Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9887359 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Юни, 2006 г.
2  >  >>
моя аматьорска карикатура 

                      image
     image

                             
Категория: Изкуство
Прочетен: 5704 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 30.06.2006 12:35
По радио Нова Европа съобщиха,че Симеон Сакскобурготски вероятно е попълнил невярна декларация за получени подаръци в която не е записал полета до Италия платен от бизнесмена Черани.В декларацията се записват всички подаръци на стойност над 500 лева,затова е вероятно.Симеон може да каже че билета струва 50 лева.Полет първа класа отиване и връщане до Милано едва ли струват по-малко от 500 лева.За да се се види декларацията трябвало да се плати два лева.
Категория: Новини
Прочетен: 2269 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 30.06.2006 09:01
29.06.2006 01:14 - Досието игрек

Това прилича на историята за компютрите и компотите.Според krimi.dir.bg източника на информация е не форум на дсб както съобщиха  по новините,че уж пишело в krimi.dir.bg,а от постинг на електронното издание на вестник "Про и Анти".Постингът е от коментарите към статия или форум какъвто има вестник "Сега".Сайта на "Про и Анти" не работи в момента и линка от krimi.dir.bg е към кеша на гугъл.Сайта  krimi.dir.bg всъщност е един от блоговете на дир.бг или както му викат в дир.бг глог и има милион и 600 хиляди посещения досега.
Бившият президент  набеди дир.бг,които трябва да му искат извинение.Петър Стоянов каза и,че за сто долара ли беше или лева всеки може да си направи такъв сайт.Всъщност блоговете на дир.бг са безплатни като всички блогове.Тука не съм много сигурен за абсолютно всички блогове,ама толкова съм осведомен.Във всеки случай повече от един бивш президент.Ако Петър Стоянов трябва да иска да се разследва някой това са хората които са оставили съобщенията във форума на "Про и Анти".
И само  как размахваше пръст  по новините тоя бивш президент.На кучето си може да го размахва така ако не го е страх да не му го отхапе,избирателите и журналистите изобщо не обичат да им размахват пръсти,пък били те и екс-президентски.За разлика от кучето ние даваме храна на президента,а не той на нас.И ако го беше грижа за добрата репутация Петър Стоянов нямаше да заминава толкова удобно в чужбина.И ултиматуми даже поставя на президента и вестник "Труд".Човека от вестника написал какво е видял и айде цензура и извинение за бившият държавен глава.Той нали е журналист пише какво е видял.
Най-отдолу с малки букви на крими.дир.бг пише"Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в блога материали, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни".така дир.бг се разграничава от създателите на блога крими.дир.бг.на страницата  http://krimi.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=3354&df=4438&dflid=3   къдете е постинга с досието на Виктор  най-отдилу пише ""Криминален свят" не твърди, че информацията отговаря на истината. Материалът не е редактиран от екипа и "Криминален свят" не носи отговорност за него."


Категория: Политика
Прочетен: 3520 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 29.06.2006 08:43
През 16-ти век Нострадамус е написал:
 "Испанският крал и неговата армия ще прекосят Пиринеите(планината на границата с Франция)в края на шестия месец,през шестата година.Кралят ще спечели битката   с велзевул в полетата на Централна Европа и армията му ще върне   свещеният граал в Испания".
Според испанските журналисти испанският крал и армията му са треньорът на испания Луис Арагонес и футболистите му.Луис Арагонес е испанец за разлика от треньорите на много други отбори които са чужденци.Свещеният граал е световната купа,а връщането му е защото през 82-ра мундиала беше в Испания.
Кой отбор е велзевул не са изтълкували журналистите,но засега за мен това е Англия  заради  отблъскваща си и грозна игра,ако леката следобедна разходката по терена може да се нарече игра.Досега испанците играят  добре.

p.s. след мача.Нострадамусе,Нострадамусе,ДТЕМ Нострадамусе.
Категория: Спорт
Прочетен: 3923 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 29.06.2006 10:41
Издънката на Симеон Сакскобурготски и неговото сдружение нарушават закона като се занимават с политическа дейност.Подкрепеният от ГЕРБ и БСП Стилиян Версанов който е и координатор съм на ГЕРБ в региона е спечелил частчните избори в Пещера в неделя за кмет.На новозначеният главен прокурор който досега показва хъс не му е направило впечатление нещо  толкова  очевидно.Сигурно защото БСП е зад него.
ГЕРБ е сдружение регистрирано по закона за юридическите лица с нестопанска цел където се казва:
Преходни и Заключителни разпоредби§ 2. (1) (Предишен текст на § 2 - ДВ, бр. 41 от 2001 г., изм. - ДВ, бр. 120 от 2002 г.) Организациите, които имат за цел извършването на политическа, синдикална и дейност, присъща на вероизповедание, се уреждат с отделен закон.
Еrgo-ГЕРБ не може да се занимава с политическа дейност.Ако подкрепата за кандидат-кмет не е политическа дейност не знам какво е.
Е, бойко борисов не се има за политик,но дали и той си вярва.
Категория: Политика
Прочетен: 1776 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 26.06.2006 20:46

с по-добър изглед тук

image
Категория: Забавление
Прочетен: 2016 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 24.06.2006 21:40
От 15-ти  до 28-и НАТО провежда маневри в островната африканска държава Зелени нос.7100-те виойници на НАТО участващи в учението "Решителен ягуар" трябва да репетират действия в горещи точки по  света.На войниците са осигурени всички условия за хигиена  без да замърсяват оклоната среда.Къде остана наполеоновското а ла гер ком а ла гер-на война като на война?
image
снимка:Ройтерс

Категория: Забавление
Прочетен: 1701 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 11.08.2009 22:27
Около италианският скандал стана ясно че в италиaнската телевизия раи уно водещи са били  назначавани  срещу сексуални услуги.

imageimage
 Елизабета Грегорачи с годеника         на работа в телевизията
си  Флавио Бриаторе който е
голяма клечка във формула едно

image
http://www.supercalendari.it/calendario/2005/gregoraci.htmimageimage

друга бързо изгряла телевизионна звезда-Мария Монсе

по информация на монитор
Категория: Новини
Прочетен: 3858 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 23.06.2006 09:18
агенция фокус предава стенограма на коритаров лайв тази сутрин с участето на стела банкова-бивш депутат от ндсв,венци димитров,бивш десен депутат и неуспял царски депутат,и владимир каролев-общински съветник от ндсв.водещият искрено се забавляваше както сигурно и зрителите,и през повечето време беше ухилен до уши.забавно му  беше как каролев се нахвърляше срещу банкова
каролев към банкова : Вие от секретарка станахте специалист по транспорт ли? Откога стана да разбирате от транспорт и от моделиране? стенограмата не отразява емоцийте,но на владимир каролев му излезна пяна на устата.
коритаров : Секретарка ли? Защо секретарка? Защо казвате, че е секретарка, г-жа Банкова?
владимир каролев беше по риза без вратовръзка, ризата беше разкопчана като липсваха само мачовските косми.Подпираше се на масата наведен напред и ако не е бил на пет кафета емоционалното му състояние много приличаше на човек който ползва   някои незаконни растения.
преди това "финансовият експерт" показа че не знае какво се облага с ДДС.
каролев:Единствената услуга, която е освободена от ДДС все още са адвокатските услуги, има намален ДДС върху туризма
Водещият коритаров: Много е компетентен, г-н Каролев.
Венцеслав Димитров: (...) че като играете на рулетка плащате ДДС?
Владимир Каролев: Ама какво значи да плащаш ДДС?
Венцеслав Димитров: Г-н Коритаров, направете друг дебат, да видим. Финансовите услуги също са освободени от ДДС.
Владимир Каролев: Ама има акциз там и...
Венцеслав Димитров: Е, то е акциз, не е ДДС.
Владимир Каролев: Добре, ОК, ОК. Добре, извинявам се, има акциз, няма ДДС.

не се учудвам че владимир каролев не е станал депутат.през цялото време той се държеше много грубо с г-жа банкова и венци димитров.
отначало той забрави фамилията на стела банкова
Владимир Каролев:Аз първо ще започна с това, с което започна г-жа Банова
след няколко секунди отново се обърка
Владимир Каролев: Банкова, извинете. Една приказка за Мирча Кришан за краставицата. Тя редовно говори за Закона за хазарта. Аз мога да ви кажа, вие сте депутат, но не сте разбрала защо това беше първият закон. Защото СДС преди това беше вкарал в един закон хазарта и застраховането и ако си спомняте, г-жо Банова...
нататък георги коритаров  не му позволи да забравя
Владимир Каролев: Извинете. Ако си спомняте, госпожо...
Водещ: Банкова.
Владимир Каролев: ... Банкова
след малко
Владимир Каролев: Г-жо Банкова...
Водещ: Банкова, правилно.
Владимир Каролев: Научих го, нали?

Владимир Каролев: Знаете ли къде е голямата далавера?
Венцеслав Димитров: Къде беше?
Владимир Каролев: Във вашата глава. Ей там е голямата далавера.

Владимир Каролев: Ами понеже е лъгал народа, затова вие сте в парламента. Нали заради него влязохте в парламента, доколкото си спомням?..... И затова прескачахте като кон на шахматната - от едната група в другата, докато намерите някой, който..

Стела Банкова: Точно вашият министър-председател, по време на неговото управление...
Владимир Каролев: Не бе, защо не се...

Владимир Каролев:Моля те вземи образовай тази жена, че ... Г-жо писна ми да ви слушам глупостите.
многоточията са на  фокус

Венцеслав Димитров описа добре вк: Г-н Каролев, като един имаше Александър Матросов, за който сме чели като бяхме малки пионерчета се втурват да запълват...

http://focus-news.net/?id=f4844 
                                        image
Категория: Бизнес
Прочетен: 5816 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 23.05.2008 00:07
тази сутрин в битиви владимир каролев който е работил за държавна сигурност като доносник,а после се пишеше "царист" бясно защитаваше сделката за царската болница.онази царската болница за 40 и колко милиона долара която не беше построена.
според него било невъзможно една уважавана банка като банк аустрия кредитанщалт да се замеси в корупция.сигурно е забравил как трите фармацевтични завода  в Разград, Троян и Дупница бяха продадени през 99-та след дълго убеждаване колко прекрасен и уважаван в цял свят  инвеститор е  Дойче банк - Лондон.разбрахме  защо са уважавани-акциите бяха прехвърлени на офшорка още на следващият ден и някои хора гушнаха много пари.такава банка си е за уважение.разбира се само в някои среди като в тези които плува,хлъзга и се промушва владимир каролев.сигурно е забравил господин каролев че Дойче банк беше замесена и около несъстоялата се приватизацията на булгартабак.сигурно е се е объркал като каза,че крединанщалт е уникредито и ейчвиби(hvb).тия последните се сляха миналата година,а сделката за болницата е от 2004-та.


image
браво на фотографа от "новинар" за снимката.
Категория: Бизнес
Прочетен: 3561 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 18.10.2006 12:18
на мача в петък между Холандия и Кот"дивоар(бряг на слоновата кост на български) няколкостотин от феновете на лалетата от мъжки пол изгледали срещата по бельо.на входа стюардите им казали че не могат да влезнат на стадиона с късите панталони в оранжево които носели защото имали щампа на някакъв холандски производител на бира който обаче не бил платил на ФИФА като будвайзер 40 милиона евро за "ексклузивно" спонсорство.феновете не му мислили и свалили панталоните,те на световно ли са отишли или на модно ревю.повечето фенове  носили оранжево бельо.според ФИФА феновете можели да се обличат както си искат,но масовото носене на дрехи със реклами на една фирма която не е официален спонсор не било "приемливо".така   ФИФА защитава  спонсорите като смъква и последната риза(панталон)от  гърба(гъзъ)на  феновете.
а какво получаваме срещу "ексклузивното" спонсорство?всеки ден по телевизията се показва логото на световното което е на английски.това е неприемливо.на сайта на фифа видях шрифта wellcome който се използва за логото и той беше на латиница.колко му е било да се направят няколко букви още за кирилица и да се преведе логото на български и руски.бългаския футболен съюз нищо не направи,то пък дали на някой от тях от им е направило впечатление.и на бнт се съмняваям да им е направило впечатление,като слушах щатния коментатор на мача италия и сащ ...те всичките са такива де.

p.s. в отговор на inja,не става дума за логото на фифа,а на световното в германия както е преведено тук на немски и то само за телевизията.

   image

http://sport.monstersandcritics.com/worldcup2006/news/article_1173441.php/Dutch_fans_ordered_to_strip_off
Категория: Спорт
Прочетен: 3564 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 19.06.2006 22:42

Драги европейци дубре сте ни душли у нашта държава.Не пропускайте да  разгледате некои забележителности като музея на националната гилдия на крадците.

image          
                       image

президент на   крадците,де.
image                                      image

          image

 


                 image

                                        image

                                             image

                                image


image    image


Крадец на 2006-та година е Меглена Кунева ->,клипът е посветен на нея

линк към Галерията на Софийската гилдия на крадците

Категория: Забавление
Прочетен: 10753 Коментари: 8 Гласове: 3
Последна промяна: 27.08.2007 22:03


   image

image  image

image  image

image

                       image

                                      кой краде зъбчетата ,а?

p.s. имам лошо предчувствие за филма.
Категория: Новини
Прочетен: 2443 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 17.06.2006 22:24
                              image
Баш софийският крадец се прехвърли в националната гилдия на крадците.Това не пречи софийската гилдия да работи.image
                  Съветът на старейшините по време на работа
 гласува кои  от бароните на гилдията да гепят софийските пари.
                                               Ето кои :


                               image
Румен Гайтански-Вълка,събирал боклука.След като отмъкна милиони ще се пенсионира на някое място което не е чистил.                                image
Христо Ковачки.Забелижетелно е,че не е известен с прякор като много други бизнесмени.Приватизирал Общинска банка на тъмно както се полага на черен барон от гилдията.Има и нещо общо с боклука.                                 image
Кевин Стърлинг и "Софийска вода".Чужденците от братската гилдия от  Англия пристигнаха за обмяна на опит.
                           image
Валентин Димитров-доскорошен шеф на "Топлофикация" София е арестуван на пети юни за направен депозит на милион евро и половина в австрийска банка.Обвинен в пране на пари и укриване на данъци
Категория: Политика
Прочетен: 4622 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 23.03.2007 15:45
Вчера не беше добър ден за българското правосъдие,ред и законност.Много и срамни неща се случиха в тази област 1.Стефан Софияски беше оправдан по делото за Халите.Екскмета винаги е казвал че всичко около сделката за халите е законно,но му беше трудно да обясни колко е морално.Цялото обяснение за батака около Халите е във вестник сега и е твърде дълго за твърде тясните редове на блог.бг. 2.Предишният главен прокурор избяга на новата си работа зад няколко морета която върви с каква екстра? С умунитет,такъв имаше и доскоро.А съдебната полиция нямала право да го задържа,но все пак отишла на летището.Сигурно е имало цветя за сбогом и някои са искали да тръгнат с Филчев за какбешестраната която завършва на стан. 3.Полицията вместо да търси Никола филчев който трябваше принудително да бъде доведен на 15-ти на разпит като свидетел разбило порностудио в София.Големи престъпници,няма що. 4.След една година депутатсване депутатката Мария Капон разкрила че депутати нарушават законите и че парите за допълнителни разходи на депутатите и парламентарните групи, свързани с тяхната дейност се харчат безотчетно.
Категория: Новини
Прочетен: 2237 Коментари: 1 Гласове: 0
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9887359
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094