Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777517 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Март, 2008 г.
2  >  >>
image За разлика от обикновения български журналист представящ си Джордж У. Буш усмихнат и махащ с ръчичка, отлитащ на почетна обиколка в Европа за да приеме поздрави за  разпространението на демокрацията в Косово, Ирак и България, обикновените американци имат друго мнение за своя президент описвано от статистиците като  19% одобрение. Но това е само част от картинката.

Появиха се стотици клипове как вчера в
ъв Вашингтон когато  Буш излиза на стадиона за да изпълни първото хвърляне на бейзболен мач 40 000 зрители го посрещат с мощно У-У-У-У-У  сякаш са бедни, гладни, окупирани  и тероризирани иракчани.
Категория: Политика
Прочетен: 2887 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 31.03.2008 18:13
 Когато  родните медии   във вторник съобщиха:
Теренът около депото "Суходол" се почиства от разпилени отпадъци     
вятърът   съзря възможност да започне поредната антибългарска кампания. Чуждите медии-Yahoo!  и Ройтерс също са се включили в омаскаряването на страната ни и на Бойко Борисов, и днес са пуснали тази снимка от Суходол опровергаваща всички  статии даващи надежда, че в най-скоро време кварталът ще се превърне в земен рай. Черният генерал трябва да се поучи от персийския цар Ксеркс и да издаде  заповед вятърът да бъде бичуван с камшик, като преди това му сложи белезници.
image
Категория: Новини
Прочетен: 1492 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 02.04.2008 00:45
Идиотопедия 2.1 
 Когато преди две седмици писах, че е  идиотско  всяка седмица  ДСБ да замерва медиите с декларации за оставки  на министри gantree,svraka и други беснодесни почннаха да грачат, че е неморално да  критикувам ДСБ заради безрезултатната им пи-ар политика. Но изглежда собственикът на ДСБ Иван Костов ми чете блога защото ДСБ вече не искат оставката на Румен Петков всяка седмица. Миналата седмица я поискаха, но тази вместо пак да я поискат ДСБ се примолиха за помощ на ДПС и НДСВ. Днес Борис Попиванов даде интервю по БНР и сякаш ми четеше блога. Той каза нещо като "няма смисъл да се искат оставки на министри всяка седмица, защото така само се показва колко слабо може да се води разговор с обществото за разлика от други партии"/ГЕРБ/. Сигурен съм, че възмутените до дън душичка и черен джигер gantree, svraka и хиляди други десебари ще гласуват декларация, че  НАТО трябва да изпрати невидим бомбардировач Стелт   да бомбардира сградата на Българското национално радио и умна бомба специално за Попиванов. 
Категория: Политика
Прочетен: 2322 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 26.03.2008 20:37
За "По света и у нас" Георги Коритаров заявил, че се е срещнал с генералите в "Кристал палас", защото те са поискали записи от предавания, в които са участвали с оглед намерението на главния секретар на МВР Валентин Петров да ги даде под съд за клевета.

Това е  съмнително защото на сайта на Нова телевизия  всеки който иска запис  може да подаде
 МОЛБА за закупуване на видеоматериал от видеофонда на Нова Телевизия
Тарифа: 1 мин. презапис е 500 лв.
---------
Българската облайваща класа  пак показа,че може да се самоцензурира като луда. За вчерашната снимка почти никоя  медия не пише, че Ваньо Танов и Георги Коритаров са агенти на Държавна сигурност  и каква е била позицията на ДСБ и особено на Атанас Атанасов   миналата година  към Танов.

Кандидат-кметът на ГЕРБ Ваньо Танов дължи на русенци отговор на няколко въпроса, каза днес(15.10.2007) в града депутатът от ДСБ и бивш директор на Националната служба „Сигурност”/НСС/ генерал Атанас Атанасов. Как така в нарушение на закона придоби място в природен парк Русенски Лом около село Нисово, защото в рамките на природния парк е недопустимо частно лице да има собственост, попита депутатът. И дали – продължи той – този търг, в който е участвал, за да получи това място, не е бил инспириран. С какви финансови средства е построил всичко там, запита Атанасов. Освен това, той поиска Танов да каже като служител на МВР и още в Русе като директор на РДВР какви са му отношенията с Пламен Великов и Райчо Райков и дали те имат отношение към финансирането на неговата кампания.

Категория: Политика
Прочетен: 3335 Коментари: 6 Гласове: 0
Последна промяна: 26.03.2008 13:38
image
Разпадът на обществения ред и морал, и пълната чалгаризация не подмина и блог.бг, и все повече безхаберието надига грозната си глава в сайта. Предишният админ Гео не беше чак толкова лош защото поне даваше обяснения когато изтриеше някой блог. Заместникът му изобщо не си дава труда да отговаря когато му пращам мейли защо е изтрил moderatorite.blog.bg. Изобщо не счита за нужно да обясни кое правило за ползване е нарушено за да може човек пак да си регистрира moderatorite.blog.bg. В условията за ползване няма забрана за регистрация на такъв блог, няма забрана модераторите да са обект на шеги или да се говори от тяхно име от името на филмов герой. И лошото е, че никой няма да понесе отговорност за тази цензура и наглото поведение на админа ще продължи. Пълно комунистическо безхаберие или капиталистическа оптимизация на разходите е изобщо да не се праща мейл" съжалявам, но поради нарушение на това и това блогът Х беше изтрит"? От доста време вървят слухове за модераторите в блог.бг защото имената им са тайна. Обаче ако наистина са estrеlla, kiro, dinka, lemonpie, esen и т.н. въпросът е има ли конфликт на интереси те хем да са модератори, хем блогъри? Някои от постингите им са като по поръчка, особено на lemonpie. Когато тя реве "оставете модераторите на мира" с един милион думи изобщо не смята за нужно да отрече, че е модератор. Пълното безхаберие започнало с новия дизайн на сайта не само не спира, но и се засилва. Толерират се постинги в стил агент Коритаров като на tsbotev където се пише за "един човек", вони на национален нихилизъм, разтягат се локуму до луната за щяло и не щяло, a в коментарите арогантността на автора взема връх като доказва колко малък е всеки който не знае за "единия човек" точно както Бойко Борисов смята някои хора за "малки". В moderatorite.blog.bg успях да пусна два постинга-първият беше горе-долу това" Обмисляме да направим ли ден на отворените врати за да разберат всички колко тежка е работата на модераторите, но се страхуваме някои хора да не сметнат поканата за гостуване като предложение за групов секс с модераторите". Вторият беше, че Виктория Георгиева от celebrities.blog.bg се беше логнала.
Категория: Новини
Прочетен: 2043 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 26.03.2008 10:53
Изглежда дойде времето когато човек трябва да си плати предварително на Бойко Борисов ако иска да му е враг и Черният генерал да го коментира. "Валентин Петров е много е малък да го коментирам" казал софийския кмет във връзка с изказването на главния секретар на МВР, че четирима о.з генерали клатят властта и тресат правителството. Така "Списъкът на Бойко Борисов с твърде нищожните личности" които са много под нивото му за да си губи времето да ги коментрира, а също и времето на медиите, се обогати с още едно име. В позорния списък с имена за които гражданите е по-добре да забравят, че са от калибъра на Бойко и могат безнаказано да се развяват по медиите и да трупат рейтинг като отговарят на коментaрите лидера на ГЕРБ са още започналия кариерата си от блог.бг софийски общински съветник от ДСБ Иво Йонков и Ивелин Николов от БСП.
Категория: Политика
Прочетен: 1316 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 26.03.2008 18:24
Главният секретар на МВР Валентин Петров е упълномощил адвокати да съберат и подготвят необходимите документи, и да внесат иск Ваньо Танов и Пазителят на Магическия Диск Атанас Атанасов да бъдат наградени с орден "Долен, мръсен лъжец". Според "анализа" на най-независимия и влиятелен -по сосбствената му провинциална преценка-политически анализатор-блогър Ангел Грънчаров "Блогъри свалиха шефа на ГДБОП" (Ваньо Танов ). Генерал Атанасов от ДСБ в нарушение на законите, но в интерес на гражданите и Демокрацията, укрива един диск с магическа сила, който може да свали правителството. Когато му дойде времето или когато дребният генерал се научи да работи с компютър и качи диска в мрежата. Може би мина времето генерали заобиколени от стада гърчещи се около тях репортери да обясняват кой е корумпиран. Надявам се българският съд да бъде максимално бърз и безпристрастен въпреки, че беше нарочен за обесване от една блогърка.
Категория: Политика
Прочетен: 1324 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 25.03.2008 20:36
Когато двама маскирани разбиха чешмата построена в чест на ...страх ме е да напиша турски  терористи понеже в блог.бг има една модераторка която е вербувана в чужбина от Ал-Кайда и е  симпатизант на мюсулманите (dinka) ще напиша чешма-паметник на БОРЦИ ЗА СВОБОДА, и когато после клипът беше качен в youtube турските хакери за отмъщение хакнаха сайтовете на две български министерства.

На 26 и 27 март турският премиер Реджеп Ердоган ще посети България и по случай посещението му какъв по-хубав подарък би могло да има освен турските  хакери да хакнат някой български сайт унижаващ Турция и да забият турското знаме в българския електронен континуум?!

Като сайта на вестник Новинар където се  разпалва  етническа омраза с коментари и  линкове към снимки от форумния ветеран и репресиран от комунистите Стефан д-р Д. Чолаков, за когото в-к Капитал пише, че е в шведска психиатрия където експериментират, като предлагат на пациентите си достъп до интернет като част от терапията им.

Драги Каруцарю пише в novinar.net Стефан д-р Д. Чолаков Призовавам те, ако си откопирила тази снимка или направи така, че да се сдобиеш с подобна фотография от светилището "Препирикон"

image
Категория: Политика
Прочетен: 2064 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 24.03.2008 06:35
В момента състоянието на българската журналистика клони към налудничаво жълто. Фабрикуват се теории на конспирациите на килограм и напоследък аз станах част от една. За да иде на гости в някоя телевизия големите политически клечка им е позволено дори да сядат на столовете на водещите и да дрънкат каквото им скимне. Най-вече за корупция. Нещо заради което всеки български гражданин би бил подложен на публично унижение ако не може да докаже думите си. Но на политиците по телевизията и радиото им е позволено, нали иначе ще провалят безкрайното шоу. До днес не знаех, че съм от кръгът Монтерей, но щом тъпата Цветанка Ризова позволи на Пламен Юруков да го намекне по Нова телевизия без да иска доказателства трябва да е вярно. Подробностите са без значение. Важното е да има STORY, да има добри и лоши-демократи срещу тайнствени масонски ложи от ресторанти, днес да се каже нещо което се нуждае от опровержение по обяд или най-добре утре на същото място-такъв е сценарият на сутрешните блокове по телевизията- и циркът да не спира и парите да валят. Колкото повече теории на конспирациите толкова повече медийните брокери потриват ръце и се облизват от предстоящите скандални разкрития. И на псевдодемократите им е позволено да плямпат до втръсване за тайнствени и могъщи генерали най-вече защото тази стока се търси. Няма значение дали псевдодемократите са гласували декларации за анатемосване на агент Алберт със закана повече да не му стъпят в телевизията. Но понеже агентът на Държавна сигурност се е сраснал с Гражданското общество трбява да му се удусва и никой не пита псевдодемократите как така си нарушават обещанията. Е, може и да са претърпяли еволюция, но ако е така би трябвало да позволят и на другите да евоюилират във вижданията си- за НАТО например. Ама не! Едно си Костов знае, едно си бае. А който направи нещо срещу СДС или ДСБ веднага се намира отговорен журналист да даде думата на добре осведомен демократ за да обясни, че атаката идва от масон, комунист и от КГБ-няма никакво съмнение. Доказателствата нямат значение, важното е да има СТОРИ и повод след това да се потърси някой друг добре осведомен. Намират се добре запознати източници които знаят за заговори, имат документи за уволнение на министри. И на някои хора учудващо им се разминава-например на Бойко Борисов-според него Атанас Атанасов и Татяна Дончева са изгъдулкали поне два компромата срещу него, но никой не е поискал Бойко да докаже думите си, нито е намекнал, че има развинтено въображение. Цялата облайваща класа само си търси срещу какво да вие като гладен вълк на пълна луна и да надрънка милиони безмислени думи за милиони левове. И всяка критика към колегите от облайващата класа е ...ъммм забранена. Блях!
Категория: Новини
Прочетен: 2874 Коментари: 4 Гласове: 0
Нещо като отворено писмо до тъпата Цветанка Ризова от плямпащата класа.
Тази вечер Цветанка Ризова по Нова телевизия може би ще ме замеси в конспирация срещу ГЕРБ и СДС на масонския кръг Монтерей. Понеже имам елементарна компютърна грамотност-мога да изкормя клип от youtube, да изрежа част от него  и да го кача в тубата.  А от класата на дрънкалата    вместо да попитат Принцът в черно кои са контрабандистите на кафе с партии пак ще питат Пламен Юруков дали е контрбандист, той естествено ще отрече и спете спокойно български граждани...или както  политическата и плямпащата класа  предпочита да нарича избирателите   ПУБЛИКА.
Категория: Политика
Прочетен: 2418 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 23.03.2008 10:38
imageЦветан Цветанов и бургаския кмет Дмитър Николов гъдулкат подъл заговор срещу бат" ни Бойко. Пълният две и половина годишен провал в София косвено признат и от ГЕРБ?!





В понеделник
на пресконференция в Бургас формалният лидер на  ГЕРБ Цветан Цветанов е обявил кой е най-успешния кмет на партията.
И О! БОЖЕ! МОЙ! това
не е  Бойко Борисов. А кмета на Бургас Димитър Николов избран преди няма и пет месеца.

Две години и половина работа начело на  София като първи кмет на ГЕРБ, провъзгласен от ордите журналисти за неформален лидер на ГЕРБ, най-рейтингов политик в страната, рекорден бюджетен излишък на София и въпреки това неговата собствена  партия  не смята Бойко Борисов за своя най-успешен кмет!? Какво искат тези хора - да разруши с голи ръце Кремиковци ли?!

Импийчмънт за Димитър Николов веднага!
Категория: Политика
Прочетен: 5761 Коментари: 15 Гласове: 0
Последна промяна: 19.03.2008 17:07
Колко струва думата на Бойко Борисов все пак, а? Ама наистина? Дали повече от думата на пиромана Яне Янев? И на кого ли му пука ако обещанията на Бойко Борисов се спукват? Щото в началото на годината обеща Джи пи ес система за колите извозващи боклука и хората да могата да ги следят в интернет. Кой ли от  журналистите помни?  Отношенията между тях и Бойко Борисов никога не са били по-добри и вчера като пуснаха gps системата, но само на 98 камиона никой не го пита помни ли какво и защо е обещавал. Сигурно Бойко и журналистите смятат българите за маймуни и им подхвърлят  медиен фураж.  Вчера негово черно величество пак седна на стола на Бареков и по Битиви разказваше вицове. Безхаберието, угодниченето и тотална амнезия в българската журналистика се увеличават, и никой не понася оговорност. Става по-лошо и от комунистическо време и никой не държи сметка на политиците за всяка тяхна дума. ВСЯКА. Maй още  сме в деветнайсти век и е похвално за политиците да са чaровни лъжци.
Категория: Политика
Прочетен: 3312 Коментари: 6 Гласове: 0
Последна промяна: 19.03.2008 10:03
Преди няколко месеца в Свищов Бойко Борисов говори за контрабандисти на кафе които "след това си купуват цели партии... наготово". Има го записано в сайта на Стопанска академия Д.А.Ценов пред чийто студенти софийския кмет говори. Като го питали от вестник монитор софийският кмет отсякъл “Не съм гледал клипа.Не ме интересува. Не се занимавайте с глупости." Клипът изобщо не е изфабрикуван от Мирослав Боршош (шефа на всекиден.ком) по поръчка на КГБ, масоните или извънземните в опит за скарване на десните. 

Глупости?!@#$% Че откога думата на най-рейтинговия политик не струва нищо и се отказва от това което е казал? Много хора смятат, че  Бойко Борисов говори глупости, но  и той да си признае?!

Или знае за контрабандистите  на кафе дето си купуват партии после или бат" Бойко е биоробот на КГБ и затова  не бива да бъде му се търси  отговорност за всяка негова дума. Макар, че прокуратурата би трябвало да привика Бойко Борисов и да го пита кои са тези контрбандисти и защо не ги е хвърлил в затвора. Ако това е нормална предизборна практика както обяснява Пламен Юруков... Е* и политиката.


Много политици   когато им подадат микрофон изпадат в умопомрачение и после цяла седмица трябва да се обясняват какво са казвали и защо избиратерлите не са ги разбрали. Яне Янев е най-яркия пример. Думата му не струва и повърнатото от бездомно куче.

Категория: Политика
Прочетен: 5679 Коментари: 13 Гласове: 0
Последна промяна: 18.03.2008 17:21

Почти всички посетители на e-vestnik.bg-79%- мразят най-рейтинговия политик Бойко Борисов- одобряван е от около 60-70% от българите според проучванията на социологическите агенции. Резултатите от анкетата Става ли Бойко Борисов за премиер? на главната страница на Е-вестник обаче са направо скандални:

40% (332 гласа)-Не, няма сериозно образование и е некомпетентен 

Не, свързан е с престъпни групи - 29% (240 гласа)

Да, няма как, ако ГЕРБ спечели изборите- 6% (53 гласа)

Да, ако е в коалиция и е заобиколен с компетентни министри
 - 10% (84 гласа)

Да, той е най-подходящият за това политик - 14% (117 гласа)

Изводите от анкетата са, че е най-добре Бойко Борисов да стане президент. Единствените задължения на държавния глава са да зарязва лозята в град Любимец и да дава открити уроци по история на македонците. И ще може да поправя сам самолета си. Във въздуха, сигурен съм.

Категория: Политика
Прочетен: 2771 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 17.03.2008 20:05
Блог.бг ще плати на Ватикана 100 милиона лева, спечелени от нелегална продажба на лични данни и стистика за вкусовете на посетителите на блог.бг за да бъдат обявени забраните от  условията за ползване на блог.бг за смъртни грехове.

1.Не се съмнявай в ПАУЪРА на модераторите, нито в компетентността им, нито искай да се разкрият имената им. Госпожа  Башиянкова започнала лична война imageс модераторите трябва да внимава ако не иска да се пържи  в ада, но ако се стигне дотам сигурен съм, че stid ще бъде в съседния казан да и прави компания. Освен това не смейте да триете постинг не влезнал в избрани за да го пуснете след няколко часа когато се смени модератора. Не пускайте слухове, че папагалският външен вид на главната страница копира
Категория: Регионални
Прочетен: 2884 Коментари: 6 Гласове: 0
Последна промяна: 15.03.2008 15:49
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777517
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094