Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777641 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Януари, 2011 г.
2  >  >>
В събота, по БТВ, министъра на икономиката, енергетиката и извънредно грозните прически Трайчо Трайков беше попитан от името на госпожа Василева защо растат цените и беше поискан съвет как една майка да гледа бебето си и шестгодишния си син с 230 лева от майчинство и 460 лева заплата на съпруга и.

Въпросът може би шокира за момент живеещият си сладък живот като европейско теле Трайчо Трайков. Той отговори с безчувствеността на леден блок, който не може да разбере проблемите на неговите сънародници: съгласен съм, че с 230 лева не може да се живее, не мога да си го представя дори.

Много се надявам министърът да не е прав!



А аз не мога да си представя как медиите пропускат покрай ушите си подобно безочие и им стига този "отговор", очевидно идващ от човек с три пъти по-малко сърце и затова неспособен да изпитва нормални човешки  чувства- все пак  хиляди, а може би и милиони българи живеят и с по-малко от 230 лева. Не мога да разбера как някой министър може да се развява безнаказано с подобна телешка прическа. 
Категория: Политика
Прочетен: 6661 Коментари: 10 Гласове: 5
Последна промяна: 01.02.2011 08:55

Всеки ден българският премиер  доказва какъв изпечен лъжец блестящ оратор е, като ловко се отмята от казаното от него предния ден. И всеки ден абсурдистанските телевизии доказват, че един блогър с аматьорски софтуер може да представи по-пълна и вярна картина от тях, защото в събота не припомниха на зрителите си  повърхностните и набързо скалъпени обвинения на скъпият им премиер от предния ден, и така заедно с него ги заблудиха какво всъщност е казано/станало. 

В петък  в отговор на въпроса "Подозирате ли , че президента Първанов стои зад публикуваните записи от Галерия?"
Бойко Борисов  каза: Начина по който и той (президента) и БСП се опитват да ги използват за мен е красноречив, че стоят зад тях.

А в събота се опита да убеди седем милиона българи, че не знаят родния си език: Аз не съм вложил този смисъл когато съм казал.

Благодаря, Айнщайн, че ме учиш на български език.

Категория: Политика
Прочетен: 3980 Коментари: 2 Гласове: 7
Последна промяна: 31.01.2011 10:25
Вчера в “Сеизмограф”  по бТВ  бившият агент на ДАНС Росен Миленов обясни схемата за фабрикуване на анонимни сигнали (с каквито са започнато подслушването на Ваньо Танов  и разследването на подписката на РЗС): 

Гражданинът „Х” заявява, че еди-къде си, еди-кога си е станал свидетел на еди-каква си престъпна дейност  Този гражданин „Х” остава анонимен както за службата, така и за всички органи по веригата, които се включват да разследват тази престъпна дейност.

Но  дори и в ДАНС да има подадени анонимни и лъжливи сигнали за престъпления, както знаем от войната в Ирак, няма нищо лошо и срамно в това те да се използват, понеже тя започна точно така.

Имам един въпрос към шефа на ДАНС Цветлин Йовчев:къде се подават анонимните сигнали за престъпления? Обещавам да не казвам на никой, защото ако всички разберат ще се извие опашка и всеки ще е с флашка. 

Категория: Политика
Прочетен: 1511 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 30.01.2011 13:58
image
  Америка е обсебена от отакачения наркоман, купонджия, перверзник и бияч на порно звезди Чарли Шийн, който е телевизионна звезда  и играе ролята на смахнат и впиянчен  перверзник в "Двама мъже и половина".
 ischarliesheendead.com от joemygod 
Категория: Забавление
Прочетен: 5304 Коментари: 5 Гласове: 1
Последна промяна: 30.01.2011 14:09
Бойко Борисов от два дни отново е в България, много му липсваше неговото хоби-строителството на магистрали, но продължава да се крие като подлия Осама Бин Ладен в сигурна и тайна пещера и да пуска обръщения.

Вчера Великият Строител на Магистрали в Министерския Съвет пред министрите си  произнесев  реч, двъхваща смелост срещу октоподите с каскети, която след това беше разпространена от неговата ПР машина (тоест всяка медия). А откъде знаем,  че разпространената  стенограма,която си е СРС, не е манипулирана, и Бойко наистина е произнесъл точно тази реч? Понеже на прессъобщението пишеше "Главна прокуратура обявява това СРС за оригинално".

А днес Диктаторът със слушалките се появи пред журналистите. И по-точно пред един журналист. И по-точно пред "обикновения симпатизант на ГЕРБ"-Николай Бареков в неговото предаване по ТВ7. Преди няколко години двамата  спечелиха Конкурса за най-атрактивни младоженци. И понеже Диктаторът вече го страх, беше довел и главният прокурор със себе си за да може ако все пак стане напечено Борис Велчев да скочи и да викне "този запис е манипулиран". Това не стана когато ББ каза: Доходите и в момента се повишават на всеки, който работи и дава добра работа. Сигурно е имал предвид Мишо Бирата. 

Най-накрая днес в Парламента Любимият ни диктатор в типичния си атрактивен стил, подобно на квачка сред пиленца, пред заобиколилите го журналисти съчини зашеметяващо, но убедително за всеки гербер обяснение за Тановгейт, което ще остане завинаги  в историята като "факт"- президентът Гоце и БСП стоят зад Тановгейт защото те имат полза, а и президента първи нанесъл удар със пускайки "коварно" стенограмата от разговора с Дянков. 

А вътрешния министър Цветан Цветанов прочете СРС от трибуната в Парламента
Категория: Политика
Прочетен: 1450 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 30.01.2011 17:35
Ваньо Танов  си умира много обича да го слушат. И понеже вече е втръснал на  ДАНС той си намери нови слушатели-журналистите. Странното е, че въпреки всичките усилия на герберите да замажат скандала със СРС-тата, не се намери никой да му обясни на Танов, че с всяко следващо интервю се самоубива (като държавен служител) още веднъж, както е направил вчера за пореден път, когато първите му думи били "Бойко Борисов ми се е обаждал много пъти за още много служители на агенция Митници"?! Понеже това не е първото интервю, в което Танов се издънва, по моите  сметки това означава, че той е поне зомби. Ако Танов иска да си поговори с някой наистина състрадателен слушател трябва да потърси Р.Овч. Надявам се от следващия изтекъл запис да разберем какъв е прякора му. Така с Р.Овч. ще имат още една обща тема за разговор. 
Категория: Политика
Прочетен: 1482 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 27.01.2011 22:31
  image        

Като "Obama hope" плаката от 2008-а. Но сега и тук с Диктаторът със слушалките  няма надежда.

 
  
Категория: Политика
Прочетен: 1368 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 24.02.2011 21:37
 Току-що по Канал1 Христо Бойчев заяви, че е човека с каскета и флашките пълни със СРС-та. Да се опитваш да доказваш, че записите са манипулирани, обвинявайки анонимния човек с каскета е все едно:
1. (през 16-и век) да твърдиш че Земята не е кръгла, защото го е казал еретика Джордано Бруно.
2.да твърдиш, че сме в отлични отношения с арабите защото на всеки ъгъл в София се продават дюнери.Това освен пълна глупост е и извънредно расистко, но кой ще посмее да го каже или напише.
3.МВР да не може да разчита на тайни свидетели.
4. проверката на ДАНС за подписката на РЗС по анонимен сигнал да не законна.
5. Танов е бил подслушван след анонимен сигнал
Категория: Политика
Прочетен: 1497 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 31.01.2011 09:22
Вестник "Галерия" са пуснали нов запис между великият шогун от династията на Йогурта Бойко Борисов и неговия верен самурай  Ваньо Танов, в който премиерът разпорежда на шефа на митниците да върне на старото му работно място "едно момче, къде рита топката с мене".



В записа няма нищо нередно понеже  през последните 20 години такава е била политиката на всички правителства. Пък и Бате Бойко само помага да се възстанови справедливостта- както самия той обяснява- "момчето го махнали  щото ритал с мене". Защо трябва да завиждаме на привилегиите от социални живот на хората близки с Бате Бойко? А ако момчето риташе не с Бате Бойко, а срещу него щеше да е заслужило да стане поне шеф на митницата на Аерогарата. В случая изобщо не може да става дума за търговия с влияние, понеже Бойко Борисов не е получил нищо (той си има всичко)
 Ставай Лел
ьо Цецке време е за още един вот на доверие ЗА ОЩЕ ПО-ЦЯЛОСТНАТА ПОЛИТИКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО.
А самурай Танов да прегледа ръководството за харакири.
Категория: Политика
Прочетен: 7895 Коментари: 14 Гласове: 7
Последна промяна: 26.01.2011 22:44


 Какъв невероятно гениален  премиер ни управлява само -за три дена в Япония научи местния език и едновременно с това обучи произвежданите там хуманоидни роботи да се бият като нинджи, заради което всъщност беше там

И изобщо не е вярна конспиративната теория, че японците са инсталирали в мозъка на Бойко Борисов чип за рабиране  японски език.

 А участието му в нарязването на стокилограмова риба тон изобщо не може да се сравнява с варварския разстрел на елен архар (каквато е традицията на президента при посещение е чужбина). Първо само комунягите си падат по кланетата. И второ- рибата тон сама е изскочила на брега и е пищяла "За Бойко съм". Но най-важното е, че премиер на японски е "шушо".
Категория: Политика
Прочетен: 3426 Коментари: 6 Гласове: 4
Последна промяна: 09.02.2011 18:48
imageПреди повече от век Марк Твен е написал "всички лъжат". На българите май им е трудно да го проумеят, особено като опре до политиците, от които искаме не само да не лъжат, а и да са честни с нас и да  изпълняват обещаното.

През 2007 година Бойко Борисов заяви: " А аз няма да позволя нито петънце да капне върху ГЕРБ".  Никой не може да обвини бат Бойко че не си държи на думата, не е паднало петънце върху ГЕРБ, ГЕРБ падна в мътното море на контрабандата, СРС-тата и лобирането. И дори и хиляда кораба няма да могат да ги изкарат от там. Понеже морето все пак е от вкусна тъмна бира.
 
Скандала със записите обаче не отшумява, а набира скорост като лавина и тътнежа вече се чува и в Европарламента, където Цветан Цветанов може да бъде поканен за изслушване  по повод изтеклите СРС-та. А в Европарламента не галят политиците с перце, Румяна Желева знае най-добре.


В Брюксел на Цветан Цветанов може да му се наложи да отговаря на доста неудобни въпроси, като например  защо и как  дознателят разпоредил подслушването на Вано Танов  е заявил, чe не си спомня  да му е докладван или да е чувал известния разговор между премиера Бойко Борисов и Танов. Медиите ни засега спестяват този въпрос, сякаш не се интересуват дали МВР е скрило опасния запис, уличаващ най- висшия български политик  в търговия с влияние, но в Европа няма да си мълчат.  И сигурно ще искат да знаят дали филтрирането/потулването/загубването на доказателства срещу управляващите  е  практика, наложена от Цветан Цветанов в службите.

Засега на него му е лесно. След първото му обяснение "Няма разработка срещу Ваньо Танов", дойде още едно хлъзгаво "трябва да се прави разлика между обект на разработка и лице, което попада в разработката”-не е излъгал, нали. Но ако Бойко Борисов му задаваше въпросите Цветанов щеше да отговаря изчерпателно. Така както искаме да ни отговаря и на нас по телевизията.

Но медиите ни са доволни, че Цветанов е казал буквално „истината” и не искат от него да е честен защото влакът на обективните медиите в България отдавна е спрял, релсите са ръждясали и покрити с розови храсти. Или може би се возят на шенгенски хеликоптери.

Някои журналисти, като Мартин Карбовски и политици от ГЕРБ и Атака се опитват да замажат скандала със записите хвърлейки обвинения срещу вестник Галерия и журналистите от него. А журналистите срещу герберите и атакистите не им опонират, че да се обвинява вестник Галерия за записите е все едно Лъчо Мозъка да обвинява стария си джиесем, ,на който е получил смс от Клаус Барби за нов и скъп Верту за поставения му капан. Хм, това не е добра метафора щото се оказва че релсите не са ръждясали. Да се обвинява вестник Галерия за записите е все едно Лъчо Мозъка да обвинява за днешното си главоболие бутилката от снощи.

 През последните две седмици на Главния прокурор и всички прокурори трябваше да им се повтаря непрекъснато написаното от Шекспир "Във плаването на живота има момент на прилив, който - щом го хванем - понася ни към слава, а - пропуснат - оставя ни за цял живот със кил, заседнал в плитчини и злополуки". Сега е момента някой прокурор да се превърне в национален герой и да започне разследване по съдържанието на записа, а не да чака подканяне от Иван Костов.

Прокуратурата  знае ли "как се хваща корупция по високите етажи на властта?! Когато някой падне от власт ли да почнат да го разследват". А ако прокуратурата започне разследване срещу Бойко Борисов само  ще изпълни заповедта на...  самия Бойко Борисов. Иначе ще сме заседнали в плитчини и злополуки.
 
Категория: Политика
Прочетен: 2400 Коментари: 2 Гласове: 4
Последна промяна: 26.01.2011 14:54
Докато безценният ни премиер е  в Япония за да помогне на японците да кръстосат нинджа с робот, доскорошниия  коалиционен партньор на ГЕРБ  Мартин Димитров от СДС не спи, а се е превърнал в зла опозиция, кроящ подли планове да се върне на власт:СДС отново ще управлява -заяви наперено той, проблясквайки зловещо с очилата си. 

 Да не би Мартин Димитров да притежава суперсилата на Бате Бойко да открива жизненонеобходими за съществуването на всяка цивилизация строежи? Дори и да може, откритите от Димитров строежи ще са само сгради обвити в лиани с подове покрити с човешки кости, а не като Батебойковите направо излъскани и готови за употреба.

Откакто Бате Бойко е в Япония строежът на магистрали   напълно е спрял. Ако Мартин Димитров имаше Батебойковата суперсила магистралите щяха да продължават де се строят. Дано се върне скоро скъпият ни лидер щото без него магистрали няма да имаме. 

  Освен това правото да пътуваш по магистрала е основното ни човешко право и основна ценност на обществото. А днес Мартин Димитров с цялата си наглост взе че разкритикува ГЕРБ, че системно нарушавали основните човешки права. Нима има друго човешко право освен да бръмчиш по магистралата?! Ако има ГЕРБ още не са го гласували.

 Докато беше в Япония нашият шогун се срещна  с ръководството на корпорацията, която произвежда българско кисело мляко в Япония. Или както там е известна Pepsi Yogurt. А Коката Кола японците са превърнали в Water salad.

image image

 
Категория: Политика
Прочетен: 4224 Коментари: 6 Гласове: 3
Последна промяна: 26.01.2011 08:59
image

На 11-и януари при посещението си в Димитровград великият ни вожд, пътешественик и откривател на впечатляващи строежи,  Бойко Борисов получи два на пръв поглед мизерни и непотребни подаръка-буркан бамя и катък. Бамята прилича на чушка, а катъка на онова бялото в салата "Снежанка". 

 Интересен факт за откритите от бате Бойко градежи:
Те никога не са обвити в лиани и из тях  не се търкалят човешки кости, а са направо готови за посещение от туристите. Това е една от необяснимите суперсили на бат Бойко.

Ето го кмета на Димитровград - Стефан Димитров да обяснява на Бойко Борисов как може да са му полезни подаръците срещу скандалите със СРС-тата- по една бамя потопена в катък във всяко ухо и няма да чува никакви записи.

Трябва да се поучим от любимия ни лидер и да си запушим ушите за да не чуваме гнусните манипулирани записи.

Интересен факт за бамята: 
В  непубликуван все още запис лидерът на СДС Мартин Димитров се оплаква как когато бил малък -в трети клас - бил заточен (или както му казвали тогава бил на бригада) в концлагера "Консервна фабрика", заедно с целия си клас, където цял месец режел дръжките на бамята.
Категория: Политика
Прочетен: 3806 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 25.01.2011 20:28


  
 След шоуто от последните два дни "Вот на доверие на кабинета Борисов (въпреки изтеклите скандални записи за покровителстване на контрабндата от премиера и вътрешния министър)" на Парламента може да му се наложи да участва и във "Вот на недоверие на Росен Миленов (понеже така каза бат Бойко)". Ето защо:

  Снощи в "Шоуто на Слави"  бившия служител на Гранична полиция, НСБОП и ДАНС Росен Миленов ( в запис) каза, че е напуснал защото Цветан Цветанов   е превърнал  службите в инструмент за изпълняване на политически поръчки за съсипване на неудобните на властта, че Бойко Борисов и Цветан Цветанов са излъгали българския народ и че записите не са манипулирани откъм съдържание. 

Преди повече от век Марк Твен е написал "Всички лъжат". На българите май им е трудно да го проумеят, особено като опре до политиците, от които искаме не само да не лъжат, а и да са честни с нас и да  изпълняват обещаното.

Вчера и председателят на подкомисията за СРС-та Явор Нотев напомни на медиите че са избързали с пресилените си  заглавия "СПОРЕД ПРОКУРАТУРАТА ЗАПИСИТЕ СА МАНИПУЛИРАНИ". Но може би медиините оценки са дадени според поръчката на Искра Фидосова и Бойко Борисов, който като най-върховна инстанция се произнесе, че са "компромати" и "манипулирани".

  Звучи абсурдно, но благодарение на този честен гражданин Росен Миленов, обвинението на Яне Янев, че Цветанов е превърнал ДАНС  в Гестапо са на път да се окажат верни. И затова полицията би трябвало да го пази. О, не това значи да го пази от другите полицаи от ДАНС. 
Категория: Политика
Прочетен: 3465 Коментари: 3 Гласове: 5
Последна промяна: 25.01.2011 18:32
Много по-приятно е да разхождаш с хеликоптер туристи, а не журналисти. Последните те притискат с неудобни въпроси, депресират те с критичното си отношение и не са склонни да ти ръкопляскат за разлика от туристите, които пък и вярват на всичко казано.

Преди около и година и половина, приблизително месец или два след изборите, един от новоназначените министри Симеон Дянков, в поредното си "разкритие" за далаверите на тройната коалиция, на висок глас се оплакваше  как   бившият министър на вътрешните работи,онова корумпирано чудовище, Румен Петков го насадил на туристически хеликоптери: 

Говорих с министър Цветан Цветанов и му казах, че „вашето министерство си е поискало преди две години хеликоптери, но незнайно защо ние сме ги купили.

Не обвинявам Симеон Дянков, че се е оплаквал високо, все пак той освен на Брад Пит прилича и на Пласидо Доминго.

Медиите започнаха да ни бомбардират оглушително за
Мистериозна сделка с 4 туристически хеликоптера. (
После се оказа че хеликоптерите са три. Симеон Дянков го съобщи в парламента.)

Миналата седмица на 15.01.2011 хеликоптерите бяха посрещнати от военен оркестър свирещ музика от "Междузвездни войни". Или поне както Веско Маринов им е обяснил че трябва да звучат "Междузвездни войни" за да се хареса музиката на Цветан Цветанов и Бойко Борисов.

На събитието имаше и хора с грейнали лица, които  не ги интересуваше и не питаха дали тези хеликоптери са онези скандални Дянковo-Петкови   хеликоптери. Защото тези хора бяха туристи, а не журналисти.

image

Категория: Политика
Прочетен: 1912 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 21.01.2011 21:02
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777641
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094