Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777553 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Февруари, 2012 г.
image

В Хасково се поздравиха за празника на влюбените с най-оригиналната жива картичка. "Днес любовта е навсякъде и можеш да я срещнеш на най-неочаваното място " е посланието на този извратен уличен артист от Хасково, заради когото местната гигантска статуя на Света Богородица се изчервява.

От haskovo.me
Категория: Забавление
Прочетен: 1646 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 15.02.2012 17:12
Негова Магистралност, Великият диктатор Бойко Борисов, разбира се, заслужава полагащото на високия му пост специално отношение, на пълно покорство, защото той не е някакъв си премиер.. малък да го прекъсват. Който не вярва да погледне в протокола, пише го точно до "може да носи кирлива шапка на всички церемонии". Ама няма да му говорите така, госпожо Найденова! Можете да прекъсвате любовника си, Бойко не е свикнал да му се говори така!

Не знае ли водещата Дияна Найденова, че Негово Магистрално Величество не може да отговаря просто с ДА или НЕ? Защото най-краткият отговор е "Да/не, магистрали, магистрали, пречиствателни станции, аз, аз, аз". 

Затова не биваше да го прекъсва, а трябваше покорно да изслуша
за трилионен път фалшивите хвалби колко магистрали са построени, макар от това на всеки разумен човек вече му идва да повърне.  Но дори и да ни в страх, че ще повърнем асфалт е наш патриотичен дълг да не прекъсваме Бойко и да слушаме за магистралите. Не знае ли Дияна Найденова, че като говориш с Бойко Борисов не трябва да си по-висок от маркировъчната линия по магистралата?! Поздравления Бате Бойко, с това официално надмина Тодор Живков.
Категория: Политика
Прочетен: 2871 Коментари: 4 Гласове: 11
Последна промяна: 09.02.2012 13:25
В понеделник сутринта смелият ни премиер обяви на всеослушание, че купените от злодея Станишев хеликоптери Кугър с които смята да полети на спасителна мисия от Пловдив до село Бисер нямат системи против обледеняване и може да паднат.  

Но Бойко Борисов с риск за живота си се качи на Кугърите и те като по някакво чудо полетяха, и успешно покръжиха из Хасковско, вдъхвайки увереност на отглеждащите кауни и карпузи селяни.

После се оказа,
че тези точно тези Кугъри са имали обледеняващи системи. Но Бойко Борисов не е излъгал. Кугърите са нямали  системи против заледяване, докато един радиоактивен батман, мутирал в министър-председател ухапал хеликоптерите и на тях чудодейно им пораснали противообледеняващи системи. Всеки знае какви чудеса се случват след ухапване на мутирал радиоктивен организъм.

 Медиите като цяло не оправдаха достоверността на премиерските твърдения за Кугърите и, че министерство на армията не поддържа противообледеняващите системи на всички хеликоптери, защото така цялата хамлетовска драма щеше се окаже не достойна за Оскар, а голяма лъжа и гаф на българския Джордж Клуни. Но така е когато медиите са ухапани от мутирал радиоактивен батман, влял им отровни за обективността им потоци от пари в кръвта и затова са неспособни да казват истината.
Категория: Политика
Прочетен: 1433 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 08.02.2012 22:09
В село Генералово, Свиленградско, отказват да обявят официално наводнение, докато любимият им генерал не дойде  да пререже лентичката и да открие бедствието за радост на местното население, каквато е традицията според телевизионните бардове на любимия ни лидер. Ама в Генералово ако искат да видят генерала, трябва да си взривят дигата и да се наредят на опашка.

На обикновените българи затова не бива да им се дава думата
 на живо, защото има опасност да  вземат за мезе "генерал" Бойко Борисов с неговите втръснали на всички лентички и тогава я вапцахме слугинажката телевизионна политика.
Категория: Политика
Прочетен: 2259 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 08.02.2012 17:13

image  
Росен Плевнелиев добре изпълнява ролята си на български президент, един напълно безмислен пост. Освен ако не става дума за имитиране на загриженост с обикаляне наоколо като рекламно лице на властта, допуснала инцидента и смятаща, че зимата е най-доброто време за къмпингуване на палатка
Категория: Политика
Прочетен: 2338 Коментари: 2 Гласове: 4
Последна промяна: 11.02.2012 09:21
image

Практичният Росен Плевнелиев видя ползата от една разходка   в наводнените райони около Бисер и Свиленград за да покаже суровото си лице геройски яхнало БТР в имитация на загриженост, макар цялата бетеерска работа да е бетер Гоце. На Цветан Цветанов му се вижда само носът.
Категория: Политика
Прочетен: 2513 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 11.02.2012 13:14
image За посланичката на Словения в Япония, Хелена Зорко, подписването на ACTA е ужасна грешка. Толкова ужасна, че тя публично се извини и призова за протест.

  След  ратифицирането на АСТА на 27-и януари в Япония от Европейският съюз, включително и България, посланик Зорко усетила общественото недоволство. В открито писмо тя признава, че е подписала АСТА, защото правителството и е наредило, и тя не е обърнала особено внимание какво подписва. Според нея споразумението АСТА ще ограничи свободата, която имаме в най-голямата мрежа в човешката история.
Хелена Зорко пише:
 
Първо се извиних на децата ми. После се опитах да отговоря на познати и случайни хора, които изразяваха своята изненада и ужас от АСТА. Но тъй като те стават все повече го правя публично. Искам да се извиня, защото подписах ACTA изпълнявайки служебните си задължения, но не и  гражданския си дълг.

Госпожа Зорко заслужава маска на Гай Фокс, а всичко което ние ще получим е Румяна Желева.
Категория: Новини
Прочетен: 1961 Коментари: 1 Гласове: 5
Последна промяна: 03.02.2012 20:32
image Ако и вие като политиците в Европа сте в плен на идеите на неолибералните идиоти от Института за пазарна икономика, които не могат да направят разлика между индивидуалната спестовност и националното затягане на коланите, сигурно се радвате как Гърция преди две години цъфна и върза, след като се съгласи на неолибералното лекарство пускане на кръв. Само че резултатите в Гърция, а  и в целия скапан Европейски съюз, ръководен от Адолф Меркел, са доста потискащи, въпреки всичките гръмки неолиберални обещания и заклинания как рязането му е майката:

Втора година Гърция хвърля през борда всичко излишно, но корабът не спира да потъва. Даже обратното, потъва все по-бързо. Вместо да се увеличат с 3,3 милиарда, през миналата година данъчните приходи на Гърция намаляха с 2 милиарда. Безработицата скочи от 9 на 16 на сто и в резултат от орязването социалните разходи рязко се увеличиха, вместо да намалеят. И вместо да се свиват, дългът и дефицитът зейват още повече. Точно както предсказва цар Соломон още преди три хиляди години - оказва се, че рязането на разходи задълбочава рецесията, че свиването на дефицита увеличава дефицита.

Валери Найденов  в "24 часа
Категория: Новини
Прочетен: 2219 Коментари: 2 Гласове: 8
Последна промяна: 03.02.2012 14:45
image

Поздравления, мъже (освен ако не сте в партия ГЕРБ, понеже там има само един мъж). Взимайте пример от Първата дама на Бойко Борисов - президента - и не се срамувайте да давате воля на чувствата си.  Докато Росен Плевнелиев почиташе жертвите на комунизма, спомняйки си, че като 10-годишен ученик е принуждаван да ходи на бригада, за да бере памук без пари, като американски роб,  президентът се просълзи. Театралниченето, като извадено от турски сериал, сигурно е разтопило от умиление пещерните антикомунисти с бетонни  глави.

Загрижеността на президента щеше да е похвална, ако я проявяваше към всички жертви. Обаче той,
който се похвали, че може да крещи, на два пъти попитан дали има полицейско насилие избегна да отговори положително или отрицателно. Всъщност защо изобщо трябваше да го питат, нали уж можел да крещи? 

Може би е по-практично да си мълчи, защото Цветан Цветанов е дал на Плевнелиев  3-4 пържолки?
 Или понеже в ГЕРБ един е мъжа и той е Бойко, е трудно да се каже пот изборите и досега кой кого командва -  ЦвъЦвъ Плевнелиев или обратното. 

Как обаче Плевнелиев да признае, че гавазите на ЦвъЦвъ бият при изпълнение на служебните си задължения, като 
министър Цветанов  беше шеф на предизборния му щаб? Оттам нататък следват въпроси за това как полицията си e изпълнявала задълженията по време на изборите. 
Категория: Политика
Прочетен: 1622 Коментари: 0 Гласове: 8
Последна промяна: 03.02.2012 14:18
След ареста на Стефан Кленовски в акция "арестуването е новото ходене на мол" полицията пусна запис за доказателство, че не е имало бой. И кифлизираните журналисти масово повярваха на очите си, въпреки че се вижда как полицай шамаросва проснатия Кленовски. В МВР е пълно с подобни феномени-например главният секретар Калин Георгиев, който си подаде оставката и беше уволнен от Бойко Борисов, все още заема поста си.
Категория: Новини
Прочетен: 6952 Коментари: 15 Гласове: 3
Последна промяна: 02.02.2012 15:30
image
Неспокойния дух на Джон Мейнард Кейнс изпраща болезнени социалистически послания на спасителя на еврото.   


image  

И Chara от блогбегето няма да има повод за недоволство, че присъствието ми в публичното пространство е обида.
Категория: Политика
Прочетен: 4002 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 02.02.2012 07:35
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777553
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094