Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777542 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Юни, 2009 г.
2 3 4 5  >  >>
image

Кой не знае Мат Дръдж, кой не е чувал за него и сайтът му drudgereport.com, разкрил аферата Моника Люински?! Всъщност в България има админи на новинарски сайтове, които не са, а и в днес.бг май също, но както и да е.

Последната сензационна новина от drudgereport е, че Барак Обама вече не е милият и усмихнат президент, а когато се среща с чужди лидери се  превръща в един зъл, сатанински президент, който може да ги урочаса и да ги осъди на ужасни мъки. A
за да не бъде демаскиран като африкански вещер вместо черна котка си има черно португалско водно куче. Много умно господин Слуга на Сатаната.
Категория: Политика
Прочетен: 112566 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 01.07.2009 23:03
image 


В Димитровград ако завъртиш умрял плъх на канап непременно ще удариш хора на име Димитър или Димитрова, затова града е наречен така. Но по-важно-от Димитровград и най-голямата фирма в общината-Неохим на Христо Ковачки му е дошла идеята за т.н. контролиран корпоративен вот. А Ковачки притежава ТЕЦ, долепен до Неохим-знам не защото съм от Димитровград, а защото го видях в Google Earth.

До 2007 година кмет на Димитровград е Димитър Хаджииванов-бивш шеф на Неохим. В последния ден преди да излезе в отпуска за изборите той подписва договор за изграждане на сметище с  Еко-Нео Груп . Тогава шеф на  Еко-Нео Груп  е Стефан Димитров, той управлява и  Нео-Титан, фирмата чистеща града. След изборите Стефан Димитров става кмет.

Стефан Димитров пък е син на шефа на Неохим Димитър Димитров, който има дял в Евро ферт, която притежава дял в Неохим и Нео-Титан, а Нео-Титан в Еко-Нео Груп. Преди местните избори на ромите от Нео-Титан им било напомняно кой е правилният кандидат.

От друга страна кметът Стефан Димитров е син и на собственичката на най-голямата местна одиторска фирма Маргарет Одит. (А доброто счетоводството е синоним на източване на ДДС, но законно, и други безценни тайни пазени във и заради черни джипове.)

Не е като политолозите в София да не знаят това, всъщност  несигурно изглеждащата информация е от тях.

Няма да е чудно ако един ден Стефан Димитров стане депута
т
. Предшественикът му Хаджииванов е номер едно в листата на ... Лидер. Братя Галеви ряпа да ядат.

(Нещо интересно за четиво в ДАНС-през 2008 година в блокова сделка на борсата са прехвърлени 680 000  акции (
25,62% от капитала ) на Неохим АД от Евро Ферт  на  Еко Тех ООД на цена 1 лев на акция, като в същия ден пазарните  цени са между 74 и 77 лева.)
Категория: Политика
Прочетен: 842658 Коментари: 250 Гласове: 0
Последна промяна: 30.06.2009 21:06
image

Предизборният бус на Весела Лечева обикалящ из Перник e напълно в тон с обичаите на престъпната столица на България. В търсене на одобрението на перничани щабът на Лечева уверено нарушава българските закони, напълно закривайки регистрационни табели отпред и отзад с лепенки на които пише “Аз съм приятел”. Перничани, гласувайте за Лечева, тя е престъпник като вас, но стреля по-точно.
Категория: Политика
Прочетен: 2231 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 30.06.2009 23:49

image

Този 18 метров модел на  робота Gundam наскоро е кацнал в Токио по случай 30 годишнината от истинския шедьовър на съвременната японска култура  - анимационната серия със същото име и за да подкрепи кандидатурата на Токио за Олимпийските игри през 2016. Роботът герой може да  опази Токио от мразещи спорта и гигантски роботи-убийци страховити същества като Годзила и Фънки.
Категория: Новини
Прочетен: 6875 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 01.07.2009 19:14
Ето го малкия комунист Бари Обама, вярващ че ДЪРЖАВАТА е всичко.

image


А ето го пораснал, тормозещ миналата седмица домочадието си в деня на доброволния труд.

image 

Финансовият му министър Тимъти Гайтнър също беше експедиран на ленински съботник.

image

А ето го бат" Серго, който миналата седмица се появи сред хората, така както подобава на сериозен премиер и наистина десен политик-с празни ръце.

image

Всъщност Обама и жена му Мишел ако се появят на снимки винаги държат нещо в ръце-хамбургери за служителите, търнокопи или мухи. А българските политици обикновено държат ножици  за да откриват обекти и в краен случай лопати, с които загробват дръвчета, щото са много кекави и физическата работа не е за тях, те са родени само да мислят и да управляват, и гласуват с чужди карти, край.   
 
Категория: Политика
Прочетен: 1781 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 30.06.2009 23:52
Без съмнение няма по-егоцентрично нещо от това да качваш на блога си интервюта със самия теб, както обикновено правят политиците. А Николай Бареков е постъпил така преди три дни  за да покаже на политиците, че е като тях и те да не се плашат от него. Водещият пред вестник Класа:

-Упрекваха те, че си неформален говорител на ГЕРБ…
-Това са стари обвинения...

(всъщност в интернет не могат да се намерят повече от двайсетина такива обвинения)
-Бойко Борисов ли е за теб политикът Бог?
-Не, той е абсолютно нормален политик, много харизматичен и човек, който се учи от грешките си.

( политик, който се учи от грешките си може да се опише по два начина -като "бог" или "напуснал партията си")
-BTV стартира инициатива, в която лицата на медията ще отговарят на въпроси онлайн. Един от тях е следният – просто харесвате ГЕРБ или сте фен на Бойко Борисов?
-Много подкрепях Бойко Борисов, докато беше 4 г. в МВР. Той беше първият, който разчепка корупционните схеми и организираната престъпност, показа, че в МВР може да се работи ефективно. Ако той е имал симпатията ми по някое време, то е точно заради това, което направи в МВР. Въпреки всичко Борисов беше първото позитивно явление във вътрешното ведомство от много време насам. Продължавам да го твърдя.

Така че няма никакво основание да се пише, че Бареков е фен на бат" Бойко-ето той отрича. Остава признанието от преди три месеца на журналистът с най-много зрители от сутрешните блокове, че е "обикновен симпатизант на ГЕРБ". Личи си когато нарича ББ Генерале. Доган би го нарекъл "моят медиен инструмент".
 


Категория: Политика
Прочетен: 2180 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 03.07.2009 07:12


След като в нечий мозък се родила  идеята  рано сутрин в някой град да нареди един до друг политически опоненти зад преносими масички, да им сложи по един микрофон и да им даде време да агитират от телевизора, двете национални телевизии- БНТ и бТВ възприеха въпросното телевизионно ноухау. И  всяка сутрин ни досаждат с махленски караници, а кандидатдепутатите обикновено изглеждат леко мръднали. 

Но днес
отегчените зрители се смаяха, когато от Бургас Николай Бареков им предложи интересно допълнение-замерване на политици с яйца. По едно време някой  се доближи изотзад до депутата от ДПС Йордан Цонев и го нацели с яйце. После той и Мирослав Севлиевски  изпаднаха в истерия, а Бареков щастлив като котка намерила купичката с млякото каза: "Моля ви се не прекратявайте дебата. Защото току-що хвърлиха яйца срещу нас". Какво повече може да иска човек за да бъде предаването му номер едно, освен в него на живо да се хвърлят яйца по политици?!

Миналия ден маймуна препикала президента на Замбия Рупия Банда, докато той разговарял под едно дърво  с репортери. Замбийския президент обаче не започнал да се тръшка, а се измъкнал от положението като проявил чувство за хумор "Сигурно е за късмет".

Преди няколко месеца/години пенсионерка замери Бойко Борисов с яйце и той също изпадна в истерия и се развика "Ще ви скъсам комунистите".

Как може българските политици да са толкова изостанали и да са не само на последно място в ЕС, а зад Замбия по самоконтрол и PRкомпетентност?

Накрая водещия, жаден за още шоу, предложи на Цонев да мине през агитката на “Атака”, но тя като опълченците на Шипка не го пусна  да премине през тях, депутатът получи и удар, паднаха очилата му, и той напусна мястото на предаването от друго място.

Как ли щеше да реагира Бареков ако бяха ударили Бойко Борисов?
Категория: Политика
Прочетен: 2640 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 29.06.2009 09:58
image

Кейти Пери е пуснала в twitter тази ненормална снимка с текста "I have no self control". Някои хора биха искали да имат рентгеново зрение на супергерои, което вижда през всичко. Дали някоя бгзвезда е чувала за twitter? Златка сигурно за twatt.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 3301 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 29.06.2009 14:51
Ако имам свободно време (пред компютъра) предпочитам да го губя из американските сайтове/блогове, които следят под лупа и осмиват всяка неуместна дума на политиците си, понеже така работи електронната демокрация- блогърите се опитват да предпазват избирателите .

Ето го
Красимир Велчев - бивш механик на витлови съветски машини в БГА "Балкан", никога не виждал самолет "Ербъс" на живо, организационен секретар и човек номер три по важност в ГЕРБ, и мажоритарен кандидат в 25 избирателен район на София в понеделник по Новатв, опитващ се обясни с най-нелепи доводи, че поведението на протестиращите гербери в Банкя е в рамките на нормалното, докато БСП "грозно и целенасочeно" ги снимали.

Милен Цветков и Лора Крумова гледаха и не вярваха на ушите си как герберите бяха сравнявани с талибани, а накрая водещия  нахока висшия гербер, както никой друг журналист не би си позволил.

Категория: Политика
Прочетен: 2731 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 30.06.2009 09:23
image

Коментарите във vsekiden.com биха накарали всеки форум на  Ку-Кукс-Клан да изглежда благоразумен и толерантен. От новината за
Доган- финансовия магьосник, която събуди интернет троловете:

Българин - ТУРЦИТЕ НА САПУН!

ВИКТОР-Гласуването за БСП и ДПС е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

? - Брикета” Обама за африканец ли се има или за американец?
Нашите рязани за Българи ли се имат или за турци?

СЮЛЕЙМАН БЕЗУМНИ - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГЯУРСКИ ПАРТИЙКИ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ТУРСКАТА

ники - засреляйте този опасен гад доган за да я има българия .гласувайте 100% защото мусюлмани и цигани гласуват така и са мнозинство в парламента.

Червена бабичка-мазохистка - СерГЕЙ-чо, баба. Виж докъде я докара с твоите “наклонности”.Сега тоя манаф се гаври с цял един народ.

Категория: Политика
Прочетен: 10107 Коментари: 20 Гласове: 0
Последна промяна: 26.06.2009 08:57
Въпреки че новото шоу, което вървеше по Нова от 9,25 "Да разлаем кучетата" е 1:1 The Daily Show, то не ли яко, а? Шоуто обаче не е спряно, а просто договорът е бил за 13 издания  и ако преговорите завършат блогополучно  ще продължи в новия телевизионен сезон, когато бат" Бойко ще назначи Бюреков за свой министър на пропагандата, и  всички ще си правят майтапи с тези двама клоуни. Благодаря за ценната информация на Р.Ефтимова от сайта на новатв.бг, чийто дизайн първо бил предложен на днес.бг, но днешковците предпочели червеното, защото компанията им е собственост на Карл Маркс.
Категория: Политика
Прочетен: 1443 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 25.06.2009 20:26
"Години наред медиите внушават деструктивност на държавата, отрицание на парламента... Виж, към парламента българинът смята, че му е разрешено да дойде да разруши онова, което би трябвало да бъде спасението му. ГЕРБ не оказва съпротива на ДПС. Хайде на бас, че ако трябва да се прегърнат ГЕРБ и ДПС, ще се прегърнат, та чак и ще се целунат”. Тази жена е заплаха за политическата и медиината класа, тя е мръсна като истинския живот и затова трябва да излезе от политиката. И тя ще излезе, но пък други противни хора ще останат.
Категория: Политика
Прочетен: 2820 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 25.06.2009 21:13
Еволюцията направи от маймуната човек, но сякаш  в ГЕРБ смятат, че Еволюцията е част от тройната коалиция и сериозно са се заели да и се противопоставят и обърнат хода и.

В понеделник
мажоритарният кандидат на ГЕРБ в 25 избирателен район на София и заместник-председател на партията Красимир Велчев по Новатв защити герберите протестирали в Банкя със съвсем разумните думи:

Аз мисля, че тези хора там са много по-интелигентни от цялото обкръжение на Станишев.

В търсене на тези гербери, по-интелигентни от цялото обкръжение на Станишев, разгледах
снимките и клиповете от събитието, "грозно и целенасочено снимани" от БСП , и ето ги:

image


image 
Направо са родени за министри на културата.
Категория: Политика
Прочетен: 3297 Коментари: 3 Гласове: -1
Последна промяна: 25.06.2009 21:14
Павел Начев (tirith.blog.bg) след като прочел в сайта, наречен интернет мнението на бате Бойко за Банкя написал:

И аз пак се замислям. Да не би съвсем случайна БСП нарочно да си е открило предизборната кампания, с докарани с автобуси хора, на място където нямат никакво влияние и всеки знае, че почти всички гласуват за ГЕРБ. И да не би тази провокация да е направена парочно и точно с цел да си направят безплатно някакво патетично клипче - черен ПР за вандалите от ГЕРБ?

Господин Начев трябва да се засрами защото е интелектуален пират и  си приписва чужди мисли - на бате Бойко. Невъзможно е обикновен човек да стигне до такива гениални изводи, на каквито са способни само супергероите от киното и бате Бойко. Той  първи се замисли, анализира ситуацията, и откри мотивите движили престъпниците, които поставят табела с името си на местопрестъплението. Както е по филмите.

Все пак господин Начев може би е невинен, ако бате Бойко има едни от онези машини за дистанционен мозъчен контрол, което ще обясни как в различни мозъци се раждат едни и същи гениални идеи.

Но ако на Павел Начев наистина му е хрумнала идеята, че БСП са търсили провокация  в Банкя, това наистина е  много добра новина за блог.бг-показва, че един блогър може да стане лидер на ГЕРБ.

Фактът, че в Банкя са били гербери от младежката организация на Триадица е прекалено неудобен затова ще го премълчим за да не преобърне добре изпипаната обвинителна теория.

А иначе да сме наясно:Банкя си е на Бойко, Дупница на Галеви, Дръндар на Доган, Ню Йорк на Годзила, Иран на Ах-минет-джат и интернет на троловете. Нали, господин Начев и Борисов? О и Иво Инджев смята така, сигурно защото  Джеймс Бонд му е разкрил истината в имейл.
 
Категория: Политика
Прочетен: 2485 Коментари: 2 Гласове: -1
Последна промяна: 25.06.2009 14:44
Нещо гнило може да се случи в Хасковско на тези избори.  

Ситуацията в 29 избирателен район Хасковска област досега
 
На парламентарните избори през 2005 ДПС вкарва двама депутати с 21000 гласа.
На местните избори през 2007 година ДПС има около 18 000 гласа в общините на Хасковска област като в три-Димитровград, Тополовград и Симеоновград няма кандидати за кметове и общински съветници. Ако знаят точния брой на евентуалните си избиратели са разбрали, че шансовете им са нищожни. 
На евроизборите през 2007 в Хасковско ДПС има 18267 гласа.
А тази година 16025. 

Лесно може да се предвиди, че на 5 юли листата на ДПС в Хасковско  ще събере около 18-20 хиляди гласа. 

Но това се отнася само за общите листи. В Хасковско ДПС няма мажоритарен кандидат.

Възниква въпросът:Как ще постъпи ДПС? Дали ще препоръча някой мажоритарен кандидат на послушните си избиратели?

В тазгодишните избори в Хасковска област за ГЕРБ  са гласували 23 хиляди човека, за  БСП 17 хиляди, за Лидер6600 и за НДСВ 6000. С очакваното увеличение на избирателната активност  ГЕРБ може да събере около 30 хиляди, а  БСП 22, без гласоподавателите на ДПС, а за мажоритарните не е сигурно и толкова защото са непознати лица. Но пък мажоритарните кандидат на НДСВ и Лидер са световно известни-Соломон Паси и Юлияна Дончева.

В светлината на обвиненията за преливане на гласове, каквито имаше за евроизборите въпросът може и да звучи така: дали ще продаде ДПС  Хасковска област ?

От една страна избирателите на ДПС почти сигурно няма да гласуват за ГЕРБ. От друга и БСП и НДСВ са коалиционни партньори на ДПС. От трета-през 2005 година като депутат на ДПС от Хасковско влезе емблематичният Христо Бисеров, предишен "сив кардинал" на СДС, който сега е кандидат за депутат в Шумен.

Има един лош сценарий който може да се случи:мажоритарните кандидати  на БСП и ГЕРБ да вземат под 20 хиляди гласа, a мажоритарният кандидат на царската партия Соломон Паси или на партията на Ковачки Юлияна Дончева отива първи с над 20 хиляди гласа. Тогава ще е сигурно, че ДПС се е договорило с НДСВ или Лидер. ОК, ДПС може да се договори и с БСП.

Категория: Политика
Прочетен: 2054 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 25.06.2009 09:14
2 3 4 5  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777542
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094