Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777548 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Септември, 2013 г.
Изглежда, че един австрийски съд ще трябва да преразгледа мотивите си за присъдата на местния лобист Хохегер, след като по-висша инстанция (Бойко Борисов) постанови истинските причини, заради които следва да бъде хвърлен в затвора. Миналата седмица съдът в Австрия осъди Хохегер, защото помогнал на Телеком Аустрия да прехвърли около милион евра в сейфовете на една австрийска партия чрез фалшиви фактури и други тарикатлъци. Но това може скоро да се промени.

 Защото  Вождът на Фейсбук Бойко Борисов зачерта решението с червен химикал и обяви на стената си Божествената истина, че  Хохегер е получи 2,5 години затвор, защото е получавал пари от Сергей Станишев и Моника Йосифова. След тежката Му дума австрийския съд няма накъде да мърда, освен почервенял от срам от допуснатата грешка да я поправи, подчини се бе!!!  
 image
  Корумпираният мръсник Хохегер се къпе в парите, пратени му от Станишев, снимка- ГЕРБ. 

Някои медии, като Сега, съзнавайки, че сред читателите им има и такива с акъл на калинки дори изрично уточниха :Присъдата на Хохегер няма връзка с лобистките договори, сключени от правителството на Станишев за реклама на България в ЕС.

Но шарлатаните, които в България минават за новинарски сайтове и са много бързи в разпространването на лъжи и манипулации се хвърлиха да тиражират невярното откъм фактология послание на Бойко Борисов, без да поместят дори и уточнение за какво е бил осъден Хохегер, какво остава за критика към всеобщия любимец.  На тях, а и на гербаджиите, не им трябва проверка на фактите, стига им, че е излязло от златните Му уста, а оттам не излиза какво да е, само от брилянт нагоре. 

Остава Той да изгрее по всяка телевизия и да пробва да ни пробута леко преиначената си версия на реалността,  както в случая  Р. Овч, само дето сега Дудука вече го няма за да свирят заедно своята фалшива песен, която омайва избирателите и ги кара да гласуват за ГЕРБ.
Категория: Политика
Прочетен: 2965 Коментари: 0 Гласове: 10
Последна промяна: 17.09.2013 22:40
Ах, ушите ми кървят! Но пък царят на уличното красноречие-Бойко Борисов, се върна на трона си, когато в събота в медиите изтече поредната му страхотна простотия, приличаща на нещо лигаво извадено от канавката (все пак-говорим за улично красноречие). Така в България геният на Бай ви Ганя замества/прави политиката с непростойно поведение, подхвърляйки обиди, прякори, епитети, закани, лъжи . 

Предполагаме, че Бойко Борисов си е хапел ръката за да я спре, защото тя искала да отиде да обърне с хастара навън Дудуците, на които преди това свиреше всяка седмица в БТВ. Може би не сте чули телевизиите да споменават този бойковизъм, понеже са загрижени за нежните ви демократични ушенца. Но ние не сме, така че пригответе се за най-лошото...или пък изслушайте двете минути и се почувствайте доволни и честити.

Как е в чужбината ли? Миналия ден британският премиер
се скара на свой депутат, обидил Путин в Туитър и му напомни, че добрите обноски са от първостепенна важност. Записът е от среща на младежката организация във Варна.
Категория: Политика
Прочетен: 3470 Коментари: 1 Гласове: 10
Последна промяна: 11.09.2013 08:01
Изглежда това лято слънцето е пекло доста силно, защото в края му  медиите се видиотиха на тема автобуси. Всички, с поне минимални интелектуални претенции скочиха с видима враждебност от високата си софийска кула от слонова кост да ги облепят с грозни стереотипи  и поредния от тях е Драго Симеонов от Дарик радио:

Едва ли съществува друг обект, който по-красноречиво да символизира нивото на ментална зрялост у българската политическа класа от автобуса. В родния контекст това отдавна не е обикновено превозно средство, а важен фактор в движещите процеси на разбирането ни за демокрация. С автобуси бяха докарани онези верни клакьори на правителството, които с гърди бранеха актуализацията на бюджета; и пак с автобуси ГЕРБ мобилизира симпатизантите си....

Тц-тцъ-тцъ, след само три месеца управление на БСП и ДПС символ на менталната зрялост у българската политическа класа вече е рейса, а не гербаджисйкия Кугър, който победоносно разнасяше телесата на предишната власт. Какава деградация! Краят на цивилизацията е близо и предвестниците на края ще дойдат не на коне, а ествествено, о  ужас, с автобуси :( :( :(

 И с какво да се придвижат хората от провинцията до София? Както истинските софиянци обикалят провинцията - с Кугъри? Или може би да приситигат по интернет, който е series of tubes? Тогава щеше ли да има разлика? Както каза един от протеста-хората имат право да ходят където си искат. И да протестират. И, партиите да ги организират, това не само, че не е забранено, така се прави навсякъде. Никъде по света хиляди спонтанно не хващат самолет да прелетят хиляди километри за да протестират. Ако нямате доказателства, че са принуждавани-гръмнете се бе! Първо ореваха орталъка за "младите, умните и красивите", сега подхванаха друг стереотип-автобусите, защото се гнусите от париите от провинцията.

При гостуването на протеста и контрапротеста из провинцията оабче не се наблягаше на автобусната самоорганизраност, вероятно защото тя е позволена само на софиянци.

Категория: Политика
Прочетен: 1791 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 11.09.2013 14:02
В сряда беше първото заседание след ваканцуването на най-социално отговорният  парламент, направил най-много да ни социализацира с политиката-тв предавания, Фейсбук, протести, контрапротести, мани-мани.  Никога няма да познаете каква е била първата работа на депутатите-гласуване на декларация в подкрепа борбата да остане олимпийски спорт, вероятно прочетена от Бойко Борисов по трико. После Кольо Терориста подаде сигнала за за бомба в Народното събрание, за да покани депутатите на площада за един harlem shake.   

 А там отвън политическият сезон се откри с народни танци и състезания по дърпане на синджир:

 image

В тях се включиха и алчни пенсионери, тръгнали към Кауфланд за евтини банички, но спонтанно се хванали за веригата, щото им казали, че имало евтини ограждения.


Всъщност това беше щурм на щурмуваците от протеста, опитващи се да спасят своя Тъмния Лорд  Дарт Бойко, пленен от злите комунета.

image

 

Нашият любим Тъмен (на тен) Господар  официално обязди протеста  и  биде коронясан от "Евронюз" за негов лидер, като Протестната Мрежа неформално му връчи короната предишния ден, когато 15 човека от  отишли в централата на ГЕРБ и поискали няколко автобуса протестъри, a Баце им обещал, да не се показва, хаха. Така протеста беше приватизиран от ГЕРБ, за един долар и безброй розови обещания    image 


Но най-важните проблеми в сряда бяха:
  1.Автобусите, автобусите, автобусите в София и дошлите с тях протестиращи и контрапротестиращи. Вманичаването на телевизиите на тема "как дойдохте до София?" и враждебното им отношение към провинциалистите от автобусите ми дойде твърде много. Сякаш хората, независимо от коя партия са, трябва да си протестират на село?! И С КАКВО ДА ДОЙДАТ ДО СОФИЯ, С ХЕЛИКОПТЕРИ КУГЪР ЛИ?
 2.Не стига това, ами провинциалистите си носят и храна и вода в автобусите, с  отблъскваща агресивност подчертаваха анорексични журналситки, вероятно защото за тях храната е оръжие за масово унищожение. 

Ето как медиите реагираха на нахлуващите провинциалсти, скъсали София от протести:
 image


На последно място, за радост на некои протестъри и медии  на протеста имаше един истински задник.

image
Категория: Политика
Прочетен: 2359 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 11.09.2013 05:09
Kакво обърка тази седмица президентът на Колорадо? Много работи, ето какво. Май герберския хомункулус е урочасан от феята на красноречието (заклинанията и включват хипнотизиращо размахване на ръце, придружено с мистични напеви "цъфнал ГЕРБ, цъфнал ГЕРБ").   

 Първо:Помооошш, оказва се, че Плевнелиев е Спиндермаан:
 image
Конфронатция?! Супер, още един фалшив профил. Или е истински, но Роската сбъркал, щото туити, докато кара колело. И между другото, другарю комсомолски секретар- нима гражданското общество трябва да стои само зад една партия (добре де, може и Коалиция на желаещите...да не влезнат в затвора), да има само едно мнение? За гражданско общество ли става дума или за Зомбирано Опщество?

 Второ: вчера в Пловдив, напук на предишната си подкрепа си за симпатичния протест на умните и красиви надменни арийци, президента пак  доказа, че каквото каже е вярно, но частично. Той стигна до прозрението, че :подходът  „протестиращи срещу контрапротестиращи“, „София не е България“,  „богати срещу бедни“ е вреден за нацията. Сега остава да забравите подкрепата му за "спонатнното" неолиберално театро #ДАНСwithme и как свали доверието си от правителството, затуй - към камерите за заличавне на спомените, марш. 

По-рано през седмицата пък се обясняваше, че не иска война срещу Сирия, каквито публикации се появиха, вероятно защото заяви, че позицията му съвпада изцяло с тази на френския президент Франсоа Оланд и американския Барак Обама. А позицията, заел Бамз се оказа че е: ей така ще го гръмна Асад.

image

Не, сериозно,Обама е твърдо за война, той вече взе разрешение от Сената, с уговорката без сухопътни операции, но Конгресът се дърпа да му гласува ЗА. Оланд също подкрепя войната. Но и двамата имат нужда ООН да ги подкрепи в действията им, за да бъде войната легитимна, според преобладаващото мнение по света и у НАТО/ да не бъде военно престъпление.

Недоразумението с позициите на Веиликите Сили май се дължи на факта, че  Плевнелиев вече два месеца няма съветник по националната сигурност, да му превежда чуждите медии. Затова и като почна да се оправдава пак се оплете, давайки за пример "дебатите" в британския парламент. Само дето дебатите бяха по искането на премиерът Камерън да участва във войната, опакована за заблуда като "хуманитарна намеса", но вотът не мина. 

Плевнелиев ако се опитва да се вари по гъвкавост и хлъзгавост в мненията си с Баце много има да наваксва, но това беше добро начало.
Категория: Политика
Прочетен: 2108 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 07.09.2013 20:55
Транспортната дискриминация е напълно оправдана, защото протеста е серизно интелектуално събитие и ще го опетните ако дойдете с автобус. Не е интелигентно.  

 Но
провинциални диваци не го разбират и заговорничат утре да нахлуят на тумби с отвратителните си автобуси в София.Но така се делегитимира всеки протест. Автобуси!   Мале, мълчи! Незаконно е да знаете, нарушавате Закона за Красотата (неформално е в сила и е първият, който ще гласуваме като вземем властта). Автобусите са обида за Интелигентността, те са запазена марка на долните класи. А и неформалният бог на протеста-Харе Кришна е настроен  доста антиавтобусно. 

П
о време на гласуването на бюджета медиите ненапразно си издераха гърлата, че конртрапротестиращите имали нахалството да дойдат в София с автобуси! Въх, ше почина от тая дума! Трябва класа, бе хора, не автобуси. Затова преди да тръгнете към протеста/контрапротеста помислете добре как ще отидете. Ето пет напълно приемливи начина:  

1
. С колело. Дори и президентът мечтае да върти педалите. Призна че го прави засега само зад дуварите на Резиденшъл Парк на детски велсипед с помощни колела. Надява се да се научи да кара колело по-бързо, от това как да бъде президент. Ако сте на колело ставате с 60% по-куул и никой няма да ви познае, че сте провинциалист.
 
2.Метрото е най-препоръчвано.Миньорите от Кърджали ако вместо да копаят руда бяха мислили демократично, или поискали акъл от някое НПО, досега да са прокопали метро до София.
Понякога стават и сакатлъци, сутринта в метрото една кифла си беше сложила толкова парфюм, че се наложи евакуация, щото помислиха, че е газова атака на Ал Кайда. 

3.Помните ли контрапротеста на ГЕРБ през зимата? На тях имаше не автобуси, а свиневози/свинебуси, но гава никой не каза една лоша дума срещу свиневозите, една, така че- правете си извода. 

4. С бебешка количка. Вторият най-предпочитан от мен начин за ходене на #ДАНСwithme и 100% екологично чист. Ако имате памперс.

 5. С кучета. Ах, любимият ми транспорт! И не само на мен, все пак БТВ непрексънато повтаряше с умиление:кучета, кучета, кучета.


 image

Важно допълнение: Но за да изглежда пристигането ви най-яко, според Съветът на мъдреците  трябва дадойдете в София с хеликоптери Кугър. 
Категория: Забавление
Прочетен: 2933 Коментари: 3 Гласове: 6
Последна промяна: 08.09.2013 15:46
image

Днес батальона на ситите се строява (на снимката-техния водач Цецо Фет), за да падне утре Бастилията,но преди това за вдъхновение да си припомним как се появи най-новата теория за арийската раса на красивите и интелигентните, която ще ни управлява после, защото те във всяко едно отношение са по-висши същества. Все пак корони за миски не се раздават на всеки.

Виктор Цолова, преди да бъдат тикнати в концлагер от БТВ и после спасени от там от Нова телевизия, доста се тръшкаха в ефир в търсене на отговор на въпроса: кой разделя протестиращите. Кой беше тоя, дето ни раздели на млади, умни и красиви, с ценности, а другите остава да са боклуците, заслужаващи само газови камери, нали?

 За съжаление май не са гледали собствената си телевизия бТВ. Защото разделителната линия с ентусиазъм и надменност беше начертана от политкомисаря/брандмениджъра/изгряващата-звезда-на-Хитлерюгенд и #ДАНСwithme Зорница Миткова в "Лице в лице" на 18.06. Тогава за първи път се натарапи моралното и физическо превъзходство на протестърите:

-Там се каза, че това е протеста на красивите и интелигентните.

-Че #ДАНСwithme не е като зимните протести. И четиримата, поканени като лица от протеста казаха, че не са ходили на зимните протести. Всъщност двама се тупаха в гърдите.

Горделивата Миткова работи в агенцията на Ивет Добромирова, бивша пиарка на служебния премиер на Бойко Марин Райков. Тя призна, че много искала да има такива протести, мечтаела си за тях, защото десните не били представени в парламента (въпреки,че по закон депутатите представляват всички избиратели в района си). Във видеото се вижда как си противоречи, но водещите май са си глътнали езиците от надмеността и.
 
Така се роди появи бранда ХУИ-хубав, убразован, интелигентен, а с това и ХУИтата.  Рекламния рефрен беше подет от сините отломки Михаил Неделчев, просълзил се пред ПИК да описва протестърите като интелигентни, образовани, млади и расиста Калин Янакиев, отишъл и по далеч с качествените хора, а дневник се скъса от протестно "порно".

И така се оказа, че една от основната ценност на псевдодемократите от  #ДАНСwithme  е външният вид. Също както сините очи и руста коса били за хитлеристите. 
Категория: Политика
Прочетен: 2225 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 11.09.2013 14:00
Категория:почти страхотни идеи 

След тях щетите ще са такива че няма оправяне. Oще един Дянков няма да можем да намерим - да стегне така колана, че да излезем от тази финансова криза
.

Това каза миналата седмица Артистът, който докато ни управляваше с едната ръка рисуваше, с другата свирше на акордеон,а от глава до пети целият бе нахален като тапир. И сега продължава с нахалствотоси без да усеща, че стяга примката около врата си, обяснявайки се в любов към Цункащия Джиджито. Или може би се опитва да се самоубие, щото е Артист, и като не е в управлението се депресира? Скапани комунета, дека скрихте слънчогледите за натюрморта? 

 Дянков, въпреки че се хвалеше неведнъж, че ни е извел от кризата, не е-безработицата при него растеше, докато стигна 12%, а растежът едва креташе. Освен това:каква финансова криза, агонкоолу? Аааа, онази с пресъхналите чужди инвестиции, която се случи при Дянков ли?  Дянков, който беше изгонен от ГЕРБ и после всички гербаджии гракнаха, че били против нечовешката му неолиберална политика, ама тайно? 

 А малката Малка Пица Горанов, нали чиракуваше при Дянков? ГЕРБ да му лепнат на пицоида етикета "още един Дянков, който така ще стегне колана за да ви извади от кризата" и после да не питат защо бълбукат. А всичките неолиберални НПО-та около Зомбирано Общество? Там е пълно с "икономисти", дето с радост биха се заели със затягането на колана около врата на България.

Категория: Политика
Прочетен: 2160 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 03.09.2013 11:42
image

Фесйбук моментално разконспирира поредния фалшив профил на Бойко Борисов като част от по-мащабна схема за манипулация и измама, и затова му показа черен картон, потвърди на стената си си Марк Зукърбърг.

От своя страна от ГЕРБ се оправадаха, че Бойко не е бил изгонен от социалната мрежа, а сам е избягал: преди бягахме с Бойконалдо от парламента, за да се подготви за мачовете в Б група, но бягането от Фейсбук е много по-куул.   А и кой друг може да бяга от Фейсбук, за да тренира, освен скъпия ни лидер?   

Самият Борисов обясни, че щял да публикува формулата за превръщането на оловото в злато, като част от прогрмата му за излизане от кризата, но комунетата му хакнали Фейсбука. 

Най-осведомения човек в ГЕРБ-Цветан Цветанов коментира:
Т
ова, което имаме като нов домашен любимец на Путин-хакера Едуард Сноудън, не се ли чудите какво прави? След като през зимата Червената кибер армия деинсталира ГЕРБ от управлението сега  под предводителството на Сноудън и  по заповед на Путин хакнаха профила на Бойко Борисов . Това което имаме като НАТО трябва да се намеси срещу този невиждан акт на агресия

 image
 На снимката: изваждането от строя на профила на Бойко Борисов.


Анонимни източници от ГЕРБ смятат, че профилът е бил хакнат, защото лидерът им е разрешил в партията да им само две пароли-"магистрали" и "винету". 

 Борисов обвини НСО, че не са му отпуснали още 20 бодигарда да му пазят онлайн профилите. Той скоро щял да влезе и във World of Warcraft и призовава всички гербери да го пазят от ордите орки комунета, жадни за кръвчицата му.

За симулирането виновният профил няма да бъде допускан в социалната мрежа за неопределн период, но х
убавата новина е, че наказането сепише не на Бойко Борисов, а на онлайн сянката му. Лошата е, че няма да може да ни покаже как се садят картофи във Фермата.
Категория: Забавление
Прочетен: 1891 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 03.09.2013 12:31
Историята с хакването продължава да е жива в медийното пространство, като хлебарка с откъсната глава, но докога ли? И мен медииното Гестапо на ГЕРБ ме заблуди да повярвам, че профилът на the Real Slim Shady/Бойко Борисов е закрит, защото отряди комунета са го докладвали за фалшив, по всяка вероятност. Но по всяка вероятност не е така. Защото ако беше, Фейсбук щеше да прати мейл с обяснение и всичко щеше да е ясно, нямаше да има или докладван или хакнат. Странното е и че и ГЕРБ и медиите пишат, че профил във ФБ може или да бъде спрян защото е доклдван за фалшив или ако е хакнат (wtf is that), но не и че можеш сам да си го деактивираш. Затова по всяка вероятност профилът е закрит от ПР щаба на ГЕРБ. Деактивирането си имаше и добри страни:
-Като ми се отпуши оная ми ти златна уста и като потекоха едни бисери нон стоп, мила моя майно льо, скоро с тях ще си изплатим външния дълг. 
-Освен това така се очернят подлите комунета. Макар че, за разлика от случая с "намереното" писмо до Р.Овч сега ПР щабът на ГЕРБ няма по кой точно да  лисне кофата с помия.
 -И накрая-как пристрастеният към тълпите (агорофил?) Бойко Борисов ще позволи между него и боготворящите го фенове да застане бездушния интернет? Че как ще пропусне да възможността хората спонтанно да тичат към него за да го пипат  и снимат? Той ще се разболее без тълпа около него. Тълпите са полезни за кръвното.

Писах до pr@gerb.bg да ги питам дали са получавали мейл от ФБ по повод закриването на профила на Боко, но отговор няма. Е, поне така отговарят на втория ми въпрос-има ли смисъл да се пише до партия ГЕРБ. Затова и се отказах от идеята да им ставам член.

image 

И сто социални мрежи не се равняват на един такъв убав, иситнски калабалък. Нима Фейсбук може да замени стотиците дотичали да ме пипнат и снимат? Хак да ти е Зукърбърг, аз съм агорофил и предпочитам личния контакт  (снимка от 29.08 на stzagora.net).

PS Има вероятност ФБ като са пратили мейл с обяснение за деактивирането на профила освен ГЕРБ умишлено да го крият и никой да не го е чел, но чак пък толкова.
Категория: Политика
Прочетен: 1952 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 02.09.2013 07:54
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777548
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094