Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777451 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Април, 2013 г.
Тази сутрин  на БФБ-София  се сключиха  сделки за 89% от капитала на компанията майка на блог.бг Инвестор.БГ АД, , която била купена от Bulgariа on air, която е собственост на ТИМ. Вероятно това ще доведе до промени навсякъде по веригата, което би било добре, че тука баялдисахме вече (хммм, ТИМ, замислям се, хммм). На oфициалния блог на blog.bg ни дума ни стон, вероятно страдат тихо, щото положението може да стане фоставка. Те такава е корпоративната политика в България, като е в ръцете на Спиндермаан. Той пратил пощенски гълъб със официално съобщение от компанията майка, но птицата проклета още я няма. 

Страхотно, сега осъзнах, че модераторите&админите вместо да напишат нещо в блога на блог.бг оставят ние да им запълваме дупките.

Поздравления, сега сме роби служители на ТИМ. Ако се чудите как да продължите вземете пример от робота Бендър на аватара ми-той се задвижва изцяло от алкохол.
Категория: Новини
Прочетен: 5837 Коментари: 2 Гласове: 16
Последна промяна: 22.04.2013 22:27
image

Томислав Дончев беше, или може би не, беше финансов министър на ГЕРБ. Той също е кандидат за депутат от Габрово, което е може би област, а може би не, зависи какво реши тройния принц на Тикволандия. 

Томислав Дончев обаче определено е този най-вдясно на снимката. Впечатляващо, но на обявата всички думи са написани правилно. 

 Моля, въздържайте се да звъните на ГЕРБ Габрово само за да им предлагате като млади магарета Владислав Горанов или Яне Янев.

А също трбява да сте благодарни, че ви моли за помощ Томислав Дончев, а не Цецо, тогава щеше да се налага да търсите шест магарета.

Ако Дончев стане следващия финансов министър Бойко Борисов ще казва, че го е намерил под едно дърво, където стимулирал местната икономика, помагайки да бъде набавена традиционен балкански високопроходим транспорт, а именно магаре.
Категория: Политика
Прочетен: 3862 Коментари: 0 Гласове: 8
Последна промяна: 19.04.2013 21:24
Изнервените в очакване на уйкенда туитърджии луднаха по тази снимка на @Denitsa333 със следния текст Гарантирано от ГЕРБ! Подкрепилите ГЕРБ през 2009 са фалиралите днес през 2013.  

 image

Може би предизборния лозунг на ГЕРБ трябва да бъде: ако ви се иска пост-апокалиптична драма не ви трябва да гледате Revolution, The Walking Dead или Defiance, просто излезте на улицата за да почувствате отчаянието и разрушението по-реално, отколкото ако гледате американски сериал, гарантирано от ГЕРБ
Категория: Политика
Прочетен: 3157 Коментари: 1 Гласове: 10
Последна промяна: 19.04.2013 19:34


В опит да покаже колко сме отдадени на Дянковския режим на строги икономии (понеже самозапалванията спряха) от Агенцията за инвестиции решили да рекламират страната ни в чужди печатни издания, телевизии и интернет.

Скрития смисъл на рекламата е "Ивестирайте в България, ние сме твърдо решени да икономисваме, толкова, че даже икономисахме част от страната си." Всъщност мотото на рекламата е Bulgaria-investment friendly (толкова френдли, че продадохме Пиринска Македония).

Може би от Агенцията за инвестиции са решили да инвестират в Apple Maps, където всичко е като във филма Inception, а на България и липсва долния ляв ъгъл с Петрич и Сандански? 

Или Агенцията за инвестиции просто е представила една вталена фотошопната България, за да изглежда привлекателна на инвеститорите?

Или Пиринско е изрязано, щото нали требе да сме инвестмънт френдли, пък тия македонци сите темерути?

Шефът на Българската агенция за инвестиции Борислав Стефанов опитал да се защити с тъпото оправдание: инвеститорите не идват в България заради правилна или сгрешена карта. Може би те инвестират там, където има компетентни хора, а тази реклама им показва къде ги няма.

Защото клипът с географския гаф е бил съгласуван с над сто "експерти"-икономисти, финансисти, пиари.

Сори,  Петрич и Сандански, вие вече не сте в Колорадо.  

В Кърджали също се оплакват, че част от областта била изрязана
Категория: Новини
Прочетен: 2550 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 18.04.2013 22:19
image

Колко време мина откак за последно бяхте ядосани на ГЕРБ за безобразията им? 24 часа? Може би ви липсват скандалните гербаджииски новини? Е, ГЕРБ Хасково са на линия да ви сервират дневната ви доза повод за възмущение, сега с кражба на обедната почивка и корпоративен натиск върху избиратели.

Вчера вместо на митинг, местните  кандидати-депутати гербаджии отишли да агитират в завод за гъши дроб. На събитието, провело се през обедната почивка, присъствали 300 отегчени работници/крепостни, един страшно отегчен бивш министър-Делян Добрев, може би защото е нямало марули, и един бивш шеф на НАП, ухилен като пача, може би защото е нямало марули, а гъши дроб. 

А също е присъствал и собственикът на този и още няколко птицекомбината Иван Ангелов, който изнесъл лекция на непросветения пролетариат на тема: защо трябява да гласуваме за ГЕРБ. Spoiler alert-за да имате гъши дроб. A после местния феодал може и да им е дръпнаел едно конско "как да изглеждаме изпълнени с уважение и признателност към ГЕРБ, докато сме в ролята на реквизит за фотосесията им, а за кого ще гласувате си знаете".   

Някои от вас може в потрес да си помислят "Боже, колко страшно недемократично, антиамериканско и нередно е да се оказва натиск върху избирателите", но няма да са прави. Миналата година кандидатпрезидента на републиканците Мит Ромни имаше подобна проява-той дръпнал реч пред  миньори, принудени да присъстват от собственика на мината, който бил близък с Ромни. Миньорите били заплашени с уволнение ако не отидат да "подкрепят" Ромни и им "дали" ден неплатен отпуск. 

Делян Добрев (известен масон) и олигарха на гъшия дроб може да са станали толкова гъсти по  "нормален начин", а може просто да са членове на една масонска ложа.

 Haskovo.info съобщава новината под заглавие "Производители на птици и гъши дроб благодариха на ГЕРБ", като статията завършва с "Купуването и продаването на гласове е престъпление", което предполага, че е платен материал, но никъде не го пише.

Това обаче не е всичко по случая Гъшия Дроб. Oт Дарик  възторжено тръбят:Работници ще пишат на Бойко Борисов. Благодарят му, че е помогнал за развитието на животновъдството.

 А сега ще подам сигнал на samizbiram.bg и очаквайте включване, ако ми отговорят. ГЕРБ Хасково-маруля и гъши дроб, край. 

Агитация на работното място изглежда като отстъпление от практиката от 2009-а, когато Бойко се обаждал на бизнесмени да им обяснява за кой трбява да се гласува.
Категория: Политика
Прочетен: 3781 Коментари: 1 Гласове: 9
Последна промяна: 20.04.2013 17:50
image

Как прави зайчето? Скок-подскок. А как прави Делян Добрев? Докато беше министър: скок-подскок, ох, спънах се в едно кашонче със секретни документи. А по време на предизборната кампания:скок-подскок по хасковския пазар за репички, краставици и маруля. 

Така направил в събота Делян Добрев, наобиколен от местни журналисти, в нещо, което би трябвало да мине за предизборна кампания. Хасковлии, разбира се били трогнати от вниманието, щото те са виждали министър, колкото софиянци български зеленчук. Докато Добрев си купувал маруля за 5 (?) лева, обещавал по 5 милиарда лева инвестиции на година. Боже, колко лесно се правят с избори, трябва да опитам и аз!
Категория: Политика
Прочетен: 3933 Коментари: 1 Гласове: 9
Последна промяна: 15.04.2013 13:33


 ГЕРБ ви честити предизборна кампания 2013-а, открита вчера в Пловдив лично от великия вожд Поразяващия Ушите. Той, след месец криене изгря като руски метеорит  на медийния небосклон, произведе взрив от ужасни обвинения, от които нежните ви ушенца биха прокървили. Ако не сте от племето на гербаджиите де и затова нямате имунитет (а именно-мозъкът ви работи и помните как ни опяваха, че всичко си му е наред на резерва, и как ББ като Станишев вдигна пенсиите предизборно). 

А ако  сте от гербаджиите, това изобщо няма да го сметнете за издънка и разбира се, ще го сложите в златния си фонд, редом с Картофите, Овчарите и "Варна, ще си останете село", надявайки се Баце да ви спаси от пенсионерите, дето изобщо не са жертви на кризата, а жива всеядна напаст.

За жалост се намериха хора да му противоречат  на Бойко Борисов, завършил вишу при един от стоте най-видни икономисти в света (Дянков, ако сте забравили), а също и псевдополитици, които се възмутиха от безценната мъдрост на Баце, но на всички тях дни са преброени, само почакайте да дойде Победата. 

 След критиките, днес, вероятно за да не стане нов сакатлък с ново изпълнението на живо, чрез пресцентъра на ГЕРБ Баце  напълно в духа на "иди ми, дойди ми", се опита да се отметне от казаното без да се извини, защото думите му са били извадени от контекста от злия комунист (каквито сте и всички вие, критично настроените) Станишев . 

Вестник Труд беше един от малкото правоверни будистки онлайн медии, премълчали бойковизъма, защото там имат рапони в ушите си. А също и в бТВ, където имат и на очите си.
Категория: Политика
Прочетен: 5244 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 14.04.2013 12:22
До официалния и законния старт на предизборната кампания остват три дни, но днес ще бъде първият предизборен дебат, защото в неделя ГЕРБ даде неофициален старт на предизборната кампания,  което у нас не значи непременно незаконен старт. Поне според Главната Цаца.
 
 В синия ъгъл на ринга отбор ПИЦА (или може би Тиква), в червения ъгъл отбор НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ.

 Разбира се Негова Магистралност Бойко Борисов ще ни липсва, не защото може да вдигне кръвно от дебат, където ще изглежда неубедително и некомпетентно, а защото е зает да се снима в "O(A)з великият и могъщият 2".
 
9.04-Пицаджиите ще отговарят първи. Има ли пари в държавата за повишаване на минималната работна заплата? Владислав Горанов aka младият Айм Гъл Ранд започна да увърта, държавата не бивало да се намесва. 

9.06-Димчо Михайлевски от БСП естествено е за повишаване на минималната работна заплата.

9.08- Въпрос от зрител: сериозния икономист, като знаел реалностите в страната, можел ли да обещае повишаване на доходите?.

9.09-За ГЕРБ отговаря сериозния философ по образование Томислав Дончев. За БСП отоговаря серозната пчеличка Мая Манолова, тя обеща 450 лева минимална работна заплата в края на мандата и облекчаване на бизнеса от бюрократичната тежест. 

9.12-Мая Манолова:43 пъти БСП е предлагала мерки в парламента заоблекване на бизнеса, 43 пъти ГЕРБ са ги е отхвърлили. 

 9.14-Дончев истерясва заради НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НА ЕРП-тата, обяснява как  инвеститорите направо са се наакали от страх като чули за НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА, и сигурно затова всяка година чуждите инвестиции спадат.  Ако ЕРП-тата не са си спазвали договорите държавата да си ги вземе, отговаря Манолова, ама кой да те чуе. 

9.15-Лили Чудото взе думата за да повтори и тя  НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ и сега всички ще сънуват кошмари, щото НАЦИОАНАЛИЗАЦИЯТА  значи, че идва Апокалипсиса. 

9.17-Михайлевски пита Павлова дали не са мъчели хората като ГЕРБ са им замразили доходите. Горанов се притече на помощ.

9.19-Водещата май поизтърва дебата.

9.21 Ъ, вика водещата, опитвайки се да вземе думата от Горанов, но напразно, той има блага вест: ГЕРБ предлага още стабилност.

9.22- Имитирайки онова говедо Яне Янев Горанов започна да прекъсва Михайлевски. Стига с това тролене. 

9.25-49% от избирателите искали да се запази плоския данък, 47% - не.

image

 9.26-Мммъ, Лили Чудото се е облекнала на лакът но не защото и е скучно, а защото и е трудно да стои права, като е толкова кръгла. С плоския данък сме щели да привлечем чужденци работещи на свободен договор. Амчи как, сигурно е, както, че това ставаше през последните 5 години. Направо сме заринати с чужденци, дошли да плащат плосък данък, хелп.

9.29-Голямата лъжа в дебата, благодарение на Лили Чудото: имаме нарастване на чуждите инвестиции. А уж Баце ви забрани да лъжете.

9.30-Петър Чобанов от БСП най-накрая взе думата: 10% плосък данък щели да ни превърнат в империя.

 9.31-Въпрос от зрителите:що е средна класа. Горанов:тези със среден доход от около 800 лева. 

9.34-Чобанов се сети да обясни, че БСП предлагали фамилно подоходно облагане. 

9.36-Горанов  е противен, разказвайки виц: те може и деца да ви направят. 

9.37-Мая Манолова:Горанов беше дясната ръка на Дяняков и му държеше химикалката. Ръколяскания в залата за първи път.

  9.38-Томислав Дончев, великия икономист по неволя, заговори за единственото нещо от което разбира-НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА.

9.40-Водещата към Дончев:обещайте нещо и кажете как.Ни ще.

9.41-Мая Манолова предизвика за вори път ръкопляскания отговаряйки на хвалбите на Горанов за повишения кредитен рейтинг:с високия кредитен рейтинг, дето хората се палят.

9.42-Влади Горанов, OMG, когато говори наиситна ПОДБЕЛВА ОЧИ, гледайки нагоре. Ръкопляскания и за него, вероятно защото най-накрая спря да говори. 

9.43-Водещата се опитва да обясни на политиците, че това, което хората искат да чуят е нещо съвсем друго:пенсии и бедност по региони.

9.47-Оказва се, че Горанов е работил при Орешарски OMG той било комсомолче.

9.48-Може ли да се очаква учвеличение на пенсиите и то не с 2-3 лева.

9.49-Горанов:БСП винаги първи заговарят за пенсии. Швейцарското правило било вятър работа.

 9.51-Как се живее с 200 лева пенсия, Горанов? Виновни за ниските пенсии били експериментите на всички предишни управляващи. 

 9.53-Шивачите също страдат заради тъпите закони на пицаджиите, да ви открехнат комунистите. 

9.54-Самодоволния Горанов към Михайлевски: вие не сте специалист в социалното осигуряване. Водещата: и ние не сме. Къде са ви ръкопляканията, бе? 

 9.56-Дончев:дотук 5 милиарда не излизат, 1 милиард ще се загубят ако БСП отмени плоския данък. БСП: не, 300 милиона. 

9.58-Минаваме към безработица и бизнес. Тоя дебат става все по-скучен и противен. Аз обвинявам Обама, че миналото лято направи толкова интерсни дебати и така вдигна летвата.

 10.00-Бедните райони, тоест 90% от територията България. ГЕРБ предлага от 2013-а с милиард лева за инфрастуктура, бля, бля, разбира се европейския социален фонд, бля, стимули за работодателите за наемане на младежи до 29 години. 

 10.02- Мая Манолова предлага вишуто да се счита за стаж, без да се купува.

10.05-Тролът Томислав Дончев продължава да за да плаши малките деца повтаряйки с патос НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ.

10.07-Томислав Дончев е министър на национализацията в ГЕРБ. Той е за предоставяне на безплатна земя на инвеститорите, само дето мръсния ЕС го забранявал.

10.09- Най-интерсното което може да се случи в оставащите 20 минути на дебата е колко пъти Томислав Дончев ще повтори НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ.

10.11-Добре, че беше видния икономист Томислав Дончев да спомене Световната Икономическа Криза.

10.13-Как издържат зрителите в студиото на БНТ да не се самозапалят? 

10.14-Лили Магистралата е дошла на дебата да повтаря ИНФРАСТРУКТУРА,четрити пъти я повотри за една минута, Боже, четири, ви казвам. 

10.16-Добре, че Лиляна Павлова беше на дебат, та успя да изгори две калории, докато стоеше права, такова чудо най-близко до фитнес за първи път и се случва.

 10.24-Боже няма ли край? Ако бяхме дикататура нямаше да имаме дебати, дано ГЕРБ управлява следващите 30 години, край. Беше скучно и мъчително като Междузвездни войни Епизод  1, 2 и 3 наведнъж.
Категория: Политика
Прочетен: 2827 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 09.04.2013 23:10
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777451
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094