Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777565 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Април, 2012 г.
Ако сте се чудили дали министъра на недвижимите имоти Цветан Цветанов си е взел изпита за ръченица от полицейското училище (важно е, за да можете да играете по свирката на шефа), спрете, защото имаме доказателство. Освен това знаем, че комисар Кристалина Георгиева не е забравила ръченицата, макар в нейния комисариат да и викат танца "когато скачам и викам чик-чирик, щом сомалийци почнат да стрелят с автомати в краката ми". И накрая, една лоша новина-неформалния министър на полицията Веселин Маринов не стига, че все още е на свобода, ами и му позволяват да пее. Е, така е, когато ЦвъЦвъ е влюбен в теб! Какъв по-хубав сватбен подарък от изпълненията на любимите клоуни на България ЦвъЦвъ и Веско?!

image

image

/ http://haskovo.info/
Категория: Политика
Прочетен: 4365 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 02.05.2012 16:29
Оказва се, че чрез фракинг е чудото, с което можем да постигнем невероятен икономически растеж. Защото фракинга причинява  земетресения, рушащите се сгради имат нужда от саниране или направо от нови сгради, а ако се притеснявате откъде хората ще вземат пари, отговорът е от шистовия газ. Сигурен съм, че затова Плевнелиев ще вкара фракинга в чудодейния си план България 2020, кръстен на тайната коалиция от банкери и индустриалци, които са го изработили, и които подкрепят президента.

Според две отделни проучвания, в САЩ и Великобритания, фракинга причинява земетресения. Освен това  в слабо населената Западна Канада, където се фракингва, вече се забелязва увеличена сеизмична активност. В САЩ увеличението на земетресенията заради фракинга е шесторно.

И все пак въпреки опасността от земетресения Дейвид Камерън няма нищо против Великобритания да продължи с фракинга. Това се казва икономическа прозорливост.
Категория: Новини
Прочетен: 1930 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 19.04.2012 17:03
image

След зимата се оказа, че гордостта на властта-магистрала "Тракия"-е на вълни. Това естествено стресна Бате Бойко, но не защото това би създало проблеми на българите, а на него, защото той няма да може да хвърчи с незаконните 180 километра в час по магистралата за да открие поредната мантинела. Но и на този проблем премиерът има лесно, бързо  и експертно джедайско решение-трябва само да се съсредоточи, да се напъне, такааа, оооще мааалко и магистралата ще се изглади. А заради напъването му ще се окаже и, че в Черно море са се образували милиарди тонове природен газ.
Категория: Политика
Прочетен: 3809 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 02.05.2012 22:04
image
 
"Сега ще имитирам как Кристофър Уокън танцуваше като зомби в клип на  Фатбой Слим". huffingtonpost.co.uk 
Категория: Забавление
Прочетен: 2082 Коментари: 1 Гласове: 4
Последна промяна: 18.04.2012 17:47
image

Вече цял месец продължават всенародни тържества из целия свободен демократичен свят по повод отказът ни да достроим АЕЦ Белене. В празненствата се включи и допринеслия най-много Бате Бойко да вземе това мъдро решение- Хилъри Шеврон Клинтън. Миналата седмица по време на срещата на високо равнище на двете Америки в Колумбия Хилърито се насмука с бира като атомен реактор с вода и друсна един кючек, или по американски-румба. Американските медии естествено премълчават АЕЦ Белене

image
Категория: Политика
Прочетен: 1739 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 18.04.2012 20:17
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777565
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094