Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777583 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Август, 2007 г.
2 3  >  >>
image

Ръководителят на софийското БСП Румен Оовчаров стана световно известен благодарение на една шматка  забравила отчаяно писмо за помощ на Вальо Топлото в едно заведение, Бойко Борисов и Николай Бареков.Днес Р.Овч. си призна,че е "омазан" отвсякъде от агента на Държавна Сигурност Ангел Александров(поддържащ топли човешки отношения с Ахмед Доган), бате Бойко и неговите агенти.Всъщност  пъзльото Р.Овч. дипломатично не спомена имена и това е още една причина да бъде сменен.БСП-София има нужда от  някой който гълта пирони и няма да го е страх от журналистите и Бойко Борисов.
Категория: Политика
Прочетен: 1587 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 31.08.2007 23:04
Преди около месец Анна Цолова окичена като бостанско плашило с ексцентрични бижута приличащи на капачки от буркани   разглеждаше вестниците по Битивиту и като прочете  статията за намаляващата производителност на труда в България се намуси и се скара на всички зрители,че са мързеливи.Така че и Анна Цолова вече е член на Института за пазрна за чалга икономика(fucked-ikonomika.org) с най-виден представител шишкавия Александър Божков който трябваше да гние в затвора вече десет години,но вместо това се развява по медиите да подхвърля немеци, че работниците и най-големия враг на дясното-ДЪРЖАВАТА са виновни за ниската производителност и,че е напълно нормално  цените  на вносните домати и олио да са по-ниски от българските,затова "за Бога братя управляващи ОСТАВЕТЕ ЦЕНИТЕ". Естествено Института за пазарна и чалга икономика смятат всяка дума на финансовия министър за пълна лъжа,затова и няма да се засрамят и да вземат да нахокат работодателите,че ВСЪЩНОСТ ТЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ за ниската производителност на труда както каза Орешарски днес,и да им напишат програми за милиони с изтъркани съвети.Например:вземете да сложите климатици в шивашките фабрики.Лесно и е на Анна Цолова да се разплуе и да си чете вестниците на климатик,ама в едни от най-големите шивашки фабрики в които имаше стачки-Пирин текс и Брилянт шивачките стачкуваха не само за по-високи заплати.Искаха и да им сложат климатици.Много странно журналята не  обърнаха внимание на това,може би защото предпочитат   бои с отровни изпарения които всеки всеки ден вкарват в болницата някой.От съюза на така наречения национално отговорен капитал които желаят в България да продължи сивата икономика(така каза независимата депутатка Елеонора Николова) нахокаха стачкуващите и изсипаха цифри и защитиха работодателите. Собственика на Пирин текс разправял,че от КНСБ били агенти на китайската шивашка промишленост,искат да го разорят и затова не пускал хората на КНСБ в Пирин текс.Шефовете пък обяснявали на шивачките,че климатиците са ОПАСНИ ЗА ЖИВОТА ИМ.А в Пловдив някакъв разправял,в Асеновград да си налягат парцалите щото ония с малките * и тесните * ще им * * с тениски по 1 лев.
Категория: Бизнес
Прочетен: 1292 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 31.08.2007 22:00
Учените кратуни  дето истерично пищят,че младите българи са прости,не четат,интересуват се от джиесеми и чалга би трябвало да погледнат към други нации. Например към най-великата нация в света и наш нов Голям брат.Един от братята американци решил да види колко са тъпи младите му сънародници и отишъл в Университета на Сан Диего. Започнал да разпитва студентите дали знаят през коя година е бил oня атентат от единайсти септември .Хеле накрая намерил две млади американки да знаят.Единия от атентаторите е прекарал доста време в библиотеката на тоя университет.

http://www.tmz.com/tmz_main_video?titleid=1164186350
Категория: Други
Прочетен: 1565 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 31.08.2007 12:34
imageПреди 4 дни Пламен Юруков каза:До ден-два СДС и ДСБ могат да постигнат съгласие за общ кандидат за кмет на София.Но вече и кучетата и котките се умориха  да чакат СДС и ДСБ  да измъдрят общ кандидат. Днес като четях как Борислав Борисов от столичното СДС ругае провинциалните седесари,че са толкова глупави да мислят,че по релсите на трамваите тече ток и после,че провинциалистите викат на софийското СДС предатели и още политически дивотии накрая се оплетох като в свински черва и реших да си направя схема да  ми стане ясно как стоят нещата в СДС и около него по свидетелства на вътрешни много отракани хора.

focus-news.net/?id=n772665    actualno.com/news_120639.html


image
Категория: Политика
Прочетен: 2095 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 05.11.2007 20:56
В подкрепа на протеста на изкукуригалите фенове които обещават да  се събират всеки понеделник да кудкудякат на площад Независимост за оставка на президента Първанов   партия Атака пусна специална модна колекция. Напълно безпристрастно  отразяване и с най-големи подробности на важното за демокрацията събитие се очаква от Ангел Грънчаров в неговия блог. Парите от тениски ще отиват във фонд "Въоръжен държавен преврат", дарения също са добре дошли.

За атакаджии
 

image




За десебари

image
Категория: Забавление
Прочетен: 1510 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 12.02.2008 22:26
Двама маскирани,единия като нинджа,но с къси гащи и черни чорапи са се опитали да разрушат паметника издигнат от ДПС на трима осъдени на смърт  терористи извършили най-големият железопътен атентат в  българската история-на гара Буново през 1985. Сегашните атентатори обаче са нямали взривове,били само с кирки и като не могли да нанесат никви поражения с тях извадили спрейове надраскали нещо и после завалийте пуснали клип в youtube както талибаните от Ал-Кайда .Аз видях клипа в клубс.дир.бг и писах на днес.дир.бг щото те имат линк изпрати новина,май само те имат.
Категория: Новини
Прочетен: 1356 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.08.2007 15:12
28.08.2007 09:31 - Radio nowhere
Тая сутрин включвам компа и без нищо да съм пипнал Брус Спрингстийн подхвана чисто ново  парче-въпреки,че първия му албум  от пет години насам ще излезе след около месец.
bruce springsteen-radio nowhere image

Изглежда  radio nowhere  магически е изтекло в мрежата.И вече е РАЗМАЗВАЩ ХИТ!

В hypem вече не се показва нито един резултат за слушане,но за amazon i itunes,ооо разбира се,заповядайте и благодарим за безплатната реклама.МП3-ките още си стоят с линкове по блоговете.
kollegedaily.typepad.com/product_shop_nyc/files/radio_nowhere.mp3

image

А тия дето пускат лигльовците Maroon5 по радиата само да ми паднат!

Писах на Маура Дж. за Брус  Спрингстийн и новинката се появи в блога на идулатура.Маура пише,че една седмица сингълът можело да се тегли безплатно от itunes.Българската напаст от самозвани  журналисти по радиа и сайтове понеже мразят рока и са си харесали Риана правят всичко възможно да прикрият славното завръщане на БОСЪТ.
Категория: Музика
Прочетен: 3610 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 25.09.2007 19:56
imageТити Папазов даде пресконференция вчера и ако не беше Праматарски  да го спре да говори щуротии  като:

десните, които от 2001 г. са в упадък

 можеше да продължи така до изборите,а също и с въпросите към Бойко Борисов вероятно писани от баба му и бабата на Праматарски.


Бойко Борисов с невроятния си нюх към вражеските агенти(така каза на учредяването на ГЕРБ) разобличи Тити Папазов,че е човек на БСП,президента и правителството. Лъжите на СДС също ги разобличи.

СДС знаят,че който рекетира бате Бойко или полицията го арестува  да го набие или колегите на бате Бойко му отстъпват удоволствието.В  момента задгробния живот на  СДС продължава и лидерът им Пламен Юруков е отишъл при ДСБ с гениалната идея,че единствения който може  възкреси размазаното от пожарникарския ботуш дясно в София и да победи Бойко Борисов е Иван Нейков. Редовите седесари и десебари може и да го знаят кой е Нейков,но нормалните софиянци се питат той мазохист ли е или поредния побъркан в политиката.

Всичко тава са глупости разбира се.На 15-и септември хората като видят ремонтираните улици и  училища  социолозите няма да могат да повярват,че рейтинга на Бойко Борисов е 110%.
 
P.S.Само Бойко Борисов посмя да каже това което всеки си мисли-че Тити е щур,което си е синоним на луд.
Някой анонимен изпълнен с уникална българска злоба и завист агент Костов ме следи из електронния континуум.
За два-три дена ще настроя коментари в блога ми да могат да се оставят само от регистрираните в блог.бг,а не от анонимни агенти на Костов.
При тях  всяка втора фраза  е "изля помия срещу".
Категория: Политика
Прочетен: 3424 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 27.08.2007 17:41
Докато в петъчната нощ екипът на "Монитор" празнуваше 3000-ия си брой в компанията на колегите от "Телеграф" и "Политика" (виж 32-а стр.), една икономическа малотиражка със затихващи функции извъртяла поредната си лъжа - че главният ни редактор е сменен. Въпросният седмичник има в историята си не едно и две загубени дела за клевета.-->

Да бяха написали Монитор името на тоя парцал,подозирам,че е Кпитал,"вестник на тия дето вземат решения",а тия дето вземат решения са   мръсници доказват не една анкети,на тях всичко им се разминава,те са тиранични и лъжат.Само дето такива анкети не съм виждал на български. 
Категория: Новини
Прочетен: 2239 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 27.08.2007 11:27
Един от най-големите МИТОВЕ,не ГЛУПОСТИ които бг-журналистите се опитват да ни втълпяват непрекъснато напоследък,ей така малко по малко е,че българинът е уникално злобен и завистлив.Зависта и злобата даже били предложени за емблеми на България, така чееее внимавайте кво пишете в интернет форумите и блоговете си влечуги такива.
По-отдавна   журналистите и политиците много обичаха да повтарят "Швейцария на Балканите,Швейцария на Балканите" .

Това за злобата показва колко са задръстени нашенските журналисти.Чудно ми е дали са прочели коментарите под поредния слух за смъртта на Фидел Кастро щото като търсех  с Операта fuck  в страницата доста я имаше тая думичка,пък имаше и други интересни коментари :

 FUCK BUSH, FUCK HILARY, AND FUCK OBAMHA.
oh fuck you!go suck his dick — your politics kiss his ass
VIVA LA REVOLUCION!!!FUCK U CUBAMERICANS
Fuck Gloria Esteban
Stupid Americans
Oh Canada, Oh Canada,,,, blah blah blah.

IS IT TRUE PEREZ THAT THE “REAL” FIDEL CASTRO DIED IN 1981 AND THEN HE HAS A CIA PLANT LOOK-ALIKE TO IMPERSONATE HIM AND STUFF? THE NAME OF THE CIA PLANT WAS ALEXIS PAPAGOS? ARE THIS TRUE OR WHAT
Категория: Новини
Прочетен: 2822 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 26.08.2007 13:01
imageПобъркания скинхед и напълно провален треньор на националният ни отбор по баскетбол Тити Папазов изглежда не чете вестниците Дневник и Капитал и не знае,че президентът ни е Гоце, агент на Държавна Сигурност, следи всички свои вътрешнополитически и външнополитически врагове и е баща на цялата корупция в страната.Понеже Тити е зле информиран миналата година подкрепи Георги Първанов за втори мандат.

Днес беше официалния старт на медиините изяви на   Константин Папазов първо по Битиви/btv после по БНР и на всички стана ясно,че е по-луд отколкото всеки средностатистически десебар.Тити Папазов вярва:
-че на 2-и септември Костов ще го подкрепи
-че той,Тити ще обедини дясното
-че Бойко Борисов e един голям политик
-че ще победи Бойко Борисов
-че Георги Първанов е достоен човек и е бил с няколко класи над конкурентите му миналата година на президентските избори

В интервю за Хоризонт/БНР Бойко Борисов разкри,че ДПС   дърпа конците на СДС и Пламен Юруков,който вчера запя друга песен ,а преди се изказваше много ласкаво за кмета на Кърджали от ДПС Хасан Азис

- За съжаление не съм бил скоро в Кърджали, но докладът на СДС там казва, че той е един много успешен кмет. Градът е изключително чист, строи се страшно много, така че този човек заслужава подкрепа.

От коментарите под интервюто ми стана ясно,че СДС-Кърджали харесва турците,ама ако са богати и,че Кърджали е чист само в акъла на СДС.Що в докладът  СДС не са писали,че в центъра на града една улица е разбита,неосветена и превърната в кенеф?

Десебарите настояват,че най-големи заслуги за БЪДЕЩЕТО на България има преподавателя по политическа икономия Иван Костов!

Интервю с Тити Папазов и Бойко Боросов по Хоризонт,18 минути
Това си беше първия предизборен дебат и си беше ШОУ и половина.Още два месеца ще е така.

местни избори в София 2007
p.s.Тити даде интервю в 8,10 по битиви в същото време  Бойко Борисов го давха по Канал1.После в 8,40 се събраха в националното радио ;)
Точно такива хора като Тити Папазов са нужни на десните-побъркани...исках да кажа  заблудени и безпринципни.

Категория: Политика
Прочетен: 9328 Коментари: 21 Гласове: 0
Последна промяна: 24.08.2007 23:27

Доста хора повтаряхя,че простреляният бизнесмен Манол Велев, съпруг на председателката на Държавната комисия за младежта и спорта и член на Висшия съвет на БСП Весела Лечева е имал легален бизнес,не се е забърквал в нищо незаконно, не е като Доктора и други убити мафиоти.Някой се чудеше защо ще убиват бизнесмен без охрана,нали само престъпниците и политиците ги охраняват.Някой иска да ми промие мозъка,че Манол Велев не бил лош човек,като например премиера Сергей Станишев: “Велев има достатъчно сериозен бизнес. Доколкото знам, дейността на г-н Велев е изцяло законна”.Манол Велев е бил председател на Българският съюз на частните предприемачи “Възраждане” и оттам изразили своята остра нетърпимост към престъпления срещу живота и личността на изявени българи.Естествено,нали следващите може да са те.И наистина Манол Велев е бил добър човек,никой не е убвал доколкото знае МВР,бил е един обикновен крадец и мошеник,и неформален съветник на президента Първанов.Почти като Атанас Тасев.И него го изкараха света вода ненапита,а защо е имал МОНОПОЛ с черешите не знам.МОНОПОЛ.Мъжа на Весела Лeчева наистина си е бил крадец и мошеник.И всичко му е било законно като на Стефан Софиянски и Иво Прокопиев:

“Черноморски солници” - кристален пример за сбърканата приватизация
Дъжд стопил 4162 тона сол в “Черноморски солници"
В Часът на Милен Цветков една жена каза,че той и отмъкнал заведението.
“Оперативно интересни” хора в GSM-ите на Велев

През 2003-2004 г. Манол Велев се оказа замесен в скандала около софийските маршрутки, който “приключи” с… разстрел.А през октомври миналата година, по сигнал на “Клуб - Журналисти срещу корупцията”, главният прокурор Борис Велчев разпореди проверка за съмнителната продажба на видинското общинско предприятие “Рациария” АД, купено от Манол Велев по предложение на видинския градоначалник Иван Ценов.

Последно НОВО 20 -Манол Велев въртял Тотото? Тотото дало 150 000 лева на братчеда на Моанол Велев за скапана сфера

Категория: Политика
Прочетен: 7731 Коментари: 16 Гласове: 0
Последна промяна: 24.08.2007 18:09
Тая проклетата прокуратура дето преди се оглавяваше от един дето си мислеше,че е Плод и зеленчук,същата прокуратура дето заедно със съда обявиха Стефан Софиянски за невинен за да продължи да работи като депутат и забатачи 800 000 дела докато изтече давността им за да могат престъпниците от тях да могат да продължат да крадат започна да проверява Свещената Тенгрианска армия на Боян Расате.

image Ако от     прокуратурата или някой от който зависи спазването на законите редовно посещаваше блог. бг щеше да види,че Мирчев докато се е шматкал из София е снимал и качил снимки на тенгрианските воини да тренират за защита на България и българите носейки на вратовете си IYI -  свещен символ за прабългарите на бог Тангра. Или чат-пат  бяха гледали телевизия  пак щяха да видят войниците на Боян Расате да тренират в униформи преди още да са станали официално армия.

Той Расате ако  искаше да сваля  правителството досега сто пъти да го свалил.И нямаше да хукне по би-ти-ви-ту(btv) да се пъчи и да става медийна звезда като разпалва расова, национална, етническа и религиозна вражда.Те телевизиите много обичат да правят звезди от разни хаховци- расисти, пияници, талибани,педофили,крадци и корумпирани .

imageБоян Расате е водач на Национална гвардия на Българският национален съюз (БНС)  понеже единствен от цялата банда от истински патриоти и  тенгрианци е направил човешко жертвоприношение и знае какво е с чиста съвест да убиеш човек.
Категория: Новини
Прочетен: 3787 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 23.08.2007 17:13
Да речем,че има село на края на света и автобусите редовно са го заобикаляли .
Да речем,че в селото постоянно живеят само пенсионери,към 150 и те са все по-малко.
Да речем,че в това забравено от Бога село е станала сензация.
Да речем,че си журналист дошъл да снима сензацията появила се за първи път от 50 години в България.
Да речем,че една баба плаче щото ще и убият овцете и козите. 
Да речем,че се срамува,че плаче и се е обърнала към стената.
Кой ще снима бабата?
Кой ще и тика микрофон в кърпата?
Кой ще пусне записа?
Коя телевизия?

битиви(bTV)

114 дребни преживни животни - овце и кози бяха убити по хуманен начин днес в с. Вълче поле
Категория: Новини
Прочетен: 1625 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 21.08.2007 22:59
Според тоя клип чуждите туристи идват на море в България да участват в конкурса "Хайде да се натаралянкаме с евтин алкохол така,че  и майките ни да не могат да ни познаят,после да се въргаляме като свине по улиците и накрая да видим кой първи любезната полицията ще го довлачи до хотела".

Обаче въпреки,че черноморските ни курорти са рай за  алкохолните ваканции за  чужди младежи туристическата ни индустрия не се крепи на евтиния алкохол,а на едно чудо на природата.

Чуждите туристки го харесват евтиния алкохол,даааа много,много,но са най-съблазнени да посещават Черноморието ни  заради големите български *.

От Канал1, юли 2007
Категория: Туризъм
Прочетен: 1540 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 21.08.2007 21:42
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777583
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094