри в Свиленград (оттам е клипа) според бТВ е имало около 500 човека, но според сайтовете от Хасковско е имало хиляда, две, дори три хиляди човека. А колко ли щяха да излязат във Велико Търново? В Свиленград естествено Делянчо се скри от протестиращите в съвета.

Последно развитие - туитърджия съобщава, че в неделя сутринта Люба Кулезич фалцетно е пищяла от ужас в ефир:Ама дайте бързо съвет на правителството, моля ви се! Не виждате ли, че ония отвън са пощуряли !
Категория: Политика
Прочетен: 2482 Коментари: 0 Гласове: 8
Последна промяна: 17.02.2013 22:54
imageБезпомощно ломотещото момченце, дето все се спъва в кашончета със секретни документи, щото още не се е научило да ходи Делянчо, но също и защото е таен масон, Делян Добрев, вече си има нов iPod марка CEZ. Той му е подарен от добрите чичковци от ЧЕЗ, за участието му в кризисния им пиар, след който ЕРП-тата ще се окажат невинни.

Вчера Делян Добрев беше в родния си Хасково за среща с избирателите местния масонски бизнес, за дадемострира колко добре се  е научил да декламира високопарни политически речи със сложни думички като "оптимизиране на разходите в сектор енергетика".

Той обаче се оказал изненадан от подла бабешка атака. Наложило му се да излезе от готовия бизнес сценарии, за да отговаря на наистина важните за хасковските баби въпроси като "как да си платим сметките за ток?". И тогава  министърът станал жалък. За да се измъкне от неловката ситуация и да прекъсне народното недоволство им казал, че след срещата лично ще разговаря с тях.

 Е, то така и баба може да е министър.
Категория: Политика
Прочетен: 2645 Коментари: 2 Гласове: 8
Последна промяна: 16.02.2013 12:36
 
image
  
На Свети Валентин за да споделят интимните си преживявания с премиера по ТВ7 се срещнаха две влюбени в Бойко Борисов птичета и в едновремнно с това неформални гербаджии - Яне Янев и Николай Бареков. 

"Топките на Бате Бойко са еййй толкова големи" - показа  възторжено с ръце Яне Янев.  "И като ги награбя само, мммм, ох бабачко"   продължи той с изплезен език сякаш ближе... сладолед.   

Истинността на това  поредно бомбастично разкритие на лидера на РЗС бе потвърдено лично от водещият Николай Бареков, чийто очи блестяха от трепетни спомени. 

Ще продължим да следим историята в очакване Яне Янев да разсекрети документи по въпроса, защото на думите на двамата никой не верва.
Категория: Забавление
Прочетен: 2192 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 17.02.2013 18:16


Ако днес сте забравили  да се ядосате на крадците и мошениците ЕРП-тата, ето, на - в ЧЕЗ Сандански шефовете имат сметки под 10 лева, начислени незнайни как, понеже те нямат електромери. Сигурно има някой от онези умни и невидими електромери.
Категория: Новини
Прочетен: 3555 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 13.02.2013 13:31
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777568
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094