Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777530 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Юни, 2007 г.
2 3  >  >>
Да еа и тъпите десни политици и бяснодясното Дарик радио.Записът бил излезнал сега,било разработка.Според ГЕРБ Бойко Борисов е внесъл разработка за доктора,даже е знаел,че е той.За лайняната Битиви на Бойко направо не ми се пише.Снощи така натаманиха нещата в новините си сякаш педераския лекар Кръстьо е невинен и за всичко е виновно МВР.За Нова телевизия нито дума.
Категория: Новини
Прочетен: 2207 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 30.06.2007 15:50
По време на еднин предизборен дебат за евроизборите водачката на листата на НДСВ Биляна Раева без да иска се изпусна и каза,че всеки има акции на БТК.Всеки царист може и да има благодарение на безплатните  съвети на гениалния финансист Милен Велчев,но милиони българи нямат акциики от БТК.

На 21-ви юни на блога си Минчо Спасов от НДСВ си призна:
Аз си имам лодка- яхтичка. Твърди,че я има от преди да се захване с политика.

Сигурен съм,че ако се наложи ще намери документи за да докаже,че я има от дедо си.

Яхтичката е малка и незабележима.Затова е много удобна за организиране на тайни соарета на министър  Пламен Орешарски с  някои негови приятели,като Васил Божков- Черепа с който да пляскат сентасе. Или на Ахмед Доган с Дон Цеци и  дървосекачи. Всеки който иска да се срещне тайно с министър или да подготви компромат за местните избори да пише на Минчо Спасов spassovm@gmail.com.

image

P.S.Клептоманията наистина е широко разпространена сред депутатите. Минчо Спасов си е направил блога не като другите политици в блог.бг  ами на parliament.bg.Негово Сатанинско Величество отмъкна хиляди декари от българската земя и Минчо Спасов да не остане по-назад чопна от българското виртуално пространство.
Все пак,темплейта на блога му ми харесва.
Категория: Политика
Прочетен: 3905 Коментари: 7 Гласове: 0
Последна промяна: 28.08.2007 12:16
На излагането на мотивите за   оставката на директора на Националната следствена служба (НСлС) Ангел Александров  Висшият съдебен съвет (ВСС) лиши журналистите от най-интерсното-онази част когато си говориха за класифицирана информация.

Ако магистратите не бяха взели решение да изключат телевизорите в стаята за журналисти на който се предава заседанието  щяха да видят Ангел Александров да се хвали със строго секретният си албум:
Ето това са снимките от Боровец,тук съм на гости на оръжейният търговец Николай Гигов,тук шефът на "Минстрой" Николай Вълканов ме заплашва с Р.Овч.,ето майката на Вальо Топлото и Татяна Шарланджиева изнасят чували с пари от сейфовете на Пощенска банка,тук сте вие господа на почивка в града на 6000-те хиляди проститутки Сандански.Каква синекурна работа имате за мен,а,оферирайте?

Магистратите от ВСС взеха много мъдро решение.Хем уволниха Ангел Александров със 17   "за" , 1 - "против", и 1 -"въздържал се",хем го назначиха за началник на отдел “Разследване на финансови и икономически престъпления” в НСлС щото той носи на гърба си цялото следствие.Въздържалият се е бил Иван Григоров,той от два месеца повтаря "Няма скандал между Румен Овчаров и Ангел Александров,няма скандал".

В отдел  “Разследване на финансови и икономически престъпления” на НСлС днес  буквално затънаха  в големите лайна.Трябва спешно  да разплетат загадката   на един  от 2000 изчезналите  контейнери за боклук на град Питърбъроу, Англия, появил се близо до Слънчев Бряг.Те  нямат крака,че сами да дойдат от Острова.
Точно днес когато
Европа критикува България за неразкритите убийства на политици,един кош за боклук ще бъде черешката върху тортата.

image

На пресконференцията след това Ангел Александров определи скандала, в който беше замесен, като:
много зле режисирана кампания с много големи неудачници в нея
Категория: Новини
Прочетен: 2034 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 27.06.2007 18:38
Това проучване не съм го видял в българския интернет ,може би защото журналистите са прекалено заети с тукашните самоубийци с коли-бомби и автобуси-бомби.
Или защото повдига въпроси "Как САЩ похарчиха 500 милиарда за 4 години за Ирак и го направиха ад?"И защо още има български войници там,вместо да увеличат заплатите на учителите с тия пари дето се загробват в пустинята?


http://www.foreignpolicy.com/story/cms.php?story_id=3865&page=7

The Failed States Index 2007
image
Категория: Новини
Прочетен: 4017 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 25.06.2007 21:11
Ще последвам примера на админа geo и аз ще наруша Kонституцията относно  неприкосновеността на личната кореспонденция.
Лично съобщение от geo:

малко да се посмееш...

Здравейте,

следващото е цитат от споразумението за ползване на Blog.bg http://blog.bg/terms.php


"Моля прочетете внимателно това споразумение за ползване и неговите условия. Те се отнасят за всички потребители на Blog.bg.

...

Потребителите на Blog.bg се съгласяват, че Blog.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в блоговете материали.

...

Всеки регистриран потребител има свое уникално потребителско име и парола за достъп. ... Той е отговорен за всички действия, извършени през неговия акаунт."

Имайки горното предвид, не разбирам какво очаквате да направя...

Поздрави


--
Georgi Georgiev
Manager Blog.bg
Investor.BG PLC
---------------------




Todor Hristov написа:
>
> Здравейте,
>
>
>
> Аз съм Тодор Христов – създател и един от редакторите на изданието за мениджмънт, бизнес и професионално развитие www.NovaVizia.com – един от активните независими български блогове с близо 1000 посещения дневно – основно от собственици на фирми, мениджъри и делови хора от цялата страна.
>
>
>
> Пиша Ви, за да изразя силното си неудовлетворение от ваш потребител, който има блог, хостван при вас. Днес зададох съвсем добронамерен коментар в блога му, за да повдигна дискусия, а вместо нормален отговор получих обилна порция обиди и псувни, без никаква причина. Макар и с отвращение, наложи ми се да отговоря, въпреки че осъзнавам, че това е път без изход. Прилагам линк: http://ssstto.blog.bg/viewpost.php?id=83644
>
>
>
> Ще се радвам да разбера, че аз съм първия случах на подобна агресия, в противен случай в мен ще се загнезди убеждението, че за вас в Blog.bg е нормално да толерирате подобна практика.
>
>
>
> Не вярвам, че идеята на Blog.bg е да дава поле за изява на невъзпитани простаци или комплексари. Това бие пряко по хубавата ви идея да развивате блогосферата у нас.
>
>
>
> Смятате ли да направите нещо по въпроса?
>
>
>
> Поздрави,
>
> Тодор Христов
>
> 0896 805 005
>
> www.NovaVizia.com
>
> Моля, подкрепете ни в надпреварата за "Най-добър не-англоезичен блог 2007". Информация за това можете да откриете тук: http://www.novavizia.com/918.html. Благодаря!
>
>
>

Моят отговор на geo:
"не бих подкрепил новавизия в надпреварата.квото искаш това прави,ако искаш ми изтрии блога,били ме клавиатурата,само не давай лични данни.ще се радвам и аз да науча,че просто търсачката на блог.бг временно е извън строя,а не че цензурира някои постинги."

Вчера писах на гео за някои пропуски на търсачката на блог.бг.например не показва никакъв резултат при търсене на "моряшкa бойко" докато гугъл показваточно този който търсех-на Емил георгиев.Все още чакам с нетърпение някакво обяснение за това от geo.Например"О, да бе,има нещо такова,това е дребен проблем,ей сега ще го оправим"

Категория: Лични дневници
Прочетен: 1380455 Коментари: 704 Гласове: 0
Последна промяна: 26.06.2007 10:01
1.Блогвам защото още няма български блог подобен на wonkette , че да ме забавлява и да пиша коментари в него.Някои блогери от блог.бг се отказаха,може би и аз скоро ще спра да пиша тук,щото...
2. "Икономедиа" АД е втората по големина издателска група в България и най-голямата компания за бизнес медии в страната и издава деловият всекидневник на България – "Дневник" и най-влиятелният седмичник "Капитал".
2.1.И имат едно нещо наречено блогосфера.В него има неща като "В Парламента витаят зли сили-духове на престъпници и тем подобни и влияят на клетъчно ниво на депутатите" и "тери Пратчете е не само голям писател,но и голям фолософ,бла-бла-бла,вчера гледахме филма Дядо Прас,ама откъде си го е намерил не пише блогера задръстен.За нефеновете на Пратчет да обясня-100% блогера е теглил филма през торентите.
Разликата между тоя блогер и мен е,че аз сложих линк към торента в един друг блог.
2.2.Към двайсет и някой декември  пратих  писмо на ония от блогосферата да ми видят сайта и ако им харесва да го добавят.До към двайсет и някой януари типично балкански задръстено отношение от тяхна страна-ни вест ни кост.То продължи като ги питах защо не са ми писали и обяснението защо не са добавили сайта ми.Кореспонденцията съм я изтрил.Писаха ми,че читателите им не биха се интересували от моя блог.Питах ги защо.Отговориха ми,че някои от последните ми постинги са прекалено жълти
2.3.и ми дадоха за пример постинги от преди два-три дена.
Зачудих се защо ми дават примери с последните ми постинги от януари,а не от декември когато им писах.
2.4.Единият постинг беше
Красивата и с неизвестно IQ актриса Ваня Щерева утре ще бъде експлоатирана телевизионно.Сериозно!

Там описвам какво ми отговориха от Пирамида от Битиви на въпроса плащат ли на гостите си.Всъщност нищо не ми отговориха.И  какво съм си писал с Ваня Щерева.Бавно загрява момичето.
2.5.Другият постинг беше
Ахмед Доган вероятно ходи на училище предрешен като ученичка със забрадка и други новини
За да го разбере човек тоя постинг мисля,че трябва малко акъл.Малко и да работи.
 
2.6.Другото заради което мисля,че Икономедия и по-специално дневник.бг е смотан сайт е факта,че 67% от читателите им не знаят що е подкастинг.Честно казано не бих искал блога ми да го четат чак толкова задръстени хора.
2.7.Седмата причина да смятам Икономедия и дъщерните и сайтове за смотани е факта,че са собственост на един мошеник-Иво Прокопиев.Поне аз го смятам за мошеник,извинявам се,че мисля значи.Може и някои хора от Каолин да мислят като мен.Но и той като Стефан Софиянски се измъкна от лапите на правосъдието с извода-няма нищо незаконно в приватизацията на Каолин чрез РМД.
И в двата случая морала кучета го яли.
2.8.Нещо много важно.Тия сайтове дневник.бг и заграда.бг,тоест за София, и другите от Икономедия дето обръщат голямо внимание на ЛААААЙЙЙФСТАААЙЛА някак си си затварят очите,че на официални мероприятия най-рейтинговият политик в държавата Бойко Борисов ходи облечен като циганин-с раздърпана моряшка фланелка тип СУПЕРГЕЙ от Жан-Пол Готие.В същото време се вдига врява за джипа дето караше генерал-кмета.Хммм странно.

Написах това специално заради новозиото Тодор Христов.Между другото тоя сайт новавизияточкабахлигувгъза участва в състезанието за най-добър чуждестранен блог.Тяхна си работа,но се чудя защо пишат глупости на търкалета като ""Една снимка на Джордж Буш - младши, свързана с визитата му в България обиколи страната и се превърна в тема на оживени коментари".А то  в колко сайта я имаше тая снимка.
Категория: Лични дневници
Прочетен: 18719 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 24.06.2007 22:46
Около 2/3 от читателите на сайта на деловия вестник Дневник дето си беше купил от Гугъл думичката мафия за да си продава дивидитата с филми от поредицата "Как да станем милиардери лесно и бързо"  не са чували за безплатната услуга на Дневник.бг подкаст.Или подкастинг. Други 25% верни на непрестанно набиваната им от вестника мантра "Нищо не е безплатно" не вярват в съществуването на такова животно като подкаст.

image  анкетата

Изглежда някой в Дневник работи за филанкишията.

Преди шест месеца един от Икономедия ме  уверяваше,че техните читатели не са толкова умни  и следователно "не биха се интересували от Вашия блог".Затова не добавиха блога ми към  блогосферата им.
А що e подкаст Нинджата и да обясни с тоя клип на читателите на Дневник ,те няма да разберат

Категория: Технологии
Прочетен: 3366 Коментари: 6 Гласове: 0
Последна промяна: 24.06.2007 06:40
Силоконовите цици вече са на мода не само в чалгата. Изпълнителеният  директор на  Института за пазарна и чалга икономика Светла Костадинова успя да прокара масонската идея на Джордж Сорос за плосък данък в  БСП като най-важна част от кампанията "Силикон за Светла и десет процента данък върху доходите за всички".

За подарък  руско-унгарско-английско-американският евреин Сорос разорил Английската банка и  благодарни български корупционисти като Емил Хърсев и Ал-Бош и подариха зашеметяващ силиконов бюст.А честито на момичето.Тя и нейните бек-вокалисти умеят да пеят много добре "10%,10%,10%".Светла Костадинова е пуснала 51 минутен  клип в гугъл да се похвали със силиконовите си цици.Фотографите много и налитаха.

image
Категория: Бизнес
Прочетен: 4423 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 23.06.2007 17:01
В центъра на София вече не се разхождат овце както преди 100 години,но изглежда  един чобанин я управлява.Да не обиждам  овчарите,но и те  знаят,че когато се срещат с костюмирани чужденци от Италия не трябва да носят цял ден любимата си моряшка фланелка, пък била тя и на Жан-Пол Готие.

Бойко Борисов, кмет на София, Петя Стоянова, директор „Корпоративен маркетинг” на GLOBUL и Съни Сънински, председател на съвета на директорите на А.Т.О.С. „Земя на длан” откриха ВЧЕРА залата на експозицията „Земя на длан” в Културен център „Красно село”.------>

image


Бяла книга предлага решение на проблема със задръстванията в София и организацията на Градския транспорт.Изданието бе представено ВЧЕРА от столичния кмет Бойко Борисов и италиански партньори, работили в изготвянето на изданието как да се повиши  коефицента на интелигентност на светофарите.
Във фен-сайтът на Чаровния принц-заграда.бахлимумайката няма нищо за умните светофари,в братския му сайт дневник също няма нищо.Тия  сайтове са от една група дето много  лае за ЛАААЙФСТАЙЛ.Не,че в някой друг сайт  са обърнали внимание как се облича най-рейтинговия политик в България когато посреща гости от чужбина.

image

image


10.05.2007 Бойко Борисов  прави символичния първи ход на третия шахматен турнир „М-Тел Мастърс" събрал някои от най-добрите шахматисти в света.

image


image
10.05.2007 Емил Георгиев се срамува, че е софиянец
Да живееш в столица, чийто кмет е Бойко Борисов, е наистина за срам. Той обаче не се свени да се явява публично в работен ден и на работното си място по моряшка фланелка.......

Фланелките на кмета даже и да са различни в първия момент човек може да се обърка .Ха,генерал-кметът и по прическа прилича на гей-модния дизайнер

Жан-Пол Готие
image


в Уикипедия:


image
Категория: Политика
Прочетен: 2669 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 23.06.2007 13:14


image

Гениалният доктор Кръстьо Пенчев от Пирогов каза днес по две телевизии,че халюцинациите на  министър-председателя Сергей Станишев и министъра на здравеопазването Гайдарски за малки сини човечета,искания за заплати от 1500 евро в Пирогов и липсата на пари в държавата са симптоми  на тайнствената болест от която страдат най-вече пропаднали типове. По-нататък болестта се развивала с гърчове, буйстване с пяна на уста,загуба на паметта и припадъци.

Затова 2000 медиците отидоха до министерството на здравеопазването  и Министерски съвет за да сложат усмирителна риза на министъра и премиера и после да ги затворят в стаи с тапицирани стени в Пирогов. Тайнствената лечебна енергия която  генерира сградата на МБАЛСМ Пирогов
image
и благодарение на която все още не е фалирала щеше да излекува двамата политици.
Но докторите не можаха да хванат Сергей Станишев защото той  избяга в Брюксел. Затварянето на улиците заради милосърдната акция на лекарите само  докара хаос в уличното движение  и още няколко милиона лева загуба на София към 120-е милиона губени по напълно нормален начин от задръстванията.

Пред министерството на здравеопазването един ухапан от министъра отмъкнал микрофона от свещеника!, започнал да буйства и се наложило намесата на полицията:

image

image  image
image

image

image

image

image

image

image

image

image
Категория: Политика
Прочетен: 5475 Коментари: 8 Гласове: 0
Последна промяна: 22.06.2007 10:04
Политиците имат един много лош навик-журналистите като ги питат нещо те говорят каквото си знаят като развалени киборги.Днес доктор Атанас Щерев от НДСВ беше олицетворение на   живия хаос и наглост в "Коритаров LIVE". Водещият  не можа да издържи и стана да се разхожда вместо да цапардоса доктора.Аз ако бях щях да си поблъскам главата в бюрото и после щях да цапна доктора.Защото докторът изглежда напълно се беше смахнал и като Соломон Паси говореше каквото му скимне и даже говореше заедно с Георги Коритаров.Естествено политика надвика журналиста защото в парламента може друго да не правят,но поне се надлайват и това е единственото ново нещо което научават там депутатите.Освен нови методи на корупция.

Атанас Щерев:В това студио вие ще задавате въпроси, на част от тези въпроси аз ще отговоря, на част от въпросите ще си отговорите сам, на част от въпросите ще си отговорят зрителите. Аз няма да мога да отговоря на всичко.....

Водещ: За кои политически сили говори членът от...
Атанас Щерев: Кубрат. За кои политически сили той може да говори?
Водещ: Нещо да няма нещо снопове пръчки, хан Кубрат, за кои политически сили?
Атанас Щерев: Не мога да ви кажа, ще имате възможност да го питате този гражданин.
Водещ: А според вас кои политически сили доминират в Кубрат?

(Дотук доктор Щерев говореше арогантно,но смислено.Оттук нататък мозъкът му   даде накъсо)
Атанас Щерев: Между впрочем направи ми впечатление една статия в интернет, озаглавена статията “Гласувай за мен, глупако”. Тази статия е всъщност една рецензия на една книга на Каплан “Митове на рационалния гласуващ”. И там ясно се подсказва, че политиците обикновено дават своите послания към хора, които са с определено политическо мислене.
Водещ: Да, глупаци.
Атанас Щерев: И които нямат критериите на икономическия анализ и затова именно им представят неизпълними обещания. Тези хора гласуват...
Водещ: Това преамбюл ли е към отговор на въпроса кои политически сили доминират в Кубрат?
Атанас Щерев: Нека да изслушаме това и ще си отговорите до голяма степен на този въпрос. Например, пише г-н Каплан, че хората не разбират как може частното богатство да прерасне в обществена полза. Те просто не искат да го приемат това нещо, не могат да го разберат.
Водещ: Е как да не могат да го разберат?
Атанас Щерев: На второ място, ами така пише г-н Каплан, на второ място пише, че подценяването на ползите от търговия и взаимоотношения с други страни също е много важно за провежданата политика. Тя става лоша, когато се подценява тази полза.
Водещ: Обаче изглежда има някаква огромна държавна тайна в Кубрат, защото тръгнахме през Каплан, през икономическите отношения...
Атанас Щерев: На трето място. Сега ще ви кажа връзката.
Водещ: През “Гласувай за мен, глупако”...
Атанас Щерев: И на трето място хората свързват просперитета повече със служба, отколкото с продукция. И ето ви сега връзката.
Водещ: И се връщаме в Кубрат.
Атанас Щерев: Ето ви сега връзката. Ако беше приватизиран “Булгартабак”, нямаше да има служби, нямаше да има производители, които не са производителни, щяхме да си дойдем на мястото за икономическата целесъобразност.
Водещ: Така.
Атанас Щерев: Обаче, когато не е приватизиран “Булгартабак”, нали разбирате, че има възможност определени хора да стоят на служба в тази държавна фирма, определени хора могат да произвеждат нещо, без това да е всъщност продукция, и всъщност да се върти една история, която може да продължава до безкрай.
Водещ: Да, обаче Кубрат, да не забравим Кубрат.
Атанас Щерев: Може ли още нещо да цитирам. И още нещо...
Водещ: Да, разбира се.
Атанас Щерев: Един икономист, посетил Китай по времето на Мао Дзедун, и видял, че хора с лопати строят язовир. И той казал защо не използвате машини. Той отговорил ние искаме да не отстраняваме хора от работа, да могат всички хора да работят. Тогава икономиста им казал ами тогава вземете им лопатите и им дайте лъжици, тогава още повече хора ще могат да участват в това производство. Сега виждате ли връзката между това, което пише Каплан, и Кубрат.
Водещ: Не. Връзката между Каплан, Мао Цзедун и строежа на язовира и Кубрат...
Атанас Щерев: ... с лъжици.
Водещ: С лъжици строеж на язовир. Как се нарича? Абревиатурата от три букви.
Атанас Щерев: Искате ли пак да повторя нещо, което вече го казах?
Водещ: Каплан, Мао Цзедун, язовира с лъжици и Кубрат - абревиатурата от три букви ги обединява.
Атанас Щерев: Искате ли пак да ви кажа нещо, което вече го казах? В това студио вие сте, който задава въпроси. Но аз не мога да ви отговоря на всички въпроси.
Водещ: Да, но вие ми зададохте един изключително сложен, това не е просто теза, това е макрокосмос. Значи, язовир, Мао Цзедун, лопати, Каплан, Кубрат - и кое ги обединява? Три букви.
Атанас Щерев: Ние смятаме...
Водещ: Какво иска да каже г-н Щерев?
Атанас Щерев: ... на тази среща вчера...
Водещ: Къде е мястото на Ахмед Доган и неговата партия ДПС в конфигурацията Каплан, Мао Цзедун, язовира с лъжици, “Булгартабак” и Кубрат?
Атанас Щерев: Г-н Коритаров, това е много-много дълъг разговор. Нека да говорим за НДСВ.
Категория: Политика
Прочетен: 3742 Коментари: 6 Гласове: 0
Последна промяна: 20.06.2007 22:46
1.Преди около две седмици юридическото лоби на НДСВ свикнало да защитава престъпници за милиони левове си мислеше,че е научило нещо от тях и пробва дворцов преврат пищейки "Цар Симеон има магарешки уши" и замалко да разреват С2 на конгреса си .За   съжаление   хобитът   повярва на оня тъп сайт всекиден.ком и  прати предсрочно Негово Сатаниско Величество  там откъдето е дошъл.

Но не им мина номерът  и Симеон 2 доказа защо в сатанинската му секта още му се кланят като на най-висшата форма живот на Земята,извор на всички техни блага.Всички знаем, че историческите обстоятелства са определили още от малък да бъде възпитан да мисли преди всичко за Родината и затова бунтовниците  бяха унижени с царско проклятие за кеф на всички българи и журналисти.

После панаойтките няколко дена не можеха да повярват на очите и ушите си и се щураха като мухи без глави по конгреси,а горките репортери се надяваха да изкопчат две смислени думи от тях какво са решили.Когато един журналист от БНТ  заразпита Соломон Паси,той като развален грамофон повтаряше стари речи,но нищо по темата.

Днес Негово Сатаниско Величество поиска оставките на всички от ръководството и ги хвърли всички  на тълпата за линч както или както беше казал-"сериозни радикални промени". На Соломон Паси това не му хареса и  вече не нарича С.Сак. Негово Величество,а "ъъъ Симеон".

За да отпразнува победата над еретиците лакеят Ошанов реши да   подари на лидера си още един дворец - Кричим. Бившият царски дворец се стопанисва от Националната служба по охрана към президента. От 1 ноември 2000 г. 1734,7 хектара от стопанството Кричим са обявени за защитена територия от министъра на околната.Ох бабачко.Скоро и Стара планина ще си вземе.
------------------------------------------------
 Това бяха два отделни постинга,но мисля,че  първият постинг  трябваше да е в избрани,а не   №2 затова ги сложих на едно място.
                                                 -------------------------------------------------------
2.Урааааа!Колко ни липсваше генерал-кмета!Той се върна от чужбина и естествено първата му работа беше веднага да цъфна по неговата си телевизия- Битиви за да се види колко добре му се е отразило отсъствието от София-този град  малко по-добър от ада.Бойко Борисов е бил на обиколка в Европа и САЩ и много му  пролича по телевизора,че се е занимавал с йога,слънчеви бани и фитнес.А какъв нов овладян и сладострастен глас извади,АУ-АУ-АУУУУУУУУУ!Само вратовръзката му не му беше наред защото не беше от онези подарък от Берлускони,а от американските мафиоти от Конгреса.

Иначе пак си следваше неговата печеливша медиина стратегия "атаката е най-добрата защита"

"Популизмът на БСП минава всякакви граници, защото на нашия конгрес ние обявихме 10% плосък данък, а сега те го обявиха"---->

19 юни 2007 | 11:01 | БТВ, “Тази сутрин” Водещ: Ако вместо партия, ви атакуват граждани, екологични сдружения и т. н.?
Бойко Борисов: Тези екологични сдружения също трябва да кажат какво е могло да бъде направено през тази една година и не е направено.

Бараков забрави да го пита дали не са му подарили враторъзки,сигурно щото искаше да не обръщат внимание зрителите на  разхлабената враторъзка на  неформалният лидер в стил Божидар Димитров.

Май само в Медиапул са забелязали как Чаровният принц извади торбата с лъжите и лъжеше та се късаше:

Борисов забърка гаф с визитата във Вашингтон

Вероятно воден от желание да изчисти имиджа си, накърнен от две публикации в авторитетното американско издание “Конгрешънъл куотърли”, неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов беше на посещение във Вашингтон, където обаче отново е забъркал гаф. След срещата си с помощник-държавния секретар на САЩ Даниъл Фрийд в петък Борисов съобщи чрез партийния си пресцентър, че Фрийд е “декларирал подкрепа към партията за модерната й политическа линия”.

По този повод източници на Mediapool от Държавния департамент заявиха, че по време на разговорите Фрийд не е изразявал отношение и не са давани квалификации за която и да е българска политическа партия.

Пред Mediapool във вторник Бойко Борисов заяви, че по време на продължилия близо “час и половина разговор”, Фрийд е “изразил интереса си към ГЕРБ”.

От Държавният департамент не са изказвали оценки за българските политически партии, твърдят от Вашингтон. Във вторник пред бТВ Борисов заяви, че е имал срещи с Фрийд, с президента на Републиканския институт и с конгресмени, които са “истински са притеснени от популизма на г-н Станишев и на БСП”.

Това не е първият път, когато бившият главен секретар на МВР и настоящ кмет на София се опитва да прави имидж чрез съвместни срещи и прояви с външни авторитети, припомнят анализатори. Според тях обаче Борисов често бърка реалното с желаното и поведението му може да предизвика обратен ефект.

По време на посещението си в България преди седмица американският президент Джордж Буш нямаше среща с Бойко Борисов, за който “Конгрешънъл куотърли” писа, че е свързан с мафиотски структури и разкритикува администрацията на Буш, че заради войната в Ирак е завързала партньорство с неблагонадеждни фигури като Борисов.

Докато беше тук, Буш разчупи протокола именно по отношение на премиера Станишев, като го покани да го придружи в лимузината му на път за резиденция “Бояна”. След това от МС контролирано изтече информация, че Буш нарекъл българския премиер “mister Clean”. Информацията, която не бе опровергана от американска страна, трябваше да подскаже насърчението към министър-председателя като фактор, който трябва да се справи с ширещата се на всички държавни нива корупция.

Посланията, които Бойко Борисов лансира като получени от Вашингтон, очевидно се разминават с онези, които даде Буш в София.

Неформалният лидер на ГЕРБ, придружен от формалния лидер Цветан Цветанов, отпътува за САЩ дни след като “Конгрешънъл куотърли” помести втора публикация на американския журналист Джеф Стайн, посветена на него. В статията се твърдеше, че СИБанк, която е ръководена от “жената на живота” на Борисов Цветелина Бориславова, е станала мишена на Северна Корея за операции за пране на фалшиви пари. От банката категорично опровергаха това.

Нито по време на визитата си във Вашингтон, нито след завръщането си в София в понеделник вечерта, Борисов не е споменавал дали и по какъв начин двете изключително смущаващи публикации са били обсъждани със събеседниците му в американската столица.

Уточнението на Бойко Борисов

Малко след публикуването на този материал Бойко Борисов пожела да уточни пред Mediapool, че темата “БСП” не е обсъждана на срещата му с помощник-държавния секретар Даниъл Фрийд, който и не е давал “никакви оценки”.

Няколко часа по-рано, в сутрешния блок на бТВ Борисов заявява дословно:

“...със заместник-държавния секретар, който отговаря за Европа, г-н Фрийд, с президента на Републиканския институт, с конгресмени, които в общи линии много внимателно следят България, истински са притеснени от популизма на г-н Станишев и на БСП.

Въпрос: Това ли го казаха американците?

Б.Борисов: Това са фактите.

Въпрос: За популизма на БСП и на лидера Станишев?

Б.Борисов: Естествено, естествено, защото не можеш едновременно по ключови теми в света да отговаряш непрекъснато уклончиво, че и така, и така става нещо.”

Няколко часа по-късно Бойко Борисов заяви пред Mediapool: “Ние сме обяснили пред г-н Фрийд единствено и само нашите позиции по ключови за България и региона теми като Косово, американския противоракетен щит, американските бази в България и енергийната независимост на страната в контекста на националната сигурност”.

По думите му по време на срещата, г-н Фрийд не е “давал никакви оценки”. “Той не може и да си позволи нещо подобно. Единствената оценка, която даде, бе за нашия посланик там г-жа Елена Поптодорова. Той каза, че имаме много добър посланик”, добави Борисов.

Той уточни, че темата за БСП е била повдигната по време на срещите в Републиканския институт и с конгресмени. Той обясни, че към ГЕРБ е проявен “голям интерес”, тъй като се утвърдила като първа политическа сила на изборите за Европейски парламент.

------------

Национално движение "Екогласност" и Екосдружение "Връбница, Надежда" съдят кмета Бойко Борисов на основание Закона за опазване на околната среда, Закона за управление на отпадъците и Закона за задълженията и договорите - за прекратяване на договорите, сключени през май 2005 г. между Столична община и фирмите-оператори на балирането на битовите отпадъци на София.

Публично е известно, а и проверките на компетентните органи - РИОСВ-София и Министерството на здравеопазването, установяват, че не се изпълняват изискванията от тези договори за "запазване целостта на балите за срок от три години" и "недопускане замърсяване на околната среда".

Кметът не изпълнява задълженията си за "текущ контрол по изпълнението на поръчката" и не е изискал от изпълнителите "да извършват работата си без отклонение от поръчката", както е записано в договорите.

А кво стана с делото не казаха по новините,но показаха бате Бойко как се бори срещу спекуланите-изедници от Околовръстното.


image
Категория: Политика
Прочетен: 3541 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 19.06.2007 23:42

От присъединяването си към Европейския съюз в началото на годината България не е само най-бедната страна членка, но и най-дисциплинираната финансово.Излишъкът на публичните финанси за първите четири месеца е 2,4 на сто от предвидения брутен вътрешен продукт за 2007 година, което за 12-те месецаправи очакван бюджетен излишък от 5 до 7 процента от БВП---->

22 декември 2006 Политиката на правителството за голям бюджетен излишък ще продължи и през следващата година, като се очаква той да достигне 2% съобщи в министърът на финансите Пламен Орешарски

България е с най-ниската минимална заплата в ЕС- 92 евро...Най-голямо съотношение на работниците на минимална работна заплата за 2005 г. е отчетено във Франция (16,8 процента), България (16 процента).

Към края на април консолидираният бюджет на България отчита излишък в размер на 1.269 млрд. лв....В Закона за бюджета бяха заложени 1.8% от БВП излишък, но още в края на миналата година финансовият министър Пламен Орешарски заяви, че той ще е над 2%. 12,22,52%

Орешарски: Опомнете се, стига с тези заплати.Имам искания за 1.2 милиарда лева за увеличение на заплати - от "Пирогов", от учителите, от горските работници, от вас, ще има и други. Ние може да вдигнем всички заплати, да печатаме пари и в един момент ще се случи това, което се случи 1996-1997 г.

Ъъъъмм аз мислех,че България е във валутен борд и не може да печата пари.

12 април Евентуалната отмяна на наредбата за регулиране на заплатите в дружествата с над 50 на сто общинско и държавно участие ще бъде най-голямата заплаха за макроикономическата стабилност в България през последните 10 години, заяви финансовият министър Пламен Орешарски.

На конгреса на БСП Пламен Орешарски каза нещо подобно и за  най-голямата заплахата му се привидя   вдигането на заплатите на учителите,горските,лекарите...


Категория: Политика
Прочетен: 3780 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 19.06.2007 12:08
Когато Наско Сираков се появи на публично място задължително се държи като говедо. Преди 5 месеца пушеше пура на някакъв конгрес,но за медиите това си беше нормално:

image

Вчера на пресконференцията на Левски Наско Сираков дъвчеше дъвка и си бъркаше в носа.За капак с шефа си Тодор Батков който изглеждаше като БАЙ ГАНЮ с рунтавите си мустаци и ръце,и черна тениска специално избрана за да скрива шкембето му

image

се показаха пълни балкански идиоти.Значи:

Собственикът на Левски Тодор Батков разкри, че той не е присъствал при сключването на последния договор на Станислав Ангелов с клуба. Това е станало след края на сезон 2005/06.
"Подписването е станало в мое отсъствие. Нямало го е и Наско Сираков", добави босът, без обаче да уточни кой е представлявал Левски в случая. Именно във въпросния контракт се споменава, че при оферта от 180 хиляди евро Пелето може да премине в друг клуб.

И кво ся,да не би Светослав Ангелов да е играл без валиден договор в Левски?!Госпожа министърката на труда трябва  да си прати инспекторите в Левски да видят как се експлоатират футболистите и те работят за чест и слава.

Германският клуб Енерги Котбус все още не може да разчита на услугите на новото си попълнение Станислав Ангелов от Левски София, тъй като българският клуб не иска да пусне 29-годишния футболист, пишат немските медии.Според шефовете от София няма никакъв валиден договор за трансфер на играча в Енерги. Също така според Левски в договора на българският национал Станислав Ангелов не присъства клауза, която да му позволява напускането на клуба срещу съответна сума. Това нещо ще се оспорва от българския клуб. От ръководството на Енерги обаче са повече от категорични в правотата си. “Играчът ни показа неговия договор с футболния клуб Левски София и там присъства такава клауза. Надяваме се, че разума ще дойде в главите на хората от София. Те нямат никакъв шанс срещу нас. В краен случай Енерги Котбус ще сезира ФИФА относно този случай”, заявява пред германските медии пресаташето на Енерги Рони Герш

 

 

Категория: Спорт
Прочетен: 1696 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 18.06.2007 14:56
Днес беше 46-тия конгрес на БСП и това беше повод да псувам наред новинарските сайтове.Не само,че нямат повече от 3 снимки от конгреса, но и не са забелязали,че министър Тупалчо наскоро се е подстригал. Честита прическа господин Петков,да не кажете после,че не съм забелязал и да ми предложите да се самобичувам като онзи фотограф от Експрес.
 
                             image
                  

Другото което май не са забелязали журналистите е новата лидерска визия на бате Серго със застаналите зад него за фон социалисти изтеглили късата клечка . Тази идея беше на мода в САЩ допреди година-две,тогава Буш,Чейни,Ръмсфелд,Сульо и Пульо се появяваха по телевизиите за фасон с нещастни полицаи и пожарникари зад тях. Едва сега идеята успя да влезе в главата на социалистическият медиен гении повикал Азис за евроизборите.

image


  image

За госпожа министърката на труда дето не я срам да дава милиони на мъжа си министър-председателя  все още е ДРУГАРЯ Станишев.

Третото нещо за което онлайн медиите са за трепане е речта на другаря Станишев-никъде я няма цялата и точната освен на бсп.бг.Другаря Станишев описа най-големите заплахи за БСП:

 1.На сцената излизат нови политически групировки, които с площадно популистко говорене  и кухи обещания са на път да завладеят надеждите на хората с поредната порция илюзии.

Другаря Станишев препоръча когато Бойко Борисов се появява по телевизията  да си слагаме специалните защитни шапки за да не влияе с кухи обещания на нашите съзнания:

 image

2.Втората най-голяма заплаха за БСП е вътрешната опозиция на лявото крило широко рекламирано от Битиви и Нова телевизия

Има хора в БСП, които повече защитават други политически сили и се изявяват като техни говорители едва ли не! И лобират за тях. Да ги назовавам ли или ще ги припознаете? Ще ги познаете, знам.  Не че трябва да ги гоним, но някакъв ред в нашата партия трябва да има!

А така,бате Серго,само така.И бате Бойко говореше така на учредяването на ГЕРБ,значи  не може да е неправилно.А вътрешната опозиция се оказа измислица на агент Алберт и другият неформален говорител  на Бойко Борисов- Николай Бареков.

дир.бг-С 514 гласа “за”, нито един против и нито един въздържал се участниците в заседанието на 46-ия конгрес на БСП приеха управленските приоритети в политиката на БСП.

Сергей Станишев изглежда е  поредният лидер-супермен на партия:
фокус-46-ят конгрес на БСП прие с единодушие от 537 гласа доклада на Сергей Станишев за политическата оценка на БСП

На финансовият министър Орешарски му харесва да се прави на глупак и на конгреса на БСП пак дрънкаше за поредната най-голяма заплаха за финансовата стабилност.Има ли смисъл изобщо някой да му обръща внимание?Поне  изглеждаше малко по-спретнат защото и той беше с нова прическа.
Категория: Политика
Прочетен: 6444 Коментари: 13 Гласове: 0
Последна промяна: 18.06.2007 23:08
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777530
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094