Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777583 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Юли, 2013 г.
image

В американската гей столица Сан Франциско през уикенда се проведе гей парад и в него участва младият, красив, интелигентен и нямащ проблеми с цената на тока Марк Зукърбърг заедно със служители си. Не, във ФБ всички не са станали гейове след всички псувни, които отнесоха, след като акциите на социалната мрежа се сринаха с 50%, просто подкрепят тези в неравностойно положение, независимо дали са LGBT или лисици.

И в София трябваше да се проведе гей парад, но беше отложен заради #ДАНСwithme. Вместо двата потока да се слеят. Може би защото гейовете, макар да са красиви, не са толкова млади и богати. Освен Яне Янев.  

Въпросът е дали на гей парада ще се появят Прокопиев/а/и, след като на #ДАНСwithme цъфна Прокопиева? Искрата на демокрацията  олигархската и душа  я подпали  огромен пожар за разчистване на горите на Суматра, започнал преди две седмици и обгазяващи Сингапур. Може би Прокопиеви ще се покажат и на гей-парада есента ако огънят продължи да гори. Затова - гори, Суматра, гори.
Категория: Новини
Прочетен: 6189 Коментари: 1 Гласове: 15
Последна промяна: 17.08.2013 17:49
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777583
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094