Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777510 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Януари, 2007 г.
2  >  >>
 
                             imageТози модел вече не се продава,всички права са прехвърлени на Слави Бинев за 300 000 лева и ако някой друг ходи с такъв надпис да знае,че Б-ят гняв ще го застигне.

imageimage
Модел "Съвременен аристократ"          Модел "Искам и аз"  с индивидуален номер
цена 10 000 лева                                          цена 400 000 лева(вече без епископ Лоу)

image   image
Модели "Ура" и "Ура 2" за по-неплатежоспособни фенове,цена 55 лева.Любен Дилов-син купи по 100 броя от всеки модел за екипа на своя вестник  Новинар.

image
Модел "Свободна пипируда" 


 


Добре,това наистина е послед постинг за неопределено време,да речем до11-12 февруари.
Моля анонимният от предишният ми постинг да ми даде примери.
Категория: Забавление
Прочетен: 3044 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 29.01.2007 17:33
Красивата и с неизвестен коефицент на интелигентност актриса Ваня Щерева утре ще участва в предаванeто на bTV Пирамида  предупреждава    личният  и сайт .В красивият сайт от който могат да те заболят очите заради  белият текст на черен фон обаче няма предупреждение за миналоседмичното участие на актрисата,певицата и т.н. Ваня Щерева.В красивото,интересно и с неизвестен рейтинг предаване Пирамида утре още участват още историкът за когото предполагам,че има висок коефицент на интелигентност Божидар Димитров и Йорданка Благоева която е   олимпийска вицешампионка,но от bTV не знаят по какво е била вицешампионка.Според гугъл Йорданка Благоева е вицешампионка по скок на височина през 1972.Като  питах bTV за какво участват тримата спорещи  за пари или слава те не отговарят. Ваня Щерева ми писа,че тя си имала пари и слава и не давали пари на участниците,началото на писмото беше"Не отговарям на въпроси" , а следващото и писмо започваше с "Ще отговоря на риторичния въпрос" .Това ми напомни за   "Pretty, Stupid Actress To Turn Down Stupid, Pretty Role"   
Струва ми се несправедливо на хората които ще направят утре едночасовото шоу да не им се плати. Това си отвратителен капитализъм който експлоатира българската интелигенция по най-долен начин.
Е,някои  изглежда нямат нищо против да участват и да   гледат Пирамида.Досега съм гледал 2 цели Пирамид-и едната беше миналата седмица.В другата Пирамида която гледах Рангел Вълчанов  не беше разбирал кой е отговорен за акциза на ракията,но не даваше да се каже една лоша дума за  Меглена Кунева!!!

Има и още едно нещо което прецаква предаването.Гласуването за тримата спорещи е през цялата седмица преди самото предаване в събота. И естествено не е безплатно.В края на самото предаване идва краят на мистерията кой от всички гласували ще вземе наградата от 4000 лева.
Миналата седмица много предвидимо Ваня Щерева имаше голям аванс в гласовете още преди да е започнало предаването и накрая беше победител.Как се е гласувало през седмицата преди да започне предаването се съобщава в самото предаване.Предполагам и утре победител ще е Ваня Щерева.
 
Vanya_Shtereva@abv.bg
piramida@btv.bg
 galina_valcheva@btv.bg ми писа: "Последните рейтингови данни поставят предаването "Пирамида" на челно място в "Топ 50" на най- гледаните предавания."
Не стига,че не посочва източник на информация и не дава линк  тая жена се опитва да ме убие със смях.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 4955 Коментари: 6 Гласове: 0
Последна промяна: 27.01.2007 20:12

Последният фантастичен разказ на Любен Дилов-син в стил “Шифърът на Леонардо” се казваше “110 архонти”.С него синът на големият български фантаст Дилов(баща) и неговият обръч от “журналисти”се опитват  да защитят “архонт” Слави Бинев.Основата на фантастичният разказ е,че през 1393 година  в църквата “Свети 40 мъченици” в Търново са били убити последните български архонти.И в тази фантасмагория както в Шифърът на Леонардо  авторът разбира  от историческите факти колкото свиня от кладенчова вода преследвайки не само лични интереси.Любен Дилов-син още не е дал смислено обяснение с  какво е заслужил Слави Бинев да му дават духовен сан-дали е построил църква,дали е дарил нещо на църквата,дали спазва Божийте закони?

Господин Дилов-син,хората не пасат трева,а вестник Новинар го чета защото е изключително забавен.

проф. Георги Бакалов, зам.-ректор на Софийския университет “Св. Климент Охридски”:
Били са убити 110 боляри по заповед на турския управник, който управлява Търново след превземането му, но те не са с титла архонт, а са боляри. Това, че на гръцки могат така да се нарекат - да. Ако следим гръцкия текст - там са били затворени и убити архонти, т. е. хора, оторизирани с власт, но като самостоятелна титла, която да се дава от църквата - такава практика няма. Просто има едно некомпетентно виждане за някои неща. Вероятно много хора са подведени от неясните информации, които изтекоха.
Подчертавам - такава титла няма, това е нарицателно за лице, което притежава власт. Ако това лице е княз, например княз Борис, той може да бъде наречен на гръцки архонт. Ако е крал, цар - по същия начин. Във Византия се прави много ясна разлика между длъжностна титла и титла, която изразява почтително отношение. Например титла, която изразява почтителност за заслуги, е титлата севастократор. Или титлата севаст. Но архонт - такава титла прост няма. Това е в общия смисъл човек, който е овластен. Но това не е благородническа титла и е много нелепо и некомпетентно да се пише, че архонт е била равна на херцог. Това е абсолютно невярно.               http://focus-news.net/?id=f5921

Категория: Новини
Прочетен: 3284 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 26.01.2007 16:57
Обявеният за църковно издирване   Старозагорски митрополит Галактион заформил нов скандал в Рим давайки   в рамките на един час една и съща църковна титла “Принц на Мрака” два пъти.

Старото католическото звание "Принц на Мрака" може да бъде носено само от един човек,както санът "ПАПА",предишният "Принц на Мрака" Ричард Пърл се е отказал от  санът си след като е останал доволен от постигането на  целите си в  Ирак,а именно да  направи репетиция за Апокалипсиса. Репетицията  наричана още "установяване на демокрация" още не свършила,но това е била и една от целите на Пърл.

Дядо Галактион  е напълно убеден в правотата на действията си защото според него в обществото съществува реална нужда някой да носи званието "Принц на Мрака" и след като има платежоспособно търсене той е направил всичко по силите си за да го задоволи.Старозагорският митрополит  е посветил със силата му дадена свише в сана най-напред Слави Трифонов срещу едно ферари в цвят червен,а веднага след това и Иван Костов срещу създаване на фондация "Глактион" със седалище Аруба.

Специалисти по демонология от Ватикана очакват   да има напрежение между лидера на ДСБ и тв-водещият докато остане по-достойният да се титулува  Принц на Мрака.

Утре се очаква Старозагорскяит общински съвет  да обяви митрополит Галактион за почетен гражданин на Стара Загора за заслугите му името на града да бъде споменавано в медиите  за последните три седмици повече отколкото в предишните три години.Старозагорският кмет бил възхитен:"Това е най-добрият пи-ар за града ни,просто блестящо"
Категория: Забавление
Прочетен: 3362 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 25.01.2007 22:30
image

Любен Дилов в парламанта:ей толкова пари ми е дал Слави Бинев за да го защитавам

Категория: Новини
Прочетен: 5269 Коментари: 7 Гласове: 0
Последна промяна: 25.01.2007 14:26
В изтекъл в интернет секретен доклад на ЦРУ се твърди,че ДСБ на Иван Костов успешно използва методите на  Ал-Кайда за борба срещу БСП.

"Като експерт анализирайки активността на ДСБ в интернет мога да определя методите им на  борба срещу БСП само като терористични" е написал най-големият специалист по антитероризъм и суперагент на ЦРУ
Джак Бауър .

По нататък от секретният документ :"Изглежда ДСБ създава спящи клетки от силни демократи подобни на спящите клетките от силни мюсулмани на Ал-Кайда в САЩ срутили кулите близнаци на 11-ти септември.И сега има две кули за срутване-БСП и ДПС,НДСВ вече отдавна не е гигант с неговите 2% рейтинг.

Членовете на спящите клетки от демократи се инфилтрират в нищо неподозиращи и отворени за нови членове интернет общности на Блогове и
Форуми и се активизират като галванизирани жаби при таен сигнал който се включва в публична медиина изява на Иван Костов или някой друг депутат от ДСБ.Вместо анахроничните  Бомби на АЛ-Кайда   дълбоко законспирираните силни демократи  използват съвременни технологични оръжия- Блогове и Форуми.

Доказателствата са налице-постингът на нио
срещу Натура2000,тайният сигнал без съмнение е бил подаден от Елиана Масева.Днешният постинг за банка Първанка мисля,че също е такъв,но не мога да определя сигналът активизирал спящата клетка на Драгулов.Членовете на спящите клетки на ДСБ в интернет лесно могат да се идентифицират по използването на определени думи,една от тях е Гоце.

Има слухове,че geo от блог.бг също ппринадлежи към една такава клетка от силни демократи,защото е отказал да вземе мерки срещу нароилите се блогове възхваляващи Командира. Не бих се учудил ако той  наскоро е получил  сума започваща с 2 и завършваща с много нули"-завършва Дажак Бауър.



Този постинг се  посвещава  на  Драгулов който
като истински журналист отказва да разкрие източниците си на информация  и сериозно на dinka която ме осветли за ината на geo и блоговете на Командира.За сумата от последното изречение не знам дали е вярно,но линк=>.
Категория: Забавление
Прочетен: 22064 Коментари: 33 Гласове: 1
Последна промяна: 23.01.2007 22:28
Според Бойко Борисов депутати от БСП плащали за протестите срещу плановете за ново сметище в Искърското дефиле.А дали бате Бойко знае що е интернет?Защото ако се търси своге и сметище в гугъл,в първата намерена страница express.bg/story/13514  има няколко интересни неща за тези протести
1.Кметицата на Владо Тричково не е била поканена на заседаниeто на Общинският съвет на Своге когато се е взимало решението за мястото
2.На предложеното място за сметище се оказало,че има останки на римска крепост.Миналата година до Свиленград набързо и без да се разбере унищожиха археологически обект,сега заради боклука на София пак ли?

А може би бате Бойко не използва компютър и интернет и затова не знае тези неща? А и кой ще посмее да му ги каже в очите?
Изглежда бате Бойко върви   по стъпките на американският президент Джордж У.Буш който също не е на ти с технологиите.
Изглежда във вестник Стандарт също не са много наясно какво е интернет и има ли то почва в новините?Ей сега ще им напиша злобно писмо.
Категория: Политика
Прочетен: 2728 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 22.01.2007 14:09
В сайта на Българското дружество за защита на птиците има нещо което доста търсех  "Орнитологично важните места" .Tези орнитологично важни места,114 на брой би трябвало да влязат в Натура 2000.Има  и подробни карти и обяснения защо са включени тези места.Те не са подредени нито по азбучен ред нито по географски признак,на първата страница има едно орнитологично важно място което граничи с друго което обаче е сложено на 6-та страница.Няма и възможност за търсене в сайта,но добре,че го има гугъл.

Критерий
C6-Застрашени видове на ниво Европейски съюз-Мястото e едно от петте най-важни във въпросния Европейски регион за видове или подвидове, застрашени на територията на ЕС

В района на язовир Ивайловград са установени са 163 вида птици, от които 42 са включени в Червената книга на България (1985). От срещащите се видове 73 са от европейско природозащитно значение (SPEC) (BirdLife International, 2004). Като световно застрашени в категория SPEC1 са включени 5 вида, а като застрашени в Европа съответно в категория SPEC2 - 20 вида, в SPEC3 - 48 вида. Мястото осигурява подходящи местообитания за 56 вида, включени в приложение 2 на Закона за биологичното разнообразие, за които се изискват специални мерки за защита. От тях 51 са вписани също в приложение І на Директива 79/409 на ЕС. Района е едно от най-важните места в България от значение за Европейския съюз за опазване на местообитанията на гнездящите тук морски орел /Haliaetus albicilla/, орел рибар /Pandion haliaetus/ и малък орел /Hieraaetus pennatus/. Тук има стабилни популации на черния щъркел /Ciconia nigra/ и осояда /Pernis apivorus/. Белочелата сврачка /Lanius nubicus/ и големият маслинов присмехулник /Hippolais olivetorum/ също гнездят в района. Язовирът е една от значимите влажни зони в Източните Родопи за зимуващите водолюбиви птици. Голямата бяла чапла /Egretta alba/ и малкия нирец /Mergus albellus/ редовно зимуват тук.

Като малък помня на село съм виждал някаква хищна птица свалена от ловец,беше по-малка от петел и черна.Преди двайсетина години за тези хищни птици,както има викат там шахъни имаше достатъчно кокошки в дворовете,за съжаление но вече не е така и шахъните са по-малко.
На десети февруари ще пътувам до едно такава орнитологично важно място,поне засега  уговорката е такава и ще трябва да свършим малко? работа на село.

 Оказа се че сайтът на БДЗП е доста полезен и си взех,
така де изтрих,думите назад от по-предишният постинг за сайта на природозащитните организации,но тази информация трябва да я има и на  сайта  на МОСВ или поне да има линк към нея .

Цялата карта   http://bspb.org/images/ovm_maps/BG106_100.jpg
image
Категория: Новини
Прочетен: 4726 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 22.01.2007 11:11
Блогерката dinka писа,че не издържа повече и ще си самовзриви блоговете за да престанат да съществуват,дано никой да не пострада заради бившата шампионка по борба
Категория: Новини
Прочетен: 1761 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 21.01.2007 17:23
Министъра на културата и косматият Слабаков трябва да знаят:Културата ограбва,иначе хората нямаше да се бият за безплатен театър.

Гайдарски: Спасов е криминален тип,той:министърът е некомпетентен,както винаги новината е произведена в битиви
Категория: Новини
Прочетен: 2221 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 22.01.2007 10:59
Преди около 7-8 мецеца написах нещо такова като заглавието като видях двама полицаи единият чоплеше семки,а другият тъкмо палеше цигара.
Не знам положението да се е променило,не знам дали МВР са  гледали "Часът на Милен Цветков" и не знам гледали ли са какви филми са пускани във vbox7.com,не че сайта се поддържа от хора,там всички са мъртви отдавна и всичко се управлява от компютри.
ЗАЩО Никъв к^* не става от полицията:

NORTH BABYLON, N.Y. - Three teenage girls were arrested Tuesday on charges that they punched and kicked another girl and recorded the beating so they could broadcast it online. ADVERTISEMENT
 


Police did not release their names because they were being charged as juveniles. Two are 14, and one is 13.

Police in Long Island"s Suffolk County said the video showed the three girls beating a 13-year-old girl Dec. 18 at a school. The video was shown on two Web sites.

The beaten girl wasn"t hospitalized and didn"t tell her parents, police said.

The three girls were arrested on charges of juvenile delinquency and attempted assault.

Police were investigating who taped the incident.

http://news.yahoo.com/s/ap/20070117/ap_on_hi_te/videotaped_beating
Категория: Новини
Прочетен: 1765 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 17.01.2007 19:36
Ние не блокираме пътя защото сме срещу Натура 2000,правим го защото държавата заедно с мафията открадна снега и не ни осигурява нов сняг всяка седмица.

Понеже нямаме сняг,моля носете си колкото смятате,че ще ви е необходим.Досега и ние от Банско си мислехме,че снегът е безплатен и то на цени доста под производствените,но нали така държавата  се грижеше за националните си интереси.

Ако обичате червеношийки и онез другите птички с жълтите гърди,не се притеснявайте,все още се срещат.Осигуряваме безплатено оръжие и  патрони.

Всички слухове,че в Банско няма вече истински банскалии и че са наети статисти за туристическият сезон не са верни.Същото се отнася и за Разлог.

Затова не е верен и слухът,че кметът на Разлог е робот който се управлява с помоща на мозъчни вълни от туристическата мафия.

И спрете с това "туристическа мафия" моля ви се,щото ако бяхме мафия щяхме само да ви смъкваме  кожите,да ви вземаме парите и да ви боли,а при нас ако искате можете и да си изкарате добре.

И само да го фаниме тоз дето е измислил
Тъпи разлогчани спрете се сега
за да не живеят в пустиня вашите деца

И ако все пак Банско след 100 години се превърне в пустиня имаме резервен план-ще направим луксозен старчески дом за роботи,вече се договорихме с японският синдикат на роботите.

Банско и Разлог са белите дробове на столицата на България.Изследване на НАСА доказва,че всичкият кислород в София се пренася с вятъра от района горите на Банско и Разлог.
Категория: Забавление
Прочетен: 1677 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 20.01.2007 06:40
Ех този Бойко,няма спиране.Ще препиша някои неща от интервюто му в "24 часа" от 15-ти който предисвикаха усмивки у някои,повдигане на вежди у други какво смешно имало и псувни у трети с обяснения,че всички "там" са мафия.

Нека се бием мъжете,оставете жените ако имате достойнство.
говорейки за  Румен Овчаров.Аз съм съгласен да се срещна с бате Бойко да се бием както предлага.И всичко да се документира както си му е редът.Белким тогава на някой му направи впечатление че бате Бойко не прави такива предложения с чувство за хумор.

...едни меко говорещи софиянци.
не разбрах в иносказаелен стил ли го е казал.

За мен Румен Овч. моля така го напишете не е интересен човек
Колко ли пъти го е споменал в интервюто като не му е интересен?В първата половина на интервюто 9 пъти поименно.

Аз имам много приятели в техните редици(на БСП),които достатъчно точно и ясно ми донасят  за  настроението в партията им...  
Старите навици за шпионски игрички не  мож ги забрави,а?

Едва ли има нормален човек който да слуша Татяна Дончева.
Е,аз си мислех,че няма разумни хора които да смятат Бойко Борисов за нещо друго освен зачовек,който   прави зрелища

Не може депутат да нарича прокурора на София Лепа Брена
Всъщност за сведение на Бойко и другите гербери Татяна Дончева каза "като Лепа Брена".И защо само Бойко Борисов да може да обижда със смърфове,Гаргамел,Румен Овч обидите да не  са монопол на Бойко Борисов,ама ха.

Интересно,в интервюто няма нито един въпрос за боклука,тема на която във вестника са отделили 2 страници.Друго-никой не му напомня на Бойко Борисов,че министър на енергетиката е Румен Овчаров и изглежда и двамата имат една обща цел-да пуснат пак 3-ти и 4-ти реактори на АЕЦ-а.Няма и въпрос бъдещите конкурси за които споменава,че ще започнат до май и те ли ще са такива като този:без водене на протоколи от заседанията,и дали кмета ще си доназначава свои хора в комисята по избор.
Категория: Политика
Прочетен: 5319 Коментари: 10 Гласове: 0
Последна промяна: 15.01.2007 22:32

Изследване на сайт номер едно сред новинарските bTV.bg заедно с Ти-Джай за това кой управлява страната ни показало изнендаващи резултати.
На въпросът "Кой управлява България" отговорите били  :
мнозинството българи 70%  смятат,че България се управлява от Бойко Борисов
Николай Бареков 6%
агент Алберт(Георги Коритаров) 4%
а не от тройната коалиция-2%
правителството-5%
Народното Събрание 1%
Европейският съюз-6%
САЩ-5%
или извънземните 1% 

Днес Бойко Борисов отново разказа играта на всички като обяви,че сигналът от Австрия за скритите сметки на Вальо Топлото е бил подаден по негово нареждане.Софийският кмет е крил това по настояване на психиатърът си който му предписал да сложи юзди на егото си,като спре да изтъква заслугите си за всяко хубаво нещо.
Големият резултат на Бареков и Коритаров се дължи изцяло на гостуванията на Бойко Борисов при тях,а петте процента за правителството са дадени от хора които нямат телевизор,радио или интернет.Както се вижда никой не е споменал Сергей Станишев,мисля,че защото той се крие и не дава интервюта,не е тренирал карате и не може да изяде суров череният дроб на глиган като бате Бойко.

Категория: Забавление
Прочетен: 2465 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 14.01.2007 16:57
Александър Божков ме разочарова напълно като нарече "прозрачна" процедурата за избор на нов директор на Топлофикация.Това е много странно понеже от кандидатите не се изисквало програма за развитие на Топлофикация,а комисията само  е  събеседвала с кандидатите, и като капак не са водили протоколи от интервютата.По времето когато Александър Божков е бил министър на това може да са казвали "прозрачно" въпреки,че не виждам на какво може да се каже прозрачно
--> Освен това като му пратих такъв коментар той не го пусна.

Софийският кмет ме разочарова тотално,не го било страх Бойко Борисов от Румен Овчаров ли,а защо си взе куче-пазач вчера?.-->Бойко   даваше интервю по БНР преди малко,циркът е доста добър.Той каза,че сигнала от Австрия за Вльо Топлото е бил "генериран" от него.Въри та опровергавай после.Ама водещата като го пита не отговори с да или не,а само увърташе-аз толкова добре съм работил с чуждите служби....

Македонците ме разочароваха още повече.Те организираха заговор за отравяне на цяла България с фъстъци,който се провали и от яд вчера си го изкараха на българите на панихидата на Мара Бунева -->

Румънците също ме разочароваха,щото изкупували храните в пограничните градове,а в замяна от Румъния идвали евтини цигари.

Министър Стефан Данаилов който не може да е  капо ди тути капи  в България,а само дясна ръка на Божков и Първанов   отишъл да се снима в Италия като биг босо мафиозо.Миналата година министърът уж участваше в кампанията на Първанов в извънработно време,а сега всичката Мара втасала и той има време за филми.

NATO ме разочароваха щото нямат нищо против колекцията на Васил Божков
http://standartnews.com/bg/article.php?d=2007-01-14&article=174640

Най-много ме разочарова правописът на ракиджийте

image

http://capital.bg/showblog.php?storyid=303925

Категория: Новини
Прочетен: 2184 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 14.01.2007 14:28
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777510
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094