Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777480 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Май, 2015 г.

 image

 Бойко Борисов, да се свети името му и изписа на всеки сто метра по магистралите, за да помните КОЙ ги е строил (не само)  вече започва със сутрешните интервюта от предната вечер, та даааа.

  6,01 (ах и германска подредба да му се не види, затова точката е запетая) - Премиерът мисли, че обществото си е виновно за убитите на пътя, полицаи не можело да има на всички пътища. Ми да, ще им се стопи лойта на слънцето. Освен това посъветва хората да снимат нарушителите на пътя (стига с тия котки де). 

   6,05- По въпроса за КТБ наш Бойко пак запя старата песен и тръгна да хвърля вината върху предишните управляващи, сякаш той е напълно невинен, а също и квесторите, които са услужили на "баровците" с преференциалните лихви. Само не разбрах за второто къде спаха БНБ, ДАНС, Боркор, финмина  Джиджи Биджи Горанов.

6,09- Девет минути отговаря на два въпроса, и то защото е благосклонен, иначе ако подкара като Кастро няма спиране.

 6,10- Хекимян: да преминем към въпросте на зрителите. О, вярно, почти бях забравил, че това не е празнично обръщение по случай настъпването на лятото.

6,10- Бойко Борисов пак наглее, приписа си авторството на вица за оръдията срещу дроновете и кметовете.  Хекимян не посмя да му противоречи.

 6,12- Видяхте ли, че и социолозите на Острова не познаха резултатите от изборите, м, видяхте ли?

6,13- ГЕРБ нямали да застанат зад кметовете на Хасково и Пазарджик. Супер, реформаторите само това чакат, те вече си заплюха Хасковския кмет.

 6,14- А на Него му броили и чаршафите, УЖАСТ! 

 6,15- От Хасковско Пазарджишко на запис показват как живеят хората - зле, гладуват, и питат: ние живеем бедно, а вие какви доходи имате и колко лева имате в джоба.

 6,16- Пари наш Бойко не носи, а заплатата му била  малка за неговата работа. После се впусна в поучителна тирада със спомени от живота на селянчето от Банкя: всяка сутрин ставал в 5.20, гледали прасета, кокошки и зайци. Така че мила госпожо, до 30 години Премиерът Слънце  е гладувал и живял като вас. Освен това в банките имате 80 милиарда, имате собствени жилища, което няма никаква връзка с въпроса, освен в болните мозъци на политиците. Бойко не показа грам съчувствие, не че някога го е правил.

6,19- Как се живее с 400 лева? В отговор дежурните бръщолевения и обвинения: ако не се бяхте подвели да ни свалите от власт 8 милиарда нямаше да се изпарят. И кво, заплатите щяха да станат 4000 ли? За водещия отговора е "естествео, че ДА, освен това е напълно излишен въпрос".

6,20- Тук не е най-евтината работна ръка, в сравнение с Индия и Китай, пък и имаме умни хора. Вероятно се поставя начело на хакерите.

 6,22-Репортаж за Баба Гюзара, която вижда дъщеря Фатма от САЩ   само по Скайп, а Фатма е виждала сина си когато е бил на 5 месеца, сега той е на 15.

6,24-Мууу, какъв закон за олигарсите като румънския да приемем? България вече е по-добре от Румъния, мууучи говедото. Бил там, и видял. Вервайте му. Румъния щяла да стане зле. сигурно след 800 дни.

6,25- Много неща ще се направят, "ще се реформират", поправи се ББ.

6,26- Репортаж за бити дядо и баба, извършителят се издирва.

6,27-Къде е държавата? 
-Правим ограда по мрежата
.

 6,29- Имал ли е среща със съдия Ченалова? Да, дошла да се жалва. Нещо напълно нормално било премиер да се среща със съдия. 

6,32- До края на годината ще съберем 5-600 милиона повече.  Ама Танов няма да го уволни.

 6,33- Ще има ли обезщетения за наводнението в Мизия? В отговор ББ измуча, че тогава е бил друг премиер. О, вярно това прави хората живелите по времето на Орешарски предатели, напълно заслужаващи да бъдат наказани с всякакви нещастия. Природата си отмъщава на неверния електорат. Водещия мълчи като удавено куче. 

6,36- Намерил му цаката, научил ни е да ядем асфалт, че дори и потрива ръце в ефир. 

 6,37- Другите не строяли, само той. Такъв подем в строителството, това мостове, това тунели, чудеса.

 6,40- Цитат: АЗ ПРОЕКТИРАМ, ФИНАНСИРАМ, СТРОЯ, ОТКРИВАМ

 6,41- Бобокатепътл избухна при показването на напукана новооткрита магистрала: Абе те до вчера караха по коларски пътища, сега тръгнали да търсят на стотиците километри магистрали кусури. Малий, още малко и ще напляска Хекимян, който отстъпи воденето на интервюто.

 6,42- Иска  да ги пита Баце тия дето сега пращат снимки защо не пращаха преди? Нали имахте Нокия с фенерче, м?

6,43- Абсолютно нищо не показали БТВ от строителството, пали се премиера. Не си изпълнихте ангажимента, недоволства император Асфалтски.

6,44- Баце не отговаря за 25 години разруха и 2,5 милиона избягали в чужбина, само за последните години, когато хиляди спортни зали се строяли. Да, милиони ще се върнат в България да ритат топка в спортните ти зали.

 6,46- Ново изригване в логорея: Защо БТВ ще води финансовия министър на пазар с парите, които един пенсионер отделя седмично за храна? Що не не заведе Миков, Корнелия Нинова, м? Няма да ходя пазар. Отново за отбелязване липсата на опониране при неадекватните отговори от страна на неадекватния Антон Хекимян. О, двама неадекватни, добро  партньорството.

 6,50- Разбира се, че Северна България съществува за ББ, ОГРОМНИ НЕЩА СЕ ПРАВЕЛИ ТАМ. ОГРОМНИ, ви казвам, сигурно се виждат  в Гугъл.

6,51- Много напред сме биле в електронното управление, ако не знаете, ама сигур не знаете щото нямате интернет. 

 6,53- Ко речи? Махагония ли? По време на възродителния процес той пазел нивите.

 6,55- Ще се кандидатирате ли за президент?
 - Това не е ваша работа?

  Вярно, нашата работа е да гласуваме за който ни посочи  Любимия Лидер. И да се наслаждаваме на телевизионните Му бисери.

  Накрая Хекимян му даде папка с въпроси, а за благодарност, че ги е удостоил с височайшото си присъствие Борисов отново започна да се оплаква, че не са показали магистралите. Какво ще стане с въпросите един дявол знае, малко се получи като казаци пишат писмо до султана.

 Заключение: Хекимян, you suck, so hard. Съжалявам, Хекимян се справи чудесно в "партньорството", нали така му викат? Виж ако беше Цънцарова на негово място премиерът щеше да експлодира от яд и да поръси тиквени семки навсякъде, ама политкоректност, ка да праиш. БТВ, пуснете Цънцарова срещу тулумбаджията, да го попилее.
Категория: Политика
Прочетен: 6448 Коментари: 2 Гласове: 19
Последна промяна: 12.05.2015 08:50
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777480
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094