Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9777572 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Февруари, 2010 г.
Докато всички се питат "идва ли края на кризата", вестник Стандарт има различно мнение- според него май идва началото на края и отново е време, както през 96-97 година, българите да  треперят   за парите си в  банките. 
 
  Освен ако не следват съвета на Форд Префект  " Без Паника (защото парите са безмислена  илюзия,  придобиваща стойност само във въображението на народа, чрез масово психоза, създавана от  побърканите капиталисти )". 

Но  от друга страна може би няма нужда да се тревожите, че парите ви ще бъдат изгризкани от гъсеници и скакалци, пуснати от подлите гръцки фермери, ако не сте се доверили на Обединена  българска банка  ДЗИ & Пощенска банка, Пиреос банк, Алфа банк, Емпорики банк.

Те вси
чки са  гръцки, а положението в Гърция е трагично-държавата е затънала в 12,7% бюджетен дефицит и за да остане в  ЕС се налага да се вземат крути мерки. И да се дадат свидни жертви. Като парите на другите.

Уточнение:въпреки че цял ден чувах думата фалит за гореизброените банки аз изобщо не съм я написал, защото не искам  да срина банковата ни система.
Категория: Новини
Прочетен: 1614 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 25.01.2011 18:12



 Breakbot се  е подготвил за деня на Свети Валентин както той си знае и  резултатът  е този вери диско, вери френч, вери амур ремикс на Еър. 

Download  
Категория: Музика
Прочетен: 1490 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 25.01.2011 18:35
image


 Днес край Любимец на вътрешният министър  по заповед на Трифон Зарезан, наричан още Тодо Батков, му беше показано откъде идва виното-за  изненада на баш полицая и противно на широко разпространеното мнение в полицейските среди виното не се дои от крави.

По
това време  първите мъже на страната ритуално се отбиват в лозята край Любимец (традицията тръгна от Гоцето)  и името  Вила Любимец цъфва по медиите като ливада с маргаритки. Но в последните години името на Тодор Батков-  човека стоящ зад Вила Любимец и некои заменки край морето, липсва  като алкохолно контузен в черния дроб футболист за да не обърка тактически   пиара.
Категория: Политика
Прочетен: 2751 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 13.02.2010 20:21


.
Ето какво слушат космическите зверове на плеъра си докато разрушават планети, мятайки лазери от очите си.

download The White Panda - Intergalactic Spell (Beastie Boys vs Alphabeat) 
Категория: Музика
Прочетен: 2126 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 07.02.2010 10:28
econ.bg:  Всички лица, които имат задължение сами да внасят здравноосигурителни вноски от 01 януари 2010 година трябва да подават   декларация  в  НАП  по постоянен адрес.

Това ми звучи леко ненормално. Като да  да живееш  в града и ако искаш да си купиш хляб от близкия магазин,  преди това да трябва да платиш на бай Лази Комбайнера в съседното село.

Много по-лесно би било здравните осигуровки да могат да се плащат там където се получава услугата. Бай Лази от село Прекарано, дето е безработен и трябва да ходи до града за да си плати осигуровките  разбира  абсурдността на ситуацията, но не и държавните чиновници.

Или за тях всичко е нормално, сигурно защото от време на време в НАП помежду си играят на чичо доктор?

От друга страна бай Лази може би не е в крак с последните тенденции в
здравословния начин на живот-разходките му до НАП ще укрепят не само личното му здраве, но и на министър Малката Пица, на Здравната каса, а нищо чудно и на НАТО, ако питаме Мони Паси . 

 
Категория: Политика
Прочетен: 1837 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 06.02.2010 20:46
По стара традиция по някои места втори февруари е важна дата. Или по-точно беше, защото ако няма хора да спазват обичаите, обичаите изчезват. Или се превръщат в кичозно шоу  с вносни кожи за туристите

Имам предвид Кукерите, които имат различни имена из България. Най-важните участници  в този случай бяха онзи черничкия, последния
отляво на дясно на първия ред  със сопата и третия  на втория ред, на който не му личи да е той, а също и онзи зад нея/него, единствения на четвъртия ред, на коня.

image


Преди много, много години, когато фотоапаратите бяха  само черно-бели, кукерите не бяха просто продукт на консуматорското общество, нещо като Коката-Кола, винаги на една ръка разстояние. Или един волан разстояние. Ето ги  принцесата и дракона, красавицата и звяра, бабата и бубашаря (каквото и  да    означава) , заедно  джуджета им слуги:

image

Категория: Лични дневници
Прочетен: 2044 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 19.02.2010 15:03
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777572
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094