Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777520 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Август, 2013 г.
Знаете ли какво е competence porn? А гледали ли сте "От местопрестъплението", нали? Чували ли сте за disaster porn? A гледали ли сте  "Pacific Rim”/Огненият пръстен” или "Годзила"?

Схващате, че "порно" се употребява в преносен смисъл - гледаш в захлас и пъшкаш: о, да само така, завърти се, Годзила, счупи го тоя небостъргач. А в нашия случай от два месеца и: давайте умни красавци,  размахай го тоя плакат, малко по-наляво, че да се виждаш, такива ги харесваме, големи, плакатите де. Новините започваха със стенещи по #ДАНСwithme репортерки, сутрешните и следобедните предавания дъвчеха темата до припадък, протеста не се отразяваше, а натрапваше до повръщане. Може би и от гузност заради пропуснатото отразяване на февруарските протести сега хептем изтрещяха?!

Но от протестната пропаганда лееща се безобразно от екрана,на много хора им дойде до гуша, включително и на възпитаният и търпелив, и запознат със западните порядки (цар) Симеон Втори, който след като се би по далечни земи с неверниците се прибра с пълни със злато чували у дома (в Испания?). И затова преди десетина дни публикува в сайта си критичен към протестите и медиите материал, заради който на някой пърформанс може да го прекръстят и на Симеон Сакскобургидиотски:

Питам се, обаче, колко значими и реални са тези прояви на фона на хората, които са гласували на изборите, още повече на фона на цялото население на страната, и в колко от градовете на България се провеждат те. Но в международните медии е необичайна практика ежедневно новините да започват с броене на поредния ден от началото на протестите и контра протестите. Също така мисля, че не е редно, колкото и да изглежда невинно, да се водят деца на подобни събития. Следейки международните медии, рядко срещам опити, както напоследък се случва тук, вместо да информират обществото безпристрастно, да се превръщат във фактори, определящи политическите процеси, и да очертават разделителна линия с противоречивата си и дори тенденциозна статистика.

Дали защото Царо им се скара или щото протестърите щурмуваха Евксиноград с шнорхели, хавлии и гумени дюшеци, и на жълтите павете останаха само, да ползваме един от любимите им изрази - останаха боклуците, но напоследък протестното "порно" се позагуби.

Не стига това, ами не ще да млъкне и продължава да подкопава   #ДАНСwithme, вчера и днес пак взел да ми призовава за единство и доброта, и отстъпки не го е срам. Не разбира ли, че както е казал Харе Кришна"протестите не са, за да ви е удобно и лачено, а точно обратното"? Между другото, disaster porn идва от  манията на медиите по бедствия, катастрофи и разрушения.
Категория: Политика
Прочетен: 1901 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 01.09.2013 07:41
Категория: Faceboko

Бойко Борисов обичаше да строи магистрали, мостове, кръгови движения, да дава интервюта как ги строи и да рита топка. А когато бе твърде зает да рита топка даваше пари да се строят магистрали, мостове и
кръгови движения.

Но сега му остана само  ритането и ореваването на орталъка, че комунетата му откриват магистралите. Неговите магистрали. Толкова му  липсват, че понякога прегръща мантинелите и им шепне "My precious".

Вчера в Бургас Lord of Магистралите се изказа по типичния си начин  и за Фейсбук-
собственически  и хленчейки, прехвърли вината върху другите. Попитан за деактивирания му профил, вероятно, защото калинките в ГЕРБ не са се сетили да минат процедурата за удостоверяване, че е точно на него, той каза: хакнаха ми сайтчето Неговия сайт, чу ли Зукърбърг?

Категория: Политика
Прочетен: 3497 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 31.08.2013 15:19
Имам ли офшорни сметки в Сирия?
ДА      НЕ          ВЕЧЕ НЕ 


Ами вила? 
ДА          НЕ 

 Ако участваме откриват ли се невероятни възможности за строителство, даващи големи надежда за съживяване на икономиката ни?
НЕ          ДА  Ако Соломон Паси ми помогне да пробутам тези шменти-капели с кадри от разрушенията от CNN.


Участието ни във войната ще ме направи ли да изглеждам по-мъжествен?  
НЕ            ДА E, щом Пентагонът ми праща обувки с високи пoдметки и маската на Дарт Вейдър с дълбокия му, зловещ глас


Амиии...тъковата...одобрява ли Бойко?  
ДА
         НЕ             Ах, проклетите комунета са му хакнали Фейсбука!


В случай на приближаването на военните действия към България, имаме ли с Прокопиев самолет зареден с гориво и готов всеки момент да ни откара на сигурно място в Сингапур? 

НЕ 
      ДА    


По huffingtonpost.co.uk/comedy
Категория: Политика
Прочетен: 2278 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 31.08.2013 19:50
Категория: Faceboko

Социалните мрежи Фейсбук и Туитър имат система за защита с проверка и удостоверяване профилите на известни личности.
Истинският им профил във ФБ се познава по  image зад името, в Туитър е подобно. Не всички са минали процедурата (доброволна е), например писателят Тери Пратчет, който е и запален компютърджия не е, но Ангела Меркел-да. За разлика от българския и Франкенщайн-Бойко Борисов.  

Две седмици, от 13-ти август, ГЕРБ  се кумиха и ни проглушиха ушите, че само Бойко да си направи профил и ще станем най-компютърно грамотната нация. На 27-и най-накрая Бойко Борисов изгря във Фейсбук и настъпи нова златна ера в интернет. Почти, защото същия ден световните борси реагираха с ужас и се сринаха...Или ако се вярва на масонските медии-заради новината за Сирия, но ние знаем истинската причина.

Обаче в ГЕРБ нали са калинки, пропуснаха момента с удостоверяването на истинноста на профила на Бойко Борисов. Така  facebook.com/boyko.borissov.7 се нареди неразличим до профилите на другите Бойковци, като една от многото тикви на бостана. И ако започнат да го докладват като фалшив-БУМ, няма защита и тиквата ще стане на тиквеник.

Така днес страницата на Бойко изчезна, най-вероятно защото е бил докладвана много пъти, че профилът не е истински и настъпи истерия в медиите, дето в началото не забелязаха липсата на  синия печат, чунким са чували за verified profile.

И наистина - не всички бяха впечатлени от дебюта на Баце във Фейсбук и изтъкваха, че в този профил не пишел точно той, а пиарите му, сочейки за доказателство убийствената  скучност на изказа и пълна липса на бисери, достойни да станат водеща новина.  

Но слава Богу, че профилът му е недостъпен, защото вижте какво роди брилянтната му уста офлайн: Хакнаха ми страницата във Фейсбук, много им дойде на комунетата. Явно ще им преча и да умра. Как само ми липсваха бойковизмите, ах, спри сълза.
Категория: Политика
Прочетен: 2054 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 29.08.2013 11:20
image

 
На 04.08 БТВ  показа  как протестният "Орешарски марш" пристига победоносно в Ихтиман с развяти знамена, а нищо чудно и с псевдодемократичния химн "Червени боклуци" на уста. И ако се вярва на безкритичните кадри от БТВ героите са тръгнали от София само с една вълшебна раница и с нея след два дни са изминали 50 километра до Ихтиман. Но не само това- ьТВ се опита да ни убеди, че тримата (без жената с късите панталони) са твърдо решени да изминават по 35 километра на ден  в 40 градусова адска жега на Южна България  само с  жълтата раничка и така ПЕШ до Варна/Евксиноград в името на мнимокрацията. Браво терминатори, #ДАНСwithme се гордее с вашата жертвоготовност и неистова жажда да се показвате по телевизията.  При средна скорост на пешеходец от 5 километра и температури, достигащи над 35 градуса в равнината постижението им наистина е терминаторско.

Може би жълтата раничка наистина е вълшебна и им е подарена от президента Малкия Мук. Или им е подарил от неговите бързоходни чехли. По-вярвам в тази приказка, отколкото, че това е рекламна акция с транспорт, защото от тази лъжа псевдодемократични ми мозък би се самоубил. 

 Преди пристигането в Евксиноград медиите ни надуха главите как протестърите щели да ЩУРМУВАТ лятната правителствена резиденция с ваканцуващите там политици по земя, въздух и вода. И разбира се щурмът на Евксиноград от щурмуваците # ДАНСwithme се състоя:

image
Категория: Политика
Прочетен: 1943 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 11.09.2013 05:07
image

"Дърво на годината",  титла, с която понастоящем се кичи 700-годишен бряст от с. Нисово, Русенско е май единственото отличие все още неспечелено от Бойко Борисов, но вече има всички шансове да грабне и него, след като от неделя играе в Б групата, смятат от екоорганизацията "Зелени балкани и делфини".  

Вчера в мач с "Раковски" доскорошният премиер
дебютира официално в професионалния футбол (естествено, като централен нападател) в създадената специално за него и на негово име Б футболна група. 

В парламентарната група на ГЕРБ са сигурни, че лидерът им ще покаже чудеса на терена, защото те цял месец бягаха от парламента за да тренират с него за новия футболен сезон.

На мача на Бистришките Тигри с Раковски (0:0) присъства и Далай Лама, защото смятал, че Б група означава Будистката футболна група.

Борисов, който през зимата беше с високо кръвно, но сега има медицинско, че е здрав, постави рекорд за Европа, изигравайки професионален футболен мач на 54 години в Б футболната ни група. За съжаление не дават награди, че от два месеца играе и в Б политическа. 

Според феновете екипът много отивал на Борисов, като на коти-кюлоти. 

 Междувременно от пресцентъра на Министерския съвет съобщиха: Управлението на Орешарски е толкова успешно, че вече е излекувано и високото кръвно на Бойко Борисов, изяжте се от яд на #дансwithme.

Категория: Политика
Прочетен: 3520 Коментари: 5 Гласове: 7
Последна промяна: 31.08.2013 19:53
Категория: литийни шествия с живи икони

Кметът на Варна Иван Портних, криещ под костюма си будещо завист у мъжете тяло, по което въздишат и много жени, се срещна с мускулистите актьори от  „Непобедимите“ 3. Ави Лернер, продуцент и собственик на „Ню имидж“ лично го поканил да замести в суперпродукцията Брус Уилис, заклеймен от Слай като алчно и мързеливо долно нищожество.  

Гербаджията, притежаващ 15 черни пояса от 10 знайни бойни изкуства и 5 строго секретни, отклонил любезно поканата да играе ролята, отредена за бомбаджията на астероиди, тъй като си има по-важна работа-Варна да не си остане село. За компенсация  на неутешимите холивудски звезди Портних се снима за спомен с тях. 

 Сталоун призна, че в бъдеще, когато погледне снимките ще въздъхва:Ех, ако Портних се бе присъединил към екипа приходите на „Непобедимите“ 3  щяха да са със 100 милиона долара повече.

Запознат с враждата на "Непобедимите" с Брус Уилис, Иван Портних им подари копие на отровителския пръстен от Калиакра:

image

А с този специален български пръстен умирането на вски супергерой не е никак трудно


image 

Джейсън Стейтъм се мазни: Стига, бе Портних, само се майтапех, че ще те наритам, не се събличай, ма излагаш ся пред всички

 Според слуховете на бабанките в Непобедимите 3 ще се плаща в допинг и месо.
Категория: Забавление
Прочетен: 1662 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 26.08.2013 20:02
Категория: Срещи на най-виско равнище

Бойко Борисов, п
ритежаващ най-богатия гардероб от тениски в света (купен от Чарли и Алън Харпърови) има специална връзка с Бог и разрешение от Него да му вика Началника. Така му викал и в неделя, когато двамата открили параклиса в балчишкото село Църква. След това той (ББ) се отдаде на  светите тайнства, недостъпни за нас простосмъртните, включващи тормоз на Господ с въпроси, както Виктор Николаев Орешарски.

 И след като излязъл, Бате Бойко, по-надут от всякога от самодоволство казал:
изборите ще бъдат предсрочни и то скоро, може би дори и до края на годината. Тъй рекла новоизлюпената врачка, доволно размахвайки скрижалите (СРС), в които   всезнаещият Бог най-подробно му разкрил истината и бъдещето, с колко процента ще бие   ГЕРБ, и къде е нужно да се пласират фалшивите бюлетини:

image 

А свитъкът завършвал така: Изяж се от яд Мира Радева. Сериозно, като между богове, Буда, нито дума на Радева за процентите на изборите, иначе- кръвното.

Запечатал за поколенията паментното събитие: Дарик.
Допълнение:очакваме вестник Галерия, специализирал се в публикуването на СРС-та от разговори на Бойко да пусне и свитъка с Божиите слова.
Категория: Политика
Прочетен: 2390 Коментари: 1 Гласове: 11
Последна промяна: 23.08.2013 21:28
Добре дошли на най-важното и противно* събитие във Вселената- актуализацията на проваления "Бюджет Дянков 2013", защото Мистър Бийн му наложи вето,бидейки добре дресиран пудел. БТВ разбира се усети мириса на парите и реши да кешира, връщайки за извънредно студио  конферансието на протестния пърформанс Виктор Цолова от  концлагер, където, според любителите на конспирациите бяха хвърлени след уволнението си в началото на август. 

9:32-След медийната истерия, че #дансwithme ще докара апокалипсис пред парламента, положението е:

image 

Изглежда след два месеца протестна треска, протестърите са с треска и масовите сцени с пълни площади се отлагат...Освен ако провинцията не реши да помогне.

 9:40-Автобуси с орди подкрепящи Орешарски бедни провинциалисти атакуват Шопленд, показва Нова ТВ. Богатите, умни и красиви софиянци напълниха гащите от страх, че тълпи със знамена вилнеят на жълтите павета. Но пък БТВ макар и да не показа автобусите, беше много по-куул, смесвайки презрение с истерия. Което е странно, защото когато герберастите ходеха на "предизборни срещи" във фабрики и се "срещаха" с работниците, това беше ОК за БТВ, но сега когато хората идват в София да се видят с депутатите си не е ОК.

9:46-Някакъв неолиберален настоящ псевдоикономист (и бивш журналист) по БНТ развива идеята, че няма разлика между частен и държавен дълг. Което всъщност е вярно, щото комуниста Обама приватизира частния дълг на Дженерал Мотърс и фалиралите банки от Уол Стрийт и го продаде на китайската мафия.

 9:50-Ексклузивно!!!
от афера: прецидента Частичналиев се скрие в луксозната си вила в Гърция и от там ще наблюдава масовите ексцесии (или в някоя ирландска кошара?). Но какво да се прави, такъв е пътят на  истинските будисти. Който иска да се запознае с мотивите за ветото да погледне на сайта на президентството, нали самият Чехналиев го каза на пресконференцията и то неведнъж, а ЧЕТИРИ ПЪТИ. Той и затова недойде, щото не е назубрил мотивите, написани му от Зомбирано Общество.

9:55-БТВ на амбразурата пита : изплаща ли ви се един милиард, Йордан Цонев : ще връщаме заема на Дянков.  

10:00-Ваканцуването на горещото слънце изглежда е изпържило някои неврони на Анна Цолова, защото за нея на контрапротеста са "хора колкото за два автобуса" :
image

10.03-Кворум има, 187 депутати са регистрирани. 

10.12-БТВ: Йордан Цонев чете в парламента на фона на сблъсъци с полицията. Звукът  от парламента беше спрян и заменен със скандиранията "червени боклуци", които са музика за всички псевдодемократични уши. 

 10.17-Цолов се опитва да ни уплаши, че над 60 автобуса с турски башибозук са паркирани...айде, автобусите вече са над 70 дойдоха и циганските катуни. Браво, отначало се пита да омаловажи броя на контрапротестърите с два автобуса хора, но после се усети и започна да страхува софиянци. Щом автобусите са 70, това прави близо 3000 човека. Което е 10 пъти повече от протестърите. Слава Богу, че в БТВ не могат да смятат, за да направят сметката. (допълнение: според Труд контрапротестиращите са били над 4000.)

10.20-ПРОВОКАЦИЯ, ПРОВОКАЦИЯ е да протестираш против бюджета на Малката Пица. Провокация е и че депутатите са повече от протестиращите:image

10.25-БТВ и Нова тв предават протеста и контрапротеста, и разговори с гости, анализатори и прочие умни глави, а БНТ предава от парламента по задължение, което си е репресия от управляващите, защото не могат да предават настъпващия крй на света навън.

10.38-Почти плачеща протестърка крещи расистки по БТВ: депутатите да излязат отвън и да ни подкрепят, а вътре да останат  само ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ. Попитана как се казва и какво работи, първо отказа да отговори, после си каза само малкото име. 

10.42- Виктор Цолова си скубят косите и искат да знаят кой насажда разделение. Може би не са гледали
собствената си скапана телевизия. Велислава Дърева: всеки който каже "червени боклуци" се смята за кристално десен. БА! Не е вярно, трябва и да си против Южен Поток.

10.50-От парламента: в Ямболска област има 34 държавни структури и ГЕРБ смениха 34 от шефовете им, като дойодаха на власт.

10.51-Бюруджиева се скара на Менда Стоянова: вие подкрепихте съсипващия бюджет на Дянков, Малката Пица го изгонихтен заради "фискаланта стабилност" и вопюища некадърност, а сега какво искате и защо защитавате чудовищното му отроче-бюджет2013? 

10.55-Боговете и Буда сигурно са полудели. Бойко Борисов:
Това, което се случва, мога да го сравня само с Египет. Ами да, управлява ни Мюсюлманско-комунистическото Братство. На оружие, братя протестъри, захвърлете слънцезащитните кремове и елате, да помогнете, че Бате Бойко е под обсада от идващите на талази ислямски пълчища. 

11.00 -Въпрос към соросоида Красен Станчев: наистина ли дългите текстове обясняват какво става. Е, не, но ни плащат на метър разтегнат лукум.

 11.05-Корнелия Нинова: Герберастите не са събрали 70% от ДДС, как да няма актуализация. Защо парите от въглеродните емисии не отиват за социални дейности ли? Защото е незаконно. Мотивите на Частичналиев на са конюнктурни, ама друг път, мотивите му са да пречи на България.

Родопи24:Над 600 човека от Кърджалийско подкрепиха кабинета „Орешарски“ в столицата:

 image

11.17-В очакване да изтече времето на партиите да говорят -политолога Димитър Аврамов по БТВ: Плевнелеив сбърка като не дойде в парламента да защити мотивите си. Когато революцията победи и тинктанковете смачкат властта и всички предатели, ти ще си един от първите, обещаваме!!!

11.30- В очакване да изтече времето на партиите да говорят-кога ще сложат таймер като на мачовете за оставащото време? Алоу, Института за публична среда и дъра-бъра, дека са ви проучванията, проектите по въпроса. Бившия социален министър Тотю беше засрамен, че преди е подкрепил антисоциалния бюджет на Дянков, а сега му е дошъл акъла.

11.40-Станишев срещу наивната калинка Плевнелиев, вярваща в бюджета Дянков: той е  последният мохикан, искащ да се запази бюджетът на Малката Пица. И е възглавничка, топлеща мястото на Баце в президентството. Станишев завижда или не разбира каква чест е това. После спомена И.Ф. И, тефтерчето и как ГЕРБ изхвърли Дянков.После в мина на: не вярвам Плевнелиев да не знае туйти-онуйти, а не мога да го каже, защото значи да го обвиня в некомпетентност. 

11.55-Бойко Борисов взе думата за отоговор на Станишев и започна да се кара на Орешарски, че заема бил върнат. Това е вярно, но частично, върнат е от ЕС във фискалния резерв, но не и на кредиторите. Времето му изтече, но той не е свикнал да говори, без да спомене магистралите, при което му изключиха микрофона. Репресия, репресия!!!

12.00-Станишев "не приема акъл" от тикви, съсипали държавните финанси и вземали всяка година по 2 милиарда лева заем, и откраданл милиарди от бюджета наЗдравната каса. Баце поиска да се обясни, щото за него законите не важат, но не му позволиха, моля ви се, чувствам се като в концлагер в Сибир от тези комунистически репресии срещу невинни диктатори.

12.06-Гербаджия иска ОСТАФКАТА на Мая Манолова, защото е нарушила Конституцията, отказвайки думата на Бойко (член 1. Да бъде Волята Му).

 12.10- Лидерът на  Мюсюлманските братя  Лютви Местан дава интервю по БТВ: не сме обидили никой от протестиращите, а Чехналиев защо подкрепя "симпатичните" протестиращи и скандиранията им ТУРЦИТЕ ВЪН? Освен това въпросът за автобусите е двоен стандарт. Естевено, че не е, като си направите метро, движещо се с 1000 км/ч  тогава идвайте от Къджали до София.

 12.13-Разтапяща сърцето сцена: другарите Сатанишев и Миков срещат контрапротестиращи, също като в Египет. БТВ защо предават, това е  нарушение на Конституцията.

12.32- Бойко: Станишев е под чехъла на човека, който реално управлява БСП - Моника Йосифова.  Ама не, как може, нали беше под чехъла Пеевски, Доган, Р.Овч? Всеки би искал да е под чехъла на Моника.

12.40-Цветан Цветанов пак цъфна: Нека не правим изказвания, които провокират провокация.

 12.45-Аман! Няма край. Аман! Сорос да ни дари няколко милиарда и да се свърши.
   
12.56-Лютви Местан сякаш ми чете туитъра: целта на Частичналиев е да каже след минаването на актуализацията "ето, и Атака е в коалицията". А Плевнелиев две години ръкопляскаше на речите на Сидеров, щото му беше любовница ( ВС на РП).

 13.10-На БТВ им писна да предават безкрайните глупости от парламента и решиха да минат към Новините.

13.16-Йордан Цонев: ветото на Чехналиев е истинското задкулисие.

13.19-Неизвестен депутат от Атака: Сега геберастите критикуват собствения си бюджет, приет миналата година без забележки от президента, който сега обърна палачинката.

 13.23- Михов от ГЕРБ се кара и иска думата, но не му я дават, партията му нямала време, другите парти имат по минутка. Оооо, сега пък Норешарски взе думата. Ако до две минути не седне-ОСТАФКА.

13.27-Другарят МИков призова депутатите да заемат местата си за да гласуват.

13.29-Хюстън имаме проблем- Бойко не може да гласува.
13.30- 223 ГЛАСУВАЛИ, ЗА-129, ПРОТИВ-94. Край.

13.31-Ама неее, оня меринджей Мерджанов предложи прегласуване. 223 ГЛАСУВАЛИ, ЗА-130, ПРОТИВ-93. Край. 

13.33-Бойко: ако бяхте казали че искате да изтеглите заем за да се подпре фискалния резерв щяхте да получите 93 гласа повече. Сливи ли имаше досега ФОСТАТА?

*На 38° и диета от терафлу всичко е гадно.

Категория: Политика
Прочетен: 3262 Коментари: 4 Гласове: 7
Последна промяна: 17.08.2013 20:38
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777520
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094