Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777504 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Февруари, 2015 г.
2 3  >  >>
Сравнение между 2013 и 2015, когато маските паднаха.

 image
 


 
Категория: Политика
Прочетен: 3802 Коментари: 1 Гласове: 7
Последна промяна: 26.02.2015 17:41
В шокиращо нешокираща новина Бойко Борисов отново е №1. Сега с най-големия заем в българската история. Заслужава да го поздравим и защото преди се е занимавал със застраховки на дребно, а сега с тегленето на заеми. Но старите изнудвачески* навици не умират.

В друга шокиращо нешокираща новина днес той отново е премиер, след като не спази обещанието си от вчера, че ако до края на деня парламента не му гласува 16 милиардният заем ще подаде оставка. 

*И понеже е много принципен и последователен (и ей затва ноо гу уважавам, чесно, освен, че все подава оставки и още е премиер) ББ  и днес продължи с триковете и заплахите - че без 16 милиардния му заем страната ще фалира. Което беше аргумента му срещу едномилиардния заем на Орешарски 2013. 

Както се казва - ако ме излъжиш веднъж - срам за мен, излъжеш ли ме втори път - срам за теб, но всеки ден по една лъжа  - това може да е мотото на ГЕРБ. 

А защо трябва да теглим огромния заем ли? Според ББ за да се финансират разни неща. Какви разни неща ли? Финансистите ги разбирали тия работи. Да, но и финансовия министър Горанов не можа да обясни защо му е не всяка стотинка, а всеки милиард, които по закон се гласуват година за година.

Дано едно от разните неща тях е нов мозък за премиера. А също и почтеност и последователност. Депутати, които да гласуват заема. Бункери, че войната в Украйна може да се проточи. Частно училище за Плевнелиеви. Оръжие за Украйна. 

Не, без последното. Министрите Митов и Ненчев имат по-белстяща идея. С толкова пари смятат да построят Звезда на смъртта. И после БЖЖЖТ - от Русия няма да остане и следа. Двамата даже вече са започнали строежа на Звездата на смъртта:

image 

На всичкото отгоре Бебето от Банкя, свалило Орешарски заради един милиард заем реве, че не знае какво да прави ако не изтегли 16 милиарда лева. Нали имаше телефон с копчета, да звъниш? Нали финансите бяха проста работа? 
Категория: Политика
Прочетен: 10224 Коментари: 6 Гласове: 17
Последна промяна: 20.02.2015 11:27
image 

 Малко пояснения. ЖП линиите разделят града на две. Неделният пазар оставаше вляво и отзад, а ламарините вляво на снимката са паркирани на автогара. 
Категория: Регионални
Прочетен: 3607 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 20.02.2015 11:33

imageТреперете, престъпници! 

Министърът на вътрешните работи Веселин Вучков лъсна с нов бисер, с който може да засенчи предшественика си Цветанов. Та Вучката забранил МВР да дава имена на операциите си, защото полицаите  хабяли интелектуална енергия за измислянето им

Това наистина е глупаво обяснение, но може и да е вярно, ако идва от човек, който трябва няколко дена да се напъва за да измили име на операция. Вместо да заповяда на подчинените си "всеки да напише на листче по една обида и новобранеца да изтегли едно". 

И сега родната полиция  като не си хаби енергията в измислянето на имена на операции само гледайте как ще натръшка всички престъпници, нали? По целия свят.

Представяте ли си какво щеше да бъде  ако операция Червеите беше без такова зрелищно име? Атанас Атанасов, Службашки и протестърите нямаше да се влачат като свински черва из медиите, да се правят на Шерлок Холмс и да паапгалстват до припадък Червеи, Червеи, Червеи. Вместо това щеше да има: нас ни подслушваха, ама май не било така. Много неудобно.
Категория: Политика
Прочетен: 3904 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 16.11.2016 10:04

image
 Горното е първият вариант, а долното поправеният втори на вчерашната декларация на ПМ. Има четири възмножности поради които това се е случило:
  1.Воините на Боко от батальона за идеологическа борба   Соросоид наистина са папгали повръщащи едни омръзнали клишета -вземат стара декларация добавят и 100 дни и Писанчев и воала.
2. Те наистина са смятали да органзират протести, но са им набили канчетата.
 3. Драскачите им живеят в паралелна вселена, където комунистите са на власт, а те горките протестъри се борят ли борят, и обещават никога да не кусват Бахур от Банкя/ББ. 
4.Всичко от горните три.

Категория: Политика
Прочетен: 2427 Коментари: 0 Гласове: 1
Няма майтап - пише го на сайта на Евровизия.  Кончитата Вурст на европейския континент - Австралия ще бъде представена на Евровизията тази година във Виена. 

Слава на кенгуратата. #КОЙ не скача е коала.

Време и професор Тодор Танев да внесе промени в учебниците по география.

image
Категория: Политика
Прочетен: 2370 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 17.02.2015 21:40
# Ебемтижурна-ла-ла-ла-ла-листиката

      Българските медии отново доказаха колко потресаващо небрежно вършат работата си, защо те не бива да бъдат допускани до ефир и защо не бива да им имате доверие ако се излъжете да ги гледате. Нова, БТВ и БНТ (будалисткаТВ и Банкянска нацитв) които са се превърнали в част от пропагандната машина на НАТО за война излъчиха клип  (или поне  като БНТ и БТВ съобщиха ) според който привидно президента на Беларус Лукашенко дърпа стола на Путин. Всъщност клипа се излъчва назад, разкриват Господарите. Да цитирам любимият ми комик Джон Стюърт който в  подобни случаи крещи на телевизиите разпространяващи лъжи: FUCK YOU! Най-смотаните и лъжливи медии в ЕС, заели срамното 106 място   и още неоткрили fact checking-а не са си  направили труда да излъчат дори и едно извинение, че са заблудили зрителите с фалшива новина, понеже се имат за идеални. Което пак налага да цитирам любимият ми комик: FUCK YOU. Не само този клип от медиите ни върви назад, всички медии вървят назад.
Категория: Новини
Прочетен: 7180 Коментари: 0 Гласове: 9
Последна промяна: 17.02.2015 17:46
След като се разбра, че в класацията по свобода на словото албанските медии са  82 място, а българските на 106  последните обявиха с  грандиозна кампания по ребрандинг, че стават албански медии. Затова от една седмица вестниците излизат на първа страница с Je suis albanska gazeta.

 Единствените други европейски медии по-назад от 106 място се оказаха македонските, които според новоизлюпените им албански колеги са просто второкласна разновидност на българските.  Компания на македонските правят медиите от Камилистан и Епъленд.

Ангелина Пискова, говорител на новосформираният Съюз на албанските журналисти заяви: сега с ръка на сърцето можем да признаем една дълго крита тайна - българските медии са жасни в работата си, както се казва в демократичните държави full of shit . Вярвайте ни защото сме работили в тях. Като част от опита си да подобри имиджа си Пискова напуска блог.БГ и ще пише за blog.alban

Медийният магнат Иво Прокопиев сподели удовлетворението си, че от стотно място миналата година сега българските медии са потънали на 106 и добави: Това просто показва, че в "Дневникът на един олигарх" работят послушни журналисти, изпълняващи моите нареждания. 

 Според албанската преса отношението на българските медии към властта наподобява на това на куче към гениталиите му. Близането е редовна и смущаваща гледка.

 Очаква се БНР и БНТ вече да означават ал-Бански Национално Радио и Телевизия, за разлика от досега  когато Б е било за Банкянско. Понеже журналистите редовно са ходили на инструкции в Банкя.

 Междувременно командирът на Севернокорейският журналистически корпус Мун Чо отправи поздравлно хайку към българските си колеги за пропагандата в полза на властта.
Категория: Забавление
Прочетен: 2415 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 17.02.2015 15:12
Като правоверен гербер съм дълбоко загрижен за  истината за властта. Затова мой свещен дълг е да опиша правдиво патилата на бащицата на нацията с Фалкона. Затегнете коланите и без паника, кошмарите ще ги сънувате довечера.

 Ясна бе нощта и нежно блещукаха звездите в надпис  УСПЕХ В БРЮКСЕЛ БОЙКО когато правителственият самолет излетя със скъпоценния товар на борда. Не, това не бяха милиардите в чували, претоварили самолета дотолкова, че единият колесник имаше проблем със затварянето.

Скоро след като излетя Фалкона беше атакуван от отряд дресирани донецки гъски камикадзета. Дори и в самолета можеше да се чуят смразяващите кръвта им бойните им крясъци Слава Москвый.

Пилотът им избяга и реши да се върне, но самолета започна да друса. Впоследствие от  консулството ни в Москва ни доложиха, че Путин е обстрелвал с прашка самолета. 

 Когато Фалкона кацна и паниката свърши министър Московски обяви, че е разкрил руският заговор и обеща да покаже и снимки как Путин бърника  Фалкона. Обвини и агента на Москва Станишев, защото поканата за   разговори в Белгия за защита на националните интереси били част от подлия руски план.

След щателна инспекцията в колесника намериха и един Гном, тръгнал да бяга от червеите в България. 

 Оказа се също, че Ненагледния, понеже вече не му дават да рита топка, а го карат да се преработва,  противно на дясната идеология че държавата не бива да работи, е понатежал и затруднява самолетчето. Но няма страшно, нали затова вземаме 16 милиарда дълг - за да му купим огромен Боинг, а също и мотокар да го пренася по стъпалата пред парламента. 

До Брюксел на премиерът му се наложи да лети на метлата на Виктор Крум. Всъщност на метлите на целия ни отбор по куидич.

А  в столицата на Европа той още веднъж обясни колко е хубаво да имаш финансова стабилност, която като по магия спасява икономиката, докато те кара да си купуваш бракувани таралясници без парашути, щото няма пари за тях. 

И слава Богу, че авиодиспечерството е най-голямата компетентност на близките на властимащите, та в Ръководство въздушно движение беше мъжът на леля Цецка да помага от земята.

Сега и това ако не е повод НАТО да обяви война на Русия не знам какво още искате. 
Категория: Политика
Прочетен: 2407 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 16.02.2015 10:12
Честит Свети Валентин, умни и красиви Хора, дано го прекарвате с някой когото обичате. Но това сигурно е така щом сте в леглото на Бойко Борисов. 

Външният министър Даниел Митов ви препоръчва да опитате демократичната поза НАТО за да защитите свещеното право да се воюва:

image


Поза Турски поток: приближавате отзад към вашият евроатлантически партньор и го изненадвате с тръбата си. Ама здравата му я нахендряте, докато изплези език:

image

 
От президентството препоръчват поза пастирка:

image

 
От БСП - поза Вигенин. За нея e необходимо да сте доста гъвкав, защото трябва да успеете хем да се ритнете хем да се цункате отзад.

Софийска община ви предлага поза Лъвов мост/тройка на пейка в парка:

 image

 
 Лично аз, Ивет Дето-се-римувам-добре, противно на римата ми предпочитам поза Златотърсачка (намерила шестнайст милиарден заем):

image

 
И накрая от Ангелина Пискова - поза журналист:

image

 Честит Свети Валентин и дано за всички има ББ - Банкянски Бахур.
Категория: Забавление
Прочетен: 2939 Коментари: 0 Гласове: 8
Последна промяна: 15.02.2015 20:25
image

And if you tolerate this your journalists will be next

 Конграчулейшънс, Порошенко, ти се изкачи до номер едно в класацията Да запушим устата на пресата.  Понеже твоята охрана буквално  запуши устата на руска журналистка за да не му зададе въпрос. Сигурно ще се класирате и в челото на класацията за снимка на годината.

 Слава на Украйна! Слава на евроатлантическите ни медии, които може би ще подминат инцидента. Но все пак те са след албанските. Не бе, сериозно, вижте класацията на Репортери без гранци. Но ако го подминат  заслужават да им се случва същото. 
Категория: Новини
Прочетен: 3008 Коментари: 1 Гласове: 8
Последна промяна: 12.02.2015 22:23
image

Всичко потъва в тъжното, мизерно блато България, единственото нещо което се повишава е качеството на медийното обслужване на господарите във властта. Така от стотно място миналата година тази
потресаващо лошите ни медии успяха да потънат още и вече са на 106 по свобода на словото в света.

Но естествено, че българските медии потънаха, Бойко цял самолет свали като го яхна, та те ли ще му се опрат. Не, извиянвам се, медиите не са яхнати и с пречупен гръбнак от Баце, те от доста години му висят на мускула.

 Каква изненада, нали, че след като "Америка за България" даде 3 милиона на българската журналистика тя взе, че потъна в класацията по свобода словото? Но тези пари не са подкуп, те хуманитарна помощ, за вазелин.

Крайно време е думата медии да бъде заместено с карикатури на медии, а журналистите като ги критикуват да не се правят най-високомерно на светци. Та те са в компанията на медии от Баналбания, Камилистан и Бигсбъниланд. Не бе, сериозно, СЛЕД АЛБАНИЯ СМЕ. Вместо журналистика ентусиазирано се  препредават опорните точки на властта и заедно препикават извора на истината, и още не са изобретили факт чекинга. Май си мислят, че сме с превръзки на очите и не виждаме реалността?

 Днес, когато депутати и министри наричат критиката срещу НАТО криминално поведение съгласието и мълчанието на медиите е престъпност и срам. Все пак медиите вършат поразителна работа в пропагандата на войната, премълчаване на бедствието в Източна Украйна и защита на фашистката хунта в Киев и убиеца Порошенко с неговото АТО. Поразително жалка работа.

Когато Борисов подаде оставка по БНР една журналистка обяви: диктаторът падна. Днес нея не можете да я чуете, край. 
          
Категория: Новини
Прочетен: 3126 Коментари: 1 Гласове: 8
Последна промяна: 16.02.2015 21:43
Икономистикът и водещ експерт по словесни еквилибристики Георги Ангелов от соросоидната организация Институт по пазарна икономистика заявил, че 

 това не са 8 милиарда дългове, а 8-милиардна програма
.

 Вярно, както е вярно, че той не е пълен г*з, а програма за изхождане на опорни cоросоидно-герберскиточки. 

Всъщност Институтът по икономистика и сродните му организации от неолибералния НПОктопод, в които по думите на медиите работят независими икономисти вярващи във Феята на финасовата стабилност, са  програма за изхождане на опорни точки, за манипулиране на медиите и обществото.
Категория: Бизнес
Прочетен: 1790 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 12.02.2015 15:09
Je sui warmonger! Хайл НАТО!  
  Из:  Idiot’s Guide to War и други опорни точки 
Пак оттам: Как се нарича говорителят на Пентагона в България? Министър на отбраната.

Министрите на изутите гащи Митов (външен) и Ненчев (военен) в опитите си да прокарат военните интереси не на Европа, а на САЩ, след като усетиха, че контролът над тълпата им се изплъзва пристъпиха към директни заплахи на несъгласните.  

След посещението на Кери (напълно случайно) стартира преглед на запаса, който  (напълно случайно) е първият от 1999 година и  (напълно случайно) започна тихомълком. А даже в Украйна мобилизацията се обявява предварително. Съжалявам, нашичките са прави, това не беше мобилизация, а подготовка или предмобилизация. Накрая  (напълно случайно) НАТО започна да открива комаден център, който (напълно случайно) се оказа, че напук на уверенията върви  в комплект с  десетки танкове. 

Но двамата министри не видяха и грам грешка в действията си и се настроиха крайно враждебно и даже заплашително към критикуващи правителствената линия, сочеща в посока война.

 Ненчев се закани на критиците, че можели да попаднат под ударите на закона, а Митов нарече действията им  безотговорно насаждане на омраза, паника и истерия в обществото,  заради един координационен център с 40 служители, граничещо с  криминално поведение. Двамата сякаш четат от един и същ наръчник по подготовка за война, от Гьобелс.

Съжалявам, покажете ни как се насажда отговорно омраза, паника и истерия. Покажете ни как да бъдем покорни овце, доволно блеещи на приближаващото клане. Подготовката за война трябва да върви според правителствения план, без никакъв пацифизъм, и посращана с радостни маршове, а ако нямате нацистките униформи, министрите ще ви дадат.  

Министри, които са заети да се карат и на чуждите журналисти, пишещи за приближаваща война и на европейските политици, предупреждаващи, че ако утре не бъде постигнато споразумение алтернативата е война и така  насаждат паника и истерия .

Чудно ако двамата бяха министри на Буш след 11 септември как ли биха реагирали когато комикът Bill Maher отхвърли официалната опорна точка, че терористите самоубили се със самолети са стархливци? Тогава  Maher нарече терористите во̀ини, а американците страхливци. Гуантанамо? Или направо газова камера.
Категория: Политика
Прочетен: 2293 Коментари: 1 Гласове: 7
Последна промяна: 15.02.2015 08:36
Е, грешката е вярна, маските паднаха. CNN изглежда си мислят, че знаят как да пробутат на целия свят още една война: 

image 

Чакай, тези ли са про-американските сили в Украйна: 

 image

Е, щом е така: Хайл, Обама! Сложете си нацистките униформи, вземете свастиките и елате да посрещнем натовските танкове. 
Категория: Новини
Прочетен: 2170 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 10.02.2015 17:05
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777504
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094